5242
  • justin
    Ha lehet ISO-t, mert a rip semmit nem ér.
  • cold_fire
    Akkor dobhatod el..az csak egy üres telepítőváz,nincs benne a data2.cab..:(Próbálj meg egy másikat szerezni.
  • justin
    Kutyát az unleashed-ben lehet szerezni. :)
  • Dienn
    Honnan lehetne a Hot Date-et vagy a Vacationt megszerezni?
    Honnan lehet kutyát szerezni?
    Nekem is van egy Cabinet Noir nevű szekrényem és két dijam. Eddig egyet sem loptak el.
  • Carlos
    Amúgy én is 4.5-en vagyok jelenleg! :)
    Pedig egyszer sem találtam el mind a 3 klippet, csak kétszer egymás után 2-t... :)
    Tetszik ez a játék!!! :)
    Ja, és vettem rotweilert... :) Tök aranyos. Nevelgetem az Obsessed Fan ellen. Támadóra lesz nyírva ezerrel!!! :)
    Megyek, gamelek!!! :)
  • Carlos
    Ha még lopják a díjaidat, akkor van egy 5letem.
    Amúgy, csak olvasni kellene... :)
    Szóval, vedd meg a Cabinet Noir nevű szekrényt. Aszt írja, hogy ez véd a rablótól. Én vettem egyet! Fene tudja, hátha!
  • cold_fire
    Karaoke-zni..
  • cold_fire
    Studiotown és karake-ni v. prózázni kell.Abban a kis újságban kell jelentkezni amit a másik újsággal hoznak.
  • cold_fire
    Ez a hot date lelke,enélkül az nem megy.Csak nem a kazaaról szedted le?
  • Carlos
    Próba cseresznye!!!!!!!!!!!
  • cold_fire
    Mindig azzal lehet a leggyorsabban előrejutni amit a fokozathoz tartozó kis képen is mutat.Dienn!Díjat kaptál már vmit?
  • cold_fire
    Akkor együtt mehetünk a superstar címért..:)Hú de nehéz a 18-at tartani..:(
  • cold_fire
    Na ugye csak türelmesnek kellett lenni.
  • cold_fire
    Nem a hot date-hoz csak az első sims kell.
  • cold_fire
    A videoklip,modellkedés és a film(4,5 felett) már csak 2 lehetőséget ad.Tippet nem tudok a videokliphez adni mert az mindig más kombó,de ezzel lehet a leggyorsabban a celebrity fokozatot elérni.Szal rengeteget kell próbálni,de ez llegalább már nem vesz el csillagot és pénzt is ad.A 0days fiúkat kérdezd meg,hátha tudnak régebbi simseket vhol.
  • cold_fire
    Hali!Ez a hot date cd setup könyvtárában,ez egy 490 MB-s cab file.
  • Dienn
    Sikerült elérnem a 4,5 csillagot.Kétszer leforgattam a Rock videot úgy hogy mind a 3-at eltaláltam.
  • Dienn
    Mért nem segít nekünk senki?
  • Carlos
    Te is???
  • mures27
    1501-7709210-3634998-1949
  • Dienn
    Hiába ptóbálkozom a klipp forgatással legjobb esetben is csak kettőt találok el.
    Aki tud lécci segítsen.
  • Carlos
    Aki 4 csillag felett van, írja le, hogy hogyan lépett tovább!!!!!!!!
    Köszi!
  • Carlos
    Dienn!!
    Ugyanaz a problémánk!;)
  • mures27
    mondjátok már meg nekem a telepítésnél fontos a sorrend vagy össze-vissza is lehet telepíteni? a másik gondom a supers. állandóan kilép a bejelentkezés után a progiból ! Tud valaki egy jó crack-et!
  • Dienn
    Hogy lehet 4 csillagról tovább lépni? A klipp forgatásánál soha nem találtam el mind a 3at.
    Honnan lehet leszedni a Hot Date et vagy a Vacation-t?
  • KeKKSZike
    Tnega!!
    Ugyanaz a problémánk! ;)
  • cold_fire
    Még eldugni se lehet a díjat,mert olyankor letiltja a vásárló,és építőmódot mint a tűznél v. a betörőnél..:(
  • cold_fire
    Be,hogy rohadjon meg!Akármennyi díjat kaptam,mind megpattintotta,ráadásul az a köcsög dzsinn az előbb gyújtotta rám a házat..ez nem az én napom..:))
  • Carlos
    Nem, deha rendőrt hívsz eltűnik (egy időre)!
    A szemét bejön a házba???
    Talán a sztár ajtóval? Asszem azon csak sztárok mehetnek át! (ez nem biztos)
  • cold_fire
    Ebben sajna nem tudok érdemben nyilatkozni,mert XP alatt még nem futattam,de ha legközelebb telepítem mán megnézem..
  • cold_fire
    És a rajonó ellen kitaláltál már vmit?A szemét már 5 díjat lenyúlt,és az a gáz,hogy rá még a riasztó sem jelez..
  • Carlos
    Amúgy nekem is volt már egyszer ilyen.
    Én format c: és win98SE-vel megoldottam a problémát!
  • Tnega
    Akkor lehet, hogy én nem tudom kezelni a játékot :)) De a viccet félre téve most már akkor végképpen nem értem.
  • justin
    Nekem megy Xp alatt, úgy hogy más vinyón van az összes mint amin a rendszer.
  • Tnega
    Az lesz, bár akkor sem értem, hogy az alap, ami a legrégebbi az jól megy, a superstars meg elvileg XP compatibilis ! Na min1 majd lesz vmi ! :) köszi a help-et.
  • cold_fire
    Szívesen,bár kár,hogy nem jutottunk semmire.Ha van otthon vmi régi windowsod és egy partíciód azért próbáld ki xp-től kisebben is.
  • cold_fire
    Már csak azért mert a cd-k nem hibásak ha ezek mentek régebben..
  • Tnega
    Újrahúztam , és ua. :(. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Eddig nem szivtam még egy game-val semm, de ez kifogott rajtam. Lehet hogy XP alatt nem megy??? Mindenesetre köszönöm a segítségeteket.
  • cold_fire
    Nem kell kormolni én is nyomom állandóan ha gépközelbe kerülök..:)))Megmondom őszintén,hogy az xp-re tippelek..
  • Tnega
    Igen, azt hiszem. Nem én játszom vele, hanem a párom, és mostanában kétszer is behalt a gépem, mint utólag kiderült, vinyó probléma volt, és mind a 2 szer XP tettem fel, ha minden igaz. De lehet, hogy Me volt