5242
-
Bea #4881 Hol van ez?
-
#4880 Dehogynem láttam ilyen hack objectet megnézed és 5 csillagos sztárrá válsz :)
kicsit gáz hogy a rajongóid kiszedik a szemetet a kukából azt abban állsz :) -
Bea #4879 A haverom az utolsó után crackelt és működött.:)) -
#4878 Egyébként mindegyik után kell crackelni vagy csak az utoljára feltett után? -
#4877 Hibás a Superstar 1 cd-je! Csak nagyon kevés helyről lehet letölteni a hibajavított verziót. De van egy program, amivel szintén ki lehet javítani a hibát, de ahhoz le kell töltened valahonnan azt is, amivel ki tudod javítani. -
Bea #4876 Nem tudom mondom én csak így olvastam! -
#4875 Makin Magicre a Super Start??? azt meg hogy? -
#4874 szedjétek le a 8 in 1-et, és nincs ilyen gondotok, se CD-kulcsozás, se crackelés, se CD-cserélgetés, és minden benne van ... -
Bea #4873 Bocs a sok "kb."-ért. -
Bea #4872 Nem tudom szerintem nem fog jelenteni semmit.De én -ha jól emlékszem az index fórumon- úgy csinálták hogy a Magin' Magic-re tették fel a Superstart és úgy működött.Nekem az ismerősőm tette fel a Hot Date-től. -
Bea #4871 Mot számoltam ki német oldalon hogy kb. mennyi lesz a Sims 2. Kb. 13.000Ft-ba fog kerülni.Az nagyon drága de biztos majd olcsobb lesz ha majd nem lesz annyira menő.De nagyon jó lesz.
Euroba 48,99 lesz kb.
És a megjelenése kb. szeptember 17.-e lesz.Szóval amire idejut kb. lesz vagy október-november eleje.
Üdv Bea -
#4870 Nekem most az Unleashed-ig van fent, Mert a Super Star-nál amikor tölti be a játékot ki dob a desktopra (nem a crackelés miatt mert azt már régebben megcsináltam) Ha felrakom a Super Starra a Makin Magicet akko megszünik ez a probléma? -
Bea #4869 Kicsit sok szmájlit tettem be. -
Bea #4868 Nekem szóba áll mindenkivel.
Csak már ismerek 3 sztárt és beszélgetek velük normálisan és mégsem ad egy fél csillagot.Pedig az egyik öt csillagos a másik kettő kettő vagy három.
Most jön a legfontosabb kérdésem:
Nincs kód az ötcsillagos sztársághoz?
Na köszi előre is a válaszokat. -
#4867 Az én mukim, amikor még csak 1-2 csillaga volt, akkor sem állt szóba senki normális emberfiával :) -
#4866 jah, betettem letöltéslistába párat, éjjel 1-kor szépen elindul magától :) -
#4865 de a set az meglett?
az ingyenes -
#4864 ja, egy csomó fizetős sims oldal van. Amikor indult a mallofthesims.com, az is ingyen volt, aztán azóta fizetőssé tették, pedig ott baromi jó cuccok vannak. Akkoriban még sikerült pár holmit leherdálnom onnan... -
#4863 kár hogy fizetős :( -
#4862 kösz -
#4861 meg is van:
http://simfantasy.free.fr -
#4860 limó jön érte :)
nemtom honnan lehet leszedni, öcsém szedte szólok neki hogy keresse meg -
#4859 ja :D
-
#4858 Jah, ismerem, ez valami crack tárgy ez a telófülke. :D -
#4857 jah, van ilyen. :) -
#4856 És úgy megy dolgozni, hogy kimegy a kertbe és elrepül ? :)
Amúgy ezt a konyhaszettet honnan szedted le ? -
#4855 De az enyém télleg captain hero :)
remélem nemtúl nagyok a képek
-
#4854 Na min röhögtem legutóbb marhanagyot ? Fickómat benyomtam este egyba, aluggyá, csajjal hívtam taxit, hogy elmegyek Downtownba új fürdőrucit venni . Sétálok az utcán, erre mit látok, ott a fickóm ! Elbeszélgettünk, smároltunk, aztán nyomás haza taxival, és a fickóm az ágyban durmol ....... -
#4853 Nem csoda, ő is egy hixtis pitsa. :) Bezzeg az én karakterem egy jószívű, kedves sztár! Mindenkivel szóba áll, autogrammot oszt, érdeklődik hogylétük felől... :) -
#4852 Avril Lavigne se állt szóba miután "kifügyültem" :DDD -
#4851 Na, ő velem sem igazán, pedig már ötcsillagos sztár a karakterem. :) Montam is neki, hogy hülye beképzelt pitsa. :D -
#4850 Velem Marilyn Monroe nem állt szóba :D -
#4849 Minél nagyobb sztárral barátkozol, annál jobb. A legjobb, ha a szupersztárok nyomában loholsz. Asszem két csillagnál már szóba állnak veled, de próbálkozni kell. :) -
#4848 Az enyém meg én magam. :P Csináltattam saját fotóról. Akinek esetleg kell, felteszem letölteni. -
Bea #4847 Sziasztok!
Lehet kétcsillagos sztárral is barátkozni?Akkor is hat?
És akor hány darabbal kell barátkozni?Köszi előre is.:o) -
#4846 Az én emberem Captain Hero! :D -
#4845 Nem, a dugós ágy hasznos és jó dolog. :) Én a többi berendezésre és festésre gondoltam. :) -
#4844 Miért, mert tettem bele dugós ágyat ?
Nem mondtam, hogy megmaradk skandinávnak, különben meg az eredeti ott van a másik parcellán . :P -
#4843 Tudom, ízlések és pofonok. :) De akkor is ilyen ízléstelenné változtatni egy skandináv házat! :)) Szentségtörő! :D Több házam nem is fogok megosztani! :P -