4251
  • RelakS
    napon keresztül nem időutaznak? :]
  • tnm #3810
    sztem semmi. legalábbis nem rémlik ilyesmi.
    - ha napon megy keresztül, akkor O'Neill agyvérzést kap
    - ha fekete lyukra nyitnak, akkor nem záródik be a kapu és "bejön" a feketelyuk a kapun
    - feketelyukkal "görbítették" a párhuzamos valóságokban féregjáratokat úgy, hogy egy csomó csk csapat érkezett az mi sgc-nkre
  • RelakS
    asszem összekeverednek a párhuzamos dimenziók, vagy ilyesmi
  • Amcir
    Mit okoz a sorozatba ha a féregjárat fektelyukon megy át valamelyik részbe szó volt róla de nem emlékszem(de nem lehet valami súlyos különben a galaxis jó részét nem tudnák tárcsázni).
  • RelakS
    Húú, a tábornoknak milyen exneje van O_O
  • RelakS
    Valóban! (kicsit meghajol, és elmosolyodik)
  • Narxis
    Vagy inkább: "Indeed"
  • Narxis
    Ámen.
  • Nuki
    Az igazi rajongó nem körülményeskedik mint egy fürdőskurva hogy szinkronos vagy eredeti, megnézi. ;D
  • Lompi73
    ha valaki igazi rajongó!
    annyiszor nézi ahányszor jólesik, de nem 1xer
  • tnm #3801
    hát igazi rajongója vagyok igen sok sorozatnak, de a legtöbbnél néha már szentségtörésnek érezném szinkronnal megnézni. egyébként is, ha értem angolul és már ott van elérhető közelségben, miért akarnám magyarul is mégegyszer megnézni. az eredeti még mindig elérhető lesz. (eredeti, mint eredeti hang, nem mint original copy :D )
  • cash888
    én meg úgy látom, hogy az igazi rajongó leszedi feliratosan (ahogy mondtad), megnézi, aztán ha kijön szinkronosan, megnézi úgy is... ;)
    nálam így volt :P
  • Monoton
    Hát én úgy vagyok vele, ha igazi rajongó akkor az szedi le megjelenés után másnap és már nézi is :D Vagyis utána már nem nézi meg szinkronosan biztos, max. ha nem unatkozik egy hideg téli du. és bekapcsolja a TV.t :P
  • cash888
    ha igazi rajongó vagy, mindegy, hogy szinkronos vagy feliratos...
  • tnm #3797
    biztos azt akarta írni, hogy szinkronnal xD
  • Monoton
    Akkor itt mindenki őrült :D
  • cash888
    sziasztok!
    a 10.évadhoz van valahol magyar nyelvű dvd borító? isteni a sorozat, bár kicsit őrültnek néztek, mert végnéztem mind a 10 évadot + Atlantist + a mozi/dvd filmeket...
  • Kori
    1 igen elöször Oziris volt ott de mikor meneküöltek akkor már Anubisz is ott volt, Thor fejében turkáltak

én nem vitattam hogy nem változott az űrhajó csak azt írtam nem feltétlen szükséges a külsőt megváltoztatni
  • Lompi73
    1. nem anubis, hanem OZIRIS csak anubis szolgálatában
    2. ha kikockázod és lemented a képeket meglátni a külömbséget
    3. s ha csk-1 elejétől végignézed őket rájössz, hogy te tévedsz

Csak nyisd ki jól a szemed!
  • Kori
    ha fejlesztenek hajót nem feltétlen szükséges a kinézetet is változtatni

pl amikor anubisz elfogja Thort simán aztán jönnek másik Asgard hajók amik az elmondás szerint fejlettebbek és anubisz el is menekül
  • Lompi73
    ja-ja, szintúgy
  • Amcir
    Én is.
  • haywire
    én nem arról beszélek hogy hány hajójuk van az asgardoknak, hanem arról hogy milyen típusúak. Mert ha megnézed mind ugyanúgy néz ki (azazhogy 2őt lehet megkülömböztetni). Azt hogy melyik hajó pontosan, csak akkor tudod meg amikor mondják hogy kié.
  • Lompi73
    igaz-igaz
  • Amcir
    Plusz még egy de ez nem ebbe a topikba hanem az SGA-ba illik
  • Lompi73
    meg tedd hozzá LOKI hajóját is ami a tegnapi AXN-en ment
    az már 4

De sztem 5 min.
  • Sir Quno Jedi
    Az mindjárt három az O'Neill-el együtt. :D
  • haywire
    talán, én az asgarodok hajói közül 2 féle típust ismerek. Volt a kezdetleges első A thor Pöröly című részben, és az utána lévő hajók szrintem mind uyanaz a típus.
  • Amcir
    A Daniel Jackson lehetett?
  • Andr0
    ja igen sry :S de hasonlított rá^^
  • Sir Quno Jedi
    Az. Szegény ezredes, végre elneveztek róla egy egész hajót, erre bumpuff!
  • Jaffa 2843
    a O'Niell hajót nem Carter ötletével pusztitották el a hipertérben a replikátorok ellen? :S vagy az melyik volt?
  • haywire
    biztos nem az O'Neill volt, mert az egyrészben szerepelt amiben el is pusztult.
  • Amcir
    A Lost City-ben szerepelt.
  • RelakS
    7. évad utolsó két részében volt Wier a csillagkapu parancsnokság főnöke, csak akkor még más szereplővel, nem?
  • Nuki
    Melyik részben szerepelt?
  • Andr0
    szerintem az az O'Neill volt, nem? legalábbis úgy néz ki.Amugy a 10 évad 1 részében még mondta is "kárter", hogy elvesztettünk ennyi és ennyi hajót + ennyi Asgard hajót is. Mellesleg a te érved Torri-ra kicsit meggyőzőbb^^
  • haywire
    lehet hogy tényleg ke*félt a rendezővel:D. de én inkább arra tippelek hogy amikor a 8.évadban szerepelt a karakter akkor még nem gondolták hogy ő lesz atlantis vezetője.
  • haywire
    a 9.évad 20.epizódjába most vettem észre hogy a végén amikor az Ori hajók átjönnek a szuperkapun a védők között ott van egy Asgard hajó is. Nem is tudtam hogy ők is ott voltak. Melyik asgard hajója az?
  • Andr0
    gondolom keménykedni akartak végülis a MIR az mégis csak MIR, egy legenda:D

Torri akkor is jobb nő:D vagy lehet hogy ke*élt a rendezővel.