SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a rajonó ellen kitaláltál már vmit?A szemét már 5 díjat lenyúlt,és az a gáz,hogy rá még a riasztó sem jelez..

Amúgy nekem is volt már egyszer ilyen.
Én format c: és win98SE-vel megoldottam a problémát!
Én format c: és win98SE-vel megoldottam a problémát!
Þór vígi þessi rúnar
Akkor lehet, hogy én nem tudom kezelni a játékot 😊) De a viccet félre téve most már akkor végképpen nem értem.
Az lesz, bár akkor sem értem, hogy az alap, ami a legrégebbi az jól megy, a superstars meg elvileg XP compatibilis ! Na min1 majd lesz vmi ! 😊 köszi a help-et.
Szívesen,bár kár,hogy nem jutottunk semmire.Ha van otthon vmi régi windowsod és egy partíciód azért próbáld ki xp-tõl kisebben is.
Már csak azért mert a cd-k nem hibásak ha ezek mentek régebben..
Újrahúztam , és ua. 😞. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Eddig nem szivtam még egy game-val semm, de ez kifogott rajtam. Lehet hogy XP alatt nem megy??? Mindenesetre köszönöm a segítségeteket.
Nem kell kormolni én is nyomom állandóan ha gépközelbe kerülök..😊))Megmondom õszintén,hogy az xp-re tippelek..
Igen, azt hiszem. Nem én játszom vele, hanem a párom, és mostanában kétszer is behalt a gépem, mint utólag kiderült, vinyó probléma volt, és mind a 2 szer XP tettem fel, ha minden igaz. De lehet, hogy Me volt

XP alatt?
De az a röhely, hogy már egyszer fel volt installva egészen az Unleashed-ig, és ragyogóan mûködött!
Asszem izomból oda is rakja magát az alap..

Sõt, most a Program Files\Maxis-ba fogom tenni ! 

Hajrá!De az utolsó simsre emlékeztetõ morzsákat is szedd le,sõt asszem van olyan könyvtár,hogy Program Files\InstallShield Installation Information legalábbis nekem van😊ebbõl is pucold ki az uninstall után maradt cuccot..de csak a simseket!Reboot és hajrá-hajrá!

Nem, nem rip, full iso. Mindjárt megpróbálom, hogy legyalulom megint, és csak az alapot és a superstars-t teszem fel. 😞(((
Jujj rosszul kérdeztem..nem rip egyik sem?És a superstar megy egyedül a simssel?
Mindegyik tört verzió, a legutolsó a superstar-hoz még crackfix is van (FLT).
És visszaugrik a cd a ranger.iff-et felrakni?
És egyik sem tört?Mert azt körülményes összerakni,de össze lehet.Elõször nekem is az volt a HD és a HP.
nekem itt van c:\Program Files\Maxis\The Sims\ de igaz az is,hogy én mindent win98SE alatt jáccok,erre az ikszpé nem alkalmas szvsz a memóriazabálása és az inkompatibilitása miatt.
Szóval nekek a Games\Sims-ben volt ( remélem máshova nem rak semmit 😊 ) totál törlés registry pucolás. Az alap jól megy, azzal nincs probléma. Egyébként XP-SP1 alatt ! A User Data hol van ! Mert én a Sims könyvtárat is töröltem !
Tehát összefoglava:ugye maxis könyvtár nincs.Install sims+hot date+vacation+unleashed+superstar és nem megy se együtt se külön-külön ugye?Én eccer úgy szoptam,hogy meghagytam az user datákat.És az alap faszául megy önállóan?Ja és milyen op.rencer altt jáccol?
Nem egyiksem, sõt, ha fent kiválasztom a Downtown view-t akkor ott sem mûködik semmi, és vissza sem tudok jönni, marad az alt+f4
Nem a Superstars-ban. Most húztam újra teljesen az elejétõl, és gondoltam, hogy megcsinálom a tutorialt, hátha az miatt van, de nem. Közli, hogy jelöljek ki vmit, úgy hogy látszódjanak a lábnyomok és a menüben válaszam ki a go here-t, de nem jön a menü, csak egy hülye hangjelzés !
És a többi megy?
Igen! Ezelõt úgy csináltam, hogy a alap + Hot Date, de ue az szitu. Semmit nem hajlandóak csinálni az evésen kívül. Azt is maguktól csinálják.
Hol gyakorolsz sétáltatást?OLdtownban?
Nem olvastam vissza,de úgy próbáltad már,hogy csak az alap+külön-külön mindegyik?
Sajnos még mindig nem mûködik. Leszedtem az összes kiegészítõt, az alap game-t és a registry-t is kipucoltam. Ezek után jött az újrainstall. Elöször az alap + HotDate + Vacation + Unleashed + Superstar, utána a crack és indítás. Ezek után 10 perc karakterimportálás és tutorial. De mikor oda jutok, hogy a sétálást kell gyakorolni, nem hagy semmit csinálni ??? Mi a f*** van ? :-(
Igen úgy van ahogy Carlos kollega mondta,mindig csak a legutolsó cracket üzemeld be!Ha menet közbe rax crackesre nem gáz mert úgyis átírja az amit telepítel.
A kutyát se lehet attackolni rá,de néha magától elzavaerja.
Bazz engem is zaklat turkál a kukában,szétszórja a fonnyadt dudváit,de az a legrosszabb,hogy már három díjam is ellopott a köcsög!

