5242
  • cold_fire
    XP alatt?
  • Tnega
    De az a röhely, hogy már egyszer fel volt installva egészen az Unleashed-ig, és ragyogóan működött!
  • cold_fire
    Asszem izomból oda is rakja magát az alap..
  • Tnega
    Sőt, most a Program Files\Maxis-ba fogom tenni !
  • cold_fire
    Hajrá!De az utolsó simsre emlékeztető morzsákat is szedd le,sőt asszem van olyan könyvtár,hogy Program Files\InstallShield Installation Information legalábbis nekem van:)ebből is pucold ki az uninstall után maradt cuccot..de csak a simseket!Reboot és hajrá-hajrá!
  • Tnega
    Nem, nem rip, full iso. Mindjárt megpróbálom, hogy legyalulom megint, és csak az alapot és a superstars-t teszem fel. :((((
  • cold_fire
    Jujj rosszul kérdeztem..nem rip egyik sem?És a superstar megy egyedül a simssel?
  • Tnega
    Mindegyik tört verzió, a legutolsó a superstar-hoz még crackfix is van (FLT).
  • cold_fire
    És visszaugrik a cd a ranger.iff-et felrakni?
  • cold_fire
    És egyik sem tört?Mert azt körülményes összerakni,de össze lehet.Először nekem is az volt a HD és a HP.
  • cold_fire
    nekem itt van c:\Program Files\Maxis\The Sims\ de igaz az is,hogy én mindent win98SE alatt jáccok,erre az ikszpé nem alkalmas szvsz a memóriazabálása és az inkompatibilitása miatt.
  • Tnega
    Szóval nekek a Games\Sims-ben volt ( remélem máshova nem rak semmit :) ) totál törlés registry pucolás. Az alap jól megy, azzal nincs probléma. Egyébként XP-SP1 alatt ! A User Data hol van ! Mert én a Sims könyvtárat is töröltem !
  • cold_fire
    Tehát összefoglava:ugye maxis könyvtár nincs.Install sims+hot date+vacation+unleashed+superstar és nem megy se együtt se külön-külön ugye?Én eccer úgy szoptam,hogy meghagytam az user datákat.És az alap faszául megy önállóan?Ja és milyen op.rencer altt jáccol?
  • Tnega
    Nem egyiksem, sőt, ha fent kiválasztom a Downtown view-t akkor ott sem működik semmi, és vissza sem tudok jönni, marad az alt+f4
  • Tnega
    Nem a Superstars-ban. Most húztam újra teljesen az elejétől, és gondoltam, hogy megcsinálom a tutorialt, hátha az miatt van, de nem. Közli, hogy jelöljek ki vmit, úgy hogy látszódjanak a lábnyomok és a menüben válaszam ki a go here-t, de nem jön a menü, csak egy hülye hangjelzés !
  • cold_fire
    És a többi megy?
  • Tnega
    Igen! Ezelőt úgy csináltam, hogy a alap + Hot Date, de ue az szitu. Semmit nem hajlandóak csinálni az evésen kívül. Azt is maguktól csinálják.
  • cold_fire
    Hol gyakorolsz sétáltatást?OLdtownban?
  • cold_fire
    Nem olvastam vissza,de úgy próbáltad már,hogy csak az alap+külön-külön mindegyik?
  • Tnega
    Sajnos még mindig nem működik. Leszedtem az összes kiegészítőt, az alap game-t és a registry-t is kipucoltam. Ezek után jött az újrainstall. Elöször az alap + HotDate + Vacation + Unleashed + Superstar, utána a crack és indítás. Ezek után 10 perc karakterimportálás és tutorial. De mikor oda jutok, hogy a sétálást kell gyakorolni, nem hagy semmit csinálni ??? Mi a f*** van ? :-(
  • cold_fire
    Igen úgy van ahogy Carlos kollega mondta,mindig csak a legutolsó cracket üzemeld be!Ha menet közbe rax crackesre nem gáz mert úgyis átírja az amit telepítel.
