Deep Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt viszont hetente frisítheted majd !😊)
Ma lesz a homepage-n változás?
Mert megyek !!!!!!!!!!
Crem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nyissak erotika oldalt?
Nem is a látvány miatt,hanem ha egyszer egy nagyszabású oldalt készítesz jó ha be tudod rakni a sorba ezeket is.
Azért frissítsd mindig,mert kiváncsi vagyok nagyon !😊)
Crem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
3.ezt így akartam...
U.I.:Továbbra is elfogadnám a segítségedet, de van nekem is néhány ilyen... Egyébként én ezt az oldalt nem a látványért terveztem, hanem csak úgy.(csak, hogy tudd)
Igazad van a fõoldalról nem sokat lehet rólad megtudni!😊
Viszont ha megengetsz egy kis beleszólást akkor a következõ dolgokon kéne javítani 1." Keresztnevem nevem" ( Szóismétlés) 😊))
2." A korom sintén" ( Elírás) 😊))
3. Ez nem annyira lényeges,de az e-mail címedre kéne egy hivatkozás...
Ha esetleg még is én tévednék és ezt szándékosan így akartad akkor BOCSÁNAT !!! 😉
Crem
UI: Küldjek neked Gif -ektet ? Mint allúl látható sárga ketyere.
Persze ha elfogadod a segítségem.
Szóval tegnap alig tudtam kapcsolatba lépni a szerverrel, ezért csak a fõoldalt tudtam frissíteni. Most már felraktam...
Ha gondolod küldök 1-2 ehez hasonló kis mütyûrt!😊
Ha sikerül beraknom ide és CASPER 😊 barátunk is engedi...

Jó lesz ez!!!!!! Elöbb utóbb már azon kapod magad,hogy kevés a 20Mb !
Viszont nem láttam a "Magamról" hivatkozást ! Remélem csak azért,mert még nincs kész.
Este 6 után eléggé lelassúl minden ! 10 óra után,pedig már nem is próbálkozok olyan oldalakkal ami sûrûn látogatott,mert kihullik a hajam!😞(
Feltettem a kedvencek közé az oldalad ! Remélem látni is fogom késöbb...
Crem
Ilyenkor estefelé nagyon leterhelt a szerverük, még az FTP-re is alig tudok felcsatlakozni.
Mielött elflejteném itt a link 😊
Hóhér

De legalább hadd nézzem meg idáig mit csináltál ! 😊))
Frissíted,frissíted de senkinek nem mutatod meg ? 😊))
KÜLD MÁR LÉGYSZÍVES A CÍMET,MERT MEGÖL A KIVÁNCSÍSÁG !!!!!!😊))))
Remélem megfelel...
Crem
Ebben a pillanatban néztem végig néhány topicot.
5 percel azután,hogy írtál ide.
Gondolm azok elkerülték a figyelmed...(bár egy órával ezelött is ott volt már...)
Vajon mennyire Html gyakorlás az,ha képeket is berakunk egy adott játékról? Illetve csinálunk egy hivatkozást az oldalra?
Remélem te se gondolod komolyan,hogy a "HTML gyakorlás" topicba fogjuk berakni...
Üdv: Crem
Bár az igazat megvallva nem értem, hogy miért egy fórumban kell ezt gyakorolni. Egyszerûbb ha regisztrálod magad egy szolgáltatónal ahol adnak ingyen x megabájt tárterületet (szolgáltatónként változó). Tudom ajánlani az Extra, Freeweb vagy a TAR szerverét. Sokkal látványosabb dolgokat tudtok készíteni, amit nem törölnek.
Szóval soraimat zárva, ezentúl minden topicban törlésre kerülnek az ilyen próbálkozások, kivéve a fentebb említett topicban. Tessék átfáradni oda.
Köszi a segítséget!(Nélküled nem sikerült volna)
Nemsokára küldök képet a N.O.L.F.-ról.
Vagy rosszúl van beállítva a böngészõd,vagy nem jól írtad meg a Html-t ...
Olvasd el azt a levelet amit küldtek van benne egy index.html leírás !
Crem
Mit csináljak?
2. Kiszolgáló neve akar lenni ! 😊))))))))
FTP kapcsolódás
1.új kapcsolat
2.Kapcsolat neve (tetszõleges)
3.kapcsolat neve:ftp.fw.hu
4. Felhasználói név : Amit megadtak...😊)
5. Jelszó : Az a szám ill. betü kombináció amit megadtak!😊)
-------------------
A többit nem fontos kitöltened!😊
Letoltak minket ! 😞((((
Megnéztem más topicokat csak nálunk volt cenzúra.
Na mindegy...
Nem tudom,hogy mi a gond a feltöltéssel ! 😞 Én is csináltam egy web oldalt és simán felment !😊 Igaz,hogy mára már törölték is !😊)))))))))))
Melyik résznél akadtál el? A feltöltésnél vagy a megjelenítésnél?
Crem
Légyszi segíts!
Azt meghagyom neked! Remélem valami megható HTML-lesz!😊))))
Mikor töltjük fel a web oldalad ??????
Remélem nem valami XXX lesz...😊))))))))))))
Crem
Leszel?
Impérium Galaktika!😊))))))))))))
Ha gondolod!😊))))))
Nekem már a hajam kihullott ! Viszont ha te találsz egy jobbat akkor nekem az is megfelel,csak ne legyen benne rengeteg angol,mert akkor végem!😞
Más: Az oldalad feltöltéséhez össze kéne jönni a treforton,mert így elég nehéz elmagyarázni.Viszont ott a háttérben fel is tudod tölteni és közben tudunk beszélni!😊))
UI: Látom nagyon megy már a HTML!😊))))))))))
Crem
Hi-Hi...
Tudsz valami király stratégiai játékot? Mert ha igen nyomathatnánk egyszerre, majd megdumálhatnánk, ötleteket cserélhetnénk, stb...
Szóval érted mire gondolok...
A jövõ hetem nekem is nagyon húzós lesz!
Ha netán még se tudnál továbbmenni a játékban és már feladni készülsz😊 , akkor hívj fel ha gondolod! Az oldalon megtalálod a mobilt...
Üdv:Crem
A hetem elég zûrös less, ezért nem tudom jövök-e... 😞
Thanx!
Ma meddig leszel?
Este 8-10 között megyek !
Crem