SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szólj ha kész,akkor kezdem leszedni..
Remélem magyarul..
danika az sleep...csak ezér gyöttél???
Ezaz..nekem pölö ami kéne Sheep v. Gladiator szinkronos DVDrip az nem friss...megvan !Magyar Knights & Merchants 2..na ez kéne a hülye öcsémnek..😊
És akkor most mit is kapok ezért a kis szívességért?😊)
Ja az tényleg elbassza,azt ne töltsétek le...az még a livin it up-hoz kellett anno..
Bazz ha még egy timed out lesz,abbahagyom..
FIGYELEM!
Aki rázizzent a Cold_Fire linkjére (minden supportolt cucc letölthetõ) az vigyázzon, mert a TelecomUpgrade nevû izé szétcseszi a Sims-et!!!
Tellett vagy 10 percember mire kibogoztam, hogy mitõl fagyizik!!!
Szóval óvatosan!!!
Aki rázizzent a Cold_Fire linkjére (minden supportolt cucc letölthetõ) az vigyázzon, mert a TelecomUpgrade nevû izé szétcseszi a Sims-et!!!
Tellett vagy 10 percember mire kibogoztam, hogy mitõl fagyizik!!!
Szóval óvatosan!!!
Þór vígi þessi rúnar
Na meg még 1 kérdés a magyarosítás megvan neked ?amit én találtam azzal valami galiba van mert kilépett a progiból miatta v. nem tom de valami nem stimmelt!
Már jön mint állatka! még egy kérdés - a 2cd-ét azt nem kell igaz hisz az nekem már megvan tehát az jó
Valaki játszik itt The Sims Online-t? Mert én most kaptam egyet, illetve még útban van Amerikából, és szeretnék majd magyarokkal is találkozni, ha van egyáltalán.
Már beindult!
egy kicsit most marhára lelassúl ez mér van vajon?
Már töltöm hát ez marha jó hát én még ilyet nem is csináltam ez tetszik kicsit levagyok maradva ilyen téren de most bepotóltam Köszi
Aha köszi
Mit csináljak hogy tõled le tudjam tölteni Nem nagyon vagyok otthon-e téren én most egy warez oldalról töltöm de az ajánlatod jobban érdekelne köszi
Vikunya egy kicsit hülyét fogok kérdezni hova teszed fel hogy letudjam szedni ezt nem értem elmagyarázod nekem bocsi !
Tehát amit most töltök az már jó lesz?
Köszi az mit jelent mikor álljak neki leszedni? dejó vóna
ettõl a patcheléstõl egy kicsit tartok ahol te átírtad azt nem tudod elküldeni ? egyébként már töltöm lefele újra
Szedd le az 1-es cd-t cue, bin -be patcheld fel ahogy leírtam és írd ki újra és menni fog!
Ha van újraírhatód érdemes elõször arra írni!
Ha van újraírhatód érdemes elõször arra írni!

tehát újra
akoor iscsoráz?
hát én azt már kiítram cd-re
Köszi de pontossan az hol van?
Írjál will wrightéknak,hogy csináljanak még..