5242
-
cold_fire #1996 Bazz..diamond dustot 199 magicoinsért lehet venni a tündérkétől..:) -
Ibra #1995 Leszedtem egy másik exe-t de így sem megy. Nincs pausolva és mégsem telik az idő? Heeelp! -
#1994 passz... :)
Rossz crack talán? -
Ibra #1993 Felraktam a Makin' Magic-et (újra telepítettem az egész játékot), de nem telik az idő a játékban. Van valakinek ötlete, javaslata? Légyszi segítsetek! -
cold_fire #1992 Ehhh...még mindig nincs meg a gyémánt..:(A hot date-s gyémántgyűrű nem lehet jó?:) -
#1990 Én csak a tündért nem. Amúgy nem egyszerűbb teleprotálni???
Nekem a tollasok és a gyémántosok hiányoznak!!! :)
Amúgy ma még nem játszottam vele, mert Kedves ittvan. Bár most mongyuk tanul... :) -
cold_fire #1989 Arra nem jöttem még rá,hogy a gombásnál hogy kéne szaladni.Egyedül a vámpírcsajt tudtam legyőzni,a másik kettőt nem.:) -
cold_fire #1988 A tündérke..:)Már csak az a két varázslatom hiányzik,amihez az a gyéméntizé kell.Neked is nő a kristályod?:) -
#1987 Jó, de melyik árus?
A vámpír, a tündérke (imádnivaló), vagy az alkoholista öreg úr... :) -
#1986 Nono, Te hol találtál madártollat???
Amúgy még nem jöttemn rá!!!!!!! :( -
cold_fire #1985 Pegazus tollat az árus ad az elvégzett feladatért,lehet hogy gyémántizét is ő fog..:) -
cold_fire #1984 Majd segítel a simcity4-ben,ha vmikor elkezdem..:) -
cold_fire #1983 Szívesen..:) -
cold_fire #1982 Carlos rájöttél már arra,hogy a diamond trustot honnan lehet szerezni?Már csak az hiányzik.:) -
#1981 A deluxe Tartalmazza az alap és a Livin' Large (Livin' it up)-ot és még plussz tárgyakat.
Szóval ha megvan a Deluxe, akkor ne vedd meg a sima Livin' large-ot!!! :) -
#1979 Coldfire! Mégnagyszerübb a cucc mert nemcsak megjött, de müxik is, 2000+ hála! -
#1978 Hi!
Coldfire köszönöm a megosztást, megjött a "picike", 1000+ hála! -
#1977 Livin Large?
Kötve hiszem... :)
Elég silányul áll szegénykém... :) -
#1974 Van olyan feladat az árusoknál, hogy több gombát kell megérinteni, mint az árus. Ott jól jön majd!!! -
#1973 Jó, akkor lehet, hogy elírtam. Nekem az a Diamond izé és a toll hiányzik!!!!!!! -
cold_fire #1972 A golden izébigyót azzal a rokkaszerűséggel tudod csinálni.:)Az kell a kígyósnak és ad érte mérget.Csirkét meg málnaszörpiért ad az egyik árus.:)
Kristályt én is kaptam,de senki se értékelte eddig a teleportálásom.:) -
#1971 Ja és megjelent egy nagy kristály a szoba közepén, hogy Diamond of Ability vagymi... :)
Meg is tanultam teleportálni... :) -
#1970 Amiket nem találtam még: Golden izébigyó és az a toll vagymi!
Többi mind megvan... :) -
cold_fire #1969 Thx...csak így tovább!Osszuk meg egymással a tudásunk!:)Most én is megyek jáccani!:) -
#1968 No, új spell, ami megkönnyíti a munkához a barátok szerzését: LoveDust vagymi. :)
Honey+Pixie+Dragon Tails. 3 spell.
75/75-re nyomja fel a kiválasztott embert... Nagyon ütős!!!
Klassz!!! Megyek vissza játszani. :) -
cold_fire #1967 Csak kicsit sok idő,mert le vagyok korlátozva..:) -
cold_fire #1966 Igen látom vmi kollega tölti,én azt hittem te vagy..:) -
#1965 Köszi! Megvan, jön. -
#1964 ok. lenne, de nem tudok kapcsolódni! -
cold_fire #1963 Ez a legjobb szvsz is.Eddig az unleashed volt,de ez kiütötte.Látszik,hogy az utolsó ebbe apait-anyait beleadtak.:) -
cold_fire #1962 m-hub.no-ip.com:4111 csinálok egy sipocz könyvtárat és abba belerakom.ok? -
#1961 Livin' Large=Livin' It Up.
Azok vannak meg, amit leírtam. -
#1960 SOSE Használd a láthatatlanság varázslatot nappal!!! :)))
Amúgy énis kipróbáltam hogy mi történik. Jó volt... :) -
#1959 Tuti lenne, melyik hubon? -
#1958 Hehe... :)
Én katona vagyok, pedálozok az 5 barátért... :)
Van egy spell, amivel kapásból barátod lesz valaki (50/1).
Kezdetnek jó, csak még rá kell gyúrni a srácra, hogy ne vezítsd el másnap... :)
Baromi jó ez a kiegészítő. Állatot még nem merek vállalni. Gyereket se, mert nagy a szegénység!!! :) -
cold_fire #1957 Sipőcz nem kell az unleashed data 4 cabja? -
cold_fire #1956 Sőt a kertet teleraktam kígyóval és egy napig csak pánikolt. -
cold_fire #1955 Én még nem olyan sokat játszottam vele.Felraktam mind a hét kiegészítőt,néha azt sem tudom mit csináljak:)Most mágikus szupersztár akarok lenni.A szomszéd Bellát már sikerült békává változtatnom.:) -
#1954 Amúgy rájöttem még pár dologra.
Lehet, hogy a gyémánt problémára is.
Szóval. Vannak az árusok (3db) a Magic Townban. Velük kell beszélgetni (Talk) és adnak feladatokat és rare cuccokat adnak. Szerintem így lehet összeszedni. Meg lehet velük barterelni. :) -
cold_fire #1953 Gyere dc-re,megosztom neked.Carlos köszi a tippet mingyán ki is próbálom.A gyémántra én sem tudom a választ.