4251
  • tnm #3691
    de a föld megtartja magát, magyarul mikor a kinyíló luk kivájja az üreget, akkor az esemény horizontot nem fogja nyomni semmi (csak a gázok, amik maradnak az üregben)

Teal'c megy kiásni a kaput, ami föld alá került azon a bolygón, ahol O'Neill ottragadt 100 napra.
  • Shiwo
    lehet rosszul rémlik akkor, akkor Teal'c volt, bár nekem valamiért Jack rémlik..

amúgymeg a nagy tömegü hónak és földnek is egyenletes lehet a nyomása, nem ?
  • tnm #3689
    nem O'Neill, hanem Teal'c és a víz, meg azért nem ment át, mert a kapu nem engedi át az egyenletes nyomású dolgokat, mint a víz, vagy a bolygók levegője, biztonsági okokból
  • Shiwo
    hát az eseményhorizont kicsapódása elpárologtat mindent, ami maga a kapu elött van, ha jól rémlik, volt rá példa, hogy elvolt döntve a kapu, s O'Neill odakerült az eseményhorizont által kivájt gödörbe a kapu alá.. meg volt olyan rész, hogy víz alatt volt a kapu, de pl az sem ment át a horizonton
  • öregharcsa
    semmi...mi lenne...??
  • Amcir
    Kérdés: A legtöbb bolygón a csillagkapu alja el van ásva/temetve (alsó kb 20 cm az eseményhorizontból. Ha egy olyan kapun lépnek át amin nincs és olyanra érkeznek ahol el van akkor mi történik?
  • Monoton
    ...jahh, meg az Atlantis topikban kitárgyalni.
  • Andr0
    belekukkantottam a az Atlantis se3 végébe... Látom csak sikerült felemelni a várost Sheperdnek de az a sugár kicsit hazavágta a vezérlőt o.0 már csak a full Season kéne...
  • biomage
    az történt vele hogy Oma Desala megtámadja, még mondta is hogy nem lehet ött már megölni de lefoglalja :), ugy hogy ezért gondoltam látható lesz a sorozatban még
  • tnm #3682
    komolyan mondom, nem értem hogy lehet úgy nézni egy sorozatot, hogy elfelejtjük, hogy mik történtek a főgonoszokkal, pláne, ha nincsenek végérvényesen lezárva.
    egyébként pont volt arról a részről szó nem rég.
    a Threads című az, amikor Daniel épp a kávézóban készül 2.szorra felemelkedni. ebben szerepel utoljára Annubis, de most csakazértse írom le mi történt vele. :P

#3678: én reg-es amcsi torrent oldalon találtam meg, természetesen nem szinkronnal :D
  • haywire
    http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1456
    ez valamelyest ide is tartozik
    kíváncsi vagyok a 3.DVD filmre
  • haywire
    ja azt valahogy nem vette észre.. Anubist a 8.évad végén megölik vagy vmi hasonló.
    16.Leszámolás I.
    17.Leszámolás II.
    18.Elvarratlan szálak (RAR1)
    19.Elvarratlan szálak (RAR2)

ezek közül valamelyik részben...de javíts ki ha tévedek. most nézem újra a 8. évadot de még csak a 10. résznél járok
  • biomage
    olvasd el a spoileremet újból, fölleg a végét ahol anubisról kérdezek valami :P
  • haywire
    a B5-t honnan lehet letölteni?

hol hagytam ki anubist?
  • biomage
    kihagytad anubist -.-
  • Andr0
    köszi szépen, énis keresek....
  • haywire
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ba'alt a 10 évad végéig nem kapják el, gondolom tudod hogy készítettek utána két filmet az egyik arról szól hogy hogyan kapják el Ba'alt és veszik ki a goauld-ot belőle

Ami meg az Atlantis évadokat illeti a 3.évad nekem is hiányos, a 4. és az 5. évad feliratosan megvan csak most nincs otthon netem és nem tudom őket feltölteni. Javaslom nézz vagy kérdezz utána más fórumokon, valaki biztos feltette valahova az évadokat. Ha ez se sikerül akkor még a torrenteket tudom ajánlani (piratebay.org; mininova.org) csak ott meg lehet hogy nem lesz hozzá feltöltő.
    Azért én is utánanézek és ha találok valamit belinkelem.
  • biomage
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mostani részekben az SG1 ami az AXN Scifin van, nagyon aktivan mutatják az ucso goauld vezért Ba'alt, tényleg mikor fogynak el a klonok? és hol van az eredeti Ba'al? meg még ara lennék kiváncsi hogy mikor tér visza Anubis?
  • Andr0
    az Atlantis többi évadát nem tudnád belinkelni??:D gondolom nem szinkronos de hát kit érdekel?^^ (amugy az első két évadot hétfő óta nézem van hátra még 4 rész.....)
  • tnm #3672
    bocs, kicsit slendrihánul fogalmaztam a Viasat 6-on megy aka TV6.(bár lehet mostmár végig is értek, egy részt kaptam el nemrég az már utsó évadból volt)

