5242
  • TTomi
    Hali!
    Katona barátom feljutott szakmája csúcsára, tábornok lett napi 650 petákért. Mit görcsöltem miatta a barátokkal.
    Kérdés: melyik szakmába mi a max elérhető pénz?
  • ATISoft
    Vacation: 2492-2738446-5330332-3658
  • ATISoft
    Sziasztok! Az alábbi problémákat fedeztem fel a SIMS-el kapcsolatban, nem tudom van-e megoldás. (Szerintem nem egyedi a probléma) A feltelepített kiegészítők:
    Sims,Livin'Large,Hot Date,Vacation,Unleashed

1. A program elvétve igencsak belassul, aminek néha fagyás a vége. (más program nem fagy, az oprendszer Windows XP és az is stabilan megy, a gép pedig egy celeron 1200, 512mb ram, geforce4ti, szóval nem a gép teljesítménye miatt lassul)

2. ritkán fordul elő, de bosszantó amikor váratlanul, minde üzenet nélkül kilép a programból.

3. előfordult olyan eset, amikor a karakterem eltűnt, egy másik helyen jelent meg és eltűnt a ruha textúra. (tehát csak a feje meg a kezei látszottak)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha esetleg van valaki aki tud megoldást annak nagyon megköszönném.
  • Carlos
    ugyanaz, mint a többinél... :)
    rosebud a máni... :) Asszem...
  • TTomi
    kössz! Vagy esetleg klassz házakról klassz fotókat?!
    Esetleg mailben.
  • TTomi
    Ja! Kössz! A hang és az egér ok! Pénzkódot láttam valahol, de a polgár jómunkásember módjára dolgozik mint katona.
    Olyan kód nincs amivel a morált lehet turbózni?
    A kódot köszi!
    A házalaprajz viszont még mindíg jól jönne...
  • TTomi
    Hi!
    Tud valaki valami olyan helyet ahonnan ház alaprajzokat lehet letölteni? Nekem nem nagyon megy aházépítösdi.
    Vagy ha ötlet kell akkor vegyek egy lakáskultúrát?
  • ATISoft
    megagames-en van, én azt használom és működik.
    Van pár hiba, de nem tudom, hogy a crack miatt van-e
    (annyira nem zavaró)
  • cold_fire
    Nem sértésnek szántam,csak ez a szomorú valóság.Ezt mind tapasztalat.Van már az unleashed-hez cracked?
  • Chappy
    Jól van cold_fire.De az unleashed-öt se tudom elindítani.
    Vajon miért???
  • TTomi
    Remek! A hang is eltünt ráadásul az egér sem látszik a játékban ha valami közül választanom kell!!!
    Tud valaki megoldást?
  • cold_fire
    Ez igen!Ha fel tudod törni a rendszert,akkor írjál mellé egy cracket is.Több mint valószínű ha lesz is cracked a deluxe-hoz akkor sem fog működni,mert nem lehet olyan egyszerűen másolni.Meg kell először clonyxxxl-e nézni,hogy milyen a védelme(laserlook,safedisc,securom..etc),majd beállítani a clone cd-t.Mással nem valószínű,hogy sikerül.
  • Chappy
    Boccs!Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.

A szemét maxis agyon védte a játékait.De én feltöröm a rendszerét.
  • ATISoft
    A Hot Date egy kiegészítő lemez a SIMS-hez.
    Ha feltelepíted akkor telefonon tudsz taxit hívni amivel el lehet menni downtownba.
  • TTomi
    Baj van! Nem válaszolta meg senki az előző kérdésem, ráadásul a játék hangja is eltünt egyik indításról a másikra! Azóta síri csönd és hullaszag! Tud valaki segíteni?
  • TTomi
    Köszi!
    Hot Date? Down Town? Mik ezek? hogy jutok oda?
    Nagyon 1.0-s vagyok

• Chappy
    boccs! Később fel tudtam rakni, csak a cd-t kéri.Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.
  • cold_fire
    Fogja a Betty viszonozni,ne aggódj,csak erősen rá kell hajtani és rögtön hozzád költözik.
    Igen egészen a Hot Date-ig.Abban sincs több ház,de DownTown-ban rengeteggel emberrel összejöhetsz(onnan érdemes nősülni,mert a gádzsi hozott 20000 pézt és 17 barátot).
    Az unleashedben alakul át ahol most lax,OldTown-ná ebben már sokkal több épület lesz.
    Tudtommal nincs.
    Elvileg nincs olyan,hogy game over.
  • TTomi
    Hali! Most szereztem meg a Sims első részét a barátnőmnek.
    (Csórikámat azóta nem engedtem gép közelébe) Több kérdésem is van a játékkal kapcsolatban:
    - a játékot egy emberrel kezdtem és társra vágyik. A Newbie lányba szerelmes. Ez mindíg így marad mostmár vagy esetleg a csaj majd viszonozza a szerelmét?
    - csak két család van rajtam kívül a faluban (Newbie és Goth)?
    - nincs olyan magyarítás a játékhoz ami rendesen lefordítja az összes szöveget ( a huntuti féle csak a parancsok némelyikét)?
    - mikor van game over?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Chappy
    Ahol a fogaskerekek vannak (F5) a lámpát X-eld be. Menni fog.
  • Chappy
    Ja, boccs! Később fel tudtam rakni, csak a cd-t kéri.Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.
  • Chappy
    Igen, eredetit. De eleinte nem is engedte. Csak úgy sikerült, hogy felmásoltam a vinyóra és onnan a cd-re.
    A 2. cd télepítésénél hibát jelzett.

