Deep Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az NFS 5 Online demót még megvárom...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kerestelek...
Végre rájöttem. 'Hoher' néven nem tudok belépni. Hogy miért, azt nem tudom...
Ezután CaviaR leszek
Látom már nagyon megy a HTML!😊))))))))
Este azért egy NFS party-t összehozhatnánk végre...
UI:A "György" elég hivatalos... Ha üzleti kapcsolatban lennénk megérteném... 😊))))))
Maradjunk az utobbinál!😊)))))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- videoz
(Nem akarlak Gyurinak hívni, mert lehet, hogy illetlenségnek veszed...)
Szóval frissítettem a honlapomon, ha érdekel nézd meg! 😊))
Ja! És a jövõ héttõl kicsivel több lesz az idõm. Majd dumálunk... 😊))
😞((
Ezt akartam! Remélem sikerül!😊)
Mihez akartál kapcsolódni???
Mert ha nem adom meg a Server IP címét akkor nem igen tudsz játszani semmivel...😞(((
Ha leszel írd meg mikor !!
Kipróbáljuk!!!
Tegnap hajnali 1-ig vártalak! Addig nyomultink vele...
Most próbáltam, és nem tudok belépni. Kiírja, hogy Kapcsolódás, és nem történik semmi.
Bocsi...
Ma leszel a cseten? Mert én igen...
Akkor 8-kor!
Ma este már leszek! Tegnap kicsit késõn értem haza!😉
Remélem most már egy NFS Pary fog várni VELED!!!!
Ha hazaértem rádkeresek hátha...
(mind két neveden)
Majd máskor 😊))
PLS!!!
Crem
Most indulok!😊
😊))))
Ha nem vagy profi ebben a játékban akkor jó lenne ha gyakorolnánk agy kicsit!😊))
Én soha senkit nem láttam a visszapillantótükörben!😞((((((((((
Ha meg van az UNLEASED 😊) akkor gyere a trefin az NFS szobába!
Ha esetleg elötte kicsit kisérletezni akarsz keress rám a trefin. Du. 3-tól már be-be nézegetek!!!!
Látod,most milyen jó lenne az MSN...
Mellé! Letöltöttem az NFS 4-et, de ez a High Stakes! A Porsche Unleashed az NFS 5!
Tiszta hülye vagyok.
UI.: Mit csináljak ahhoz, hogy multizhassak?
Ez egy állat dolog!😊))
Tegnap 6 an voltunk!
Hajnali 1-kor feküdtem le!!😊))
Nem lehet abbahagyni .A végén már hangosan káromkodtam!Pedig nem igen szoktam! Már szóltam,hogy jön egy barátom😊) Remélem sikerült letöltened.
Crem
Akkor ma letöltöm a 140MB-ot, de ha nem tudok multizni ezzel sem, akkor morcos leszek! 😊))
Segíts légyszi!!!
Én még nem tudtam multizni semmikor 😞((
Próbáltam, de semmilyen játékkal nem tudtam 😞((
Mit tegyek???
UI.: Nem hiszem, hogy szerelmes lettem... 😊 Csak bírom az olaszt, és nem sûrün beszélgetek olasz csaszikkal! 😊))
Lehet,hogy inkább szerelmes lettél!😊)
Tegnap este megismerkedtem az MSN-en egy NFS4 játokossal!😊)
Felraktam és szét versenyeztük az agyunkat!!!
Ma jönnek még többen de szeretném,ha te is köztünk lennél!😊)
Remélem este már látlak a visszapillantó tükörben!😊))
Bye
UI: Need For Speed PORSCHE Unleashed (ezt keresd) :-))
Crem
A NAPSTERen beszélgettem egy 16 éves csajjal! Ez önmagában nem nagy ügy, de olasz volt! Kezemben az elektromos szótár, és nyomattam az Italiant! Kerály volt! 😊))))
ARRIVEDERCI!!!!
BUONO SERATA!!!
CIAO LEA!!!!!!!
ADDIO!!!!!!!!!!
Asszem az agyamra ment az olasz! 😊))
Ezen a héten frissíteni fogok! Már csak egy jó nõ, róla sok kép, és elég idõ kell. Ha ez mind meglesz egyszerre, máris frissítek!!!
(Tudod! Azt beszéltük, hogy az 1000. nagy durranás lesz!!! )
Tutik a csajok! De ha már meg lehet oldani akkor frissítsd sûrûbben!😊))))))))))
Ki ez a kaviár? TE?
Más:Este kerestelek a trefin...😞
Most nekem is lesz egy húzos hetem,de aztán kicsit szolidabban fogom elõadni és megint tudok majd foglalkozni a HTML-el!😊))
Úgy veszem észre, nem-nagyon tetszenek...
Remélem lesz fojtatás!
(oYo)