5242
-
#1868 Megnézem...
Ha meginn elszáll egy perc után, akkor mit tegyek??? -
#1867 Látom már Te is válaszoltál én meg rájöttem... :) -
#1866 Szia Sipőcz! Eltűntél az utóbbi időben... -
#1865 Szerintem a kettő ugyanaz, mert ott is le volt húzva minimumra... :) -
#1864 Nincs, az egyik örökli a másikat, ugyanazt a kernelfunkciót nyomigálják. -
#1863 Megnézem azt is akkor... :)
A kettő között van külömbség??? -
#1862 Tárgytalan, újraindítottam és már jó!!!
Most levettem és megyek, megnézem, hogy most meddig bírja a játék!!! :) -
#1861 Nem-nem!
Inditsd el a dxdiag progit a futtatásban. Ott keresd a csuszit a sound lapon! -
#1860 Van egy kis gond!!!
Nemtom levenni a hangerő gyorsítást.
Hol is kell???
Csakmert a jobbklikk a Hangerőre és ott beállítások és ott a Speciális nálam ki van szürkítve!!! :( -
#1859 A kodekekkel, legalább is nekem az a bajom, hogy megpróbálják átvenni a teljes média irányítást, az általuk kezelt össze file tipusra. Erre létrehoznak egy valag reg. bejegyzést aktivx formában és amikor az egyébként szabványos formátumokat használó Sims (pl.mp3) felnyit egy-egy ilyen file-t akkor kodek elkezdi a nyomulást a tipus összerendelés miatt, ami a gamában mindenféle időzítési prücit eredményezhet. A win98 nem igazán érzékeny erre, de biztos ami biztos:)) Jó nagyot OFF-oltam:)). -
#1858 Leveszem a hangerő gyorsítást.
Codecek csak egy ace mega codec van fenn.
Nincs tűzfal, se vírusgyilok!!!
Megpróbálom.
Amúgy a jelenség: Játszom egy percig, megakad a játék, olyan mintha tölteni (tekeri a vinyót mint állat) majd kidob a desktopra! -
#1857 A hw.-s hanggyorsítást le érdemes szedni a gépről a SIMS-ezés közben (a Maxis is ajánlja) megteheted a controll panel hangteljesítmények beállításnál is és a dx9 sound panelen is egy csuszkán. A tárrezidenseknél olyasmire gondoltam mint antivírus, tűzfal, határidőnapló, ütemezések, codec rezidensek. Ezeket érdemes először mind le, aztán csöppenként vissza. Az antivírus progit semmiképp nem érdemes benttartani, mert a gama apró, 1kB-1Mb terjedelmü file-ok sokasága és ennek az ellenőrizgetése tényleg nem kell, esetleg ha szabályozni lehet külön akkor elég az outbond ellenőrzés kitiltása. -
#1856 Virtuális mem asszem 1 Gb.
alaplapra integrált hangom van. Az baj???
Mi az a hardweres hang gyorsítás és miaz a egyéb tárrezidens cuccos a game alatt?????? -
#1855 Nincs kedvem defraggolni... :) Pedig lehet, hogy kellene, csak kurva sokáig tart.
Mi baj a kodekekkel??? Sima W98Se alatt??? Eddig az összes sims ment kifogás nélkül, csak most ez nem... :( -
#1854 A hw-ed nagyon is ok. Csak találgatok: a már említett codec, virtuális mem. méret, fragmentáció, hang hw.-s gyorsítás, egyéb tárrezidens cuccos a game alatt? -
#1853 Na igen!!!
Amúgy most az összes létező kiegészítővel a MM kilép 2 perc után... :(
És nem egyszer fordult ez elő... :(
Valami 5let???
Celeron 2Ghz, Ti4200, 256DDr, Dx9, W98SE. -
#1852 Szvsz. tisztán üzleti dolog lesz. Ha a Sims2 bejön úgy, hogy eltartja a jónépet + némi osztalék, várhatóan leáll a Sims kiegek gyártása. Nemtom mekkora hardware igényre tervezték a Sims2-t, mert így első ránézvést eléggé nagy 3D-nek tünik és ha összevetem a csekélyebb tudásu öcsinek a memo és hd igényével egy jó nagy számsor is lehet belőle. Esetleg ez lehet majd a gond:). -
#1851 Azért mentsd ki biztos ami biztos!!!!! :) -
#1850 Persze!!!
Énnekem egymásután mind fel van rakva...
Amúgy régen énis úgy csináltam, hogy fennvolt és jött kieg, ráraktam! De az előző eredeti Sims.exe-je kelleni fog!!! -
#1849 Kérdés:
Az Unleashed kieg.et rá lehet bátran nyomni a Vacation-ra ami alatt már több falu működik? Avagy a userdata-kat menteni kell előtte oldalra? -
#1848 Biztos hogy nem!
