5242
-
ATISoft #1774 A SIMS Deluxe az tulképpen micsoda?
Megvan vkinek? -
Attiska #1773 SLICK!
Engem is érdekelne a dolog, a Vacation kivételével az összes kellene (Livin Large, House Party, Hot Date, Unleashed, Superstar). Szintén pesti vagyok, jó akár az utánvét is, [email protected]. -
cold_fire #1772 Erre sok magyarázat lehet,a gépkonfig biztos,hogy nem kicsi neki.
1.Nincs az 1cd-n a binpatch.
2.Nincs jól crackelve.
3.Telepítés előtt vmelyik meg lett crackelve.
4.Userdatat bemásoltál.
5.Ha xp-d van,nem vetted le a hanggyorsítást.
Na hirtelen ennyi jutott az eszembe.
-
#1769 NA JÓÓÓCCAKKKÁTT!!! -
#1767 add meg a mailed oxi! AZ enyimé [email protected] -
#1765 HŰŰŰŰŰŰ bake ÉN DEBRECEN mellett lakok oda dnám szívesen de meglátom ok Faterom pesten DOLGOZIK meglátom REndicsek?? -
#1763 dc-n mind megvan.. nem tom mit problémáztok ilyeneken mindig, hogy "honnan van?":) -
#1762 AZ egyik haveromnak megvan az összes nekem megcsak az Unleashed és a SUPERSTAR -
#1760 CRACk vagy mi? -
#1758 EZEK KELLENEK???? -
#1756 Mailban elküldjem melyik crack kell???? -
#1754 A CD én találsz egy Crack mappát abban van egy file . Nos, ezt a filet másold oda ahova játékot telepítetted. PL.: sajátgép/C:/Program Files/Maxis/The Sims/ és ide kell bemásolni a cracket a THE SIMS MAPPÁBA OK? RENDBEN. -
cold_fire #1750 A Makin' Magic hivatalos megjelenési időpontja október 31. -
ATISoft #1748 mármint a superstar után :) -
ATISoft #1746 Az a legújabb kiegészítő lemez.
az unleashed után jött ki.
(azt nem tudom, hogy lehet-e már kapni) -
Attiska #1744 ATISoft!
Köszi! Épp ilyenre gondoltam.
A hivatalos oldalon van valamai Makin' Magic expansion. Ez mi a franc? -
ATISoft #1743 Ha felteszed az unleashed-et, akkor lesz egy rakás szomszéd még. (azokat nem lehet menedzselni) -
Attiska #1742 Sipőcz!
Aha, köszi. De előtte még akkor be kell szereznem az összes kiegészítőt, mert egy sincs meg. :) -
#1741 No akkor mondok egy jó kis trükköt. Készíts jó sok szomszédot(nagy családok is jók 4-8 fősek) és rakd be őket az üres telkekre, házakba és itt min. épits egy falat és rakj rá egy falitelefont. Aztán már mehetsz is vissza a kedvenc familiádhoz és a szomszédok előbb-utóbb jönni fognak. Persze az így szerzett házibarát kissé féloldalas lesz és ha törlöd a faluból akkor elvész. -
Attiska #1740 Sipőcz!
Ez a fő bajom, hogy én nem akarom a szomszédot menedzselni, hanem csak saját magamat. A szomszéddal törödjön az AI. Szvsz sokkal életszerűbb lenne így. -
#1739 Hi!
Azért irom mert még friss nálam (bár amatőr vagyok az ügyben:)):
1.Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar
2. Hát a szomszédot is Te menedzseled! Akkor cserélődik, ha cseréled. -
Attiska #1738 Sziasztok!
Régebben nagyon sokat nyomtam az alapjátékkal, de a kiegészítők már kimaradtak az életemből. Ha lehetne, szeretnék két dolgot kérdezni.
1. Hány kiegészítő jelent meg hozzá (a nevüket is kérném).
2. Az alap SIMS-ben kissé zavart, hogy a szomszédok nem cserélődtek, nem jöttek új emberek, mindíg nekem kellett először felhívni őket, hogy kapcsolatba kerüljek velük. Ez valamelyik expansionban ki lett javítva? -
#1737 Hi!
Tudók és Látók!
