Deep Fighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Ha van elég anyagod!😊))

Azt viszont hetente frisítheted majd !😊)

Ma lesz a homepage-n változás?
Mert megyek !!!!!!!!!!

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ok-ok. Majd meglátom mit tehetek.
Nyissak erotika oldalt?
Crem
😊))))))))

Nem is a látvány miatt,hanem ha egyszer egy nagyszabású oldalt készítesz jó ha be tudod rakni a sorba ezeket is.
Azért frissítsd mindig,mert kiváncsi vagyok nagyon !😊)

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mivan nyelvtantanár vagy? 😊
3.ezt így akartam...

U.I.:Továbbra is elfogadnám a segítségedet, de van nekem is néhány ilyen... Egyébként én ezt az oldalt nem a látványért terveztem, hanem csak úgy.(csak, hogy tudd)
Crem
Kedves barátom !😊

Igazad van a fõoldalról nem sokat lehet rólad megtudni!😊
Viszont ha megengetsz egy kis beleszólást akkor a következõ dolgokon kéne javítani 1." Keresztnevem nevem" ( Szóismétlés) 😊))
2." A korom sintén" ( Elírás) 😊))
3. Ez nem annyira lényeges,de az e-mail címedre kéne egy hivatkozás...
Ha esetleg még is én tévednék és ezt szándékosan így akartad akkor BOCSÁNAT !!! 😉

Crem

UI: Küldjek neked Gif -ektet ? Mint allúl látható sárga ketyere.
Persze ha elfogadod a segítségem.

CASPER 😊)))))

Szóval tegnap alig tudtam kapcsolatba lépni a szerverrel, ezért csak a fõoldalt tudtam frissíteni. Most már felraktam...
Crem
Még valami...

Ha gondolod küldök 1-2 ehez hasonló kis mütyûrt!😊
Ha sikerül beraknom ide és CASPER 😊 barátunk is engedi...

Crem
Megnéztem az oldalad !😊))))
Jó lesz ez!!!!!! Elöbb utóbb már azon kapod magad,hogy kevés a 20Mb !
Viszont nem láttam a "Magamról" hivatkozást ! Remélem csak azért,mert még nincs kész.

Crem
Ha megnyugtat én se tudok felmenni!😞
Este 6 után eléggé lelassúl minden ! 10 óra után,pedig már nem is próbálkozok olyan oldalakkal ami sûrûn látogatott,mert kihullik a hajam!😞(
Feltettem a kedvencek közé az oldalad ! Remélem látni is fogom késöbb...

Crem

Nem értem... Nem tudok felmenni az oldalamra, sem a warezcenterre, és még néhány helyre. És itt van a bibi. Máshova viszont igen. (Pl.: nightmare, badbones, stb...) Szerinted mi a gáz? Egyéb okok miatt sürgõs lenne, csak azért kínlodok 😊
Na jó...

Ilyenkor estefelé nagyon leterhelt a szerverük, még az FTP-re is alig tudok felcsatlakozni.
Mielött elflejteném itt a link 😊
Hóhér
Crem
Más: Ha esetleg megint megondolnád magad...

Crem
HOHÉR BARÁTOM !!!!

De legalább hadd nézzem meg idáig mit csináltál ! 😊))

Frissíted,frissíted de senkinek nem mutatod meg ? 😊))
KÜLD MÁR LÉGYSZÍVES A CÍMET,MERT MEGÖL A KIVÁNCSÍSÁG !!!!!!😊))))

Megegyeztünk. Köszönöm.
Tudom, hogy nem adtam meg, de még úgy sincs sok látnivaló. Folyamatosan frissítem.
Így én is benne vagyok. Tehát marquee-t mellõzzük, de a képek maradnak.
Remélem megfelel...
Crem
Akkor kép mehet... Mozgó ketyere nem ! Ígérem megfogadom,mert látom állandó vendége leszel másképp a topicnak !😊))))))))

Crem

Crem: Nagyon jól tudod mirõl dumálok itt. Nem a normál méretû képekkel ill. hivatkozásokkal van a baj. De tudod te ezt magadtól is. Ne hisztizz kérlek.
Crem
Rendben barátom,de a címet nem adtad meg hol talállak!😊

Crem
Tisztelt Castellum !

Ebben a pillanatban néztem végig néhány topicot.
5 percel azután,hogy írtál ide.
Gondolm azok elkerülték a figyelmed...(bár egy órával ezelött is ott volt már...)
Vajon mennyire Html gyakorlás az,ha képeket is berakunk egy adott játékról? Illetve csinálunk egy hivatkozást az oldalra?
Remélem te se gondolod komolyan,hogy a "HTML gyakorlás" topicba fogjuk berakni...

Üdv: Crem

Hóhér: Ne akard hogy rosszban legyünk, mert az csak neked lenne hátrányos. A majmozás nem elég szerencsés... Ez helyett ajánlom, hogy a "HTML Gyakorlás" címû topicban gyakoroljatok, mert ezentúl csak onnan nem fogjuk törölni az ilyen tevékenységeket.

