4238
-
#3918 a bábú úgy néz ki, mintha nagymama korát vetítené előre... -
#3917 de nem zöld volt :CC
azthittem az asztalán volt valami dísz -
#3916 Így sikerült. :) Dr. Weir feje se hasonlít a képre. :D -
#3915 de a zpm nem így néz ki -
#3914 Energiaforrás. -
ezmi -
toarpad #3912 köszi xido ... -
xido #3911 tv adásokon ott a hd logó náluk egy ideje,hdtv ripeken rajta van általában,de a felbontás miatt inább a dvdrip...DE..ha tényleg nagyobban akarod az epizódokat,akkor 720p kulcs szóval keress rájuk a torrenteken..
egyébként eszembe jutott,mennyi anyaguk lehet 10+5 év alatt,ami forgatások során összejött,miért nem tudnak brutál mennyiségű making ofot kiadni?..szívesen néznék száz órányi kulisszák mögötti ökörködést meg forgatást,nem csak a hivatalos így készült belőtt interjúkat..ezeket is kiadhatnák igazán -
toarpad #3910 Youtube-on van néhány CSK-s videó ahol jobb alul fel van tüntetve hogy Sci Fi HD . Na már most én azokon a képeken/videó részleteken eléggé részletesnek látom a képet. Érdekel ezeket a részeket hol tudnám megnézni/beszerezni/letölteni ? És ha letölteni lehet őket akkor milyen kulcs szavakkal keressem őket ? -
xido #3909 bár ne lenne..kapott egy nevetséges főcímet,kikerült belőle 7 perc,köztük a 2.részt felvezető cliffhanger is...leves -
#3908 Kint van már torrenten:
Stargate.SG-1.S01E01.Children.Of.The.Gods.The.Final.Cut.DVDRip.XviD-SAiNTS -
Banderas1990 #3907 Igen, ebből a feldolgozott változatból raktam be képeket(#3904).
Néhány újítás:
-egy két jelenetet kivesznek
-egy két jelenetet hozzáadnak(pl. emlékbevágások Teal'c múltjáról, hogy miért is segített az SG-1-nek)
-felújított digitális effektek
-Néhány karakter szövegét ún. ADR (automated dialogue replacement) eljárással újra szinkronizálták(pl. Teal'c dialógusa sokkal érzelem teljesebb)
-a jelenetek vágásával a készítők elmondása szerint jobb a történet vezetés
-Joel Goldsmith új zenéket írt a filmhez(az eredetiben a film zenéit használták) -
#3906 Gondolom újravágják, hozzátesznek 1-2 már leforgatott, de a régi változatba be nem tett jelenetet. Hozzáforgatni biztos nem fognak. A CGI részén meg tuningolnak, mert megtehetik. :)
És igen, sajnos meghalt Don S. Davis. :( RIP -
haywire #3905 a csillagkapu.hu-n olvasom a hírt:
"Új képek jelentek meg a neten az Istenek Gyermeke: Végső Változat DVD-ből, amelyeket a hírre kattintva nézhettek meg. A film a legelső SG-1 epizód újravágott, felújított, átdolgozott változata. A DVD július 21-én jelenik meg."
Ami jó ebben a hírben hogy már csak 1 nap. Viszont én most tudtam meg hogy feldolgozás lesz. Örültem volna egy új filmnek ami bevezeti majd SGU-t mint az Ikarus bázis megépítését, vagy még egy csatát vmi nagyon gonosszal, esetleg egy filmet amiben visszatérnek a replikátorok és a földet fenyegetik. (mivel goauldos és orios film már volt). Esetleg visszahozhatnák Jonas-t is.
De hogy az első rész feldolgozása? Hát remélem kellemesen csalódok. Viszont akkor bizonyos szereplők nem tűnhetnek fel. (mint már mondtam Jonas) Valamint én úgy tudom hogy aki Hammond-ot alakította már meghalt. (vagy nem?) -
Banderas1990 #3904 Néhányan már kézhez kapták, a Children of the Gods(pilot) felújított kiadását.