Hali!Az unleashed patch-et ne rakd fel,megcsinálja a superstar is.
Persze, világos 😊) Lassan az Unleashed-et installom , amihez van egy patch. Azt is rányomjam ???
Hogy lehet megszabadulni (ÖRÖKRE) a fanatikus (obsessed) rajongóktól?
Próbáltam körülfalazni, de egy idõ után kiteleportál...
Van valakinek 5lete?
Van valakinek 5lete?
Þór vígi þessi rúnar
Nem, a legutolsó kieg nem krekkelt exe-jét tedd egy könyvtárba, amirõl tudod: plö: SuperStar Orig Exe. Asztán ha jön új kieg, felülírod a krekkeltet az originallal és mehet a kövi kiegészítõ!
Þór vígi þessi rúnar
"The Sims Deluxe Edition combines the full version of The Sims, the best-selling Sims expansion pack The Sims™ Livin' Large, and exclusive new content including the all-new Sim customization tool: The Sims™ Creator."
Tehát egyben van az alap game és a Livin' Large ! De ha mûködni fog ahogy írtad, akkor nem kell nekem sem. Egyébként ez azt jelenti, ha kijön egy új kiegészítõ, akkor a crack miatt mindig újra kell húzni a játékot ?
Tehát egyben van az alap game és a Livin' Large ! De ha mûködni fog ahogy írtad, akkor nem kell nekem sem. Egyébként ez azt jelenti, ha kijön egy új kiegészítõ, akkor a crack miatt mindig újra kell húzni a játékot ?
Köszi a gyors reakciót, egyéb néztem a fórumot, de 2 óra olvasás utnán már nem biztos, hogy megtaláltam volna a megoldást 😊). Szted a Deluxe edition-t érdemes letölteni, hogy ne keljen annyit szenvedni a pack-okkal ?
Hogy lehet megszabadulni (ÖRÖKRE) a fanatikus (obsessed) rajongóktól?
Van valakinek 5lete?
Van valakinek 5lete?
Þór vígi þessi rúnar
No, lehet, hogy ez a baj!
Flerakod az alapot, nincs krekk semmi. Rá a kövi kieg, no krekk, aztán kövi kieg és így tovább! Csak a legutolsó kiegészítõ crack-jét tedd fel!
De errõl is volt már szó! 😊
Flerakod az alapot, nincs krekk semmi. Rá a kövi kieg, no krekk, aztán kövi kieg és így tovább! Csak a legutolsó kiegészítõ crack-jét tedd fel!
De errõl is volt már szó! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a Sims sorozattal. Pontosabban a kiegészítõivel, ugyanis ha feltelepítem az alap game-t, akkor minden frankón mûxik, de ha a Hot Date-et, vagy a többi kieget felrakom, nem tudok szinte semmit csinálni velük, vagy ha bemegyek bármelyik városba, akkor nem mûködik semelyik menüpont, és vissza sem tudok menni a fõképernyõre! Marad az alt-f4 😞. Mi lehet a probléma ? Az összes crack fel van téve a telepítések során, úgyhogy nem értem. Elõre is thx !
Akkor mind1! Nem tudom, hogy mi lehet a baj! ;( De annyira bánt, idegesít! És már két gépen is megpróbáltam! Lehet, hogy a(z) ISO a xar!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Mert Nekem van egy ilyenem; HDPatch.exe 5.190 mega! de ez semmit se ér! ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12