Nekem mindig megtalálta és utánna egyszer sem fagyott ki a játék menet közben.
Most megy fel a MM... :) Ma már másodszor... :)
Lesz még sima Sims kieg, vagy csak majd a Sims 2??? -
#1847 Kösz! A filecop rendben talált mindent, megpróbálom újra:). Bár nemtom ez a filecop jónak itél rengeteg grafikában vagy működésben hibás cuccot is! -
#1846 Ehhh...Te aztán vágod a dolgokat... :)
Nekem simán bejönnek a Superstarral a ruhák, nemtom, hogy mi lehet a gond! Egy file cop a sims-en azért nem árt néha!!!!!
Szórakoztató embereket nem lehet kitiltani. Az Unleashed-ben vannak az állatok, na őket igen. Asszem a superstarral adnak egy táblát, hogy zúzzanak az állatok el innen.
Az object.far-ban van a telefonfülke. SimExplorer-el ki lehet szedni! -
#1845 Hi!
Tanács:
Az NT alapu os-ben (pl.winxp) sima desktopra kilépés elsődleges oka a média codec packokban keresendő ha van ilyen telepítve. Sajnos le kell szedni, mert a dög kb 200-300 aktivx jegyzést generálva teljesen leköti a timesharing erőforrásokat:((.
Kérdések:
(A Hot Data-tól felfelé) a vásárolt ruhák (nem a különleges ruhák, hanem a mezei mindennapos) miért nem jelennek meg a ruhatárban?
A Vacation Isle-n a "szórakoztató embert" (Archie, Betty, Sharky) ki lehet-e tiltani valamiképp, mert néha roppant bosszantó?
A downtown és a vacation isle taxihívó telefonjai mint tárgyak benne vannak az object repositoryban, ha igen hol? -
#1844 Amúgy énis felraktam mindent a superstarig sorjában.
Elindítottam a superstart és ment. Betöltögette a maga kis dolgait, hogy helyrerakom az állatokat, a taxit meg a vakációs központot meg a randit és játszottam. (nálam itt lép ki a MM). Aztán amikor ezeket megcsinálta, install MM az is betöltögeti a maga vackait és megy!
Ez a lényeg. Amúgy most kezdhettem előröl... :(
45 perc egy komplett Sims install. Ez brutális... :) -
#1843 Ja, bocsánat!!!
Akkor gyerekek, akinél ott lép ki, hogylátszanak a házak, arra lentebb van a megoldás!!! -
rage at work #1842 Az a baj, hogy egyrészt már a Superstar is fent volt, nemhogy az Unleashed, másrészt pedig a területekig el sem jut.
Lemegy az EA logo (Challenge everyting), s a Makin' Magic felirat már nem is látszik, mert ahogy az megjelenne, már dob is ki az asztalra
Amúgy most a játék könyvtárában keletkezik egy file ,amiből a hibára lehet következtetni
Ebben ez áll : access violation c0000005 -
#1841 Ez én voltam... -
#1839 Jelenleg, ismerősömnél a Makin'Magic csinálja
El sem indul, azonnal desktop
Nálam meg jó
Eléggé érthetetlen... -
#1837 Elkezdtem minden pecs és kieg nélkül a klasszikus sims-et, de csak addig, míg a haver vissz nem hozza a kiegészítőket kilenc fele. Addig meg Barátokköszt meg vacsi... -
#1836 Biztosan... -
#1835 HELP
a sims bármelyik részét rakom fel az állandóan kidob a desktopra (XP)
patch megoldhatja??
THX -
#1834 Most látom csak pontosan! Ez a censorfix... :) -
#1833 Este 9-ig kellene a válasz, mert akkor fogom telepíteni a Sims-eket... :)
11 CD. Durva nem???
Csak a kiegészítők 10 CD..... Komolyan nyomják.
Ha jól hallottam ez az uccsó Sims kieg.. igaz ez??? -
#1832 Ez mit is csinál pontosan??? -
#1831 hi!
nem fut xp alatt a sim pedig gyári cd
help please
THX -
ATISoft #1830 http://hem.passagen.se/annefia/sims/zip/censorfixhd.zip
Elméletileg ez működni fog. -
ATISoft #1829 A neten már nincs meg az a hely ahonnan korábban leszedtem,
majd holnapra elhozom (az otthoni gépemen van) és küldöm. -
#1828 warezcenteren kinnvan. 2 CD -s ISO.
ATISoft!!! Nekem is légyszi!!! Köszönöm! -
Attiska #1827 ATISoft!
Ha megkérhetlek, küldd el. Köszi!