5242
-
cold_fire #920 Még nem mert mindennap kapod a másikkal együtt.Nekem a kutya hozza be minden reggel,vagy elássa ha szar a kedve. -
#919 szóval mikéne,hogy legyen állatom?melyik? -
#918 ottvan Small pets shop!De errese tudokmég rákattinrani..de mért? -
#917 Ertem! VAZZ! elk**tam az egeszet!! kidobtam az ujsagot! :((( akkor nekem mar annyi igaz? -
cold_fire #916 későbbi.. -
cold_fire #915 Mert a superstar öregebb..mért ha egyik kieg. sincs fent akkor is látod halványan downtown és a vacation island jelét.Ezért kell mind felrakni. -
#914 ok de ott ahol a lakásban meglehet enni ezeket a bizéket!:szék,ágy ,stb ott vían az iilyen három Onál egy Olyan,hogy Pets!Az akkor minekvan ott? -
#913 Csináltam énis egy studiot :D -
cold_fire #912 Nem mert akkor pénzért mint turista mégy.Csak akkor fox ott dolgozni,ha jelentkeztél. -
#911 ok! de en mar elmentem a studio town-ba anelkul, hogy megneztem volna az ujsagot! nem baj? -
cold_fire #910 Vazzergh de értelmesre sikerült.Szal ha jelentkeztél,felhívod őket telefonon és jön is érted a kocsi mintha melcsibe mennél.Oxy? -
cold_fire #909 És ha nincs unleashede?? -
cold_fire #908 1.Kapsz egy kis újságot a házadhoz a másik mellé,jelentkezel majd telefonon átkocsikázol studiotownba.(ekkor már nem kell fizetned).A Centerbe menj,és ott van 2 színpad az egyiken danolhatsz,a másikon prózázni lehet.Lehetőleg közönség előtt tedd,mert akkor kapol pici csillagot amiből a nagyok lesznek.Ha már ez a munkád akkor ott a fame szöveg és alatta csillagok vannak. -
#904 enyimre nemtudsz válaszolni?
#897 es! -
#903 ok! de hol lehet latni azt a csillagot amirol beszelsz? es csak siman elkezdek enekelni lehetoleg kozonseg elott es kesz? es hol csinaltad a sajat studiot? a normal terkepen, vagy a studio town-ban? kozonseg mikor van altalaban? es ezeket a cuccokat siman meglehet epiteni a jatekban? -
#898 Sziasztok! Carlos, cold fire itt vagytok most? egy kis segitseget kerek a mesterektol! marmint toletek az elindulasban! hova erdemes menni a studio town-ban? kivel beszelni? es mit csinalni? tegnap a pasival en is kertem autogramot Avril Lavigne-tol ketszer is, de harmadszorra elhajtott, szoval egy kis indulasi tipp csokrot szeretnek kerni ok? -
#897 1.Van a superstárhoz pénzes kod?ide irjátok nekem pls és hovakell beírni!
2.Mértnem tudok háziállatot venni(pets)?
Ottvan a tappancs de nemlehet rákattintani!Előre is kösz a segítséget! -
cold_fire #896 Meheheeee...superstar lettem!Igen kell várni a másik szereplőre.Általában úgy,ha le****od azért,ha bebrunyál a házba(scold),de magától is fejlődik vmennyit.Ja megvan egytől-egyig..csak mán biztonsági másolatot kéne csinálni,az első már elmúlt 3 éves.. -
#895 Megvan mind??? A jobbaknak... :) -
#894 Mind1. Majdcsak jön valami crack/hack, hogy meglehessen szabadulni a görényétől!!!
Hogy lehet a kutyát arra tanítani, hogy őrizze a házat (houshold skill menjen feljebb)??? -
#893 Hogyan kell szerepelni a Fight-os díszletben?
Csakmert megáll ott és nem történik semmi! Asztán megunja és kész. Mintha várna még szereplőt, de nem jött senki... :) Help... :) -
cold_fire #892 Én is írtam egyet. -
#891 Írok emailt -
cold_fire #890 Lehetőleg mélben. -
cold_fire #889 Ok..de csak egyet..:))Válassz:livin large,house party,hot date,vacation,unleashed..ja és nem fogok iso konvertálással szarakodni..úgy nyomom fel a telepítőt ahogy van. -
#888 cold_fire ha adok egy ftp címet akkor fel tudod tölteni a kutyuskás kiegészítőt?
Vagy valaki más? -
cold_fire #887 NPC-t szúrkálhatól...:)) -
cold_fire #886 Egy kalap szamócát se ér ellene semmi,a rohadt szemét mán nem is számolom hány díjím fújt meg.De amit a kutyó nyert kékszalagos serleget az még nem kell neki,és remélem az arany ananász(vakációs)díjam se fog. -
#885 Picsába!
Pedig már reménykettem!
Amúgy a SuperStar Security Door eddig megvédett! Legalábbis nem jött be az Obsessed fan a házba! Agyon is lövöm menten! Najó a voodoo doll-al megszurkálom! :) Bár esse ér sokat... :( -
cold_fire #884 version 2:leszeditek a 2 fixet innen: http://www.s4-dox.de.vu => "dox" => "new dox" => 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Ha ez megvan kitömöríted a tartalmát oda ahol az 1-es cd bin-je van. Ezután (pl.:wincommanderben) beírod ezeket a parancssorba: "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF" aztán "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF" (természetesen macskakörmök nélkül)
Feltelepíted mindkét CD-t és az 1-es Cd-n lévő cracket használod, és kész.
Ennyi. -
#883 Köszönöm szépen! Holnap ki fogom próbálni!! -
cold_fire #882 version 1:Na aszongya 1:ugye megvan a deviance fix és be van a cd1-be másolva..:)
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?:)) -
#881 Ezt nem teljesen értem. Elmagyaráznád? Egyébként köszönöm! -
cold_fire #880 Ja mert a bin filet kell patchelni..#600,#601.. -
cold_fire #879 Igen az jelent meg tavaly szeptemberben,ez is 2cd-s és állatkák vannak benne meg egy oldtown nevű városrész(ez az ahol lax). -
#878 Honnan lehet megszerezni? -
#877 Az unleashed egy kiegészítő? -
#876 Meg tudná mondani valaki véletlenül, hogy a Superstar miért lép ki betöltődés közben? Letöltöttem már a Fairlight és a Deviance által modifikált exe-ket és egyikkel sem megy. Mindkettővel ugyanazt csinálja. -
cold_fire #875 De bele lehet rakni,én anno bele tudtam,sőt asszem ezen a fórumon írtam le valamikor ezt is és a house partyt is -
cold_fire #874 Ez a sima mezei rablótól lehet,de az obsessed fantól nem..de majd rájöttök.