Felnyomtam a gepre a gamát Vacation-nal bezárólag abban a exp.pack sorrendben ahogyan a Maxis kiadta(ahogyan az installáció readme-ben is szerepel) és minden nagyon-nagyon finom lenne, de a stabilitással van némely gondom. Az esetek kb. 50%.nál és elsősorban a helyszin váltásoknál (falu<->downtown és falu<->vacation isle) a progi hibajelzés nélkül kilép, a másik 50%-nál hibátlan a működés (a kép és hang is jó, az interakciók és a tárgykezelés hibátlan és előirás szerinti). A kilépést bizonyosan a gama kezdeményezi, mert a rendszer hibajelzést nem ad és a továbbiakban is hibátlanul képes működni.
Irnék a configról:
-P4 2GHz proc, 512 MB ram, Nvidia Gef4 FX1500 videó, 1 GB virtuális mem., alaplapi hang hw. gyorsítás nélkül(Maxis recomended:)
-win2000 OS sp4, az alaplapi driverek felrakva, 3D-s nagy erőforrás igényü gamák nyekk nélkül mennek
Van-é valamilyen javaslatotok a stabilitás növelésére? Előre is kösz! -
#1736 Hol található az a file ahova a crack fixet bekellhelyezni??????? PLÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZ HELP MEEEEEE!!!!!!!
-
cold_fire #1733 0901-4177371-2064872-3510 -
#1731 Lécci segítsetek,NAGYON fontos lenne!!!!!!!Honnan lehet megrendelni a superstart???Ide is írhatsz:[email protected]
Nektek honnan van meg??? -
#1729 SEgítsetek!Hol lehet olcsón megrendelni vagy ti hol szereztétek meg a [email protected] -
TTomi #1726 thx
-
cold_fire #1725 Próbáld listboxon,de ott sincs valószínűleg. -
TTomi #1724 Megvan közben! Az importba kell a figura cuccait másolni. Vagy valami hasonló! Unleashedet honnan tudnék szerezni?
DC-n kívül!
-
cold_fire #1723 Hot date -
cold_fire #1722 Oldalon már nem valószínű,hogy megtalálod,inkább dc-n. -
TTomi #1721 Taxihívással nem lehet sajna az alap simsből embert átcuccolni. :) Sajnos az a kieg nincs meg ahol taxit lehet hívni! Nem is tudom melyik az. Talán az unleashed?
-
cold_fire #1720 Nem rosebuddal kell játszani,úgy semmi élvezet nincs benne. -
cold_fire #1719 Pedig csak az userdatával tudod,mindent ott tárol.Törttel szvsz nem kell foglalkozni,mert nem sok minden van benne.Ha pl. a hot date-ba akarod az user date-t illeszteni,nem fog összejönni,mert mindegyik akkor írja át,amikor telepíted. -
TTomi #1717 Na most kell egy kis help!
Kazaarol leszedtem egy-két SIMS kieget ripben.
Mindegyik fut saját magától, külön könyvtárban ect, de nem tudok családot invertálni egyik-helyről a másikra. Ha átmásolom az UserData könyvtárat akkor hibaüzenettel el sem indul. A kérdés, hogyan tudom átpakolni az emberemet egy másik kiegbe???
-
TTomi #1716 Köszi, a táblázatot megkaptam!
Igaz, hogy egyedül nyomja a csókám, de jól megszenvedtem mire 8 baráttal összejött a tábornokság. Egyedül 14 baráttal üzletembert faragni marha macerás lehet.
-
cold_fire #1712 Legjobban akkor keresel,ha superstar vagy.Én több mint 3 éve nyomo,de asszem az orvost,vegyészt,rendőrt,bűnözőt és a katonát nyomtam fullra.Volt olyan is hacker karrierben CEO voltam és kaptam 30000 simoleont,de olyan is mikor súlyos ezreket és skilleket vontak tőlem,ja és már polgármester is..14 baráttal. -
ATISoft #1711 Egyébként van egy kis progi, ami mindegyik kiegészítőre (alap sims-től a superstar-ig legenerálja az összes kódot) -
ATISoft #1710 van erről egy táblázatom, ha gondolod elküldöm mailben.
(csak hiányoznak belőle az unleashed-es szakmák)
egyébként én is a katonai pályát választottam elsőnek,
de most már átképeztem üzletemberré. :) Így keres 1200-at a pálya csúcsán. Az asszony meg atlétikai pályán van, neki még van egy lépés hátra, de már 1000-et hoz haza. (1300 lesz a max) Igazából nem csak a max fizetést kell nézni, hanem a vele járó munkaidőt is. Mert a hacker keresi a legtöbbet (1550-et) de ezért napi 8 órát melózik :)