5242
-
Viszont a linket nagyon köszönjük! -
Koszi! megprobalom. -
cold_fire #1021 há mér azok nem igényesek és ingyenesek??? -
cold_fire #1017 Give gift.. -
cold_fire #1016 pepsi -
Már megjelent!! -
Zelda_of_Arel #1014 Mikor jelenik meg Magyarországon a Superstars?
Zelda -
cold_fire #1013 Van ott pesi-automata,pet-skin pack,energiaital automata,mcdonalds bódé,PIV számítógép etc..azok amit próbaképp a szerverre raktam. -
mures27 #1012 Ah és ah és ah izi rájder öcsém de hüle vagyok már rájöttem köszi szépen! -
Hogy kell a ruhat es a tobbi cuccot oda adni masnak ha en veszem meg? -
mures27 #1010 Na oké de most mit csináljak vele légyszi helpeljél nekem majd egyszer én is kérhetek valamit ha ez síkerűlt oké? köszi -
mi olyan isteni azon az oldalon? -
cold_fire #1008 oxy..ment egy mél.. -
van feliratosan jó minőségben
és van szar minőségben szinkronosan -
cold_fire #1003 Na mindegy,a svent az tudom melyik..gladiator sincs? -
mures27 #1002 na sikerűlt de meddig várakozzak a szerverre
ezt írta 226 Transfer complete -
amit en mondtam annak sven a neve
nem tudom mi az a sheep -
mures27 #999 Na ez jó vicc volt alig tudtam visszahozni a netet másképp nemtudom letölteni -
cold_fire #998 Azt nem tudom,hogy farkalgatni kell-e őket,de terelgetni biztos. -
vagy melyik az? -
a sheep nem a birka baszós játék? -
cold_fire #995 A sheep egy aranyos kis játék..asszem tavaly előtt jelent meg,sőt ha van gladiátorod dvd ripben szinkronnal,akkor az még jobb:) -
cold_fire #994 Na ez ellesz egy darabig..:) -
mond mi kell utánanézhetek -
mi az a sheep? -
cold_fire #991 És ezér mit kapok?:)))Komolyan sheeped nincs véletlenül?Az az egy ami most hirtelen kéne.. -
Az nem számít. Cold_fire is fennvan.A passzív mód be van kapcsolva? -
feltöltheted a vacationt vagy az állatkásnak az első cdjét és jővő hónapban a második cdjét -
mures27 #988 Nekem kábelon jön az internet ez számit valamit mert nekem kapcsolódási hibát írt ki -
töltsd fel a vacationt -
cold_fire #986 Na felugrottak...akkor jó a telepítője csak?Ki lehet így is írni. -
mures27 #985 Köszi ezt kipróbálom ! -
Leírom emailben. -
mures27 #983 Te figyeljén már én nekem csak táncos diplomám van tehet ehhez észt nem osztottak egész pontosan ez mit jelent? (dienn)? -
ok -
cold_fire #981 1 cd...kísérletképpen felnyomom a hivatalos maxis cuccokat..:) -
a vacation hany cd? -
total commanderbe ftpzz vele. -
mures27 #978 Bocs kicsit hiányos az agytekervényem az utobbi emil-ed mit tartalmaz pontosan ez milyen ftp cím vagyis mit csináljak vele tudom egy kis türelem kell hozzám de azért köszi! -
cold_fire #977 De a jövő hónapban megolhatjuk..:)