4238
  • qtab986
    Az AXN-en mindig úgy harangozták be az SG-1 utolsó évadát mint a sorozat méltó befejezését. Tényleg az volt. Most, hogy már eltelt kb 1.5 hónap az utolsó rész óta (ha nem tévedek) még mindig úgy érzem, tényleg méltó befejezése volt a sorozatnak.
  • haywire
    itt megtudhatod. egyébként ha stargate.hu-t írsz be ugyan azt hozza be, csak nem írja ki hogy nem biztonságos az oldal.
  • cash888
    miért írja a ki a csillagkapu.hu-ra, hogy nem biztonságos oldal?
  • Lompi73
    ha végignézed simán rájössz!
    csak figyelj.
  • TDantes
    Tervezem hogy végignézem, de nem megy az úgy egyik napról a másikra, hogy két évadot végig nézzek, főleg hogy itt van közben még 4 évadnyi Atlantisz is...

Na de akkor van rá magyarázat mitől őszült meg, nem csak úgy puff...megőszült hirtelen.
  • Istencsászár
    a választ az sorozat végén megtudod, mármint hogy mitől őszült meg, igen utána és igen a többiek nem, nézd végig a sorozatot
  • TDantes
    Meg néztem a Ark of Truth DVD-filmet de egy valami zavart(egy valami?Na mindegy de erre térek csak ki)

Teal'c a filmben meg mitől őszült meg? Még nem láttam a Csillagkapu utolsó két évadát teljesen, de ott még nem volt ősz, a film meg a sorozat után jön közvetlenül...így megöregedett? Hogy-hogy? Daniel meg nem öregedett meg Sam sem, csak egyedül ő?

Vagy valamiről lemaradtam? Nem értettem az tincseket.
  • Jaffa 2843
    igen arra, és ennyit énis tudok.. konkrétan az elöado-számcim kellene. (és nemtaláltam egyik ost pakkban sem)
  • tnm #3870
    ha arra gondolsz, ami 5:39-kor lép be, akkor az a rendes aláfestő zene volt abban a részben. talán valamelyik OST-n rajta van. most hirtelen nem találom, de sokszor előjön.
  • Jaffa 2843
    5:35-töl kb
  • Jaffa 2843
    valaki tudja mi a zene címe ami akkor megy amikor az azgard és o'niell kezet fognak? :S
  • Nuki
    Inkább sajátos ízlés. Azért elfogadnék egy olyat a 'garázsba' :Ð
  • Amcir
    De a szuperkapu nem a naprendszerbe volt, ezért kérdem azt még tán az se élhette volna túl.
  • Lompi73
    mert az az egész naprendszert kinyuvasztotta volna!
  • Amcir
    9dik évad részeit nézve egy kérdés merült fel bennem mért nem robbantották fel a szuperkaput a hackelt zpm-mel?
  • haywire
    szerintem ne kérj bocsánatot mert van benne igazság:D
  • Hunnenkoenig
    Milyen szep is a demokracia es a szolasszabadsag, nemigaz? :-P
    Azert is hangoztatja mindenki öket sokszor magyarorszagon, mikor hasonlo odanemillö megjegyzeseket tesz. En csak követem a jo peldat. Amugy semmi politikai vagy egyeb hattere nem volt a postnak. Egyszerüen csak eszembe jutott es viccesnek talaltam, azert a szmajli is mögötte.
  • Narxis
    loooooooooooool XD
  • tnm #3860
    ez a hsz annyira kellett ide. -.-
  • Hunnenkoenig
    A napokban azon filoztam, miközben neztem a Stargate SG-1-et, hogy a Goa'uld-ok az univerzum ciganyai:

Nem dolgoznak
    Elösködnek
    Magasabbrendünek kepzelik magukat
    Folyton bolygorol bolygora vandorolnak
    ES SZÖRNYÜ AZ IZLESÜK! mert azt a giccses aranyozast, amivel az ürhajoikat is beboritjak a legelfuseraltabb izlesficamos sem kenne magara.

• cash888
    inkább hagyjuk... :S
  • MerlinW
    Még mindig
    Egyébként Google 6. találata. Mindig angol kulcsszavakkal keress, ha nem magyar nyelvű szöveges információt szeretnél. Akkor is ha nem beszéled a nyelvet, ki tudod szótárazni a kulcsszavakat.

• cash888
    szerinted nem ezzel kezdtem?
  • haywire
    google-be beírod hogy dvd borító sg-1 10.évad és biztos kidob pár honlapot ahol találsz.
  • cash888
    hátha valaki más tud... :S
  • Monoton
    Nem, és 4 napja se tudtam.
  • cash888
    tudtok magyar nyelvű dvd-borítót a Csillagkapu 10.évadjához?
  • tnm #3851
    ilyesmit nem nagyon szabadna, de pü-t valamiért nem tok küldeni, mert hülyén jelenik meg a küldőablak :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor bezárt az endless-skyline, akkor lett az ncore -innen a new beginning, meg beyond endless-skyline szlogen-ek az alap skinen.
    az encore jelentése pedig: "megismételtet, megismétlés, megújráztat, ráadás, újrázás". jelen esetben valami olyasmire utalhattak, mint pl. mikor vége a koncertnek, elköszön az együttes, majd visszajönnek és zúznak még egyet-kettőt. ezaz "aenkór"
  • Lompi73
    lehet low vok de nem tudom még most se.
    egyszerübb lett volna ha leírod, simán.....
    THX
  • tnm #3849
    áhh, feladom. a legtöbb ember nem vágja a szójátékot, és azt sem érti, hogy honnan jön (hint: alap skin mellett nézd meg mi a szlogen), azért nevezik magnak, vagy magocskának, mert ennyit értenek belőle. de tényleg feladom. (a többi gondolom nem nekem szól)
  • Dante73
    Mivel a köztudatba mint "mag" került be, így a szó esetleges többi jelentése nem releváns. És mivel az oldal meghívós, felesleges linket adnom. Maghívót pedig még a rokonaimnak sem adtam...
  • tnm #3847
    és szted mi az oldal neve? mert nem az, hogy core.
    ugye azt ismerjük, ahogy pl. az envision-ből nVision lesz. (vagy extra-ből Xtra), nah ugyanígy...
  • Lompi73
    linket v cimet kérhetnék
  • MerlinW
    a "core" márpedig magot jelent:)
  • Lompi73
    a cseresznyének is van!

(ez mit is jelent pontosan?)
    lehet, hogy én vok béna de nem értem
  • tnm #3843
    off
    sok ember nem tud angolul és 'mag'-nak hívja, pedig sztem az inkább 'még' akar lenni (pontosabban "ráadás")
  • Dante73
    mag
  • Lompi73
    honnan szedted le
  • Dante73
    tévedtem. A lejátszóm voét szar. Jó release.
  • Dante73
    Leszedtem az ark of thru-t, de nagyon gyenge verzió. (Roszqtya) feliratok fele nincsen meg, soxor nem is arról beszélnek, mint a felirat. melyik release-t ajánljátok, amelyik felirata jó?