5242
-
#739 Most akkor sikerült leszedni vagy kell még valamelyik? -
cold_fire #738 Ha nem sikerülj írj ide és átlövöm a deviancesat. -
#737 háromból tetszik neki egy! -
#736 Naggyából!!
deha: kezdésnél mindhármat megnyomom a három tetszik neki egy (állt igy megy nálam). Akkor mi legyen? -
#735 Tudom, hogy itt van! kb 5 perce probaltam es hibat jelzett! :(( nem tudtam leszedni csak a masik filet! -
cold_fire #734 Jajj:))Tehát,először ugye 3x nyomod vmelyik gombot.És figyeled a reakciójukat,szépen van szakaszolva minden úgyhogy látod,hogy melyik az a rész amelyik tetszik neki.És amelyik rész tetszik azt a következőben is hagyod..és így tovább.Na elhatolt már? -
#733 http://superstarfix.cjb.hu/
innen le tudod szedni -
#732 Sziasztok! nekem a superstar crackfix, hibat jelez az oldalon! elkuldene nekem valaki akinek megvan jol? -
#731 Nem teljesen, de mind1... :)
Azt láttam, hogy háromszor kérdezi, hogy mivan, de aszittem bug!
Szóval egyszer tetszik neki, egyszer meg nem... nem értem! -
cold_fire #730 Asztaaaa...most nézem..már majdnem sims:superstar kézikönyvet írtam -
cold_fire #729 Ez nagyon fontos:ha bármit csinálsz,ahol 3 választási lehetőséged van,kifutó,fénykép film,stúdió jegyezd meg a sorrendet amit nyomtál,mert ami tetszik neki az a következőben is jó lesz.Tehát pölö film: 1.Comedic 2.Dramatic 3.Suspensful ha ezt egymás után nyomod és a 2 bejön akkor már csak az 1 és 3-on kell változtatni,de ezt ugye 3 próba erejéig lehet.A következőben már ez úgysem jön össze.Na remélem érthető voltam. -
#728 Most 2 és feles sztár vagyok. De aszongya a muzsikos csávó, hogy 3 alatt ne is próbálkozzak a Jingle-n kívül mással. Filmezésben sem vagyok sikeres. Nagyon nem megy az Emergency.
A fotózás sem. (minden skill maxon van (najő a főzés asszem nem... :) )) -
#727 Tényleg, miért nem? -
#726 3 barát 9.0 körül.
Próbálkozom!!! -
#725 Tényleg neki miért nem hitted el? -
cold_fire #724 Bazz!Nekem miért nem hitted el? -
#723 kösz... ;) -
#722 Igen, ha nincs Hot Date akkor Downtown sincs. -
#721 Valaki mástól is megkérdezem... Ha nincs fenn a Hot Date, akkor nem Downtown sincs? -
cold_fire #720 Olyankor mikor a barátod lesz,jól fel kell az alsót is nyomni...pölö:mindenféle kiss,hug csak azért ,hogy az alsó is legalább 50 körül legyen..akkor már nehéz elveszteni -
cold_fire #719 Nyomulni kell,szerezni a barátokat..a hangstúdióval és a fényképezéssel 3,a modellkedéssel és a filmezéssel 3,5-4 és 4 felett érdemes a klipforgatással foglalkozni.A híres barátok értéke viszont nagyon le tud esni..most hogy állsz? -
#718 Mert? Mit csesztél el???
Hívd át magadhoz: Kaja legyen, meg szupi TV. Ekkor menni fog simán! Szeretik még a gyémántgyűrűt is... :) -
#716 Valaki? -
cold_fire #714 Tán 3 csillagig elég. -
cold_fire #712 A kis 3 csillagos fej értéke legyen 18 ez kell a supertstar fokozathoz.Pölö a superstar barát 5,a celebrity 4,5 s így tovább.De nekik is mozog ám rendesen a pontjuk.. -
cold_fire #710 Nem még mindig csak 4,5 az asszony 5..qrva nehéz tartani a 18 baráterősséget és rengeteget kell érte melózni..vmit mindig elb@szok. -
bosanyi #706 Tudna valaki segíteni? Nekem már ki van írva CD-re a játék, feltelepítettem, de mindig kilép még az elején. -
cold_fire #705 De össze lehet velük csak nagyon kitartónak kell lenni és mindenre nagyon kell figyelni..én már 6-ot összehoztam..sok sikert! -
cold_fire #704 Háj!DownTown csak az én egyedi tippem,mivel nekem az összes fent van.Így van ha nincs hot date akkor downtown sincs. -
bosanyi #703 Nekem ki van írva CD-re, ilyenkor mit kell tenni, hogy elinduljon?? Légyszi segítsen valaki! -
#700 A superstart lehet keverni a Hot Date-el? Szóval, lehet menni a Downtonba? Ha nincs Hot DAte, akkor meg nincs Downtonw? -
cold_fire #699 Bazz állat!Ma jött a kéglihez Marylin Monroe és hozott egy díjat..limó,fényképész rajóngók..csúcs! -
cold_fire #698 Sőt a #601 is. -
#697 Szerintem a #600-as üzenet elég értelmes. A fixek letöltési helye változott csak erre: http://superstarfix.cjb.hu/ -
#693 Ez tetszett!!!
Akkor majd jól!
Én már kértem autogrammot Avril Lavigne-től meg Marilyn-től is... :)
Kinek milyen sztárral sikerült összeakadnia??? -
cold_fire #692 A sztárokat így lehet a legjobban baráttá tenni:
Studio townbam megismerkedel,kérsz autogramot,megkérded megölelheted-e,szóval csupa nyali szöveg..:))Vigyázat:amíg nem barátod addig semmit nem lehet vele kezdeni:pl.hug,kiss,tickle,give gift,entertain etc..Utána,ha ez megvan irány downtown(persze,ha van hot-date is)és gyöhet a lakodáré -
cold_fire #691 Csak olynkor nem kapol pénzt ha nincs közönséged.
Javaslom,hogy a karizmát és a bodyt vigyétek fullra,és rögtön népszerűek lesztek.Nekem pölö a főzésen és a mechanikán kívül mind tele van.Ahhoz,hogy két csillagtól több lehessen,ahhoz nem elég a sima,hanem sztár barát kell.Mondjuk nekik is össze-vissza ugrál a fame(népszerűségük). -
cold_fire #689 Az lehet -
cold_fire #687 Petyko végignézted már a tech. supportot és semmi? -
cold_fire #686 ja bocsi a fényképész már 2,5 szóba áll veled..