SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
és hol van ez a patch a hot date-hez?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

justin
Na jó. Szóval az elõbb a Hot Date-rõl írtam. Ahhoz van egy patch+crack (7mega).
A superstars-hoz már 1000x leírtuk mi kell, csak vissza kéne olvasni.

KeKKSZike
OKs, köszi! 😉

KeKKSZike
Nem tudtok nekem abban segíteni hogy; A Hot Date-el van bajom... Szóval, amikor hívok egy taxit, beszállok és megkérdezi, hogy hova akarok menni?! Bejön Nekem az a kép, ahol ki lehet(ne) választani, hogy hova akarok menni! De akárhova kattintok nem visz oda a taxi... sõt! a játék meg lefagy! ;( Miért?? Segítsetek Nekem please!

Danika
igen kell!Kekkszike havermajd ha hazaér átküldi nekem majd átküldöm neked 😄

The SG oldest KING. xD

KeKKSZike
ez hol van?

justin
kb. 7 mega crack-el együtt.

justin
Na megnéztem van valami patch, hogy segít-e azt nem tudom.

KeKKSZike
ühüm... kösz! 😉

justin
Szerintem csak egy normális crack kell hozzá.

KeKKSZike
Nah, help me!

Szóval, hallottam, hogy kell vmi Patch? Most ez már a CD kiírás elõtt is kell vagy elég mituán a játékot felrakod? elõre is kösz! 😉

KeKKSZike
Nem tudtok nekem abban segíteni hogy; A Hot Date-el van bajom... Szóval, amikor hívok egy taxit, beszállok és megkérdezi, hogy hova akarok menni?! Bejön Nekem az a kép, ahol ki lehet(ne) választani, hogy hova akarok menni! De akárhova kattintok nem visz oda a taxi... sõt! a játék meg lefagy! ;( Miért?? Segítsetek Nekem please!

Danika
The Sims Superstarhoz keresek BIN-CUE patchet!

The SG oldest KING. xD

justin
Ugyanaz mint eddig: rosebud

Valahol olvastam, hogy fel tud nõni a gyerek engem érdekelne mit kell tenni !!!
Dienn
Egyszerûen nem tudok tovább fejlõdni mint 4 csillag. Segítsen valaki!

Dienn
Most 4 csillagnál akadtame el, a klipppet soha nem találom el!

Ugylátszik én vagyok a legértetlenebb.Miután bemásoltam a 2 crackot oda,ahol a bin és cue van,utána beirom a parancssorba ami a #600-ban leirtak.Ezután kell entert nyomni?vagy a másodok beirás után?Már 3-szor probáltam és sose lett jó.Segitsetek pls.

Igen innen valóban nagyon nehéz továbbjutni..szvsz itt már felejtsd el a karaoke-t és az elõadást,inkább stúdiózz,mert az ha sikerül a lemezfelvétel akkor két pici csillagot ad+pénzt..
Dienn
Három csillagom van.Nem akar tovább fejlõdni.Mért nem?
Két barátom van akik kitesznek 9.0-t. Jó barátok!

TopGun
Koszi! megneztem a telepitesi utmutatot is!amit irtal

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

justin
Nem az a másik módszer. A flt-osról a #600-as hozzászólásnál olvashatsz.

TopGun
Most kaptam meg koszi! a Deviance fele verzio is kell hozza?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

No elég az észosztásból megyek jáccani..
Nem ebben nem nõ fell soha..3 nap csecsemõ,azután marad végig gyerek.Van egy olyan program amivel lehet növeszteni-asszem simsteen a neve-de nem javaslom mert meghülyíti a játékot.Ugyanis a felsõbb iskolát már a munkahlyekbõl csinálja.
justin
amit a fórumba beírtál

TopGun
melyik cimre kuldted?

4,5 csillag 5 barát és most csak 13,5 pont😞Pont most vesztettek a hírnevükbõl..és az a legrosszabb az egészben,ha vmi híres csajt veszel el:nem hoz se pénzt,se barátot..ráadásul a sztár barátok teljesen külön vannak számolva nem úgy mint az unleashedig,hogy mindegyik közös lett.Itt mindenkinek külön kell a cimbi..
TopGun
Ok! koszi! nezem!

justin
Elküldtem.

de szegény itt el van hanyagolva az flt mellett..😊)
Ezért kell a deviance patch,az csak 1 file és mûxik..
TopGun
The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix-FLT.zip
ez van meg es a masik kellene.

Carlos
2.5 csillag, 3 barát, 9.0 pont! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vágom végre! Megyek is tesztelni!!! 😊
Köszike!!!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Ha megmondanád végre, hogy melyik kell akkor elküldeném

TopGun
Ertem, az gaz, mert nem tudtam leszedni csak az egyiket! 😞(

justin
Mindkettõ kell.

TopGun
Koszi! csak a superstar expansion pack-osat tudtam leszedni es amilyen az en formam tuti, hogy pont a masik kellene! 😞

Az kevés,mind a háromnak kell!Figyeld a sorrendet és ahol az volt ami tetszett neki azt a következõben is hagyd ott,így már csak kettõt kell találgatni.Ha összejött a 3 kapsz pénzt,meg kis csillagokat is.
justin
Most akkor sikerült leszedni vagy kell még valamelyik?

Ha nem sikerülj írj ide és átlövöm a deviancesat.
Carlos
háromból tetszik neki egy!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Naggyából!!
deha: kezdésnél mindhármat megnyomom a három tetszik neki egy (állt igy megy nálam). Akkor mi legyen?

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Tudom, hogy itt van! kb 5 perce probaltam es hibat jelzett! 😞( nem tudtam leszedni csak a masik filet!

Jajj😊)Tehát,elõször ugye 3x nyomod vmelyik gombot.És figyeled a reakciójukat,szépen van szakaszolva minden úgyhogy látod,hogy melyik az a rész amelyik tetszik neki.És amelyik rész tetszik azt a következõben is hagyod..és így tovább.Na elhatolt már?
justin
http://superstarfix.cjb.hu/
innen le tudod szedni

TopGun
Sziasztok! nekem a superstar crackfix, hibat jelez az oldalon! elkuldene nekem valaki akinek megvan jol?

Carlos
Nem teljesen, de mind1... 😊
Azt láttam, hogy háromszor kérdezi, hogy mivan, de aszittem bug!
Szóval egyszer tetszik neki, egyszer meg nem... nem értem!

Þór vígi þessi rúnar

Asztaaaa...most nézem..már majdnem sims:superstar kézikönyvet írtam