5242
-
#1910 Atyám! Te szvsz. azért nem játszol Sims-et mert ebben nem lehet igazán jót harcolni, bár amint azt hallod varázsolni már lehet. Ha a Maxis az egészet áttenné RPG szabályok alá akkor Te is nyomulnál 1000l:)))! -
#1909 na én ezért nem vagyok hajlandó játszani a SIMS-el -
rage at work #1908 A Fraunhofer alapból is benne van a Windows-ban, igaz, csak az Advanced ,ami nem enged csak 64 K-s tömörítést
De benne van, s működnie kellene, de mióta felment az ACE Pack, az sem látszik.
S hiába teszem fel a pro-t nem jön elő az sem
Hogy lehetne rávenni az XP-t, hogy felismerje ?? -
#1906 Elég sok és jó szajrét használok a fan-ok (némelyik nem is fan hanem vérprofi) cuccaiból. Csak tapéta, padló és tárgyak körben. Ami a felvetésemben van az inkább skin problema lenne, de az csak a Maxis origin ami van. Inkább vmi. más, működésbeni hibára gyanakszom. Maga a jelenség az vala, hogy az egyik simspinével behajtottam a downtownba és mivel elég depressziós volt elküldtem vásárolni. (tapasztalatom szerint a "női lét" meghatározó szükséglete) Ki is választattam vele 3 rucit (féfiszemmel tetszetőset:)) és fizetett, sőt fel is dobódott a hangulata ahogyan vártam. No hazahajtott a drága és akkor mondok estére vegyük fel a szép új cuccost hogy mire hazaeszi a kocsmából a fene azt a drágalátos simférjet legyen happyzés. Igen ám csak a ruhák nincsenek az öltözőszekrényébe:((, így a simpasas kapta a szokásos menüt:)). -
cold_fire #1904 Nekem pölö most szűz rendszeren van,semmi codec,csak a windows medi,ja és a directx hanggyorsítás levéve. -
#1903 Van egy Microsoft RegClean is, na meg a RegScrubXP -
cold_fire #1902 Hát megmondom őszitén ezekben a házilagos cuccokban nem nagyon bízom.Inkább a hivatalos maxis cuccok(pepsi automata,húsevő virág,pIV szg.)a jók.Azok nem fagyiztatják a progit.És ezek közül vmelyiket a sims filecop sem ismeri fel. -
#1901 A Fraunhofer codecet registrálni kéne a registryben, e nélkül flesleges próbálkozni. A SIMS meg nem valószínű, hogy windows codecet használ az mp3-hoz (szinte semmi sem használja lejátszáshoz), de ha mégis az alap win advanced mp3 codec-el is lehet lejátszani. -
#1900 RegCleaner, csak az a baja, hogy eléggé veszélyes. Jókat lehet vele törölni csak nincs benne igazán fék. -
rage at work #1899 Nos, a következőt vettem észre
A Fraunhofer PRO codecet hiába teszem fel külön,
nem jelenik meg más program alatt, mint választható mp3 tömörítő. (Pl Audiograbber)
Ez már igen gyanús, mert nálam ez simán működik
S a Sims mp3-jai pont ezt használják...
Egészen biztos, hogy az ACE Pack okozta a problémát, amit uninstalláltam, de ahogy írtátok is, ez annyit ért, mint halottnak a csók.
Valahogy minden codecet, rájuk vonatkozó bejegyzésekkel együtt el kellene tüntetni a registryből
Norton program nicsnen, bár arról is hallottam, hogy több bajt csinál, mint hasznot...
Ad-Aware nem nagyon talált semmit, azt lefuttattam.
Tud valaki még segíteni ebben? Hogy lehetne a kodekeket kipucolni?
-
cold_fire #1898 Hiába no az új kiegészítőknél mindig összejövünk -
cold_fire #1897 Carlos én vagy két órája nyomtam fel mindet,és hiba nélkül megy.Hiába a jó öreg win98SE.Amúgy már ugráltatok magic-townba? -
#1896 Találtam egy király site-ot, lehet csekkolni: http://www.simsrevfix.bravepages.com/Index.html -
#1895 szia -
cold_fire #1894 Hát újra itt..üdvözlet mindenkinek.. -
#1893 Higgyetek a "bölcsnek":))))))))! -
#1892 Az ACE uninstallja rossz, otthagyja a rahedli regiszt jegyzést. Utánna kell egy Norton windoki, hogy kitakarísa a mocskot! Sőt mivel spyware is a tetü egy eféle mentesítő (nálam ADaware) is jó ha van! -
#1891 Most úgy néz ki, hogy nálam is megy.
Codec Pack uninstall és megy... :) -
#1890 amúgy én szeretek gonoszkodni ám -
rage at work #1889 Nos,nálam működik tökéletesen.
A kiegészítők megjelenésük sorrendjében vannak feltéve.
WIN98 alatt és XP alatt is jó.
Codec -pack nincs fent, mindössze a DIVX, XVID, AC3 és a Fraunhofer PRO codeceket tettem fel , egyesével letöltve őket.
Ismerősömnél ACE CODEC PACK volt installálva, uninstalláltam, de a jelenség továbbra is fennáll.
