StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy 7végén elbulizod azt a 3-4 ezeret, vagy egy 7ten elköltöd, ez egy hónapra nemsok...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Enis voltam netjatekfuggo inkabb a jk2 volt nallam fuggosegnek nevezheto, de az ingyér volt. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Korábban olyan hírekrõl hallottunk, miszert Brad Wright és Robert C. Cooper a két SG-1 film forgatókönyve mellett már egy új Stargate sorozat kidolgozásával foglalkozik.
A GW megerõsítette, hogy ez valóban így van, mert az Atlantiszt megálmodó két producer már a franchise bõvítését tervezik. Az új sorozatról egyenlõre semmi konkrétat nem tudunk, habár a korábbi pletykák még egy ûrhajón játszódó sorozatról szóltak. Ez a csillagkapuk használata miatt eléggé valószínûtlennek tûnik. Mivel az elõkészítõ fázis (pl. forgatókönyvek írása, szereplõválogatás és a díszletépítés) elég hosszadalmas, így valószínûleg csak 2008-ban lesz majd a premier. A két producer az átgondolt koncepció létrehozása miatt egy éves alkotói szabadságra megy 2007-ben és az Atlantisz 4. évad irányítását Paul Mullie-nak és Joseph Mallozzi-nak adják át.
2007-ben tehát az Atlantisz 4. évad mellett a 2 új SG-1 DVD kiadásra szánt film jön. Ezek közül a második már könnyen lehet, hogy az új SG sorozat bevezetõje is lesz egyben. Ráadásul 2007 végén elvileg a boltokba kerül a Stargate : Worlds nevû MMORPG, azaz interneten játszható fizetõs szerepjáték is, amely az alkotók tervei szerint nagyon szoros kapcsolatban fog állni a sorozatok világával és kölcsönösen hatnak majd egymásra.
Az MGM hivatalosan is megerõsítette, ami már eddig is valószínûnek látszott, hogy nem tervezi 11. évad elkészítését, ezáltal a rajongói kampányok értelmüket vesztették. A jó hír viszont az, hogy évente terveznek legalább egy DVD kiadásra szánt SG-1 filmet összehozni. SPOILER következik!
Korábban beszámoltunk róla, hogy 2007-ben kettõ ilyen film fog készülni és az összes fõszereplõ aláírta a szerzõdést. Michael Shanks az IGN oldalnak adott interjúban elárulta, hogy az elsõ forgatása április 15.-én, míg a második június 1.-én fog kezdõdni. A történetekrõl továbbra sincs sok információnk. Az elsõ az Ori szál átmeneti vagy végleges megoldásáról szól majd, míg a másodikban Baál fog visszautazni a múltba, hogy a csillagkaput ellopva átírja a történelmet.
Szomorúságra tehát nincs ok, mivel valószínûleg 2007-ben jön az Atlantisz 4. évad, majd az év végén elindul a Stargate : Worlds játék is. 2008-ban pedig elvileg jön az új SG sorozat is, miközben az SG-1 is kalandozik még majd a kapuhálózat segítségével."
[merlinw.org]
http://pspfilez.extra.hu/
de a 8. évad elsõ részének a legelején mutatnak olyan részeket, amit én még asszem nem láttam..vmi jeges helyen csata..az akkor most mellikben van, és most akkor melyiket nézzem meg elöbb ? a 8. évadot vagy az atlantiszt ?
nah mindegy köszi hogy helyre igazitást !
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ha nem eröl beszélgetetekk akkor bocs !
[merlinw.org]
Nem tudja valaki hogy mikor adják ki Dvd-én a sorozatot Mo-on. Vagy nem is fogják Tv2 elkezdte elejétöl,de nem igen tudom nézni mivel álandó éjszajkás vagyok. És már csak abban bizom hogy kiadják Dvd-én.
sporthorgászat vonalon pedig O'Neill ezredes és az édesvízi fenekezés esetleg? vagy Carter-Kudlik közös hírmûsor "a tudomány és technika világából"...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Daniel Jackson spinoff? D. J. Kalandjai (Indiana Jones utan szabadon) 😄
újabb spinoff?
nem tudja valaki véletlenül merre találok "fan" videókat?
azaz, lehet amit keresek nem is fan video hanem egy trailer, mert lehet a 10évad bemutatója vagy az Atlantis -é.
nagyon tetszik a zenéje és maga a klipp is atomkomoly...
ha tudnátok segíteni merrefelé induljak el, merre keressem azt nagyon megköszönném, mert régóta keresem
Steam: [HUN]Feriggno
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én sem foglalkozom velük...nekem is idõbe tellett mig összeszedtem ezeket a dolgokat...és nem is kevésbe....miért más arassa le a gyümölcsét ennek?....
http://pspfilez.extra.hu/
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mondom lehet bennem a hiba, de nekem eszembe sem jutna ilyet kérni. És nem azért mert nem helyén való, (miért ne lenne az) hanem mert esélyt sem látnék erre. Ha nincs hozzá neted, a helyedben vadásznék egy havert akinek megvan, vagy be tudja szerezni.
Tehát nem offenzív vagyok, cak realista😊
ON
[merlinw.org]
ÜDV!
Bármilyen megoldás, csere is érdekel.
😊
ÜDV
ÜDV!
Tehát rendes pl 90 perces?? mint pl a Babylon 5 filmek?