5242
  • cseri001
    Meg, hogy megnézd, hogy nem lesz a bombanődből "rusnya öregasszony" :D
  • cseri001
    Hogyhogy minek?
    Ez elég balga kérdés. Szórakozásból, meg mert érdekes (előszörre), mellesleg meg egy csomó cuccot is lehet letölteni hozzá, ruhákat stb.
  • cseri001
    Itt is ingyen van :)))
    Meg még vagy száz helyen.. Ez jutott eszembe először.
  • Coolfire
    Le lehet a hivatalos honlapról is ingyen tölteni.
  • Coolfire
    Szerintem is qrva jó lesz a Sims2,már ha olyan lesz amilyen az ingame videóban volt.
  • Tuvok #4956
    Na hold it, hold it !

A 2-höz ?? Ne vacakolj már, ki se jött, akkor minek csinálnék hozzá embereket ????
  • cseri001
    http://sims2hun.atw.hu/
    Innen letöltheted.
    A Sims2-höz lehet vele embereket csinálni... :))
  • Tuvok #4954
    nincs

amúgy mi az ? :)
  • cseri001
    Sok stúdióvárosban töltött idő, persze a mikrofon mögött, vagy a lemezstúdióban reklámok... Kb. egy a nyitja a továbblépésnek. És még az is fontos, hogy próbálj összeismerkedni ún. "sztárral", és barátkozz vele...
  • cseri001
    Azért nem lesz rusnya öregasszony.. :))
    Nincs BodyShop-od?
  • fulcrum
    Lehet h én vagyo ka balfasz de fél csillagnál nem tudok továbbmenni, rajongókkal nem tudok jóban lenni mivel nem jönnek (bár lehet h nem véletlen a csak 0,5 csillag miatt).Remélem tudtok segíteni
  • Tom3 #4950
    Hát a Sims2ben már biztos lesz gyerekem.
  • Tuvok #4949
    Én félek ettől az öregedéstől, nemtom milyen lesz, ha a bombázó feleségemből egy botladozó rusnya öregasszony lesz . :)
  • cseri001
    Szerintem meg nagyon jó lesz a Sims2, egészen más, mint a Sims 1...
    És nemcsak az öregedés, és a 3D-s grafika miatt.
    Nézegessetek Sims2-s oldalakat, és persze videókat.
    Kezdve az építkezési, környezetkialakítási lehetőségekkel -hát, enyhén szólva eltér a Sims1, hogy úgy mondjam kezdetleges voltától...
    És ha azt is nézzük, hogy te alakíthatod a sims-ed olyanná amilyenné szeretnéd..., az is nagy előrelépés a sims1-hez képest...
    Az öröklődésről meg: Szvsz nevetséges volt a Sims1-ben, hogy két szőke emberkének is lehetett fekete utódja , hehe, mintha a postás lenne az apa... :)))
    Szóval nézzetek meg egy pár (mondjuk a legutóbbi két-három) videót, és még sok újdonságot is láthattok majd...
    De én kicsit elővigyázatos vagyok abból a szempontból, hogy nem olvasok el minden új infót, hogy mikor megveszem a játékot, legyen minek örülni, legyen újdonság is... :)))

Szerintem jó lesz a Sims2. Csak az árától fázom egy kicsit, hogy nagyon drága lesz... :(
  • Mike at home
    up
  • fulcrum
    bár most lehet hogy megcáfoltam önmagamat,de ha tényleg sok új tárgy lesz benne akkor lehet hogy megszerzem az alapot is
  • fulcrum
    Szerintem is de tényleg nem lenne rossz dolog ha betartanák azt amit Tuvok írt
  • Mike
    szerintem nagy durranás lesz

max a házikedvenc fog hiányozni
  • Mike
    csak adják ki tényleg
  • Mike
    nekem az nem tetszik, hogy minden varázsütésre tőrténik, és nem szép lassan folyamatosan változnak a szereplők
  • fulcrum
    húh, de értelmes mondatot írtam
  • fulcrum
    Én mér csak azáert is megváromk legaklább 1 esetlewg 2 kiegészítőt mert addigra könnyebben be tudom szerezni az alapjátékot, és ha véletlenül az eredeti CD-t venném meg(ami nem szokásom)akkora már talán vmivel olcsóbb is lesz
  • Tuvok #4939
    Én először megnézek egy demo-t, vagy leírást, vagy amiből kiderül, hogy mennyi tárgy van benne, és ha kevés, akkor tuti várok a kiegészítő(k)re .
    Egyébként a lehető legnagyobb illogikus lépés lenne a készítőktől, ha a 7 kieg.-es Sims 1 után kiadnák a Sims 2-t olyan kevés tárggyal, mint az alap Sims volt .
    Szerintem ennél több gógyijuk van, legalább is remélem ...
  • Kata
    Én sem. Az alapjáték olyan lesz kb. mintha a mostani Simsből csak az alapjáték lenne meg. Tulajdonképpen csak a grafika és az öregedés, meg az öröklődés ami új benne, de önmagában nem fog nagy pluszt adni a játék élményéhez.
    Nekem legalábbis az öregedés nem tetszik, a Sims "1"-ben addig játszom egy családdal, amíg akarok.
  • fulcrum
    Amíg nem lesznek kiegészitök a sims 2-höz addig én biztosan nem fogom beszerezni
  • Tuvok #4936
    Enyhe kifejezés, hogy fogynak, TOP10-es az Unleashed, az Abrakadabra, és a Deluxe .
  • Kata
    Szerény véleményem szerint nem lesz akkora durranás a Sims 2, mivel az alapjátékban messze nem lesz annyi lehetőség, tárgy, stb., mint amennyivel már az első rész és kiegészítői rendelkeznek.
    Még van olyan tippem is, hogy a megjelenését eltolják, mert még mindig fogy a Sims "1" és kiegészítői.
  • cseri001
    Én akkor is megveszem, ha szeptemberben felkopik az állunk! :)))
  • cseri001
    Jó neked, te legalább nem a Sims2-re ácsingózol, hanem élvezed a simset... :)
  • cseri001
    Nincs az már annyira messze... Már csak két hónap, gyorsan elmegy.
  • Tuvok #4931
    Olvass vissza, nem kell túl sokat .
  • fulcrum
    Valaki tudna mondani pár oldalt amiről lehet letölteni külön dolgokat?
  • Letícia
    ok.Kössz.
  • fulcrum
    de letudnánk. Itt van:9932112928949988386403
  • bakaiadam
    sziasztok,nem tudnátok leírni az unleashed telepítési kódját?előre is thx,és sürgős!!!!!!!!!!!!!!
  • Adri
    8663-4966712-3945768-1934
  • Letícia
    Gyorsan kéne serial a livin' large-hoz!!
    Sürgős!!
  • Mike
    énse
    én már áprilisban dühöngtem :(
    akkor megvettem volna, bár lehet, hogy most is megteszem
    de csakis az amcsi verziót
  • Tuvok #4923
    ja
  • [oLe] #4922
    Megvan itt valakinek a 8 in 1?