Elindítgom, Challenge Everything ----- Desktop. -
#1888 Nálam a családomban a Sims tradicionális sport, a feleségem nagy májer az ügyben, de a lányom is kedveli. Így összejön, hogy mindenkinek van 3-4 családja és megy a nagy cooperáció. Szükség esetén meg mindenki játszhat a másik népével csak a házát és a berendezését nem alakíthatja át konvencionálisan. A nejem pl. részletes telfonregisztert vezet arról, hogy aktuálisan a falu melyik simje mikor ér rá:), bár erre a HD óta nem nagy a szükség. A falu képe meg csak szebb így, teljesen kiépítve (sajna ez még csak a régi falu mert az Unleashed 2.cd-je kampeca:((). -
#1887 most ugrik a majom a kútba, meginn fennvan minden kieg és a MM. Immáron harmadszor. Nézzük műxik-e!!! :) -
#1886 nem iszok alkoholt mert nem szeretem, de azért köszi -
#1885 Nos, nálam a sims álltalában akkor van fenn, ha kijön egy új kieg. Akkor lelkes vagyok de aztán megunom. Álltalában én úgy játszom, hogy megcsinálom magamat meg a kedvesemet egy családban (gyerek majd jön). Megcsinálom a haverokat (igaziakat) a játékban akikkel nem foglalkozom, házuk legyen meg egy telefon, a többi nem érdekel. Aztán játszom magammal, amint játszom a Sims-el... :) -
#1884 off:Ahogyan figyelem a "régi, jó és elterjedt" progik rajongóinak viselkedését az SG-n az már maga egy tanulmány. A Sims kiegek (nem túlzottan fehérszinü:) tömeges megjelenése nagyon felhozta ezt a topic-ot, sőt néhány oda-vissza azonos tartalmu is megjelent újként:))!on:
Melyik a legelterjedtebb "család modell"-etek? Nálam a HD és a Vacation kissé szétzilálta a családokat, sőt a házibarátok összeállítása is lényegesen megváltozott. Korábban az LL-ig volt meg a szajré és az ott több éven keresztül összerakott és kipróbált nép a HD-s érdeklődési-kör specializáció miatt jelenleg teljesen átalakul. Van egy falum 30-an lakják, minden lot-on 2 felnőtt+1 gyerek. Van olyan simem amelyik 2001 szeptembere óta létezik, vmi miatt barna a bőre és Oszamának hívják. A névadóval ellentétben viszont ő a falu doaenje, nagyon tisztelt ember (24 barát az átlaga, még a kölykök is csípják mert nagyon jól főz) és már a harmadik foglalkozásában van a csúcson, most várom hogy megint áttegye vmi. másba, még a mecha skillje van ami fejlödhet az most 7-es és főzni is "csak" 8-ra tud:)). A HD meg a VI előtt szinte mindenkit helyből ismert, de azóta Tóniék meg a vakációs népek teljesen megborítják a létet, sok az azonos pofa:). -
#1883 No, fijatalok, ne OFFoljuk széjjel a topic-ot... :)
Csak én szólok a topicban ON dolgokat? -
#1882 Ne gonoszkodj Atyám! Misszióként meg hozzak Neked pár sört? -
#1881 én tudok egyet -
#1880 Carlos az asszonyod?
Mi az hogy misszióban vagy? -
#1879 Majdnem nyakam törtem a lépcsőn de láss csodát, nem dobott ki desktopra csatornaváltás közben. Most szépen tanulnak a simjeim, ott vannak hagyva, hogy kiakad-e párperc után... :) -
#1878 Nos, lehet, hogy tényleg codec.
Csakmert Vacationnal játszottam, és bekapcsoltam a rádiót, szólt az mp3, átkapcsoltam Rock-ra Desktop.
Aztán visszatölt átkapcsoltam Country-ra, desktop.
Leszettem az Ace Mega Codec pack-ot, megnézem most mi lesz... :) -
#1877 Van olyan ember, akinek minden kiegészítő lemez fennvan és megy normálisan kidobálás nélkül?????????????????????????? -
#1876 Ha sehogy se megy, akkor majd commandos 3, ha lejön... :) -
#1875 okés. Amúgy szerintem nem ez lesz a gond, de megnézem majd ezt is!!!
Most a terv: Simsek felrak vacation-ig. Játszom vele, hogy mennyit bír ki... :)
Aztán ha jól megy, felrakom a MM-et! Megnézem mit bír, ha bírja, akkor jöhet a superstar, ha az is bírja, akkor Unleashed! Ekkor majd kiderül minden. Ha Unleashed-el nem bírja, jöhet a codec. Ha azzal sem, akkor nem codec a hiba, hanem valószínű nem szereti az Unleashed a Makin' Magic-et! -
#1874 Lásd előző és szvsz. az mp3-ra. -
#1873 Én ,mint "bolondpereces" még mindig a codec:), most néztem nekem az 5.0-as ACE mega van és ebben min. 3 file tipus üzközés felfedezhető. Képzeld el-> mondja Sims win-nek: nyisd fel nekem light.dat, win rohan és nyit, aktivx codec a kiterjesztésre mocc és megvizsgálja, hogy az övé-e a dat (lásd VCD Wrapper szabványos mediatype), közben win mondja sims-nek: vaazz ez it belepofizott, sims mondja win-nek no akkor én desktopra el:) -
#1872 Nos, uninstalltam a p***ba az egészet!!!
Aztán találtam egy file, ami arról magyaráz, hogy mintha az acces violation (nemmintha látnék ilyet) nekem is a c0000005 akármin van. sound exec count: 842.
Szóval??? Valami 5let? -
#1871 Helló Atyám!
Csak nem Te is simsogsz:)? Misszióban vagyok, az asszonyom kérdéseire próbálok válaszokat keresni:). -
#1870 Valami 5let? -
#1869 okés, meginn elszállt!!! :)
Amúgy lehet, hogy az unleashed-el kavar össze!!!
Mert tegnap a sima sims-en a mm simán ment és nemcsak 1 percig!