5242
  • Bea
    Hol van ez?
  • akoska
    Dehogynem láttam ilyen hack objectet megnézed és 5 csillagos sztárrá válsz :)
    kicsit gáz hogy a rajongóid kiszedik a szemetet a kukából azt abban állsz :)
  • Bea
    A haverom az utolsó után crackelt és működött.:))
  • torrente
    Egyébként mindegyik után kell crackelni vagy csak az utoljára feltett után?
  • torrente
    Hibás a Superstar 1 cd-je! Csak nagyon kevés helyről lehet letölteni a hibajavított verziót. De van egy program, amivel szintén ki lehet javítani a hibát, de ahhoz le kell töltened valahonnan azt is, amivel ki tudod javítani.
  • Bea
    Nem tudom mondom én csak így olvastam!
  • Adam5
    Makin Magicre a Super Start??? azt meg hogy?
  • Tuvok #4874
    szedjétek le a 8 in 1-et, és nincs ilyen gondotok, se CD-kulcsozás, se crackelés, se CD-cserélgetés, és minden benne van ...
  • Bea
    Bocs a sok "kb."-ért.
  • Bea
    Nem tudom szerintem nem fog jelenteni semmit.De én -ha jól emlékszem az index fórumon- úgy csinálták hogy a Magin' Magic-re tették fel a Superstart és úgy működött.Nekem az ismerősőm tette fel a Hot Date-től.
  • Bea
    Mot számoltam ki német oldalon hogy kb. mennyi lesz a Sims 2. Kb. 13.000Ft-ba fog kerülni.Az nagyon drága de biztos majd olcsobb lesz ha majd nem lesz annyira menő.De nagyon jó lesz.
    Euroba 48,99 lesz kb.
    És a megjelenése kb. szeptember 17.-e lesz.Szóval amire idejut kb. lesz vagy október-november eleje.
    Üdv Bea
  • Tom3 #4870
    Nekem most az Unleashed-ig van fent, Mert a Super Star-nál amikor tölti be a játékot ki dob a desktopra (nem a crackelés miatt mert azt már régebben megcsináltam) Ha felrakom a Super Starra a Makin Magicet akko megszünik ez a probléma?
  • Bea
    Kicsit sok szmájlit tettem be.
  • Bea
    Nekem szóba áll mindenkivel.
    Csak már ismerek 3 sztárt és beszélgetek velük normálisan és mégsem ad egy fél csillagot.Pedig az egyik öt csillagos a másik kettő kettő vagy három.
    Most jön a legfontosabb kérdésem:
    Nincs kód az ötcsillagos sztársághoz?
    Na köszi előre is a válaszokat.
  • Mike
    Az én mukim, amikor még csak 1-2 csillaga volt, akkor sem állt szóba senki normális emberfiával :)
  • Tuvok #4866
    jah, betettem letöltéslistába párat, éjjel 1-kor szépen elindul magától :)
  • Adam5
    de a set az meglett?
    az ingyenes
  • Kata
    ja, egy csomó fizetős sims oldal van. Amikor indult a mallofthesims.com, az is ingyen volt, aztán azóta fizetőssé tették, pedig ott baromi jó cuccok vannak. Akkoriban még sikerült pár holmit leherdálnom onnan...
  • Tuvok #4863
    kár hogy fizetős :(
  • Tuvok #4862
    kösz
  • Adam5
    meg is van:
    http://simfantasy.free.fr
  • Adam5
    limó jön érte :)

nemtom honnan lehet leszedni, öcsém szedte szólok neki hogy keresse meg
  • Adam5
    ja :D
  • Kata
    Jah, ismerem, ez valami crack tárgy ez a telófülke. :D
  • Kata
    jah, van ilyen. :)
  • Tuvok #4856
    És úgy megy dolgozni, hogy kimegy a kertbe és elrepül ? :)

Amúgy ezt a konyhaszettet honnan szedted le ?
  • Adam5
    De az enyém télleg captain hero :)
    remélem nemtúl nagyok a képek

• Tuvok #4854
    Na min röhögtem legutóbb marhanagyot ? Fickómat benyomtam este egyba, aluggyá, csajjal hívtam taxit, hogy elmegyek Downtownba új fürdőrucit venni . Sétálok az utcán, erre mit látok, ott a fickóm ! Elbeszélgettünk, smároltunk, aztán nyomás haza taxival, és a fickóm az ágyban durmol .......
  • Kata
    Nem csoda, ő is egy hixtis pitsa. :) Bezzeg az én karakterem egy jószívű, kedves sztár! Mindenkivel szóba áll, autogrammot oszt, érdeklődik hogylétük felől... :)
  • Tuvok #4852
    Avril Lavigne se állt szóba miután "kifügyültem" :DDD
  • Kata
    Na, ő velem sem igazán, pedig már ötcsillagos sztár a karakterem. :) Montam is neki, hogy hülye beképzelt pitsa. :D
  • Tuvok #4850
    Velem Marilyn Monroe nem állt szóba :D
  • Kata
    Minél nagyobb sztárral barátkozol, annál jobb. A legjobb, ha a szupersztárok nyomában loholsz. Asszem két csillagnál már szóba állnak veled, de próbálkozni kell. :)
  • Kata
    Az enyém meg én magam. :P Csináltattam saját fotóról. Akinek esetleg kell, felteszem letölteni.
  • Bea
    Sziasztok!

Lehet kétcsillagos sztárral is barátkozni?Akkor is hat?
    És akor hány darabbal kell barátkozni?Köszi előre is.:o)
  • Adam5
    Az én emberem Captain Hero! :D
  • Kata
    Nem, a dugós ágy hasznos és jó dolog. :) Én a többi berendezésre és festésre gondoltam. :)
  • Tuvok #4844
    Miért, mert tettem bele dugós ágyat ?

Nem mondtam, hogy megmaradk skandinávnak, különben meg az eredeti ott van a másik parcellán . :P
  • Kata
    Tudom, ízlések és pofonok. :) De akkor is ilyen ízléstelenné változtatni egy skandináv házat! :)) Szentségtörő! :D Több házam nem is fogok megosztani! :P
  • Tuvok #4842