4251
-
Hát nem.
Meg minek kellett a MIR űrállomást beletenni a 8. évad 3. részébe amikor az 2004-es a MIR meg már 2001-ben megsemmisült? -
mert Torri jobb nő. mittudomén:D -
Robert Kinsey szenátor. -
Nem az akkumulátorok, hanem a generátorok. -
Dr. Elizabeth Weir miért lett Jessica Steen helyett Torri Higginson? -
Emlékszem, hogy valami milliós villanyszámlát emlegettek, vagy ilyesmi. -
haywire #3765 meg az egyik részbe az is volt hogy a nem tudom mi a neve szenátor mondta hogy milyen sokba kerülévente a sgc működtetése, és annak nagy része a kapu működtetése. És ott vmi milliárdos számot mondott. -
Amcir #3764 Csak kérdés jól veszem ki hogy az Asgardok tudata (egy részüké legalább is) be van töltve az Odessey-be? -
mellesleg időutazásnál "csak" a Földhöz kellett egy féregjáratot nyitniuk. (illetve akár Abydos-ra is nyithatták, mint legközelebbi kapu -legkisebb energia igény-, úgy is tökmindegy, mivel nem oda akartak megérkezni) -
én pont azt mondom, hogy még egyszer sem hallottam
mennyi is kell egy stabil féregjárat létrejöttéhez.
ezért igen is helytálló a tesód állítása
-
Ez szerintem kissé nyögve nyelős magyarázat, de persze lehet. Csak furán veszi ki magát hogy egyik részben sok energia kell a másikban meg elég pár aksi. Bár a tesóm most azt mondta hogy akár a kapuban is lehetett töltés csak egy kicsi kellett még hozzá. -
emlékezz akkor is túráztatták a teherautókat rendesen
és az sem hangzott el milyen rég járnak a motorok, ha jól emlékszem az sem hangzott el mennyi energiát használnak fel a villámcsapásból csak mint számításba jöhető energiaforrás -
Amcir #3759 Lehet hogy az a holi egy ceruzaelemmel ment nem tudom. -
Nemrég elkezdtem újranézni a szériát és feltűnt valami. Amikor kézzel kell tárcsázniuk mert nincs tárcsázó valahol, akkor ugye kell szerezniük energiát is. Például az első évad tantalus kínjai c. epizódban (mikor a hapsi 50 évig élt egyedül egy világon) elromlott a tárcsázó és energiát kellett szerezniük a kézi tárcsázáshoz. Volt ott egy hologram gép de annak nem volt elég az energiája, úgyhogy a közelgő vihar segítségével villámcsapásból nyertek elég energiát, hogy működésbe hozhassák a kaput (mint a vissza a jövőbe c. filmben).
De, a 3. vagy 4. évadban az 1969 c. részben (mikor visszakerültek 69-be), és a végén jöttek haza ott is kézi tárcsázással indították be a kaput, energiát meg egy pár teherautó akkuumlátoraiból nyertek. Na most ezt nem értem, hogy akkor sok energia kell a kapunak vagy elég pár aksi is? :D -
Atlantis topik -
Stargate 200
Michellel megtarthatták volna John szerepét, ha már Vala megtartotta Aeryn-t :D (farScape jelenet) -
rosszul emlékeztem -
mármint a Traveler féle hajó?
nos annak a story-a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sheppard épp tart hazafelé Atlantisra mikor egy idegen hajó elkapja McKay a plafonon van mert sem lidérc sem replikátor nem lehetett(hiperhajtómű alapján). so elrabolják és kényszerítik az "Utazók" Sheppard-et hogy segítsen nekik egy ős gén interfész kialakításában hogy gén nélkül tudják majd üzemelni az ős hajót persze Sheppard csillapítás nélkül elindul vele mindenki a falra kenődik aztán mégis meggyőzik hogy működjön együtt(hajtómű sugárzással). Sheppard átadja hidat de SOS jeleket kezd sugározni "subtér zajként" aztán lelépnek kiderült hogy McKay-en kívül másnak is feltűnt a Subtérzaj és jönnek a lidércek majd Sheppard kicsinálja őket pár Drone-nal aztán miután Sheppard és az utazók vezetője (vmi csaj) kinyírják a hajóra átszállt lidérceket azután megérkezik a többi Utazó pont McKay-ék előtt,de Sheppard-et kirakják mielőtt hipertérbe lépnének az ős hajóval és mindenki boldog:D -
az nem az övék volt? -
én nem a csatahajóról beszélek hanem a "komjuniké"-ről amit hordozott a lidérc technológia gyengeségéről
az Orionra gondolsz? hmm hát az mondjuk úgy elfüstölt a pegasus galaxis szélén asszem 3/1-ben
meg utánunk is találtak ős hajót azt pedig a Traveler-eknek "adták" -
+ még az AURORA-n kívül is találnak egy ős csatahajót
azzal mi is lett?
2/19 Inferno címü részben -
haywire #3750 de akarták foltatni csak sokba került volna ezért abbahagyták... de terveznek még 2 részt a végére lezárásnak és elvileg úgy kezdődött volna a 6.évad.. am szerintem is szar az 5x20 az 5x19 viszont nagyon bejött. -
I can't english,
látni láttam és amit a gyenge angolosságommal felfogtam megértettem. -
volt is vmi hasonló eset mikor megtalálták az Aurorát de az infót törölték már ami a Lidércek gyengeségéről szólt -
t -
ezen a mondaton dolgozzál még egy kicsit :D -
találhattak volna szupervírus is ki a lidércek ellen, mint a tokrák a GOAULD ellen talált.
És akkor nem lenne ennyire egyértelmű a vége. -
hát végül is ez volt a lényeg !!^^ de én is sajnálom hogy vége Atlantis-nak
szép város volt az jó csapattal ×Ð Carson is visszatért a halálából so jócsapat....jócsapat
-
Há jah, nem is akarták folytatni. Me SG: Univerzum lesz helyette. -
me hazamegyünk és megmentünk mindenkit, és az milyen fazsa!
folytatási lehetőség szinte 0
-
me?
-
atlantis 5. évad vége (szar)
-
10x01
szezonkezdésnek jó volt de nagyon -
Banderas1990 #3738 Folynak az előkészületek egy 3. SG-1 DVD filmről, de legkorábban 2010-ben jöhet ki. -
láttam már, de köszi. -
Prd #3736 The Ark of Truth, katt -
egen tömören
nem egy nagy durranás
más filmről tud vki
-
haywire #3734 igen láttam...egy duplaepizódnak felel meg. rövid tartalma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó rendszerúrt Ba'al-t elkapták közbe egy kis párhuzamos valóság meg időutazás aztán minden visszaáll a régibe és kiszedik a goa'uld-ot a gazdatestől és vége -
nem, senki -.- -
stargate continuum látta még valaki?