SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
"We are not currently accepting registrations from people your age at this time. We recommend talking with your parent or guardian and asking them to register to the site if they feel if it is appropriate for your age."
Tuvok
send ?

Tom3
send,clear form ezek vannak
Tuvok
Ha laknak benne, akkor vezetéknév, ha lakatlan, akkor asszem házszám szerint van elmentve .

Tuvok
Õ, ez az, csak a Houses mappából van, az Userdata/Exportból szedd már ki léci a .FAM kiterjesztésût, mert House5 sorszám alatt az egyik szomszédom van 😊

Kata
Feltettem ide. Ha véletlenül rosszat másoltam volna ki, majd szólj. Ja, és lehet, hogy néhány bútor, kép ill. növény nem fog megjelenni, majd pótold saját készletbõl ízlésed szerint. Amúgy egy skandináv stílusú ház két fürdõvel, egy klotyóval, egy háló-, egy gyerek-, és egy vendégszobával.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Õõõõ Ezt a házat nem küldenéd el nekem ?
K. jól néz ki, meg az a dombos slot ha jól látom, ott most nekem egy nagy gödör van .

Jó-jó akkor bocsánatot kérek!
Tényleg hogy lehet felnevelni egy sárkányt?Melyik az a vámpírnál?És hogy kell kezdeni?
Másik:
Az a húsevõ növény amelyik aképen van Kata?

Elõre is köszi!

Tuvok

Kata
Az nem ér semmit, én is próbáltam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
És ha mindig pakolászom a nõvényt a legyek után ?

Kata
Egy kis idõbe telik, mert a növény nem mozog, de a legyek igen. Majd ha a légyraj pont oda repül, akkor megeszi. Egy légyrajt két-három ilyen "rárepülés" után szüntet meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Barátkozni kell sztárokkal. Eleinte elég nehéz lesz, mert még autogrammot is alig fognak adni. Mindenki sztár, akinek csillag van a feje felett. És persze rengeteget dolgozni.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Hmm, ez megvan, de nem ette meg a legyeket .

Tuvok
Bazz, most írja ide 300 SG-zõ, hogy "nem tudom" ?!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

© Bea 2004. júl. 01. 21:50 | Privát | Válasz | #4747

Nem bírok továbblépni a kettõ csillagnál!
A Paparazzi is fotóz és kitünõen dolgozok minden szakmában,sõt még a rajongók is dícsérnek és jönnek az autogrammért!!
Nem tudom miért de nem ad egy fél csillagot!
Elõre is köszi a tanácsot meg mindent!

Nagyon csalódtam egyedül a Kata szokott segíteni mindig másokon ha tudja a választ
Ha nem tudja aválaszt legalább oda írja NEM TUDOM SAJNÁLOM !De Ti még ezt se tudjátok megtenni!Nem szeretném hogy megharagudjatok ezért de nekem ez a véleményem.

thx!

Adri
Ment!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

szarakodik a mailbox, be se tudok lepni, kuld el ide:[email protected]

Adri
0901-4177371-2064872-3510

Gladiator
tudna vki serialt adni a house partyhoz?

Adri
Talán most mert az elõbb vissza jött! 😄

meg nem jott meg

Adri
Elment !

Adri

koszi, cimet megtalalod ha a nevemre kattintasz!

Adri
Hát lehet az a bajod ami nekem volt mondj egy emilcímet és küldök segítséget!

alap+superstar 1 fel pillanatig felsejlik az elejen az intro, aztan mindig kidob a desktopra, HELP!

Tuvok
Melyik az a húsevõ gaz, mert én nem találtam ?

Tuvok
Click next ?

Tom3
megadtam de utána?
Tuvok
És ?

Tom3
ezt irja nekem :
Registration Form Date of Birth*
Tuvok
Pontosabban itt kiválasztod a 2-es pont alatt a Register here-t .

Tuvok
akkor az eredeti kódját használod ahol a serialt kéri

Tuvok
thesims.ea.com

Fenti menüsor Register ...

Tom3
unleashead megvan eredetibe és letöltöttbe is
Tom3
nem
Tom3
a http://www.thesimsresource.com -on mt kell csinálni hogy le is tudjak tölteni?
Tuvok
Eredeti játékkal ?

Tom3
hogy kell regisztrálni thesims.ea.com -on? ?????
Tom3
Tudom régen töltöttem le.
akoska
thx. én nem találtam 😞

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

Nem bírok továbblépni a kettõ csillagnál!
A Paparazzi is fotóz és kitünõen dolgozok minden szakmában,sõt még a rajongók is dícsérnek és jönnek az autogrammért!!
Nem tudom miért de nem ad egy fél csillagot!
Elõre is köszi a tanácsot meg mindent!

Na ez elég összefüggéstelenre sikeredett.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bocsi rosszul írtam(hatnak a sörök).A leendõ asszonnyal ugyanis akkor õ volt az ügyeletes szupersztár(de ez ugyanígy megy,ha rossz a kedved és elküldöd a sunyiba vmelyik rajongód).Rendesen meg kellett küzdeni azért,hogy egyáltalán szóba álljon velem.Pedig ha azonos szintû v. kisebb akkor ua. a social dolog mint az átlagpolgároknál.Szal nagy derby volt.😊Akkor még nem volt a Makin' Magic,hogy elvarázsolhattam volna.😊Hát jelenleg-ha emlékezetem nem csal-most mi szép és jó.

Kata
Köszi a tippet, legközelebb kipróbálom. Tehát rajongók elõtt pózolni neki. Eddig nem igazán tapasztaltam a paparazziról semmit, pedig már superstar a karakterem. Mindig csak koslat utánam, néha fotóztattam vele, ennyi.
Tetszik ez az ütésváltás az asszonnyal. 😄 Ennyire rossz a viszony köztetek?

[/cserf][/fülünyúl]

No visszaolvasgattam.Kata a paparazzi tudja a népszerûséget befolyásolni.Pölö:elmentem Studiotownba az asszonnyal ahol rendesen összebalhéztunk.Rögtön ott termett a paparazzi lekapott minket az ütésváltás közben,és rögtön veszítettem egy fél csillagot.De egyszer õ is tud növelni,ha sok rajongód elõtt pózolsz neki.

No még mindig jáccotok ezzel a ratyi simssel?Én már a 2-re melegítek.Letöltöttem,s megnéztem az E3-as trailert vmi. eszméletlen jó.