4251
-
haywire #3891 XD -
cash888 #3890 vagyis inkább úgy kérdezem, hogy van-e Tauri által csinált 3.évados borító az Atlantiszhoz? -
cash888 #3889 Csillagkapu Atlantisz 3.évadjának van már magyar nyelvű DVD borítója? -
Nuki #3888 Mai szülinaposok
Benő
yal
identity
Zee
bizar
Vegas
Nauron
Tomeee
Daniel Jackson
Tibce
DupleX
-
Pryscilla #3887 Sziasztok! Ajánlanék figyelmetekbe egy oldalt, s ezen belül is egy linket: http://sg-1.hu/hublap2/index.php/onlinetv
Kísérleti jelleggel, és kizárólag fun céllal egyelőre délutánonként/esténként lehet nézni CSK-t, meg Atlantist. Akinek van kedve, az jöjjön! -
Ja meg lesz egy új sorozat is Stargate: Universum -
haywire #3885 lesz még 3.film is:D -
Reg5 #3884 Voltak még ott lezáratlan szálak. Pl ha jól emlékszem Talion is vonult volna a Föld ellen, csak nem tudták már megcsinálni. -
Amcir #3883 Ark of Truth című filmben zárják le Baal meg a Continoumban -
szerintem meg nyitva maradt néhány kérdés, pl ori? -
jaja korrekt volt -
Van, de a sorozatot attól még tisztességesen lezárták:) -
mintha még lenne két film UTÁNA! :D (bár nem látta) -
Az AXN-en mindig úgy harangozták be az SG-1 utolsó évadát mint a sorozat méltó befejezését. Tényleg az volt. Most, hogy már eltelt kb 1.5 hónap az utolsó rész óta (ha nem tévedek) még mindig úgy érzem, tényleg méltó befejezése volt a sorozatnak. -
haywire #3877 itt megtudhatod. egyébként ha stargate.hu-t írsz be ugyan azt hozza be, csak nem írja ki hogy nem biztonságos az oldal. -
cash888 #3876 miért írja a ki a csillagkapu.hu-ra, hogy nem biztonságos oldal? -
ha végignézed simán rájössz!
csak figyelj.

-
TDantes #3874 Tervezem hogy végignézem, de nem megy az úgy egyik napról a másikra, hogy két évadot végig nézzek, főleg hogy itt van közben még 4 évadnyi Atlantisz is...
Na de akkor van rá magyarázat mitől őszült meg, nem csak úgy puff...megőszült hirtelen. -
a választ az sorozat végén megtudod, mármint hogy mitől őszült meg, igen utána és igen a többiek nem, nézd végig a sorozatot -
TDantes #3872 Meg néztem a Ark of Truth DVD-filmet de egy valami zavart(egy valami?Na mindegy de erre térek csak ki)
Teal'c a filmben meg mitől őszült meg? Még nem láttam a Csillagkapu utolsó két évadát teljesen, de ott még nem volt ősz, a film meg a sorozat után jön közvetlenül...így megöregedett? Hogy-hogy? Daniel meg nem öregedett meg Sam sem, csak egyedül ő?
Vagy valamiről lemaradtam? Nem értettem az tincseket. -
igen arra, és ennyit énis tudok.. konkrétan az elöado-számcim kellene. (és nemtaláltam egyik ost pakkban sem) -
ha arra gondolsz, ami 5:39-kor lép be, akkor az a rendes aláfestő zene volt abban a részben. talán valamelyik OST-n rajta van. most hirtelen nem találom, de sokszor előjön. -
5:35-töl kb -
valaki tudja mi a zene címe ami akkor megy amikor az azgard és o'niell kezet fognak? :S
-
Nuki #3867 Inkább sajátos ízlés. Azért elfogadnék egy olyat a 'garázsba' :Ð -
Amcir #3866 De a szuperkapu nem a naprendszerbe volt, ezért kérdem azt még tán az se élhette volna túl. -
mert az az egész naprendszert kinyuvasztotta volna! -
Amcir #3864 9dik évad részeit nézve egy kérdés merült fel bennem mért nem robbantották fel a szuperkaput a hackelt zpm-mel? -
haywire #3863 szerintem ne kérj bocsánatot mert van benne igazság:D -
Milyen szep is a demokracia es a szolasszabadsag, nemigaz? :-P
Azert is hangoztatja mindenki öket sokszor magyarorszagon, mikor hasonlo odanemillö megjegyzeseket tesz. En csak követem a jo peldat. Amugy semmi politikai vagy egyeb hattere nem volt a postnak. Egyszerüen csak eszembe jutott es viccesnek talaltam, azert a szmajli is mögötte. -
loooooooooooool XD -
ez a hsz annyira kellett ide. -.- -
A napokban azon filoztam, miközben neztem a Stargate SG-1-et, hogy a Goa'uld-ok az univerzum ciganyai:
Nem dolgoznak
Elösködnek
Magasabbrendünek kepzelik magukat
Folyton bolygorol bolygora vandorolnak
ES SZÖRNYÜ AZ IZLESÜK! mert azt a giccses aranyozast, amivel az ürhajoikat is beboritjak a legelfuseraltabb izlesficamos sem kenne magara.
-
cash888 #3858 inkább hagyjuk... :S -
Még mindig
Egyébként Google 6. találata. Mindig angol kulcsszavakkal keress, ha nem magyar nyelvű szöveges információt szeretnél. Akkor is ha nem beszéled a nyelvet, ki tudod szótárazni a kulcsszavakat.
-
cash888 #3856 szerinted nem ezzel kezdtem? -
haywire #3855 google-be beírod hogy dvd borító sg-1 10.évad és biztos kidob pár honlapot ahol találsz. -
cash888 #3854 hátha valaki más tud... :S -
Monoton #3853 Nem, és 4 napja se tudtam. -
cash888 #3852 tudtok magyar nyelvű dvd-borítót a Csillagkapu 10.évadjához?