SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi! megprobalom.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
há mér azok nem igényesek és ingyenesek???
Give gift..
pepsi
Mikor jelenik meg Magyarországon a Superstars?
Zelda
Zelda
Van ott pesi-automata,pet-skin pack,energiaital automata,mcdonalds bódé,PIV számítógép etc..azok amit próbaképp a szerverre raktam.

Ah és ah és ah izi rájder öcsém de hüle vagyok már rájöttem köszi szépen!
Hogy kell a ruhat es a tobbi cuccot oda adni masnak ha en veszem meg?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Na oké de most mit csináljak vele légyszi helpeljél nekem majd egyszer én is kérhetek valamit ha ez síkerûlt oké? köszi
oxy..ment egy mél..
Na mindegy,a svent az tudom melyik..gladiator sincs?
na sikerûlt de meddig várakozzak a szerverre
ezt írta 226 Transfer complete
ezt írta 226 Transfer complete
Na ez jó vicc volt alig tudtam visszahozni a netet másképp nemtudom letölteni
Azt nem tudom,hogy farkalgatni kell-e õket,de terelgetni biztos.

A sheep egy aranyos kis játék..asszem tavaly elõtt jelent meg,sõt ha van gladiátorod dvd ripben szinkronnal,akkor az még jobb😊
Na ez ellesz egy darabig..😊
És ezér mit kapok?😊))Komolyan sheeped nincs véletlenül?Az az egy ami most hirtelen kéne..
Nekem kábelon jön az internet ez számit valamit mert nekem kapcsolódási hibát írt ki
Na felugrottak...akkor jó a telepítõje csak?Ki lehet így is írni.
Köszi ezt kipróbálom !
Te figyeljén már én nekem csak táncos diplomám van tehet ehhez észt nem osztottak egész pontosan ez mit jelent? (dienn)?
1 cd...kísérletképpen felnyomom a hivatalos maxis cuccokat..😊
Bocs kicsit hiányos az agytekervényem az utobbi emil-ed mit tartalmaz pontosan ez milyen ftp cím vagyis mit csináljak vele tudom egy kis türelem kell hozzám de azért köszi!
De a jövõ hónapban megolhatjuk..😊
Igen az is adtforgalom..😞
Fel igen..remélem nem kapok semmit😊))2 cd-s.
2 cd...vmi 1cd-st jó??Akkor melyik?LL,HP,HD v. vacation.

Oké köszi ez nagyszerû sõt marha jó vagyis fantasztikus mégegyszer kössz szépen!
Tessék örüljetek..a fene jó szívem..itt az összes maxis által kiadott hivatalos cuccos:http://www.simsplay.com/doc_thesims/off_cools/index_cools.php de nem tõlem tuggyátok.