SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában a studio town-t rendeztem át fõleg. Most pár házat építgetek/fejezek be.
[/cserf][/fülünyúl]
egyszer volt, hogy 100 000-et nyertem a lottón, aztán jött a köv telefon, hogy tévedés volt ...
tizedét se, úgy 1000 körül volt a legnagyobb, amit telefonon kaptam, meg 1x 10000-et egy betörõ elfogásáért, de elvitt 1 szõnyeget 11000 értékben és a 7990 simoleonos számítógépem, grr
Felraktam zippelve. Remélem, így jó lesz. Katt
[/cserf][/fülünyúl]
Hmm, az rdt megvan, de a másik még mindig hibádzik .
Hát igen, vidéki jómunkásember lévén ma felástam egy vödör sárgarépát, kiszedtem 1 csomó száradt borsócserjét, kigazoltam 50 négyzetméter paradicsom, amit aztán belocsoltam . Persze tûzõ napon ...
Hát igen, vidéki jómunkásember lévén ma felástam egy vödör sárgarépát, kiszedtem 1 csomó száradt borsócserjét, kigazoltam 50 négyzetméter paradicsom, amit aztán belocsoltam . Persze tûzõ napon ...

öhm, itt vmi gáz van, ha rákattintok a linkekre, valami cigarshop.hu oldal jön be 
megnézné vki plz, hogy csak nálam van a hiba, vagy másnak se jó ??

megnézné vki plz, hogy csak nálam van a hiba, vagy másnak se jó ??
Ja és ha egyszer rászánod magad,és végigolvasod a fórumot,megláthatod,hogy már egy egész könyvet írtam.😊Ezeket amiket te kérdezel,egy párszor már leírtuk tanult kollegáimmal.😊No..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hehe...asszem ebben a fórumban már van egy pár segítõ hozzászólásom(coolfire,cold_fire)néven.Arról meg nem tehetek,hogy mindig akkor kérdezõsködöl mikor dolgozom.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de hogy nevezed át üres telekre, hogy nemtod melyik szám melyik telket jelenti
importálni az, amikor egy házat beimportálsz egy üres, vagy beépített telekre, ez a módja a házcseréknek
importálni az, amikor egy házat beimportálsz egy üres, vagy beépített telekre, ez a módja a házcseréknek
enyém is hacker, de nem maxos, hanem alatta 1-el (Venture Capitalist), 1300-at keres, sose nyomom maxig, mert többször jött 1 üzenet, hogy keressek másik melót és kezdjem 0-ról ...
Fú de régen jácccottam ezzel!
Gondolkoztam, hogy fölrakom, de csak az elsõ 4 rész van meg...
Úgy meg nem az igazi!
Régen annyi mindent raktam föl hozzá, hogy a régi 10gigás vinyómon csak ez volt!
Nosztalgia gém, de nagyo szerettem!
Köszi, hogy megoszthattam érzéseimet másokkal is!😄
Gondolkoztam, hogy fölrakom, de csak az elsõ 4 rész van meg...
Úgy meg nem az igazi!
Régen annyi mindent raktam föl hozzá, hogy a régi 10gigás vinyómon csak ez volt!
Nosztalgia gém, de nagyo szerettem!
Köszi, hogy megoszthattam érzéseimet másokkal is!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
.FAM nincs, mert üres a ház. Az exportban csak .rdt és .srf file van az 5-ös telken álló házamról.
[/cserf][/fülünyúl]
basszus!
hackerkedig az emberem és a Szoftverigazgató de már Vállalattulajdonos lett volna helyette kapott most 30000 simoleumot
hackerkedig az emberem és a Szoftverigazgató de már Vállalattulajdonos lett volna helyette kapott most 30000 simoleumot
épp a felülírás a célom nem baj
letöltöttem házakat és átneveztem 1üres telekre
ez a importálni házat mit jelent pontosan?
külön telek?
letöltöttem házakat és átneveztem 1üres telekre
ez a importálni házat mit jelent pontosan?
külön telek?
Odaadnám, de semmi értelme nem lenne, mivelhogy mindenkinek máshogy néz ki a szomszédsága, így minden ház más sorszámot kap, tehát ami neked 07, az nekem lehet, hogy 02, így hiába nevezed át 07-re, másik házat írsz felül, ezért nemtom Kata házát használni, csak az Import-Export (.FAM) módszer mûködik jól .
lécci valaki a The Sims/UserData2/house07.iff-et megtudja adni? az eredeti kéne véletlenül felülírtam 😞((
nem tok letöltni 😞 cd keyt adtam az unleasheadnek nem ment utána a doboz feletti lévõ kódot de úgysem ment 😞(