5242
-
#1952 Köszi a szándékot!(dolgozok az ügyön tovább:))) -
#1951 Nem igazán jó ez így nekem. Sorry. -
#1950 Tudnék adni egy privát ftp. cimet, a hozzáférést elküldhetném mailben. Jó-e ez egyáltalán és jó-e a footeredben látható cim? Mert a komám aki bonyolítja a transzfert odaküldene üzenetet a belépéshez amikor aktiválja az ftp szervert. -
#1949 Jaja, akkor nem lehet arról szó, hogy meeting valahol pesten?!? :(
Pedig megbarterelhettük volna a Superstar-t és a Makin Magic-et is. :( -
#1948 Csak az Unleashed 2. cd data4.cab hibás,ez kellene. Az eletronikus út lenne a legjobb (DC meg ilyesmi), mert én itt a keleti országhatár mellett ücsörgök. -
#1947 Okés. Hogy tudnánk elintézni a dolgot???
Kinyomja őket CD-re?
Mik kellenek???
Meg az a gáz, hogy nekem csak ilyen 120 Ft-s CD-im vannak. -
#1946 Király lenne! [email protected]:) -
#1945 Valahogy megdumáljuk...
Mél... :) -
#1944 Sajna még mindig csak a Vacationig vagyok felrakva, az MM csak vágy. Juteszembe kellene egy Unleashed 2. cd mert az enyém olvasáshibás.:) -
#1943 Beszéltem a csókával Magic townba és aszongya, hogy nincs minden recept a varázskönyvben.
Szóval nem annyi Charm és Spell van, amennyi a könyvben van!
Tud valaki grátisz Charm ill. Spelleket???
(Kutakodok a net-en, nem sok sikerrel) -
#1942 De hátha Te az enyémre:
Egy Charm--hoz keresem a Diamond akármicsodát. Sehol sem találom!!! Tud valaki segíteni??? -
#1941 Egyik kérdésre sem tudom a választ sajnos. -
#1940 Hi!
Következő kérdések az aprónép témakörben:
- Hogyan lehetne (akár vmi. mod, plugin, object beszurással) a gyerekeknek bejutnia a downtownba? Szvsz. az még nem pedofilia, ha a gyerek akár gyerektársával akár egy felnőttel betaxizik a városba egy fagylaltra, vehet magának vagy pajtijának egy játékot és játszhat pl. a kishajóval a tavon.
- A gyerek érdeklődési körét a HD-ben (az ottani melyik eszközzel) lehetne kiterjeszteni-fejleszteni, úgy ahogyan a felnőttek a könyvekkel teszik? -
#1939 Jaja...De én mindet "megvettem" még a kijövetel idejében!!! És akkor meg nem voltak deluxok. -
#1938 De ha megvan a Deluxe, abban benne van a Livin Large + kieg. cuccok.
A Double Deluxban a house party is.
A Vacationt hívják még on holydaynak, az angol verziókban tér el a megnevezés (m int a livin large esetében is). -
#1937 Amúgy egy javaslat mindenkinek:
Csináljon szerintem mindenki magának egy elmenős helyet (MM,Vacation,Superstar studio etc) mert nekem sokkal jobban bejött, hogy mindent megtalálok egy helyen és nem kell mindenfelé császkálni... -
#1936 Nos, logic-od legyen 3-as minimum.
Elzúzol Magic Townba. Ott vannak szinpadok, kettévágod a csajt mondjuk az egyiken, vagy kardra fekteted és ha ügyes voltál (az leszel) 20 Magicoin a jutalmad. De a párbajt ne próbáld ki!!! Megbánhatod mint énis. Félholtan ugrottam haza... :) -
cold_fire #1935 Emberek játszik már a makin' magiccal vki?Hogy a gránátban lehet sok magicoinst szerezni,és mi alapján megy a duel,meg ilyenek. -
#1933 2004. február 14. -
#1931 Livin it Up az egyenlő a Livin Large-al
-
#1930 Nem tudjátok a Sims 2 mikor jön ki? -
#1929 Cartoon Netuvok: A livin it up az nem a livin' lagre, ugye? mert akkor azt kihagytad.:) Az emlyik után jön? Neked megvan az összes? -
#1928 Na, jó hír:
Működik ismerősnél is a Makin' Magic.
Uninstalláltam a packet, majd egyesével vissza a divx xvid ac3 codecek
Teljes uninstall a sims-en, majd reinstall
Így helyreállt.
1 órás munka, de legalább, megérte
Játszhatnak vele nyugodtan. -
#1927 Sims
Livin' it up
House party
Hot date
Vacation
Unleashed
Superstar -
#1926 Sziasztok! Le tudná írni nekem valaki sorba, hogy jöttek ki egymás után a sims kiegészítők?! És hogy csak sorba lehet-e őket telepíteni, vagy nem...Ja és ha valakinek megvan az összes, azzal kötnék egy kis üzletet. Kéne ugyanis az össz db.
