5242
-
cold_fire #976 Igen az is adtforgalom..:( -
#975 nem tudod feltölteni?
A feltöltés beletartozik a 15 giga-ba? -
cold_fire #974 Fel igen..remélem nem kapok semmit:)))2 cd-s. -
#973 látom felléptél -
#972 Az állatos hány cd? -
#971 Írtam mailt. -
cold_fire #970 2 cd...vmi 1cd-st jó??Akkor melyik?LL,HP,HD v. vacation. -
#969 de ezek csak patch ek és skinek -
mures27 #968 Oké köszi ez nagyszerű sőt marha jó vagyis fantasztikus mégegyszer kössz szépen! -
cold_fire #967 Tessék örüljetek..a fene jó szívem..itt az összes maxis által kiadott hivatalos cuccos:http://www.simsplay.com/doc_thesims/off_cools/index_cools.php de nem tőlem tuggyátok. -
#966 Az egyiket elküldtem.
A masik túl nagy.
Küldök egy ftp címet majd emailban. Onnan leszedheted. -
mures27 #965 Te lenne egy vindisgréc kérdésem ilyen logót hogy lehet csinálni ? -
mures27 #964 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Azt hiszem ezek kellenek v. nemtom ! te is így bütykölted meg nem? -
#963 A megadott email címre küldöm.
Mi kell pontosan? -
mures27 #962 elküldöd nekem nem tudom leszedni (Dienn)? -
mures27 #961 azt hiszen movieland nemrég még fent volt minden -
#960 Én az #590-es alapján csináltam meg. -
#959 Érdemes visszaolvasni.
Van egy angol leírás: az #590 ik üzenet.
És van még egy magyar: az #598 as üzi. -
mures27 #958 na az oké de a dox-on nem találom valami nem okés és addig nem tudom követni a leírtakat érti? segítesz? -
#957 warezcenter?
cím? -
#956 Amúgy a warezcenteren fennvan a superstar. igaz, kell vele hekkelni, de műxik! :) -
#955 Sajnálom...
Kérdeztél én válaszoltam! :) -
#953 OFF
Ebédszünet RULEZ!!!
ON -
#952 KÉRDÉSKE:
Tud valaki olyan szájtot, ahonnan igényes (!!!)cuccok tölthetők le INGYEN (!!!) ???
Köszike... :) -
#951 Hehe...bizalmas információ!!!
Van egy kisiparos ismerősöm. Van neki jócsomó CD-je... :) Ő írja... :) -
#950 olvasd el a #884 es üzenetet, vagy olvass még joibban vissza. Minden le van írva csak meg kell keresni. -
mures27 #949 Sziasztok! Lennne egy jó napom ha valaki elküldene nekem a superst.-hoz egy müködő crack-et [email protected] mert nekem a bejelentkezés után állandóan kilép és az aszzonykám már tök pipa! -
#948 Hosszu munka eredménye. -
#944 Ha valki tud egy olyan címet ahonnan le lehet szedni kiegészítőket szóljon.
Most lettem szupersztár. -
#936 Nem tudom h az állatnak ad e enni mert nincs unleashed-em. :-((((
Ha kell kihívja a kertész vagy a takarítónőt, attól függ hogy szükség van e rá.
Érdemes kifizetni neki a napi 500-at. -
#934 WOW!! ez nagyon COOL!! asszem eleg jo befektetes, meg akkor is ha egy novel lakom egyutt! es barmikor felfogadhato az uj reszben ugye? -
#932 Minden nap jön kb reggel 6kor vagy 7kor és éjfél körül megy el. Megcsinál mindent föz, az ujságot behozza, a virágot öntözi, az ágyat beveti, kihívja a szerelőt. Érdemes használni. -
#931 Hello! a komornyik az allando? mert nekem volt bejaronom, jott is par napig, de mar jo ideje nem jott ujra! :(( -
#930 Én rosebudot használok. De ha a ház körül tekereg a Obsessed Fan, és a komornyik a házban van, akkor elkergeri. -
#928 Írtam emailt. -
#927 Nálam az Obsessed Fan csak egyszer jött be mikor kint a medencében uszkált a simem. Többször nem jött be a házba. Ha megjelenik a a ház közül akkor a komornyikom felpofozza és elmenekül. Még nem lopott el egy díjamat se. -
#925 Aham! akkor jo!:) mert en is lattam mar tobbszor, hogy a kutya behoz valamilyen ujsagot! meg csodalkoztam is rajta, hogy mi utott bele? eddig csak osszevizelt mindent! :( -
#924 Aha:Vacation,Hot Date és unlasede vagy mi a kaki! :D
HOT DATE LELŐHELYET nemtudsz?megvolt! -
cold_fire #922 A sims unleashed.. -
cold_fire #921 Ebben az újágban irják az épp aktuális sztárok listáját is..én vagyok az első mint superstar..:))