Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nevetségesek
PIII [email protected]
P3V4X
256 133Mhz SDSRAM
ATI RADEON 32 SDR (176 Mhz)
3dMark2000 default: 4805
3dMark2001 default: 2328
az Radeon tweakerben maximumra állítva minden minõségi attrib. (pl. Z-buff. 16;24;32;8bit stencil stb.)
Szerintetek mindezek mellett a default értékek normálisak??
P3V4X
256 133Mhz SDSRAM
ATI RADEON 32 SDR (176 Mhz)
3dMark2000 default: 4805
3dMark2001 default: 2328
az Radeon tweakerben maximumra állítva minden minõségi attrib. (pl. Z-buff. 16;24;32;8bit stencil stb.)
Szerintetek mindezek mellett a default értékek normálisak??
a balettpatkány
....de driverjei miatt sirni fox
5%
de teknikailag vezet
de teknikailag vezet
Mennyivel van lemaradva egy 64-es DDR-es Radeon egy 64-es GF2GTS-tõl?
Legalább lemegy az ATi boardok ára és jól elterjednek..
"Úgy tûnik végre a nagyobb kártyagyártók is elkezdenek a kanadai chipgyártó termékeivel foglalkozni. Bár az információ még nem hivatalos, a lista igencsak hosszú: A-Open, ASUS, MSI, Prolink, Leadtek, Gigabyte, Acer, DFI, FIC, LiteOn, Club 3D. Az ELSA természetesen nem szerepel itt, én viszont hiányolom a Herculest."
Királyság!
A hír természetesen a www.savagegamers.hu -ról van!
Bilux 😊
Királyság!
A hír természetesen a www.savagegamers.hu -ról van!
Bilux 😊
http://www.ati.com/na/pages/resource_centre/dev_rel/sdk/RadeonSDK/Html/Samples/Direct3D/RadeonShadowShader.html
ez a demo megy sima radeonon???
ez a demo megy sima radeonon???
Egyébként ez egy radeon kettes driver....😊
A verzió számot nézzétek...a legutolsó béta 7153 ez meg 7167...
Remélem az ATI-nál is úgy fogják írni mostantól a drivereket,hogy jó lesz a "régebbi" radeonokhoz is...
Ha nem akkor kiváncsi leszek mennyire hanyagolják majd el a "régi" radeon tulajdonosokat driverrel..???
Hi
az én tapasztalataim szerint (bár nekem 32 SDR-em van (én ilyen gagyi csávó vagyok 😊 )) a zöld - lila csíkok csak overclock esetén jöttek elõ. Amint visszatettem a gyári frekvenciára a kártyát csíkok eltûntek 😊
Egy kérdésem is volna:
ASUS P3V4X alaplappal a fenti kártya szarakodik össze vissza. A gond az, hogy amikor minden driver újonnan fönt van egy néhány bekapcsolás erejéig jól megy azátán el kezd szaggatni a kép(egyre durvábban). De a legalacsonyabb felbontásokon is (bár ritkábban) és olyanok amelyek még az elõzõ kártyámmal sem voltak problémásak. Nem tudjátok mi lehet az, mert szinte már mindent próbáltam a legújabb driverektõl a RADEON tweak-eléséig mindent, és csak az segít rajta, ha minden alaplapi drivert leszedek és újra felrakok (de néha még az se).
az én tapasztalataim szerint (bár nekem 32 SDR-em van (én ilyen gagyi csávó vagyok 😊 )) a zöld - lila csíkok csak overclock esetén jöttek elõ. Amint visszatettem a gyári frekvenciára a kártyát csíkok eltûntek 😊
Egy kérdésem is volna:
ASUS P3V4X alaplappal a fenti kártya szarakodik össze vissza. A gond az, hogy amikor minden driver újonnan fönt van egy néhány bekapcsolás erejéig jól megy azátán el kezd szaggatni a kép(egyre durvábban). De a legalacsonyabb felbontásokon is (bár ritkábban) és olyanok amelyek még az elõzõ kártyámmal sem voltak problémásak. Nem tudjátok mi lehet az, mert szinte már mindent próbáltam a legújabb driverektõl a RADEON tweak-eléséig mindent, és csak az segít rajta, ha minden alaplapi drivert leszedek és újra felrakok (de néha még az se).