Köszi -
#1925 Nem igazán tudok trial-ról. Esetleg a cnet hálózatán lehetne megnézni, nem is kell az egész systemworks elég a Norton utilities. Ha megvan akkor a windoctort kellene kérni, igazán teljes diagnosztikát csinál. Az összes hibát vmilyen kategóriába sorolja és aztán ezeket egyenként vagy kategóriánként lehet javítani automatikusan (ahogy a windoctor leginkább javasolja) vagy egyenként kézzel (ilyenkor ad lehetőségeket törlésre, pótlásra, átírásra, de lehet választani azt hogy hagyja a fenébe). Az aktivx hibák között ott lesznek a codec pack uninstall által generált hibák, amelyek az eltávolított alkalmazásokra vagy dll-ekre hivatkozó reg.kulcsok vagy tartalmak. Mivel a kulcsok láncoltak is lehetnek célszerü a windokit többször is felindítani. -
rage at work #1924 Hm, lehet ki kellene próbáljam
Van ennek trial verziója ?
Az is elég lenne erre az egy alkalomra ?
S ott akkor állítsam be, hogy OCX problémákat nézze és javítsa csak ? -
#1923 Szvsz. mégiscsak próbálni kellene egy Norton Systemworks-öt. Én kb. 4 éve használom és nem okozott még bajt sem win98. Igaz, hogy a javítást meg kell gondolni és csak akkor szabad automatikusra engedni ha tökéletesen megbízol benne, de a codec uninstall bajok csak OCX problémák kategória megjelöléssel kerülnek kijelzésre és sajnos az ilyen bejegyzések kézi javítása majdnemhogy lehetetlen főleg ha csak az alapeditor van meg. Hiszen azokat a szörnyű kulcsneveket mégcsak felismerni sem lehet és legtöbbször a kulcsok alkulcsokra mutatnak. Aztán néztem, a regcleaner (freeware) is csak applikációkhoz jó, de a codec nem nevesíti magát és a file tipus átrendezést ki sem jelzi:((.
Szerintem az uninstall procedúra is azért szedi le tökéletlenül a cuccot mert maga sem tudja hány helyre installálta be magát, az meg hogy a beállító progik eltünnek uninstallra a prücök gyökereit nem szedi ki. -
#1922 Atyám én asztem ez sorminta:)))! Egy Sims-ogás egy sorminta:)). Ha ismernénk a céljaid! Lásd már egyszer megmomdtam, hogy rengeteg problémát okoznak a fel nem tett és még többet a meg nem válaszolt kérdések:))! -
#1921 francba, töröm magam itt a smiley-kal -
rage at work #1920 Ha kézzel lehet kiszedni, nekem úgy is jó, csak valaki mondja el, hogyan.
Hogy utána visszatehessem a Fraunhofert, akár azt is kézzel.
-
#1919 Csak nem tudom meg lehet-é így fogni és nem okoz-é registry elnyekkenést? Mert ez nem lenne túl jó. Én kb. 2 hétig nyúvadtam vele és hálaég most már igen fitosan megy. -
rage at work #1918 Az jó amit írsz.
Mondjuk elindítom a codec installt, azt mondja, most leszedi a régit , s mikor látom, hogy kezdi tenni fel magát, reset :-) -
#1917 -
#1916 Ha még mindig itt vagytok!
Szeretnék csinálni a HD-ben egy downtown béli konditermet. Kérdés: tudtok-é valahol letölthető formában tárgysort ehhez, pl. bordásfal, más nyúzóeszköz, súlyzó? Nem is a működés pontossága kellene inkább a képi hatás:)) akár mint egyszerű díszek is megfelelnének:)). -
#1915 -
#1914 Lenne egy jó kis codec mentesítés, csak!!!
Magát az ACEM packot lehetne felhasználni mert annak az elején van egy kérdés az előző codec sor alapos eltávolítására és ezt meg is teszi (hiszen utánna egyeduralkodó akar lenni). CSAK: nem emlékszem, hogy meg lehet-é fogni az eltávolítás után az új sorozat feltúrása előtt? -
#1913 -
cold_fire #1912 Nekem eddig minden bárhol vásárolt cuccmó megjelent otthon.Az igaz,hogy egyszer-kétszer a ruha eltűnt rólam csak kéz,láb és fej voltam,meg olyan is,hogy a kutyus eltűnt.A legjobb a house party-s ruhásdobozból öltözni.A francia étteremből old townban azért zavartak ki,mert tógába mentem -
#1911 nyílván