SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húh, de értelmes mondatot írtam
Én mér csak azáert is megváromk legaklább 1 esetlewg 2 kiegészítõt mert addigra könnyebben be tudom szerezni az alapjátékot, és ha véletlenül az eredeti CD-t venném meg(ami nem szokásom)akkora már talán vmivel olcsóbb is lesz
Én elõször megnézek egy demo-t, vagy leírást, vagy amibõl kiderül, hogy mennyi tárgy van benne, és ha kevés, akkor tuti várok a kiegészítõ(k)re .
Egyébként a lehetõ legnagyobb illogikus lépés lenne a készítõktõl, ha a 7 kieg.-es Sims 1 után kiadnák a Sims 2-t olyan kevés tárggyal, mint az alap Sims volt .
Szerintem ennél több gógyijuk van, legalább is remélem ...
Egyébként a lehetõ legnagyobb illogikus lépés lenne a készítõktõl, ha a 7 kieg.-es Sims 1 után kiadnák a Sims 2-t olyan kevés tárggyal, mint az alap Sims volt .
Szerintem ennél több gógyijuk van, legalább is remélem ...
Én sem. Az alapjáték olyan lesz kb. mintha a mostani Simsbõl csak az alapjáték lenne meg. Tulajdonképpen csak a grafika és az öregedés, meg az öröklõdés ami új benne, de önmagában nem fog nagy pluszt adni a játék élményéhez.
Nekem legalábbis az öregedés nem tetszik, a Sims "1"-ben addig játszom egy családdal, amíg akarok.
Nekem legalábbis az öregedés nem tetszik, a Sims "1"-ben addig játszom egy családdal, amíg akarok.
[/cserf][/fülünyúl]
Amíg nem lesznek kiegészitök a sims 2-höz addig én biztosan nem fogom beszerezni
Szerény véleményem szerint nem lesz akkora durranás a Sims 2, mivel az alapjátékban messze nem lesz annyi lehetõség, tárgy, stb., mint amennyivel már az elsõ rész és kiegészítõi rendelkeznek.
Még van olyan tippem is, hogy a megjelenését eltolják, mert még mindig fogy a Sims "1" és kiegészítõi.
Még van olyan tippem is, hogy a megjelenését eltolják, mert még mindig fogy a Sims "1" és kiegészítõi.
[/cserf][/fülünyúl]
Jó neked, te legalább nem a Sims2-re ácsingózol, hanem élvezed a simset... 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
Valaki tudna mondani pár oldalt amirõl lehet letölteni külön dolgokat?
ok.Kössz.
de letudnánk. Itt van:9932112928949988386403
sziasztok,nem tudnátok leírni az unleashed telepítési kódját?elõre is thx,és sürgõs!!!!!!!!!!!!!!
Gyorsan kéne serial a livin' large-hoz!!
Sürgõs!!
Sürgõs!!
énse
én már áprilisban dühöngtem 😞
akkor megvettem volna, bár lehet, hogy most is megteszem
de csakis az amcsi verziót
én már áprilisban dühöngtem 😞
akkor megvettem volna, bár lehet, hogy most is megteszem
de csakis az amcsi verziót
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mivel elõször sikerült minden kiegészitõt fel rakni kivétel a makin magic mert az nincs meg
én most nem rég
én most nem rég
Én is várom már nagyon!
Bár szeptember 17 még kicsit távol van.
De ha itt lesz...
Bár szeptember 17 még kicsit távol van.
De ha itt lesz...
Ti még játszotok vele? 😊
Én már annyira várom a Sims2-t, hogy rá se bírok nézni a The Simsre 😊))))
Mikor kezdtétek? Mostanában?
Én már annyira várom a Sims2-t, hogy rá se bírok nézni a The Simsre 😊))))
Mikor kezdtétek? Mostanában?
Úristen hód, fújd már ki!!!
Köszi a választ!
Egy olyan The Sims kiadvány, amiben az alapjáték, és az összes kiegészítõ egyben benne van . Tudtommal csak az USA-ban jelent meg, de fájlcserélõn, vagy warez FTP-n néha összefutni vele .
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Sims-el kapcsolatban.
Mi az a 8 in 1?A válaszaitokat elõre is köszönöm!
Lenne egy kérdésem a Sims-el kapcsolatban.
Mi az a 8 in 1?A válaszaitokat elõre is köszönöm!

Na meg van 5csillag! Videó klipp forgatás után megkaptam az év legjobb zenéje díját, egyszer meg Marilyn Monroe eljött a házamhoz limóval és átadott 1díjat és utána elment (majd rakok be képet) de meég mindig nem tudok a nagy sztárokkal dumálni 😞
Tuvok:
Hol tudtat kifügyülni Avril Lavigne-t? Amikor én gamelek sose énekel csak járkál.
Tuvok:
Hol tudtat kifügyülni Avril Lavigne-t? Amikor én gamelek sose énekel csak járkál.
nekem most van 4 és fél de még mindig semmi 😞 5nél lehet már? Ezt fõleg Katától kérdezem mert úgy tudom neki van már 5
feltettem a simses honlapomat, valaki nézzemá' meg! http://www.tar.hu/simsvonat csak még a progikat nem tettem fel.
hüje kérdés leasz de mi aza hekkelõ progi?? 

Innen: link
nem tudjátok honnan lehet komolyabb hekkelõ progikat szerezni hozzá?
Mondjuk van valahol régebbrõl egy hekkelt cuccom, egy ételreplikátor Hunger 10-zel, kiválasztod a kaja típusát, mint a hûtõnél, szirkázik 1 sort, aztán a kezedbe adja a kész kaját 😄
Ja, Tuvok:
fent a "sim trek" menübõl válassz 😊
fent a "sim trek" menübõl válassz 😊