4238
-
#3758 Nemrég elkezdtem újranézni a szériát és feltűnt valami. Amikor kézzel kell tárcsázniuk mert nincs tárcsázó valahol, akkor ugye kell szerezniük energiát is. Például az első évad tantalus kínjai c. epizódban (mikor a hapsi 50 évig élt egyedül egy világon) elromlott a tárcsázó és energiát kellett szerezniük a kézi tárcsázáshoz. Volt ott egy hologram gép de annak nem volt elég az energiája, úgyhogy a közelgő vihar segítségével villámcsapásból nyertek elég energiát, hogy működésbe hozhassák a kaput (mint a vissza a jövőbe c. filmben).
De, a 3. vagy 4. évadban az 1969 c. részben (mikor visszakerültek 69-be), és a végén jöttek haza ott is kézi tárcsázással indították be a kaput, energiát meg egy pár teherautó akkuumlátoraiból nyertek. Na most ezt nem értem, hogy akkor sok energia kell a kapunak vagy elég pár aksi is? :D -
#3757 Atlantis topik -
#3756 Stargate 200
Michellel megtarthatták volna John szerepét, ha már Vala megtartotta Aeryn-t :D (farScape jelenet) -
#3755 rosszul emlékeztem -
#3754 mármint a Traveler féle hajó?
nos annak a story-a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sheppard épp tart hazafelé Atlantisra mikor egy idegen hajó elkapja McKay a plafonon van mert sem lidérc sem replikátor nem lehetett(hiperhajtómű alapján). so elrabolják és kényszerítik az "Utazók" Sheppard-et hogy segítsen nekik egy ős gén interfész kialakításában hogy gén nélkül tudják majd üzemelni az ős hajót persze Sheppard csillapítás nélkül elindul vele mindenki a falra kenődik aztán mégis meggyőzik hogy működjön együtt(hajtómű sugárzással). Sheppard átadja hidat de SOS jeleket kezd sugározni "subtér zajként" aztán lelépnek kiderült hogy McKay-en kívül másnak is feltűnt a Subtérzaj és jönnek a lidércek majd Sheppard kicsinálja őket pár Drone-nal aztán miután Sheppard és az utazók vezetője (vmi csaj) kinyírják a hajóra átszállt lidérceket azután megérkezik a többi Utazó pont McKay-ék előtt,de Sheppard-et kirakják mielőtt hipertérbe lépnének az ős hajóval és mindenki boldog:D -
#3753 az nem az övék volt? -
#3752 én nem a csatahajóról beszélek hanem a "komjuniké"-ről amit hordozott a lidérc technológia gyengeségéről
az Orionra gondolsz? hmm hát az mondjuk úgy elfüstölt a pegasus galaxis szélén asszem 3/1-ben
meg utánunk is találtak ős hajót azt pedig a Traveler-eknek "adták" -
#3751 + még az AURORA-n kívül is találnak egy ős csatahajót
azzal mi is lett?
2/19 Inferno címü részben -
haywire #3750 de akarták foltatni csak sokba került volna ezért abbahagyták... de terveznek még 2 részt a végére lezárásnak és elvileg úgy kezdődött volna a 6.évad.. am szerintem is szar az 5x20 az 5x19 viszont nagyon bejött. -
#3749 I can't english,
látni láttam és amit a gyenge angolosságommal felfogtam megértettem. -
#3748 volt is vmi hasonló eset mikor megtalálták az Aurorát de az infót törölték már ami a Lidércek gyengeségéről szólt -
#3747 t -
#3746 ezen a mondaton dolgozzál még egy kicsit :D -
#3745 találhattak volna szupervírus is ki a lidércek ellen, mint a tokrák a GOAULD ellen talált.
És akkor nem lenne ennyire egyértelmű a vége. -
#3744 hát végül is ez volt a lényeg !!^^ de én is sajnálom hogy vége Atlantis-nak szép város volt az jó csapattal ×Ð Carson is visszatért a halálából so jócsapat....jócsapat -
#3743 Há jah, nem is akarták folytatni. Me SG: Univerzum lesz helyette. -
#3742 me hazamegyünk és megmentünk mindenkit, és az milyen fazsa!
folytatási lehetőség szinte 0
-
#3741 me? -
#3740 atlantis 5. évad vége (szar)
-
#3739 10x01
szezonkezdésnek jó volt de nagyon -
Banderas1990 #3738 Folynak az előkészületek egy 3. SG-1 DVD filmről, de legkorábban 2010-ben jöhet ki. -
#3737 láttam már, de köszi. -
Prd #3736 The Ark of Truth, katt -
#3735 egen tömören
nem egy nagy durranás
más filmről tud vki
-
haywire #3734 igen láttam...egy duplaepizódnak felel meg. rövid tartalma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó rendszerúrt Ba'al-t elkapták közbe egy kis párhuzamos valóság meg időutazás aztán minden visszaáll a régibe és kiszedik a goa'uld-ot a gazdatestől és vége -
#3733 nem, senki -.- -
#3732 stargate continuum látta még valaki? -
#3731 igen-igen, ezt asszem már írtam ide én is (vagy Atlantis topikba, most nem tudom):D -
#3730 ujabb színész egyezés :D
stargate sg-1 1x10 - a '45ös kísérletekkor átküldött ember (fiatalkori színésze) az atlantiszi Dr. Carson Beckett -
Amcir #3729 Csak érdekelt mert nem emlékeztem . -
Nuki #3728 6x02 szerintem :P (mert ugye ma volt)
Ha jól emlékszem az orosz kapu az, ami az Asgard hajóról a vízbe pottyant. Ez az amit gízában találtak, és a sorozat elejétől fogva használták talán.
Ebből kifolyólag az Antarktiszi robbant fel. De ez miért fontos? -
Amcir #3727 Csak kérdés ami felrobbant a 6x01-ben az az Antarktiszi kapu vagy a Gízai? -
#3726 Reméljük. :p -
#3725 Én beérném egy kisebb géppel is asgard sugárral felszerelve :P -
#3724 nemtom mi a neve
kis vadászgép
Peltac
Teherhajó
Alkes
Csapatszállító, bombázó
Hatac
Anyahajó
-
Prd #3723 A háziorvosod biztos tud génterápiát alkalmazni :D:D -
#3722 Ja, tényleg. De az kisebb, nem? Meg kellenének ős gének is.. :p -
#3721 és van benne gyűrű is :)
kb az (atlantiszi jumper)ugró megfelelője :D -
#3720 Azaz, szolíd űrjármű, álcázással. :D 1 személynek bőven elég. :D -
#3719 ha jol emlékszem Teltac-ja volt (vagy valami hasonlo. Alkesh biztos nem)