5242
-
fulcrum #5001 sajna ezt se tudom -
fulcrum #5000 sajna én nem tudom -
#4999 Nekem ez a rész kellen
Sims on holiday
Honnan lehet leszedni??
Aki tudja az segítsen.
kösz csá -
#4998 Nincsen még sims-hez magyarosítás? -
lepike #4997 http://ginv.atw.hu itt szinte az összes része az alappal együtt meg van. Igaz hogy fizetős, de nem drága. -
Coolfire #4996 Hát linket azt nem tudok(bár fizetősön szokott lenni),de dc-n 1000%,hogy megtalálod mindkettőt. -
zeszti #4995 Hello!
Valaki tudna adni egy olyan linket, ahonnan letölthetném a Superstart ill. a Makin' Magic-et, és ami TÉNYLEG működik? Adam5-ét kipróbáltam, de nem megy. Előre is köszönöm. -
Coolfire #4994 mire? -
#4993 őőőő -
fulcrum #4992 írhatna vki vmi értelmeset -
#4991 Üdv!
Feltettem a Sims Superstart, elindul de amikor a kreált simeket lerakom a térképre mindenre azt kapom hogy:
Not actions available!
Mi túróért nem mükszik???????
Segítsetek mert már nagyon játszanék!
ha tudtok küldjetek mailt!!! [email protected]
1000köszönet -
#4990 2 CD-s játék becsomagolásával nem sokra mész ... -
Ladybird #4989 Tudnál olyant is esetleg ahol csomagolva vannak a fájlok, mert ezek túl nagyok.
-
#4988 parancsolj -
Ladybird #4987 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni az Unleashed-et. Egyszer már letöltöttem, de sajna nem müködik.
Előre is köszi a segítséget. -
Letícia #4986 Senki nem fórumozik?Kár. -
Andi #4985 Szerepelj sokat, fényképeztesd le magad, legyen meg a kellő skillpontod és hamarosan fejlődsz. A rajongók pedig az egyre "ragyogobb" csillagodra fognak a rajongóiddá válni. -
#4984 Elnézést, hogy segíteni akartam, és belinkeltem neki egy oldalt, ahonnan leszedheti!! Máskor nem teszem! -
fulcrum #4983 Na,senki sem forumozik? -
fulcrum #4982 Akkor ügyes vagy -
Renesans #4981 A Sims2-ben szerintem minden lehetőség meglesz, ami a Sims1-ben (na jó lehet hogy a varázslás nem). -
Renesans #4980 Van olyan, aki fölrakja a Sims-es oldalára a BodyShopot, mikor a hivatalos oldalról is simán és INGYEN le lehet szedni (ráadásul nem is olyan nehéz kitalálni hogy www.thesims2.com :DDDDDD) -
Renesans #4979 ha nem a netről szeded le -
Renesans #4978 én meg igen -
#4977 pffff, hát akkor félreértelmezted, mert egyáltalán nem sírás, nézd meg jobban, mielőtt hülyeséget írsz -
#4976 sirsz, hogy jaj lesznek kiegeszitok, meg lehuzzak az emberekrol a penzt
akkor mondogasd ezt, majd ha fizettel erte -
#4975 mi ebben a rinya ??????? -
#4974 majd fogok, ha lesz értelme -
#4973 jaj, nem kell rinyalni
akkor szolj, ha majd adtal erte penzt -
#4972 akkor ne csinalj
nem kotelezo -
#4971 tudunk
a lenyeg, hogy a sztarokkal kell haverkodni
a sztarokat meg ugy tudod elkapraztatni, ha sorra veszed nekik a nyaklancokat, gyuruket
szal mielott sztarnak mesz, nem art gyurni egy kicsit az anaygiakra, es felnyomni ertelemszeruen azon tulajdonsagaid jo reszet, ami egy sztarnak kell -
#4970 10k ahogy szokott -
#4969 Nem kötelező kipróbálni... -
#4968 De ez már 2. rész, és a vásárlót nem lehet a végtelenségig lehúzni, ha ezt is ugyanolyan "üresre" csinálják, mint az első rész alapjátékát, akkor a kutya se fogja megvenni, így gyorsan ki kell nekik adni egy kiegészítőt, ami megint plusz munka, reklám, kiadás, és cseszhetik az álombevételt, ráadásul a Sims 2 alap sose lesz egymagában olyan sikeres, mint az első rész alapja volt . -
#4967 Csak azt nem értem miért kellene egy olyan játékhoz embereket csinálnom, ami még meg sem jelent, miért nem jó ez akkor, ha már kadták, és tudom, hogy milyen van értelme csinálni . -
#4966 van gógyijuk, éppen ezért lesz az alap játék megint szAR :) (monnnyuk nekem amúgy sem jön be a Sims, de ez akkor is így van)...mert ugye akkor megint jön majd a tucatnyi kieg., amiket bizony meg kell venni az alap gaméhoz :)
pénz,pénz,pénz.... -
#4965 Mellesleg egy próbát csak megér, nem??? Ha nem tetszik, vagy unod, akkor uninstall... -
#4964 Márpedig miért ne lenne olyan?
Amúgy hogy vagy, rég dumáltunk... :( -
#4963 Mire gondolsz??? Az emberek nem változnak, amiket te csinálsz...
Direkt a Sims2-höz van... El lehet vele szórakozni..
-
#4962 Hát de még ki se jött, addig meg sokminden változhat ...