a balettpatkány
Itt vannak újak, sõt spec-ek is:
http://brainbox.co.kr/
De ez csing-csang, inkább ez 😊 :
http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=997255852
Nemsokára jön, ha minden igaz!
http://brainbox.co.kr/
De ez csing-csang, inkább ez 😊 :
http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=997255852
Nemsokára jön, ha minden igaz!
itt van még 1 pár Radeon2 kép

ja de aztmondják nem valodi a kép mert a logo másképp áll
ott meg a tuning miatt
nesze nektek Radeon 2...😊))
Sõt nem is egy kettõ..
7115-ösben az OFP-ban az árnyékok szarok. Így most a 7153-asat használom és a DVD-ben a csík megszünt és az árnyék is jó, csak a DOT3 M.-nál van az az apró hiba. Szerintem ezek közül ez a legjobb driver
http://www.overclockers.com/tips576/
nem is fanatikus a tsákó..😊))
nem is fanatikus a tsákó..😊))
Na felraktam a 7115-öst. Na ezzel még a 3DMark2001-ben a 7153-asnál tapasztalt hiba(amit eddig nem tartotam hibának)(A DOT3 mappingnal kis fehér négyzetek voltak a kép felsõ részénél)is megszünt. viszont a ATI DVD 4.1-ben(eddig a MC-ben lévõt használtam(7.0)) züld-lila csík jelent meg lejátszáskor,de most legalább mükszik a player DX 8 alatt is.
Most tapasztalaimat osztom meg veletek a Radeon driverekkel kapcsolatosan. Nekem 64 Mb-os DDR-es van. Na ezzel néztem a drivereket.
7041: Na ez nem olyan rosz, de azért van benne BUG pl. 3DMark2001-ben a ló átlátszó lett,mármint csak fele annyi pontból épült fel, olyan volt a felülete mint a szitának.
7075: Ez gyorsabb,minta7041-es viszont pl A 3Dmark2001-ben a lobbynál az öltönyök elcsúsztak.
7103: Ennél az Operation Flash point-ban villogtak a fák és az árnyékok is szarok voltak.
7153: Ebben nem tapasztaltam hibát míg nem akartam DVD-ézni, ekkor azt irta Az ATI DVD Player, hogy nincs elég videomemória, a hangkárty használatban van meg még vmit.A 7103-as is ezt csinálta de a70XX-ek nem. A gépen DX 8.01.648 volt. Gondolom azért nem mûködött, mert a Media Center nem tudott együttmûködni a DX8-as meghajtókkal.
Most töltöm a MC7.1-et és a 7115-ös drivert,ha akarjátok majd beszámolok róla.
Addig meg ti is irjatok mit használtok és melyik a legjobb.
7041: Na ez nem olyan rosz, de azért van benne BUG pl. 3DMark2001-ben a ló átlátszó lett,mármint csak fele annyi pontból épült fel, olyan volt a felülete mint a szitának.
7075: Ez gyorsabb,minta7041-es viszont pl A 3Dmark2001-ben a lobbynál az öltönyök elcsúsztak.
7103: Ennél az Operation Flash point-ban villogtak a fák és az árnyékok is szarok voltak.
7153: Ebben nem tapasztaltam hibát míg nem akartam DVD-ézni, ekkor azt irta Az ATI DVD Player, hogy nincs elég videomemória, a hangkárty használatban van meg még vmit.A 7103-as is ezt csinálta de a70XX-ek nem. A gépen DX 8.01.648 volt. Gondolom azért nem mûködött, mert a Media Center nem tudott együttmûködni a DX8-as meghajtókkal.
Most töltöm a MC7.1-et és a 7115-ös drivert,ha akarjátok majd beszámolok róla.
Addig meg ti is irjatok mit használtok és melyik a legjobb.
amúgy nem csaltam csak ecce de csalás nélkül is megy 2800-2950eket
A mag és a memória órajelét...SZINKRONBAN LEGYENEK csak akkor birnak nagyon.
