Deep Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este leszek !
Csinálj légysz egy szobát és a nevedre csipogtasd! Menni fogok...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én mostanában az AutoCad-at nyomom!😞
Allig várom,hogy lássak már valami jót 3d-ben!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kicsit eltüntem...
Marhán besokaltam melóval !
Sorry!
Ha esetleg mész a trefortra csinálj mindig egy szobát én is ezt fogom tenni,ha valamelyikünk arra jár legalább elcsípjük egymást!😊)
Mivel nyomulsz mostanság?
Akkor holnap!!!Megkaptad a mailt???
Mikor már azt hiszem jó vagyok szétvernek,mint egy .... ! 😞((
Nincs valami jó ötleted??
Vasárnap hajnali 3-ig melóztam.Utánna,meg mentem a világ végére beszerelni...
No comment!
Marha fáradt vagyok!😞(
Megnézek mindent kedd délután,remélem akkor összefutunk!
Crem
Igaz, kicsit késõn jöttem, de nem láttalak.
Ma nem leszek,megyek kicsit lazítani! Vasárnap 8 után viszont ott vagyok!😊))
Crem
Lehetne szerezni pár multis tagot a D.F.-hez.
Csináltam egy szobát,de nem jelentkeztél! Hejetted jött egy tucat vadidegen.Nem gyõztem kirugdalni õket!😊))
Vasárnap leszek! Remélem addig elszabadulsz a 17 col elöl!😊))
Crem
Benézek a trefortra!
kb. 8-10 között !
Ha látlak megek!😊))))))))))
JA! Ezt sûrgösen áruld el,hogy csináltad!!😊))
Crem
Mire letöltöm többe kerülne,mintha megveszem!
Tudom,hogy át lehetne iratni meg ilyesmi,de ez a része nem érdekel...
Ma jövök 8 körül!
Megvettem a Black & White prg.-t !
Marhára nem értem!😞((((
Akkor ma a Deep Fighter szobában... Megdumáljuk a Homeworld-öt!
Benéztél már a PSX-es szobába? Szidjuk a konzolosokat 😊 Beszállsz?
A N.O.L.F.-ban kicsit elakadtam a Safecracker-nél.(Scene 5)
Remélem tudunk találkozni,mert már hallottam a játékról,de jobb lenne ha te mondanál egy-két ismertetõt róla,nehogy megvegyem és bakot lõjek!!!
Crem
Gratulálok !😊
Gondolom most minden játokt elölrõl kezdesz a látvány miatt!😊))
< a href=pontos cím >szöveg amit kiír< /a >
(A <,> jelek elé és után nem kell space!!!)
A teljes kép berakásához nem kell semmi.(Csak ismerned kell a két vagy több kép URL címét.Tehát annyi cím ahány db-ból áll a kép.)
Megpróbálok berakni néhány képet.Azért ajánlom,mert leszedtem és nagyon tetszik.A N.O.L.F. mellet most ezt nyomatom.(talán mulizhatnánk is)
Biztos sokan gondolkodtak már azon, hogy miért olyan kevés az igazán látványos és hosszantartó ûrcsata a filmekben. Miért olyan nehéz a félelmetes csatahajók , az elegáns cirkálók, az impozáns anyahajók és az ügyes kis vadászgépek csillagközi összecsapásának ábrázolása a filmvásznon? Miért csak olyan kis ízelítõket kapunk, mint a Star Trek, és a Star Wars filmek? Sajnos történelmi tény, hogy a fantasztikus filmekben költségkímélés gyanánt mindig is megpróbálták minimalizálni az ilyen kaliberû csatákat, mivel elõállításuk hatalmas összegeket emészt fel. Szerencsére a játékfejlesztõknek nem kell ilyen problémákkal küzdeniük, így ezen kiváltságukkal igyekeznek élni a Far Gate fejlesztõi is.
A Seattle-ben székelõ Super X Studios igazán nagy volumenû valósidejû stratégiai játékában, nem csak egy maroknyi hasonló osztályú hajó fog puffogtatni egymásra, hanem egész flottákat ereszthetünk össze. A Relic Homeworld-je és az Interplay Starfleet Command-ja megmutatta, hogy technikailag kivitelezhetõ a dolog, ugyanakkor a siker sem fogja elkerülni a készítõket. A Far Gate teljesen 3D-s térképeken játszódik, tehát laposan fel kell kötni a szkafanderünket, ha igazán hatékony akarjuk kezelni az egységeinket. Ennek a környezetnek számos taktikai vonzatát a terepobjektumok adják: aszteroidamezõk, kisebb-nagyobb planéták, színes csillagködök, és lángoló napok. Ugyanúgy elõnyünkre használhatjuk õket, mint ahogy bizonyos esetekben hátrányunk is származhat belõlük. A Homeworld-höz hasonlóan egy jól kidolgozott kezelõfelület és számos gyorsbillentyû segít majd bennünket abban, hogy minél pontosabban és gyorsabban irányíthassuk az egységeket. Mindegyik hajónk megadott szenzortávolsággal bír, amin túl csak a tereptárgyakat látjuk, az ellenséges hajókat nem. Persze szondák telepítésével bõvíthetjük majd a látótávolságunkat.
A sztori 15 évvel azután játszódik, hogy egy expedíciót útnak indítottak Földrõl, hogy kolonizálható planétát találjanak. A kutatók a kiszemelt bolygót lakhatatlan állapotban találják, ráadásul a környezõ csillagrendszerben egy különös organikus technológiával dolgozó idegen faj, az Nue-Guyen is felütötte a fejét. Mi személy szerint Jacob Viscero-t alakítjuk, aki korábban csempész volt, de jelenleg a szegényesen felszerelt expedíció biztonsági alakulatának feje. A Nue-Guyenek mellett egy harmadik titokzatos faj az Entrodiik is a közelben ólálkodnak, így velük teljessé válik a Starcraft óta bevett triumvirátus. Fajonként 25, egymástól jól elkülöníthetõ egység áll majd rendelkezésünkre, hisz nem csak az embereket alakíthatjuk. A Nue-Guyenek szerves hajói leginkább tengeri élõlényekre hasonlítanak, míg az Entrodii jármûvek kristályszerûek.
A Far Gate egyébként a szokásos küldetés alapú struktúrára épül, és mindegyik küldetés egy-egy újabb naprendszerben játszódik majd. Bár lesz benne nyolc multiplayer térkép, az elsõdleges fókusz az egyjátékos módon lesz. Összesen 16 missziót találunk majd a végleges játékban, és ebbõl kettõ gyakorló küldetés lesz. A küldetések között egyik csillagrendszerbõl a másikba féreglyukakon keresztül utazunk majd. Egyébként ezeken a galaktikus jelenségeken keresztül küldetések alatt ellenséges egységek is meglephetnek minket. Sajnos a játéknak egyelõre nincs amerikai kiadója, Európában a francia Microids felügyeli majd a terjesztést. Sajnos konkrét megjelenési idõponttal egyelõre nem szolgálhatunk. Mindenesetre reméljük, hogy a Far Gate nem kerül a Conquest: Frontier Wars sorsára, melynek kiadását nemrég a Microsoft visszadobta.