5242
-
#4961 Meg, hogy megnézd, hogy nem lesz a bombanődből "rusnya öregasszony" :D -
#4960 Hogyhogy minek?
Ez elég balga kérdés. Szórakozásból, meg mert érdekes (előszörre), mellesleg meg egy csomó cuccot is lehet letölteni hozzá, ruhákat stb. -
#4959 Itt is ingyen van :)))
Meg még vagy száz helyen.. Ez jutott eszembe először. -
Coolfire #4958 Le lehet a hivatalos honlapról is ingyen tölteni. -
Coolfire #4957 Szerintem is qrva jó lesz a Sims2,már ha olyan lesz amilyen az ingame videóban volt. -
#4956 Na hold it, hold it !
A 2-höz ?? Ne vacakolj már, ki se jött, akkor minek csinálnék hozzá embereket ???? -
#4955 http://sims2hun.atw.hu/
Innen letöltheted.
A Sims2-höz lehet vele embereket csinálni... :)) -
#4954 nincs
amúgy mi az ? :) -
#4953 Sok stúdióvárosban töltött idő, persze a mikrofon mögött, vagy a lemezstúdióban reklámok... Kb. egy a nyitja a továbblépésnek. És még az is fontos, hogy próbálj összeismerkedni ún. "sztárral", és barátkozz vele... -
#4952 Azért nem lesz rusnya öregasszony.. :))
Nincs BodyShop-od?
-
fulcrum #4951 Lehet h én vagyo ka balfasz de fél csillagnál nem tudok továbbmenni, rajongókkal nem tudok jóban lenni mivel nem jönnek (bár lehet h nem véletlen a csak 0,5 csillag miatt).Remélem tudtok segíteni
-
#4950 Hát a Sims2ben már biztos lesz gyerekem. -
#4949 Én félek ettől az öregedéstől, nemtom milyen lesz, ha a bombázó feleségemből egy botladozó rusnya öregasszony lesz . :) -
#4948 Szerintem meg nagyon jó lesz a Sims2, egészen más, mint a Sims 1...
És nemcsak az öregedés, és a 3D-s grafika miatt.
Nézegessetek Sims2-s oldalakat, és persze videókat.
Kezdve az építkezési, környezetkialakítási lehetőségekkel -hát, enyhén szólva eltér a Sims1, hogy úgy mondjam kezdetleges voltától...
És ha azt is nézzük, hogy te alakíthatod a sims-ed olyanná amilyenné szeretnéd..., az is nagy előrelépés a sims1-hez képest...
Az öröklődésről meg: Szvsz nevetséges volt a Sims1-ben, hogy két szőke emberkének is lehetett fekete utódja , hehe, mintha a postás lenne az apa... :)))
Szóval nézzetek meg egy pár (mondjuk a legutóbbi két-három) videót, és még sok újdonságot is láthattok majd...
De én kicsit elővigyázatos vagyok abból a szempontból, hogy nem olvasok el minden új infót, hogy mikor megveszem a játékot, legyen minek örülni, legyen újdonság is... :)))
Szerintem jó lesz a Sims2. Csak az árától fázom egy kicsit, hogy nagyon drága lesz... :( -
#4947 up -
fulcrum #4946 bár most lehet hogy megcáfoltam önmagamat,de ha tényleg sok új tárgy lesz benne akkor lehet hogy megszerzem az alapot is -
fulcrum #4945 Szerintem is de tényleg nem lenne rossz dolog ha betartanák azt amit Tuvok írt -
#4944 szerintem nagy durranás lesz
max a házikedvenc fog hiányozni -
#4943 csak adják ki tényleg -
#4942 nekem az nem tetszik, hogy minden varázsütésre tőrténik, és nem szép lassan folyamatosan változnak a szereplők -
fulcrum #4941 húh, de értelmes mondatot írtam -
fulcrum #4940 Én mér csak azáert is megváromk legaklább 1 esetlewg 2 kiegészítőt mert addigra könnyebben be tudom szerezni az alapjátékot, és ha véletlenül az eredeti CD-t venném meg(ami nem szokásom)akkora már talán vmivel olcsóbb is lesz -
#4939 Én először megnézek egy demo-t, vagy leírást, vagy amiből kiderül, hogy mennyi tárgy van benne, és ha kevés, akkor tuti várok a kiegészítő(k)re .
Egyébként a lehető legnagyobb illogikus lépés lenne a készítőktől, ha a 7 kieg.-es Sims 1 után kiadnák a Sims 2-t olyan kevés tárggyal, mint az alap Sims volt .
Szerintem ennél több gógyijuk van, legalább is remélem ... -
#4938 Én sem. Az alapjáték olyan lesz kb. mintha a mostani Simsből csak az alapjáték lenne meg. Tulajdonképpen csak a grafika és az öregedés, meg az öröklődés ami új benne, de önmagában nem fog nagy pluszt adni a játék élményéhez.
Nekem legalábbis az öregedés nem tetszik, a Sims "1"-ben addig játszom egy családdal, amíg akarok. -
fulcrum #4937 Amíg nem lesznek kiegészitök a sims 2-höz addig én biztosan nem fogom beszerezni -
#4936 Enyhe kifejezés, hogy fogynak, TOP10-es az Unleashed, az Abrakadabra, és a Deluxe . -
#4935 Szerény véleményem szerint nem lesz akkora durranás a Sims 2, mivel az alapjátékban messze nem lesz annyi lehetőség, tárgy, stb., mint amennyivel már az első rész és kiegészítői rendelkeznek.
Még van olyan tippem is, hogy a megjelenését eltolják, mert még mindig fogy a Sims "1" és kiegészítői. -
#4934 Én akkor is megveszem, ha szeptemberben felkopik az állunk! :))) -
#4933 Jó neked, te legalább nem a Sims2-re ácsingózol, hanem élvezed a simset... :) -
#4932 Nincs az már annyira messze... Már csak két hónap, gyorsan elmegy. -
#4931 Olvass vissza, nem kell túl sokat . -
fulcrum #4930 Valaki tudna mondani pár oldalt amiről lehet letölteni külön dolgokat? -
Letícia #4929 ok.Kössz. -
fulcrum #4928 de letudnánk. Itt van:9932112928949988386403 -
bakaiadam #4927 sziasztok,nem tudnátok leírni az unleashed telepítési kódját?előre is thx,és sürgős!!!!!!!!!!!!!! -
#4926 8663-4966712-3945768-1934 -
Letícia #4925 Gyorsan kéne serial a livin' large-hoz!!
Sürgős!! -
#4924 énse
én már áprilisban dühöngtem :(
akkor megvettem volna, bár lehet, hogy most is megteszem
de csakis az amcsi verziót -
#4923 ja -
#4922 Megvan itt valakinek a 8 in 1?