F12ty meg lehetõleg game végén nyomjátok mert kiirja majd hogy az a teszt nem futott le így nem értékel hiába a 150fpst elérõ EMBM és 102fpsses Dot3 BM......MERT ANNYIT MEGY!!!
én mivel game3 végén nyomtam anno azért értem csak ilyen 3000res pontok el de ha elején....
F12ty meg lehetõleg game végén nyomjátok mert kiirja majd hogy az a teszt nem futott le így nem értékel hiába a 150fpst elérõ EMBM és 102fpsses Dot3 BM......MERT ANNYIT MEGY!!!
én mivel game3 végén nyomtam anno azért értem csak ilyen 3000res pontok el de ha elején....
srácok találtam egy cool hibát:
Mielõtt 3dmark2001et elindítjátok húzzátok fel jól kapcsoljátok ki a point sprites-ot jó indulhat nyomjatok egy f12üt a game végén elbaszódik a kép de végig megy a teszt s olyat produkál hogy behaltok ha sikerült
43as driverrek
Mielõtt 3dmark2001et elindítjátok húzzátok fel jól kapcsoljátok ki a point sprites-ot jó indulhat nyomjatok egy f12üt a game végén elbaszódik a kép de végig megy a teszt s olyat produkál hogy behaltok ha sikerült
43as driverrek
végülis csak 110Mega az installja...kitömve vagy 250 és csak egy demó ennyibõl már egy jobb game is kifér vagy 2
ja megvan..de az Én cdmen is augusztusi driver volt decemberben...
korrekt
s egy 500as K6-2 + 128MBrammal is szaggatásnélkül ment
korrekt
s egy 500as K6-2 + 128MBrammal is szaggatásnélkül ment
nekem megvan és jó😊))
És melyik?
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
www.rage3d.com
Anee megvan a hiba...
egyik venti nem ment a házban és ezért fagyott a gép..
😊
egyik venti nem ment a házban és ezért fagyott a gép..
😊
Mind1 a MindOverMaddnes féle radeon tweaker az nállam bevált nincs vele gond áttekinthetõ jó minden.....
Az AGP slideband az nem kapcsolható ki rt-ben szerintem vagy alaplapi szofware vagy bios nemtom
Az AGP slideband az nem kapcsolható ki rt-ben szerintem vagy alaplapi szofware vagy bios nemtom
Bilux:szép de nem egy DDRrõl bár a celeronod az oka
indoklás:AMD Duron900 256MB RAM SDRes radeon default:2987 de persze 200/200on😊
BANDEE&TURBO:húzzatok innen mert nem szóltok érelmeset s szennyezitek a topicot
indoklás:AMD Duron900 256MB RAM SDRes radeon default:2987 de persze 200/200on😊
BANDEE&TURBO:húzzatok innen mert nem szóltok érelmeset s szennyezitek a topicot
A 7153-as driverrel 10 pontot eset a 3DMark2001 Score,de egy darab hibát még nem láttam.Eddig a 7093-at használtam, de a 3DMarkban a Lobby-nál az öltönyök mindíg elcsúsztak,ennél ilyen nincs.
Ja és mind ez egy LE-vel ami át van alakítva
Ati radeon ddr-ré /ddr bios égetés...
Ati radeon ddr-ré /ddr bios égetés...
ez most jó ANEE???