Bár az igazat megvallva nem értem, hogy miért egy fórumban kell ezt gyakorolni. Egyszerûbb ha regisztrálod magad egy szolgáltatónal ahol adnak ingyen x megabájt tárterületet (szolgáltatónként változó). Tudom ajánlani az Extra, Freeweb vagy a TAR szerverét. Sokkal látványosabb dolgokat tudtok készíteni, amit nem törölnek.

Szóval soraimat zárva, ezentúl minden topicban törlésre kerülnek az ilyen próbálkozások, kivéve a fentebb említett topicban. Tessék átfáradni oda.
Kész!

Köszi a segítséget!(Nélküled nem sikerült volna)

Nemsokára küldök képet a N.O.L.F.-ról.
Crem
Ebben csak úgy tudok segíteni,hogy ha megadod a címét!😊
Vagy rosszúl van beállítva a böngészõd,vagy nem jól írtad meg a Html-t ...
Olvasd el azt a levelet amit küldtek van benne egy index.html leírás !

Crem

Ennek a majomnak pont ide kellett beütnie az orrát? Ebben a topicban alig vannak "gyakorlások" b*****!
Sikerült feltöltenem, de megint elakadtam 😊 Most meg nem tudom megnyitni a Expolorer-rel az oldalt. Mindig azt írja ki, hogy az oldal nem található...

Mit csináljak?
Crem
El b....-tam

2. Kiszolgáló neve akar lenni ! 😊))))))))

Crem
Megpróbálok vakon segíteni.

FTP kapcsolódás

1.új kapcsolat
2.Kapcsolat neve (tetszõleges)
3.kapcsolat neve:ftp.fw.hu
4. Felhasználói név : Amit megadtak...😊)
5. Jelszó : Az a szám ill. betü kombináció amit megadtak!😊)
-------------------
A többit nem fontos kitöltened!😊

Crem
Szia Hóhér !

Letoltak minket ! 😞((((
Megnéztem más topicokat csak nálunk volt cenzúra.
Na mindegy...

Nem tudom,hogy mi a gond a feltöltéssel ! 😞 Én is csináltam egy web oldalt és simán felment !😊 Igaz,hogy mára már törölték is !😊)))))))))))
Melyik résznél akadtál el? A feltöltésnél vagy a megjelenítésnél?

Crem

Megkérném az urakat (Hóhér és Crem), hogy hagyjanak fel kedvenc szórakozásukkal és a html-t ne itt gyakorolják. A fórum nem erre való. Köszönöm.
Crem! Már csak fel kell töltenem az oldalt, de nem tudom hogy kell. (Win Commanderrel próbáltam, de átviteli hiba miatt nem tudtam feltölteni semmit.)

Légyszi segíts!
Várlak a CHAT-en!!! (Deep Fighter szoba)
Remélem tetszeni fog...
Itt vagyok, de már nem látlak a chat-en!
Crem
3 hozzászólás és 300 nál fogunk tartani!😊))
Azt meghagyom neked! Remélem valami megható HTML-lesz!😊))))

Crem
Benézek a trefire hátha vagy...

Crem
Persze ! Qrva jó !!!!!!!!!

Mikor töltjük fel a web oldalad ??????

Remélem nem valami XXX lesz...😊))))))))))))

Crem

Tetszik? 😊
Crem
Megpróbálok,de marha sok a munkám ! 😞((((((

Szombaton 8-körül itt leszek!

Leszel?
Imperium Galaktika II
Errõl a játékról csak jót halottam, de azt sokat, úgyhogy megpróbálom megszerezni!!!
Crem
Hali!

Impérium Galaktika!😊))))))))))))

Ha gondolod!😊))))))

Nekem már a hajam kihullott ! Viszont ha te találsz egy jobbat akkor nekem az is megfelel,csak ne legyen benne rengeteg angol,mert akkor végem!😞
Más: Az oldalad feltöltéséhez össze kéne jönni a treforton,mert így elég nehéz elmagyarázni.Viszont ott a háttérben fel is tudod tölteni és közben tudunk beszélni!😊))

UI: Látom nagyon megy már a HTML!😊))))))))))

Crem

Crem!!! Mondd el légyszi, hogyan lehet feltölteni valahova a honlapomat!!!
Egész jól halad a topic! Lassan meglesz a 300.hozzászólás!

Hi-Hi...
Köszi 😊

Tudsz valami király stratégiai játékot? Mert ha igen nyomathatnánk egyszerre, majd megdumálhatnánk, ötleteket cserélhetnénk, stb...
Szóval érted mire gondolok...
Crem
Nem láttalak!😞
A jövõ hetem nekem is nagyon húzós lesz!
Ha netán még se tudnál továbbmenni a játékban és már feladni készülsz😊 , akkor hívj fel ha gondolod! Az oldalon megtalálod a mobilt...

Üdv:Crem

Lehet, hogy itt leszek, de nem biztos. (csak remélem)

A hetem elég zûrös less, ezért nem tudom jövök-e... 😞
Crem
😊
Thanx!

Ma meddig leszel?

Este 8-10 között megyek !

Crem

Elküldtem újra...
Megvan! Az elsõ parancsban meg kell cserélni a behav.=altern. és a bgcolort a size elé pedig csak egy szóköz kell.