4238
  • cash888
    ha igazi rajongó vagy, mindegy, hogy szinkronos vagy feliratos...
  • tnm #3797
    biztos azt akarta írni, hogy szinkronnal xD
  • Monoton
    Akkor itt mindenki őrült :D
  • cash888
    sziasztok!
    a 10.évadhoz van valahol magyar nyelvű dvd borító? isteni a sorozat, bár kicsit őrültnek néztek, mert végnéztem mind a 10 évadot + Atlantist + a mozi/dvd filmeket...
  • Kori
    1 igen elöször Oziris volt ott de mikor meneküöltek akkor már Anubisz is ott volt, Thor fejében turkáltak

én nem vitattam hogy nem változott az űrhajó csak azt írtam nem feltétlen szükséges a külsőt megváltoztatni
  • Lompi73
    1. nem anubis, hanem OZIRIS csak anubis szolgálatában
    2. ha kikockázod és lemented a képeket meglátni a külömbséget
    3. s ha csk-1 elejétől végignézed őket rájössz, hogy te tévedsz

Csak nyisd ki jól a szemed!
  • Kori
    ha fejlesztenek hajót nem feltétlen szükséges a kinézetet is változtatni

pl amikor anubisz elfogja Thort simán aztán jönnek másik Asgard hajók amik az elmondás szerint fejlettebbek és anubisz el is menekül
  • Lompi73
    ja-ja, szintúgy
  • Amcir
    Én is.
  • haywire
    én nem arról beszélek hogy hány hajójuk van az asgardoknak, hanem arról hogy milyen típusúak. Mert ha megnézed mind ugyanúgy néz ki (azazhogy 2őt lehet megkülömböztetni). Azt hogy melyik hajó pontosan, csak akkor tudod meg amikor mondják hogy kié.
  • Lompi73
    igaz-igaz
  • Amcir
    Plusz még egy de ez nem ebbe a topikba hanem az SGA-ba illik
  • Lompi73
    meg tedd hozzá LOKI hajóját is ami a tegnapi AXN-en ment
    az már 4

De sztem 5 min.
  • Sir Quno Jedi
    Az mindjárt három az O'Neill-el együtt. :D
  • haywire
    talán, én az asgarodok hajói közül 2 féle típust ismerek. Volt a kezdetleges első A thor Pöröly című részben, és az utána lévő hajók szrintem mind uyanaz a típus.
  • Amcir
    A Daniel Jackson lehetett?
  • Andr0
    ja igen sry :S de hasonlított rá^^
  • Sir Quno Jedi
    Az. Szegény ezredes, végre elneveztek róla egy egész hajót, erre bumpuff!
  • Jaffa 2843
    a O'Niell hajót nem Carter ötletével pusztitották el a hipertérben a replikátorok ellen? :S vagy az melyik volt?
  • haywire
    biztos nem az O'Neill volt, mert az egyrészben szerepelt amiben el is pusztult.
  • Amcir
    A Lost City-ben szerepelt.
  • RelakS
    7. évad utolsó két részében volt Wier a csillagkapu parancsnokság főnöke, csak akkor még más szereplővel, nem?
  • Nuki
    Melyik részben szerepelt?
  • Andr0
    szerintem az az O'Neill volt, nem? legalábbis úgy néz ki.Amugy a 10 évad 1 részében még mondta is "kárter", hogy elvesztettünk ennyi és ennyi hajót + ennyi Asgard hajót is. Mellesleg a te érved Torri-ra kicsit meggyőzőbb^^
  • haywire
    lehet hogy tényleg ke*félt a rendezővel:D. de én inkább arra tippelek hogy amikor a 8.évadban szerepelt a karakter akkor még nem gondolták hogy ő lesz atlantis vezetője.
  • haywire
    a 9.évad 20.epizódjába most vettem észre hogy a végén amikor az Ori hajók átjönnek a szuperkapun a védők között ott van egy Asgard hajó is. Nem is tudtam hogy ők is ott voltak. Melyik asgard hajója az?
  • Andr0
    gondolom keménykedni akartak végülis a MIR az mégis csak MIR, egy legenda:D

Torri akkor is jobb nő:D vagy lehet hogy ke*élt a rendezővel.
  • qtab986
    Hát nem.
    Meg minek kellett a MIR űrállomást beletenni a 8. évad 3. részébe amikor az 2004-es a MIR meg már 2001-ben megsemmisült?
  • Andr0
    mert Torri jobb nő. mittudomén:D
  • qtab986
    Robert Kinsey szenátor.
  • qtab986
    Nem az akkumulátorok, hanem a generátorok.
  • qtab986
    Dr. Elizabeth Weir miért lett Jessica Steen helyett Torri Higginson?
  • Encore
    Emlékszem, hogy valami milliós villanyszámlát emlegettek, vagy ilyesmi.
  • haywire
    meg az egyik részbe az is volt hogy a nem tudom mi a neve szenátor mondta hogy milyen sokba kerülévente a sgc működtetése, és annak nagy része a kapu működtetése. És ott vmi milliárdos számot mondott.
  • Amcir
    Csak kérdés jól veszem ki hogy az Asgardok tudata (egy részüké legalább is) be van töltve az Odessey-be?
  • tnm #3763
    mellesleg időutazásnál "csak" a Földhöz kellett egy féregjáratot nyitniuk. (illetve akár Abydos-ra is nyithatták, mint legközelebbi kapu -legkisebb energia igény-, úgy is tökmindegy, mivel nem oda akartak megérkezni)
  • Lompi73
    én pont azt mondom, hogy még egyszer sem hallottam
    mennyi is kell egy stabil féregjárat létrejöttéhez.
    ezért igen is helytálló a tesód állítása
  • Encore
    Ez szerintem kissé nyögve nyelős magyarázat, de persze lehet. Csak furán veszi ki magát hogy egyik részben sok energia kell a másikban meg elég pár aksi. Bár a tesóm most azt mondta hogy akár a kapuban is lehetett töltés csak egy kicsi kellett még hozzá.
  • Lompi73
    emlékezz akkor is túráztatták a teherautókat rendesen
    és az sem hangzott el milyen rég járnak a motorok, ha jól emlékszem az sem hangzott el mennyi energiát használnak fel a villámcsapásból csak mint számításba jöhető energiaforrás
  • Amcir
    Lehet hogy az a holi egy ceruzaelemmel ment nem tudom.