Néhány kép az új effektekről:
-
haywire #3903 plusz még van lesz egy 3.lezáró film amiről annyit tudunk hogy O'Neill központú lesz. -
#3902 két lezáró film
Continium Baal-t zárja
The Ark of Truth Ori-t zárja -
#3901 Nem lesz folytatása. Kiadtak azóta 2 DVD filmet, készül a harmadik, aztán ki tudja. De a sorozatnak vége a 10. évaddal, nem lesz tovább. Atlantisnak is teljesen vége az 5. évaddal (abból is lesz 1-2 DVD), októberben jön az Universe, mint sorozat. -
pongi10 #3900 Hali! Imádom a sorozatot, most értem a végéra a 10. évadnak és hát nem nagyon tetszett a befejezése.Vagyis tetszene ha tudnám hogy mivel fojtatják a történetet.Valaki tudna segíteni? Azt tudom hogy párhuzamosan már megy az atlantis, de engem ennek a storinak a folytatása érdekel.
előre is köszi -
#3899 Van olyan soundtrack amin az a zene van mikor Bra'tac megérkezik a 7. sorozatban a földre az utolsó dupla részben? (Mikor Weir és Daniel fogadják at indítócsarnokban.) -
haywire #3898 szerintem ez nem sg-1es hanem atlantison téma -
#3897 Úgy emlékszem hogy az első generációban az embrek változtak át, majd később klónozták magukat és erről is szó volt talán az 5. évadban, hogy klónozással sokasodnak... -
cash888 #3896 még annyit csak, hogy tehát a lidércek születnek, vagy pedig az ember változik át, mikor a bogár ráakaszkodik? -
#3895 Ja, kösz. -
#3894 Az Ősök a Pegazus egyik bolygóján felfedeztek egy parazita élőlényt, amely később a végzetüket okozta. A fertőzések során az Iratus bogár DNS-e keveredett az emberi DNS-sel, amiből egy mutáns faj született. A Lidércek emberi életerővel táplálkoztak, és igen hamar nagy létszámra tettek szert.
Kitört a galaktikus háború, amiben az Ősök álltak vesztésre. Még a hatalmas technológiai fölényük sem tudta ellensúlyozni a Lidércek létszámbeli fölényét. Időszámításunk előtt tízezer évvel az Ősök elhagyták a Lidérc ostrom alatt álló Atlantiszt, és visszaköltöztek a Földre.
Egyik epizódban tuti, de emlékeim szerint (talán az első évadban) többen is szó van róla.
Nem kukacoskodásból, de van Atlantis topik, ez oda tartozik.
Atlantis topik
Universe topik -
#3893 Nem azt magyarázták Atlantis egyik részében, hogy a lidércek valaha ősök voltak csak elcsesztek valamit? Iratus(vagy mi) bogár + emberi dns= lidérc -
cash888 #3892 a lidércek hogy születnek, vagy hogy jönnek létre? mert szerintem ez nem derül ki az Atlantiszból! -
haywire #3891 XD -
cash888 #3890 vagyis inkább úgy kérdezem, hogy van-e Tauri által csinált 3.évados borító az Atlantiszhoz? -
cash888 #3889 Csillagkapu Atlantisz 3.évadjának van már magyar nyelvű DVD borítója? -
Nuki #3888 Mai szülinaposok
Benő
yal
identity
Zee
bizar
Vegas
Nauron
Tomeee
Daniel Jackson
Tibce
DupleX
-
Pryscilla #3887 Sziasztok! Ajánlanék figyelmetekbe egy oldalt, s ezen belül is egy linket: http://sg-1.hu/hublap2/index.php/onlinetv
Kísérleti jelleggel, és kizárólag fun céllal egyelőre délutánonként/esténként lehet nézni CSK-t, meg Atlantist. Akinek van kedve, az jöjjön! -
#3886 Ja meg lesz egy új sorozat is Stargate: Universum -
haywire #3885 lesz még 3.film is:D -
Reg5 #3884 Voltak még ott lezáratlan szálak. Pl ha jól emlékszem Talion is vonult volna a Föld ellen, csak nem tudták már megcsinálni. -
Amcir #3883 Ark of Truth című filmben zárják le Baal meg a Continoumban -
#3882 szerintem meg nyitva maradt néhány kérdés, pl ori? -
#3881 jaja korrekt volt -
#3880 Van, de a sorozatot attól még tisztességesen lezárták:) -
#3879 mintha még lenne két film UTÁNA! :D (bár nem látta)