3DMARK2001 PROJECT FILE
PROJECT
Name My Benchmark
Description
Registration Name
Registration Key
3DMark Version 200
DISPLAY
Platform Radeon DDR
CPU Optimization D3D Hardware T&L
Width 1024
Height 768
Depth 32 bit
Z-Buffering 32 bit
Texture Format Compressed
Buffering Double
Refresh Rate Default
FSAA Mode None
OPTIONS
Show Title Screens Yes
Continuous Benchmark No
Benchmark Run Count 1
Demo Sounds Enabled Yes
Continuous Demo No
Game Sound Effects Enabled Yes
Game Music Enabled Yes
Game Detail Level Low
RESULTS
3DMark Score 2644
Game 1 - Car Chase - Low Detail 49.1 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 13.2 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 44.5 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 20.8 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 54.0 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 24.5 fps
Game 4 - Nature N/A
Fill Rate (Single-Texturing) 293.9 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 831.4 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light) 5.2 MTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights) 2.2 MTriangles/s
Environment Bump Mapping 84.6 fps
DOT3 Bump Mapping 43.9 fps
Vertex Shader 14.3 fps
Pixel Shader N/A
Point Sprites 0.6 MSprites/s
Cell566@933
PROJECT
Name My Benchmark
Description
Registration Name
Registration Key
3DMark Version 200
DISPLAY
Platform Radeon DDR
CPU Optimization D3D Hardware T&L
Width 1024
Height 768
Depth 32 bit
Z-Buffering 32 bit
Texture Format Compressed
Buffering Double
Refresh Rate Default
FSAA Mode None
OPTIONS
Show Title Screens Yes
Continuous Benchmark No
Benchmark Run Count 1
Demo Sounds Enabled Yes
Continuous Demo No
Game Sound Effects Enabled Yes
Game Music Enabled Yes
Game Detail Level Low
RESULTS
3DMark Score 2644
Game 1 - Car Chase - Low Detail 49.1 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 13.2 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 44.5 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 20.8 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 54.0 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 24.5 fps
Game 4 - Nature N/A
Fill Rate (Single-Texturing) 293.9 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 831.4 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light) 5.2 MTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights) 2.2 MTriangles/s
Environment Bump Mapping 84.6 fps
DOT3 Bump Mapping 43.9 fps
Vertex Shader 14.3 fps
Pixel Shader N/A
Point Sprites 0.6 MSprites/s
Cell566@933
nemhiszem hogy lasabb..láttam még nagyonrég tesztet róla s 1-2 fps maxx
Amúgy jó nehéz lesz beszerezned!!
Amúgy jó nehéz lesz beszerezned!!
Nincs s már fel se merem tenni
most volt fent a 43de ment a retyibe mert FOS
99es nél nállam megált az idõ.........
De ha nagyonpozitív lenne szóljatok
most volt fent a 43de ment a retyibe mert FOS
99es nél nállam megált az idõ.........
De ha nagyonpozitív lenne szóljatok
igaz hogy az ati radeon all in wonder kartyat csak ugy lehet telepiteni hogy eloszor beteszek egy akarmilyen gagyi kartyat, pl. egy s3 ast majd a windows telepitesben eljutok oda hogy az s3 as kartyat megadom szabvanyos videovezerlonek, ES csak ez utan tehetem be az atit es felinsallalom, mert a csupasz gep illetve win. nem tudja felismerni? mert mas kartyat ugye csak berakom es installalom.
az 8as stencilbuffer1-2igényesebb game kihasználja...de van aminek a 16is elég....
Ok. Thanks. A katasztrofaveszély elhárult 😊))
Tudjatok ez a szokasos pánikreakció minden új terméknél: mindig a legrosszabbra gondol az ember. A DMA volt a hunyó. A vicc az hogy az elõzõ ATI-nak nem kellett... 😊
Bónuszkérdés 😊
: Tudja valaki mi az a 8 bit stencil ????
Tudjatok ez a szokasos pánikreakció minden új terméknél: mindig a legrosszabbra gondol az ember. A DMA volt a hunyó. A vicc az hogy az elõzõ ATI-nak nem kellett... 😊
Bónuszkérdés 😊
: Tudja valaki mi az a 8 bit stencil ????
a balettpatkány
A DVDre jobbklikk s ott...maxxinehéz.
Én is feltettem...
Alap 166/166:2500
200/200:2980
Én is feltettem...
Alap 166/166:2500
200/200:2980
Az ATI DVD lejáttszójával néztem, de akkor majd kipróbálom mással is. Azt a DMA-t hol lehet beállítani a DVD lejáttszónak?
a balettpatkány
Nekem 450es K6/2-ön ment kajak jól RAdejon SDR+ Toshiba DVD-CDRW Comboval ...