SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dienn
Az egyiket elküldtem.
A masik túl nagy.
Küldök egy ftp címet majd emailban. Onnan leszedheted.

Te lenne egy vindisgréc kérdésem ilyen logót hogy lehet csinálni ?
1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Azt hiszem ezek kellenek v. nemtom ! te is így bütykölted meg nem?
Dienn
A megadott email címre küldöm.
Mi kell pontosan?

elküldöd nekem nem tudom leszedni (Dienn)?
azt hiszen movieland nemrég még fent volt minden
Dienn
Én az #590-es alapján csináltam meg.

Dienn
Érdemes visszaolvasni.
Van egy angol leírás: az #590 ik üzenet.
És van még egy magyar: az #598 as üzi.

na az oké de a dox-on nem találom valami nem okés és addig nem tudom követni a leírtakat érti? segítesz?
Dienn
warezcenter?
cím?

Carlos
Amúgy a warezcenteren fennvan a superstar. igaz, kell vele hekkelni, de mûxik! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnálom...
Kérdeztél én válaszoltam! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
OFF
Ebédszünet RULEZ!!!
ON

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
KÉRDÉSKE:
Tud valaki olyan szájtot, ahonnan igényes (!!!)cuccok tölthetõk le INGYEN (!!!) ???
Köszike... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hehe...bizalmas információ!!!
Van egy kisiparos ismerõsöm. Van neki jócsomó CD-je... 😊 Õ írja... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dienn
olvasd el a #884 es üzenetet, vagy olvass még joibban vissza. Minden le van írva csak meg kell keresni.

Sziasztok! Lennne egy jó napom ha valaki elküldene nekem a superst.-hoz egy müködõ crack-et [email protected] mert nekem a bejelentkezés után állandóan kilép és az aszzonykám már tök pipa!
Dienn
Hosszu munka eredménye.

Dienn
Ha valki tud egy olyan címet ahonnan le lehet szedni kiegészítõket szóljon.
Most lettem szupersztár.

Dienn
Nem tudom h az állatnak ad e enni mert nincs unleashed-em. :-((((
Ha kell kihívja a kertész vagy a takarítónõt, attól függ hogy szükség van e rá.
Érdemes kifizetni neki a napi 500-at.

TopGun
WOW!! ez nagyon COOL!! asszem eleg jo befektetes, meg akkor is ha egy novel lakom egyutt! es barmikor felfogadhato az uj reszben ugye?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dienn
Minden nap jön kb reggel 6kor vagy 7kor és éjfél körül megy el. Megcsinál mindent föz, az ujságot behozza, a virágot öntözi, az ágyat beveti, kihívja a szerelõt. Érdemes használni.

TopGun
Hello! a komornyik az allando? mert nekem volt bejaronom, jott is par napig, de mar jo ideje nem jott ujra! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dienn
Én rosebudot használok. De ha a ház körül tekereg a Obsessed Fan, és a komornyik a házban van, akkor elkergeri.

Dienn
Írtam emailt.

Dienn
Nálam az Obsessed Fan csak egyszer jött be mikor kint a medencében uszkált a simem. Többször nem jött be a házba. Ha megjelenik a a ház közül akkor a komornyikom felpofozza és elmenekül. Még nem lopott el egy díjamat se.

TopGun
Aham! akkor jo!😊 mert en is lattam mar tobbszor, hogy a kutya behoz valamilyen ujsagot! meg csodalkoztam is rajta, hogy mi utott bele? eddig csak osszevizelt mindent! 😞

Danika
Aha:Vacation,Hot Date és unlasede vagy mi a kaki! 😄
HOT DATE LELÕHELYET nemtudsz?megvolt!

The SG oldest KING. xD

A sims unleashed..
Ebben az újágban irják az épp aktuális sztárok listáját is..én vagyok az elsõ mint superstar..😊)
Még nem mert mindennap kapod a másikkal együtt.Nekem a kutya hozza be minden reggel,vagy elássa ha szar a kedve.
Danika
szóval mikéne,hogy legyen állatom?melyik?

The SG oldest KING. xD

Danika
ottvan Small pets shop!De errese tudokmég rákattinrani..de mért?

The SG oldest KING. xD

TopGun
Ertem! VAZZ! elk**tam az egeszet!! kidobtam az ujsagot! 😞(( akkor nekem mar annyi igaz?

késõbbi..
Mert a superstar öregebb..mért ha egyik kieg. sincs fent akkor is látod halványan downtown és a vacation island jelét.Ezért kell mind felrakni.
Danika
ok de ott ahol a lakásban meglehet enni ezeket a bizéket!:szék,ágy ,stb ott vían az iilyen három Onál egy Olyan,hogy Pets!Az akkor minekvan ott?

The SG oldest KING. xD

Danika
Csináltam énis egy studiot 😄

The SG oldest KING. xD

Nem mert akkor pénzért mint turista mégy.Csak akkor fox ott dolgozni,ha jelentkeztél.
TopGun
ok! de en mar elmentem a studio town-ba anelkul, hogy megneztem volna az ujsagot! nem baj?

Vazzergh de értelmesre sikerült.Szal ha jelentkeztél,felhívod õket telefonon és jön is érted a kocsi mintha melcsibe mennél.Oxy?
És ha nincs unleashede??
1.Kapsz egy kis újságot a házadhoz a másik mellé,jelentkezel majd telefonon átkocsikázol studiotownba.(ekkor már nem kell fizetned).A Centerbe menj,és ott van 2 színpad az egyiken danolhatsz,a másikon prózázni lehet.Lehetõleg közönség elõtt tedd,mert akkor kapol pici csillagot amibõl a nagyok lesznek.Ha már ez a munkád akkor ott a fame szöveg és alatta csillagok vannak.
Danika
enyimre nemtudsz válaszolni?
#897 es!

The SG oldest KING. xD

TopGun
ok! de hol lehet latni azt a csillagot amirol beszelsz? es csak siman elkezdek enekelni lehetoleg kozonseg elott es kesz? es hol csinaltad a sajat studiot? a normal terkepen, vagy a studio town-ban? kozonseg mikor van altalaban? es ezeket a cuccokat siman meglehet epiteni a jatekban?

TopGun
Sziasztok! Carlos, cold fire itt vagytok most? egy kis segitseget kerek a mesterektol! marmint toletek az elindulasban! hova erdemes menni a studio town-ban? kivel beszelni? es mit csinalni? tegnap a pasival en is kertem autogramot Avril Lavigne-tol ketszer is, de harmadszorra elhajtott, szoval egy kis indulasi tipp csokrot szeretnek kerni ok?

Danika
1.Van a superstárhoz pénzes kod?ide irjátok nekem pls és hovakell beírni!
2.Mértnem tudok háziállatot venni(pets)?
Ottvan a tappancs de nemlehet rákattintani!Elõre is kösz a segítséget!

The SG oldest KING. xD

Meheheeee...superstar lettem!Igen kell várni a másik szereplõre.Általában úgy,ha le****od azért,ha bebrunyál a házba(scold),de magától is fejlõdik vmennyit.Ja megvan egytõl-egyig..csak mán biztonsági másolatot kéne csinálni,az elsõ már elmúlt 3 éves..
Carlos
Megvan mind??? A jobbaknak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mind1. Majdcsak jön valami crack/hack, hogy meglehessen szabadulni a görényétõl!!!
Hogy lehet a kutyát arra tanítani, hogy õrizze a házat (houshold skill menjen feljebb)???

Þór vígi þessi rúnar