4238
-
haywire #3678 a B5-t honnan lehet letölteni?
hol hagytam ki anubist? -
#3677 kihagytad anubist -.- -
#3676 köszi szépen, énis keresek.... -
haywire #3675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ba'alt a 10 évad végéig nem kapják el, gondolom tudod hogy készítettek utána két filmet az egyik arról szól hogy hogyan kapják el Ba'alt és veszik ki a goauld-ot belőle
Ami meg az Atlantis évadokat illeti a 3.évad nekem is hiányos, a 4. és az 5. évad feliratosan megvan csak most nincs otthon netem és nem tudom őket feltölteni. Javaslom nézz vagy kérdezz utána más fórumokon, valaki biztos feltette valahova az évadokat. Ha ez se sikerül akkor még a torrenteket tudom ajánlani (piratebay.org; mininova.org) csak ott meg lehet hogy nem lesz hozzá feltöltő.
Azért én is utánanézek és ha találok valamit belinkelem. -
#3674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani részekben az SG1 ami az AXN Scifin van, nagyon aktivan mutatják az ucso goauld vezért Ba'alt, tényleg mikor fogynak el a klonok? és hol van az eredeti Ba'al? meg még ara lennék kiváncsi hogy mikor tér visza Anubis? -
#3673 az Atlantis többi évadát nem tudnád belinkelni??:D gondolom nem szinkronos de hát kit érdekel?^^ (amugy az első két évadot hétfő óta nézem van hátra még 4 rész.....) -
#3672 bocs, kicsit slendrihánul fogalmaztam a Viasat 6-on megy aka TV6.(bár lehet mostmár végig is értek, egy részt kaptam el nemrég az már utsó évadból volt)
azt meg egyértelmű, hogy nem a sorozatokat fikáztad, hanem a TV2 műsörszervezését ;) -
haywire #3671 a B5 megy a Via-n? mikor? ... én ezeket a sorozatokat nem azért írtam ide mert fikázni akarom.
Addig is akinek csillagkapuhiánya van:
itt megtalálod az sg1 mind a 10 évadját (az első 9 szinkronos)
itt pedig az Atlantis első két évadját szinkronosan -
#3670 A Csillagközi Romboló esélyes, hiszen még abból most is készülnek részek, tehát 100%, hogy nem adták le végig.
Star Trek-ek sztem mind Via-nal, meg AXN-nél vannak. B5 is Via-n megy, és igencsak meglepődnek, ha valaha is még nagy csatorna vetítené. Túl mély, túl összefüggő, és túlságosan elavult CGI. -
haywire #3669 na látod ez egy jó kérdés. És mot egyiket se fogják adni hanem a 4400at kezdik vetíteni a helyén amiről tudjuk hogy egy befuccsolt sorozat és már egyszer szó nélkül levette a műsorról a tv2. Aztán majd jön a 4400 után a megszokott csillagközi romboló vagy invázió nem tudom már mi a címe. Ttalán még helyet ka a Star trek és a Bbabylon5 is a Csillagkapu előtt. :D Kiváncsi vagyok mikor fogják folytatni. -
Amcir #3668 arra utaltam hogy ha egyszer már megvették a 2.dik évadig és leadták(A no mans landet már nem asszem) akkor mért nem ugyanaddig ismétlik? -
haywire #3667 nem a tv2 vágta félbe hanem így készítik a sorozatot -
Amcir #3666 Asszem a repli hajó elpusztulásakor segít neki oma. -
#3665 Az mikor van? -
Amcir #3664 Az nem előtte van? -
#3663 akkor még fel se emelkedett 2.jára... az pont azután jött -
#3662 mégis befolyásolja a Dakara-i csatánál.
Mikor a replikátorok támadnak+Baal -
#3661 mert inkább visszajön a halandók közé, minthogy a felemelkedettek között tétlen maradjon. meg egyébként is Oma már nem tudja őt tovább emelni. mellesleg ezután nem törlik az emlékeit, mivel nem emelkedett fel, tehát nincs semmilyen olyan tudása, ami lényeges befolyással lehetne az alsóbb síkok életére.
#3659:
miért is? már a Continuum-ról se spoilerben beszélgetünk, 8. évad meg már magyar TV-ben is lement ezer éve.
az az alapelv, hogy nem megyünk be addig egy sorozattopikba, amíg nem hoztuk magunkat szintre, vagy vállaljuk a spoiler-t
sztem. -
Amcir #3660 upsz igaz azt hogy is kell? -
#3659 azért egy ilyen beszélgetést illik spoilerbe rakni :S -
Amcir #3658 Nyolcadik évadba egy részig megint átment felemelkedetbe ha jól emlékszem törölték az ottani emlékeit amikor "lesüllyedt" és miért "süllyedt le"? -
Prd #3657 Elnézést...Rére gondoltam de Apophis neve ugrott be hamarabb... -
#3656 ? -
Amcir #3655 Kérdés a 8 évadban mért és gondolom megint emlékezettörléssel deaszcentálodott Daniel. -
Amcir #3654 The Siege II. És Sheppard őrnagyra gondolsz szerintem. Nekem se tetszenek a tetőponton elvágom a sorozatot vetítések. Egyébként nem olyan rég a TV2 is ott vágta el. -
#3653 ott hagyták abba az AXN Scifin hogy a lidércek eljutotak atlantiszra és vesztésre álnak a földiek, és a rang idös tiszt épp kamikázét akar elkövetni a bombával -
Amcir #3652 És szerintem Ré. -
Amcir #3651 Siege vagy épen melyik? -
#3650 félbe maradt a nagy csata az altantiszon :S -
#3649 tévedés!
úgy igaz, ahogy lenn is volt. a németek találtak meg és az került az oroszokhoz. és Antarktiszon is volt DHD, Carter ott farigcsálta ki a jégből. -
#3648 tévedés a GÍZAi nem került elő!
az anktarktiszi lett a ruszkiké és az ment tropára, a tultöltődésnél -
#3647 jah, félreolvastam..azt hittem magáról a kapuról beszél..
gyanítom az anktartiszit nem találták meg, vagy teljesen tropa állapotba került -
Prd #3646 A gízai kaput nem Apophis hagyta itt? Egy anyahajón biztos van tárcsázó; ha a kaput itt hagyta, nem feltétlen maradt a DHD is... -
Amcir #3645 De az oroszok a németektől szerezték a tárcsázójukat(Watergate) de akkor az amerikaiaknál kell hogy legyen az antarktiszi. -
Monoton #3644 Mert nem időrendben nézed. -
#3643 Ezt nem hiszem el, a szerdai StarGate SG1ben egy hatalmas spoilert mondtak az Atlantisról -
#3642 amcsiknak eredetileg nem is volt TÁRCSÁZÓjuk
-
#3641 eleinte sztem nem is működött a tárcsázó (különben eleve nem is ment volna a CSK1-es kapu sose), plusz közben vissza is állt a rendes kapu működése.
most nem rémlik, de nem az volt, hogy az a DHD rossz volt, csak az energia volt meg benne, de a vezérlés nem? és Sam csinált valamit a vezérlésén, de nem jött rá, hogy miért kapott "foglaltjelzést", amikor már végre tudott tárcsázni? -
Amcir #3640 Á és még mindig az Antarktiszi kapuval kapcsolatba ott be volt kötve tárcsázó amikor Samék oda kerültek akkor az őket kereső csapatok mért nem ott kötöttek ki? -
Amcir #3639 Á én csak a orosz tárcsázó felrobbanásár emlékeztem.