4251
-
igen-igen, ezt asszem már írtam ide én is (vagy Atlantis topikba, most nem tudom):D -
ujabb színész egyezés :D
stargate sg-1 1x10 - a '45ös kísérletekkor átküldött ember (fiatalkori színésze) az atlantiszi Dr. Carson Beckett -
Amcir #3729 Csak érdekelt mert nem emlékeztem . -
Nuki #3728 6x02 szerintem :P (mert ugye ma volt)
Ha jól emlékszem az orosz kapu az, ami az Asgard hajóról a vízbe pottyant. Ez az amit gízában találtak, és a sorozat elejétől fogva használták talán.
Ebből kifolyólag az Antarktiszi robbant fel. De ez miért fontos? -
Amcir #3727 Csak kérdés ami felrobbant a 6x01-ben az az Antarktiszi kapu vagy a Gízai? -
Reméljük. :p -
Én beérném egy kisebb géppel is asgard sugárral felszerelve :P -
nemtom mi a neve
kis vadászgép
Peltac
Teherhajó
Alkes
Csapatszállító, bombázó
Hatac
Anyahajó
-
Prd #3723 A háziorvosod biztos tud génterápiát alkalmazni :D:D -
Ja, tényleg. De az kisebb, nem? Meg kellenének ős gének is.. :p -
és van benne gyűrű is :)
kb az (atlantiszi jumper)ugró megfelelője :D -
Azaz, szolíd űrjármű, álcázással. :D 1 személynek bőven elég. :D -
ha jol emlékszem Teltac-ja volt (vagy valami hasonlo. Alkesh biztos nem)
-
Nekem olyan cucc kéner amivel Carter apja repült egy darabig. Komp vagy nem tom minek hívják. :D -
sínai???? az nem kell
...inkább várok a naquada napkollektorokra amit tájváni barátaim ígértek....

-
bolhapiacon láttam tartós ZRM-et (4-et egy 100-asért). lehet egy oda útra elég kakaó lenne benne. :D -
hehe..pedig én is vettem volna egyet és uccu a pegasus galaxisba rendetlenkedni 

csak nem tudom hogyan indítottam volna el ... -
Nem -
Nuki #3713 Lehet kapni itthon boltban a Csillagkapukat? -
má megvan
-
melyik adón? mikor megy? -
Ettol tartottam :S. Digi tv az még odébb van. Marad a letöltés :), ha elkezdik adni magyarul. Most az Atlantiszt kezdtem el az elején nagyon furcsa volt álállni SG1-rol és megválni a régi kedvenc szereploktol :(, de egyre jobban tetszik az atlantis pedig még az elején vagyok csak :). -
rossz hír neked -
sztem az upc oldalon találsz erre választ -
Nem tudja vki, hogy az AXN SCI-FI-t az mennyibe kerül vagy esetleg ha ingyenes akkor upc csomagban hol lehet befogni ? -
ugot2know #3706 Március 1-től tripla Stargate Atlantis adagot kapunk vasárnap reggelenként 9 órától, a sorozatot az első évadtól kezdi ismételni, miközben az AXN SCI-FI-n jön a második etap, és az anyasorozat, a Csillagkapu 10., befejező évada - ez utóbbi az Aliashoz hasonlóan magyarországi premier lesz. -
ezzel én sem. szerintem idióta választás volt... -
én azzal nemtudtam megbirkózni, hogy a tollan Narim, az atlantis-ban Dr. Wier barátja :S (mármint a szereplő ugyanaz) -
Jaja. -
elkezdtem nézni az Eureka nevü sorozatot, s ismerős arcok tüntek fel benne :)
először Garwin Sanford, ki a tollan Narimot játszotta
majd jött David Nykl, alias Zelenka
végül Michael Shanks (Daniel Jackson) is felbukkant egy részben
jó azért ismerős arcokat viszont látni :) -
lol -
menjetek ide -
átalakult a topic hibakereső topiccá???????????????????? -
energia-fegyverek is átmennek, szal nem tudom gravitáció és az ezzel járó torzulások miért ne mehetnének át.
#3695:
Atlantiszi kapun átmegy a víz :) amúgy nem tudom, lehet nem voltak konzekvensek. nem ez lenne az első eset. de a waterworld részben sztem valamit habláztak, hogy miért nem jön visszafele a víz. (ugye, mert amikor az oroszok áthoztak az "elő" vízből, akkor legalább egyszer onnan is ki kellett nyitniuk a kaput és nem esett arról szó, hogy ezt egy medencében tették volna, vagy, hogy mindent elárasztott volna a víz. sőt igen kevés vizet hoztak vissza, tehát tuti nem áradt át. persze lehetne azt mondani, hogy ezért mert a víznek akarata volt, és ezért nem is jött át, de akkor kb első percben rá kellett volna jönniük, hogy valami nem stimmel a vízzel, ha ez nem normális viselkedés lett volna)
mellesleg akkor a levegőnek is át kéne jönnie a kapun, márpedig amikor ilyen vegyvédelmi ruhákban jönnek vissza, akkor nincs lezárva az egész kapuszoba az airborne vírusok stb. miatt. és persze, mikor Atlantiszon a Puddlejumperek világűrben lévő kapun mennek keresztül, akkor sincs vákuumhatás a kapun keresztül... -
igaz-igaz

-
és azt mivel magyarázod mikor a fekete lyuk hatásai jutottak túl a kapun?
szerintem igen áramlik az anyag de csak egy irányban -
Monoton #3695 Átmegy rajta a víz ezért kellett az egyik Atlantis részben is felhúzni a pajzsot. -
az eseményhorizont kicsapódás pedig depolarizálja az anyagot, és azért halálos mert nem stabil -
tealc és nem oneill
nem víz alatt, halem a létformák voltak folyékony halmazállapotúak
(oroszok nyitották a féregjáratot) -
valyon ha egy vízesés alá fektetnék be, akkor átmenne rajta a víz ?