Deep Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, még eltünök néha-néha pár napra, de igyexem! 😊))
UI: Ha gyakorolnám, biztos belejönnék, de EGGYÁTALÁN nem tudok játékot írni!!! Még csak nem is próbáltam! 😊))
...de ha segítesz benne vagyok!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak gyakoroltam,és egy hivatkozást elszúrtam!😞
Nagyot akarok neked mutatni és kisérletezek!
Majd szólok,mikor menj és csodálkozz!😊)))
Majd belejössz a játékok írásába is!😊) Igaz,én se tudok!😞((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Direkt tüntetted el a háttered? Nekem tetszett! És nem töltötted fel a DuriusWaterPic.class fájlt! (a Képekhez)
😊))
UI: Nem tudok csak úgy hipp-hopp megírni egy játékot! 😊 Azt sem tudom, hogy kell...
Nem tudom mostanság,hogy leszek... Nagyon le vagyok maradva a munkámmal!😞((
UI:Az 1000. nél légyszíves egy kisebb Deep Fighter játékot írjál és a demot itt a fórumon teszteljük!😊))
Frissítettem egy picit az oldalamon... Beledobtam egy kis Java Scriptet! Talán tetszeni fog... 😊))
Végül is gondolj bele... Az elsõ 40 körül még képet is alig tudtunk berakni. 100 körül már gyakoroltuk a marqueet, meg miegymást. Most 400 körül már megy a script! Mi lesz 1000-nél??? 😊))))))
Egyedül a Java alkalmazást nem tudom még összehozni,de ha az megvan végre lesz egy oldalam ami nagyon TOP-on lesz!😊)))
Csak egy kis ízelítõ jelleggel mondom mág játék is lesz benne... (grafikus)
Más: Na muti!!! 😊))
Ha esetleg nem gond feltölthetnél róla egy-két dolgot illetve képeket...
Más: Letöltöttem egy olyan HTML szerkesztõt,hogy semmi idõ alatt bármilyen tipusú oldalt lehet vele készíteni!😊)
Ha ma lesz egy kis idõm megmutatom miket tud.
Crem
Nem sikerült ...
Csak azt akartam megkérdezni,hogy sikerült-e regisztrálni az MSN-t...
Szerkesztettem az MSN logo-ra egy kis mozgást,de elrontottam és mérgemben kikapcsoltam a gépet!😊))))))))
Már nézegettem a MW4 szóbában 😊
Ha jól emlékszem azt lehet IP cím alapján is játszani!😊
(Pedro kirugta Pedrot)
Ha meglesz valahol, rátapadok!!! 😊))
Az effekt az Anfy! Amit ajánlottál!
UI: Nem fogom leszólni az oldalad, ugyanis nincs rá okom...
Mert még a boltban nem láttam!😞(((((((
Marha jó a vizes effekt... Honnan van?😊)))
Crem
UI: Megyek frissítek az új oldalamon mielött leszólod...
A Hódító szobában!😊
(ez egy stratégiai játék)
Crem
UI😛edro névvel...
Barátom ! Ha hóhér néven nyílik egy ablak 1000%,hogy válaszolok!!!!!!
Csak azért megyek,mert téged leslek...
Mivel én nem tudom,hogy keresel rám...
Ha bent voltál miért nem válaszoltál??? Többször is írtam. Na, mind1...
Ez tetszeni fog !😊)
Csak ne sûrûn alakalmazd,mert ki**** lassú lesz az oldal!😊)
Na!
Most te jössz 4-5 hozzászólás erejéig...
Ide ha regisztráltatod megad akko látod a látogatók számát is többekközött...
Ugye nem csak szõke nõk lesznek?😊)))))
UI:Jó a hivatkozás az
És milyen néven irogattál?????
Mert írt egy Max nevü pali,de mindig csak azt kérdezte,hogy csaj vagy?😊))
Remélem nem te voltál?
Mivel valami õstermelõ rámszállt és bombáz a hülyeségével!!!!!
Crem
UI:Unreal T. ??? Nekem 2 éve megvan egyrõl beszélünk? A világ legjobb Fps játéka !😊))
Ja a G-Force Gladiak 32Mb is elég ügyesen kezeli!😊)))))))))
Ja! Majd felrakok egy-két képet a NOLF-ról, ahol elakadtam.
Megvan az Unreal Turnament. Kurti jó a játék! 😊
Voodoo3 3000-rel nyomul mint atom, 1024*768-as felbontásban. 😊)) Ha nincs meg szerezd meg, mert nagyon igényes...
Ha 20Mb nem elég akkor regisztrálj megint egy másikat és a fõ oldalról csinálj egy hivatkozást a másikra!😊 Lényeg,hogy önnáló lapként is meg tudjon jelenni...
Így akartam...
Nézd meg kérlek,hogy a muszáj szót ,hogy kell(ene) írni!😊)))))))))
Nem volt ma vátozás!😊)))
Más:Mivel neked kábelod van gondolom teszel fel movi-t is... 😉
Crem
Ha valami formai hibát látsz, akkor szólj! Még nincs kész az erotika, de ma remélem be tudom fejezni!!! Szólok ha kész.
Egyébként lekaptam a Tribes 2-t. Szerintem nagyon tré. Csak multiplayerben lehet nyomlni, az meg lefagy, ha be akarok lépni. Csak a traininget tudom megcsinálni. 😞(( GRRRRRR!