  • cold_fire
    A kutyát se lehet attackolni rá,de néha magától elzavaerja.
  • cold_fire
    Bazz engem is zaklat turkál a kukában,szétszórja a fonnyadt dudváit,de az a legrosszabb,hogy már három díjam is ellopott a köcsög!
  • cold_fire
    Hali!Az unleashed patch-et ne rakd fel,megcsinálja a superstar is.
  • Carlos
    Én nem javallom!!!
  • Tnega
    Persze, világos :)) Lassan az Unleashed-et installom , amihez van egy patch. Azt is rányomjam ???
  • Carlos
    Hogy lehet megszabadulni (ÖRÖKRE) a fanatikus (obsessed) rajongóktól?
    Próbáltam körülfalazni, de egy idő után kiteleportál...
    Van valakinek 5lete?
  • Carlos
    Érthető volt, mert hülyén fogalmaztam!!!
  • Carlos
    Nem, a legutolsó kieg nem krekkelt exe-jét tedd egy könyvtárba, amiről tudod: plö: SuperStar Orig Exe. Asztán ha jön új kieg, felülírod a krekkeltet az originallal és mehet a kövi kiegészítő!
  • Tnega
    "The Sims Deluxe Edition combines the full version of The Sims, the best-selling Sims expansion pack The Sims™ Livin' Large, and exclusive new content including the all-new Sim customization tool: The Sims™ Creator."
    Tehát egyben van az alap game és a Livin' Large ! De ha működni fog ahogy írtad, akkor nem kell nekem sem. Egyébként ez azt jelenti, ha kijön egy új kiegészítő, akkor a crack miatt mindig újra kell húzni a játékot ?
  • Carlos
    Nemtom. Nekem nincs fenn. Egyáltalán miaz?
  • Tnega
    Köszi a gyors reakciót, egyéb néztem a fórumot, de 2 óra olvasás utnán már nem biztos, hogy megtaláltam volna a megoldást :)). Szted a Deluxe edition-t érdemes letölteni, hogy ne keljen annyit szenvedni a pack-okkal ?
  • Carlos
    Hogy lehet megszabadulni (ÖRÖKRE) a fanatikus (obsessed) rajongóktól?
    Próbáltam körülfalazni, de egy idő után kiteleportál...
    Van valakinek 5lete?
  • Carlos
    No, lehet, hogy ez a baj!
    Flerakod az alapot, nincs krekk semmi. Rá a kövi kieg, no krekk, aztán kövi kieg és így tovább! Csak a legutolsó kiegészítő crack-jét tedd fel!
    De erről is volt már szó! :)
  • Tnega
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám a Sims sorozattal. Pontosabban a kiegészítőivel, ugyanis ha feltelepítem az alap game-t, akkor minden frankón műxik, de ha a Hot Date-et, vagy a többi kieget felrakom, nem tudok szinte semmit csinálni velük, vagy ha bemegyek bármelyik városba, akkor nem működik semelyik menüpont, és vissza sem tudok menni a főképernyőre! Marad az alt-f4 :(. Mi lehet a probléma ? Az összes crack fel van téve a telepítések során, úgyhogy nem értem. Előre is thx !
  • KeKKSZike
    Akkor mind1! Nem tudom, hogy mi lehet a baj! ;( De annyira bánt, idegesít! És már két gépen is megpróbáltam! Lehet, hogy a(z) ISO a xar!
  • justin
    Nekem is az van, monjuk én nem használtam, mert nekem nem volt ilyen gondom az enyémmel.
  • KeKKSZike
    Mert Nekem van egy ilyenem; HDPatch.exe 5.190 mega! de ez semmit se ér! ;(
  • KeKKSZike
    és az hogy kerülhet hozzám? vagy te honnan szedted le? ;)
  • justin
    Nálam