Ha valaki tudja hol lehet letölteni a Sims kiegészítőit, akkor szóljon!!! Vagy küldje e-mail-ben ide [email protected]. Ha esetleg nem jól írtam le, akkor nézze meg.
  • cold_fire
    Kéri a cd-t?Akkor egy qrva ritka crack kell neki.Most hirtelen nem is tudom,honnan lehetne letölteni.Eredetit másoltál?
  • Chappy
    Menjetek a Cheatland fórum-ra. Ha vannak chat-elők lesz Sims chat lap.
  • Chappy
    Nem múködik a Sims deluxe másolt cd-vel. Vajon miért???
  • cold_fire
    Passz,de próbálgasd a videó opciókat állítgatni,a másik,hogy a video v. a rendszermemória kevés.Néha nekem is elfárad fóleg mikor a kis ablak beugrik a sarokban,de nem lép ki.
  • cold_fire
    Passz,de próbálgasd a videó opciókat állítgatni,a másik,hogy a video v. a rendszermemória kevés.Néha nekem is elfárad fóleg mikor a kis ablak beugrik a sarokban,de nem lép ki.
  • cold_fire
    Ehhh..hivatalos maxis cumó nem elég amit leszedtél tőlem?Bazz az összes expansionban már annyi cucc van,hogy a felét sem tudom mire jó,nemhogy még újakat letölteni hozzá
  • Chappy
    Bocsika! Elrontottam a címet!!! Így a helyes:http://w3.externet.hu/~nagykun
  • Chappy
    Ki tudja megmondani, hogy mit csináljak? A Simsben ha nagy házam van az 1700Mhz-es gépemen a játék szaggat, és ha építésmódra lépek és vissza kilép automatikusan a játékból.
    Ha tud valaki segíteni, szóljon.

Ha valakit érdekel puli kutya látogasson ide:w3.externet.hu\nagykun
  • Chappy
    De még mennyire!!! Nekem megvan, és nagyon jó! A zenétől kezdve minden.
  • Chappy
    Köszi!
  • ATISoft
    Hali!

Az unleashed-ben hogyan lehet eltüntetni a kitakarást?
    Ami a régi sims-ben és LL-ben működött, az az unleashed telepítése után már nem megy. Mit kellene csinálni?
  • cold_fire
    A maga nemében minegyik jó:
    Livin Large:új állások,ufók elrabolnak,dzsinn,jön érted a halál..etc..
    House Party:szvsz a leggyengébb..de a zenéi qrva jók..
    Hot Date:új városrész(Downtown),jók az új szociális interakciók.
    Vacation:nyaralósziget(Vacation island),
    Unleashed:új állások,állatok,kertművelés(kibővül a régi lakhely(Oldtown)
    Superstar:elkísérheted magad munkába,új városrész(Studiotown)

Összegezve:szerintem magasan az unleashed sikerült a legjobban,de ez az én egyéni véleményem.
  • cold_fire
    Milyen cucc?
  • cold_fire
    Unleashed:9932-1129289-4998838-6403
    Deluxe:1500-8548336-9566378-1317
    Nekem már mind meg van,nem kell letölteni
    Ltölteni perpill. se honlapot,se ftp-t nem tudok.DC-zzetek!
  • Chappy
    Hé, cold_fire! Honnan a fenéból tudod letölteni a Sims Superstar. Na és mennyi! (Ft, $, Eur, tök mindegy milyen pénznem)
    Ja, és kéne a Deluxe-hoz és az Uleashed-höz telepítési kód.
  • cold_fire
    Ja az elite-n vagyok,privizz rám ha kell és felrakom
  • cold_fire
    Hááát nem tudom..legrosszabb esetben felrakom a superstar 1 cd-t..csak sok idő lesz letöltened,mert ezek a pöcsköszörűk lekorlátoztak
  • ATISoft
    Nekem is XP-m van és megy rajta mindegyik SIMS. Nem használok semmilyen patch-et. Valami más lehet a gond.