SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Hogyan kell szerepelni a Fight-os díszletben?
Csakmert megáll ott és nem történik semmi! Asztán megunja és kész. Mintha várna még szereplõt, de nem jött senki... 😊 Help... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Én is írtam egyet.
Dienn
Írok emailt

Lehetõleg mélben.
Ok..de csak egyet..😊)Válassz:livin large,house party,hot date,vacation,unleashed..ja és nem fogok iso konvertálással szarakodni..úgy nyomom fel a telepítõt ahogy van.
Dienn
cold_fire ha adok egy ftp címet akkor fel tudod tölteni a kutyuskás kiegészítõt?
Vagy valaki más?

NPC-t szúrkálhatól...😊)
Egy kalap szamócát se ér ellene semmi,a rohadt szemét mán nem is számolom hány díjím fújt meg.De amit a kutyó nyert kékszalagos serleget az még nem kell neki,és remélem az arany ananász(vakációs)díjam se fog.
Carlos
Picsába!
Pedig már reménykettem!
Amúgy a SuperStar Security Door eddig megvédett! Legalábbis nem jött be az Obsessed fan a házba! Agyon is lövöm menten! Najó a voodoo doll-al megszurkálom! 😊 Bár esse ér sokat... 😞

Þór vígi þessi rúnar

version 2:leszeditek a 2 fixet innen: http://www.s4-dox.de.vu => "dox" => "new dox" => 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*

Ha ez megvan kitömöríted a tartalmát oda ahol az 1-es cd bin-je van. Ezután (pl.:wincommanderben) beírod ezeket a parancssorba: "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF" aztán "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF" (természetesen macskakörmök nélkül)
Feltelepíted mindkét CD-t és az 1-es Cd-n lévõ cracket használod, és kész.

Ennyi.
Ferencz
Köszönöm szépen! Holnap ki fogom próbálni!!

version 1:Na aszongya 1:ugye megvan a deviance fix és be van a cd1-be másolva..😊
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?😊)
Ferencz
Ezt nem teljesen értem. Elmagyaráznád? Egyébként köszönöm!

Ja mert a bin filet kell patchelni..#600,#601..
Igen az jelent meg tavaly szeptemberben,ez is 2cd-s és állatkák vannak benne meg egy oldtown nevû városrész(ez az ahol lax).
Dienn
Honnan lehet megszerezni?

Dienn
Az unleashed egy kiegészítõ?

Ferencz
Meg tudná mondani valaki véletlenül, hogy a Superstar miért lép ki betöltõdés közben? Letöltöttem már a Fairlight és a Deviance által modifikált exe-ket és egyikkel sem megy. Mindkettõvel ugyanazt csinálja.

De bele lehet rakni,én anno bele tudtam,sõt asszem ezen a fórumon írtam le valamikor ezt is és a house partyt is
Ez a sima mezei rablótól lehet,de az obsessed fantól nem..de majd rájöttök.
justin
Ha lehet ISO-t, mert a rip semmit nem ér.

Akkor dobhatod el..az csak egy üres telepítõváz,nincs benne a data2.cab..😞Próbálj meg egy másikat szerezni.
justin
Kutyát az unleashed-ben lehet szerezni. 😊

Dienn
Honnan lehetne a Hot Date-et vagy a Vacationt megszerezni?
Honnan lehet kutyát szerezni?
Nekem is van egy Cabinet Noir nevû szekrényem és két dijam. Eddig egyet sem loptak el.

Carlos
Amúgy én is 4.5-en vagyok jelenleg! 😊
Pedig egyszer sem találtam el mind a 3 klippet, csak kétszer egymás után 2-t... 😊
Tetszik ez a játék!!! 😊
Ja, és vettem rotweilert... 😊 Tök aranyos. Nevelgetem az Obsessed Fan ellen. Támadóra lesz nyírva ezerrel!!! 😊
Megyek, gamelek!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha még lopják a díjaidat, akkor van egy 5letem.
Amúgy, csak olvasni kellene... 😊
Szóval, vedd meg a Cabinet Noir nevû szekrényt. Aszt írja, hogy ez véd a rablótól. Én vettem egyet! Fene tudja, hátha!

Þór vígi þessi rúnar

Karaoke-zni..
Studiotown és karake-ni v. prózázni kell.Abban a kis újságban kell jelentkezni amit a másik újsággal hoznak.
Ez a hot date lelke,enélkül az nem megy.Csak nem a kazaaról szedted le?
Carlos
Próba cseresznye!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Mindig azzal lehet a leggyorsabban elõrejutni amit a fokozathoz tartozó kis képen is mutat.Dienn!Díjat kaptál már vmit?
Akkor együtt mehetünk a superstar címért..😊Hú de nehéz a 18-at tartani..😞
Na ugye csak türelmesnek kellett lenni.
Nem a hot date-hoz csak az elsõ sims kell.
A videoklip,modellkedés és a film(4,5 felett) már csak 2 lehetõséget ad.Tippet nem tudok a videokliphez adni mert az mindig más kombó,de ezzel lehet a leggyorsabban a celebrity fokozatot elérni.Szal rengeteget kell próbálni,de ez llegalább már nem vesz el csillagot és pénzt is ad.A 0days fiúkat kérdezd meg,hátha tudnak régebbi simseket vhol.
Hali!Ez a hot date cd setup könyvtárában,ez egy 490 MB-s cab file.
Dienn
Sikerült elérnem a 4,5 csillagot.Kétszer leforgattam a Rock videot úgy hogy mind a 3-at eltaláltam.

Dienn
Mért nem segít nekünk senki?

Carlos
Te is???

Þór vígi þessi rúnar

1501-7709210-3634998-1949
Dienn
Hiába ptóbálkozom a klipp forgatással legjobb esetben is csak kettõt találok el.
Aki tud lécci segítsen.

Carlos
Aki 4 csillag felett van, írja le, hogy hogyan lépett tovább!!!!!!!!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Dienn!!
Ugyanaz a problémánk!😉

Þór vígi þessi rúnar

mondjátok már meg nekem a telepítésnél fontos a sorrend vagy össze-vissza is lehet telepíteni? a másik gondom a supers. állandóan kilép a bejelentkezés után a progiból ! Tud valaki egy jó crack-et!
Dienn
Hogy lehet 4 csillagról tovább lépni? A klipp forgatásánál soha nem találtam el mind a 3at.
Honnan lehet leszedni a Hot Date et vagy a Vacation-t?

KeKKSZike
Tnega!!
Ugyanaz a problémánk! 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Még eldugni se lehet a díjat,mert olyankor letiltja a vásárló,és építõmódot mint a tûznél v. a betörõnél..😞
Be,hogy rohadjon meg!Akármennyi díjat kaptam,mind megpattintotta,ráadásul az a köcsög dzsinn az elõbb gyújtotta rám a házat..ez nem az én napom..😊)
Carlos
Nem, deha rendõrt hívsz eltûnik (egy idõre)!
A szemét bejön a házba???
Talán a sztár ajtóval? Asszem azon csak sztárok mehetnek át! (ez nem biztos)

Þór vígi þessi rúnar

Ebben sajna nem tudok érdemben nyilatkozni,mert XP alatt még nem futattam,de ha legközelebb telepítem mán megnézem..