5242
-
#784 és hol van ez a patch a hot date-hez? -
#783 Na jó. Szóval az előbb a Hot Date-ről írtam. Ahhoz van egy patch+crack (7mega).
A superstars-hoz már 1000x leírtuk mi kell, csak vissza kéne olvasni. -
#782 OKs, köszi! ;) -
#781 Nem tudtok nekem abban segíteni hogy; A Hot Date-el van bajom... Szóval, amikor hívok egy taxit, beszállok és megkérdezi, hogy hova akarok menni?! Bejön Nekem az a kép, ahol ki lehet(ne) választani, hogy hova akarok menni! De akárhova kattintok nem visz oda a taxi... sőt! a játék meg lefagy! ;( Miért?? Segítsetek Nekem please! -
#780 igen kell!Kekkszike havermajd ha hazaér átküldi nekem majd átküldöm neked :D -
#779 ez hol van? -
#778 kb. 7 mega crack-el együtt. -
#777 Na megnéztem van valami patch, hogy segít-e azt nem tudom. -
#776 ühüm... kösz! ;) -
#775 Szerintem csak egy normális crack kell hozzá. -
#774 Nah, help me!
Szóval, hallottam, hogy kell vmi Patch? Most ez már a CD kiírás előtt is kell vagy elég mituán a játékot felrakod? előre is kösz! ;) -
#773 Nem tudtok nekem abban segíteni hogy; A Hot Date-el van bajom... Szóval, amikor hívok egy taxit, beszállok és megkérdezi, hogy hova akarok menni?! Bejön Nekem az a kép, ahol ki lehet(ne) választani, hogy hova akarok menni! De akárhova kattintok nem visz oda a taxi... sőt! a játék meg lefagy! ;( Miért?? Segítsetek Nekem please! -
#772 The Sims Superstarhoz keresek BIN-CUE patchet! -
#771 Ugyanaz mint eddig: rosebud -
mures27 #768 Valahol olvastam, hogy fel tud nőni a gyerek engem érdekelne mit kell tenni !!! -
#767 Egyszerűen nem tudok tovább fejlődni mint 4 csillag. Segítsen valaki! -
#765 Most 4 csillagnál akadtame el, a klipppet soha nem találom el! -
vonyarc #764 Ugylátszik én vagyok a legértetlenebb.Miután bemásoltam a 2 crackot oda,ahol a bin és cue van,utána beirom a parancssorba ami a #600-ban leirtak.Ezután kell entert nyomni?vagy a másodok beirás után?Már 3-szor probáltam és sose lett jó.Segitsetek pls. -
cold_fire #763 Igen innen valóban nagyon nehéz továbbjutni..szvsz itt már felejtsd el a karaoke-t és az előadást,inkább stúdiózz,mert az ha sikerül a lemezfelvétel akkor két pici csillagot ad+pénzt.. -
#762 Három csillagom van.Nem akar tovább fejlődni.Mért nem?
Két barátom van akik kitesznek 9.0-t. Jó barátok! -
#761 Koszi! megneztem a telepitesi utmutatot is!amit irtal -
#760 Nem az a másik módszer. A flt-osról a #600-as hozzászólásnál olvashatsz. -
#759 Most kaptam meg koszi! a Deviance fele verzio is kell hozza? -
cold_fire #758 No elég az észosztásból megyek jáccani.. -
cold_fire #757 Nem ebben nem nő fell soha..3 nap csecsemő,azután marad végig gyerek.Van egy olyan program amivel lehet növeszteni-asszem simsteen a neve-de nem javaslom mert meghülyíti a játékot.Ugyanis a felsőbb iskolát már a munkahlyekből csinálja. -
#756 amit a fórumba beírtál -
#755 melyik cimre kuldted? -
cold_fire #754 4,5 csillag 5 barát és most csak 13,5 pont:(Pont most vesztettek a hírnevükből..és az a legrosszabb az egészben,ha vmi híres csajt veszel el:nem hoz se pénzt,se barátot..ráadásul a sztár barátok teljesen külön vannak számolva nem úgy mint az unleashedig,hogy mindegyik közös lett.Itt mindenkinek külön kell a cimbi.. -
#753 Ok! koszi! nezem! -
#752 Elküldtem. -
cold_fire #750 de szegény itt el van hanyagolva az flt mellett..:)) -
cold_fire #749 Ezért kell a deviance patch,az csak 1 file és műxik.. -
#748 The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix-FLT.zip
ez van meg es a masik kellene. -
#747 2.5 csillag, 3 barát, 9.0 pont! :) -
#746 Vágom végre! Megyek is tesztelni!!! :)
Köszike!!! -
#745 Ha megmondanád végre, hogy melyik kell akkor elküldeném -
#744 Ertem, az gaz, mert nem tudtam leszedni csak az egyiket! :(( -
#743 Mindkettő kell. -
#741 Koszi! csak a superstar expansion pack-osat tudtam leszedni es amilyen az en formam tuti, hogy pont a masik kellene! :( -
cold_fire #740 Az kevés,mind a háromnak kell!Figyeld a sorrendet és ahol az volt ami tetszett neki azt a következőben is hagyd ott,így már csak kettőt kell találgatni.Ha összejött a 3 kapsz pénzt,meg kis csillagokat is.