azt meg egyértelmű, hogy nem a sorozatokat fikáztad, hanem a TV2 műsörszervezését ;)
  • haywire
    a B5 megy a Via-n? mikor? ... én ezeket a sorozatokat nem azért írtam ide mert fikázni akarom.
    Addig is akinek csillagkapuhiánya van:
    itt megtalálod az sg1 mind a 10 évadját (az első 9 szinkronos)
    itt pedig az Atlantis első két évadját szinkronosan
  • tnm #3670
    A Csillagközi Romboló esélyes, hiszen még abból most is készülnek részek, tehát 100%, hogy nem adták le végig.
    Star Trek-ek sztem mind Via-nal, meg AXN-nél vannak. B5 is Via-n megy, és igencsak meglepődnek, ha valaha is még nagy csatorna vetítené. Túl mély, túl összefüggő, és túlságosan elavult CGI.
  • haywire
    na látod ez egy jó kérdés. És mot egyiket se fogják adni hanem a 4400at kezdik vetíteni a helyén amiről tudjuk hogy egy befuccsolt sorozat és már egyszer szó nélkül levette a műsorról a tv2. Aztán majd jön a 4400 után a megszokott csillagközi romboló vagy invázió nem tudom már mi a címe. Ttalán még helyet ka a Star trek és a Bbabylon5 is a Csillagkapu előtt. :D Kiváncsi vagyok mikor fogják folytatni.
  • Amcir
    arra utaltam hogy ha egyszer már megvették a 2.dik évadig és leadták(A no mans landet már nem asszem) akkor mért nem ugyanaddig ismétlik?
  • haywire
    nem a tv2 vágta félbe hanem így készítik a sorozatot
  • Amcir
    Asszem a repli hajó elpusztulásakor segít neki oma.
  • Narxis
    Az mikor van?
  • Amcir
    Az nem előtte van?
  • tnm #3663
    akkor még fel se emelkedett 2.jára... az pont azután jött
  • Lompi73
    mégis befolyásolja a Dakara-i csatánál.
    Mikor a replikátorok támadnak+Baal
  • tnm #3661
    mert inkább visszajön a halandók közé, minthogy a felemelkedettek között tétlen maradjon. meg egyébként is Oma már nem tudja őt tovább emelni. mellesleg ezután nem törlik az emlékeit, mivel nem emelkedett fel, tehát nincs semmilyen olyan tudása, ami lényeges befolyással lehetne az alsóbb síkok életére.

#3659:
    miért is? már a Continuum-ról se spoilerben beszélgetünk, 8. évad meg már magyar TV-ben is lement ezer éve.

az az alapelv, hogy nem megyünk be addig egy sorozattopikba, amíg nem hoztuk magunkat szintre, vagy vállaljuk a spoiler-t
    sztem.
  • Amcir
    upsz igaz azt hogy is kell?
  • biomage
    azért egy ilyen beszélgetést illik spoilerbe rakni :S
  • Amcir
    Nyolcadik évadba egy részig megint átment felemelkedetbe ha jól emlékszem törölték az ottani emlékeit amikor "lesüllyedt" és miért "süllyedt le"?
  • Prd
    Elnézést...Rére gondoltam de Apophis neve ugrott be hamarabb...
  • tnm #3656
    ?
  • Amcir
    Kérdés a 8 évadban mért és gondolom megint emlékezettörléssel deaszcentálodott Daniel.
  • Amcir
    The Siege II. És Sheppard őrnagyra gondolsz szerintem. Nekem se tetszenek a tetőponton elvágom a sorozatot vetítések. Egyébként nem olyan rég a TV2 is ott vágta el.
  • biomage
    ott hagyták abba az AXN Scifin hogy a lidércek eljutotak atlantiszra és vesztésre álnak a földiek, és a rang idös tiszt épp kamikázét akar elkövetni a bombával
  • Amcir
    És szerintem Ré.