5242
  • cold_fire
    Jól..ott nincs ilyen funkciójuk.Akkor holnaptól a te véleményedre is kíváncsiak leszünk..:)
  • Sipocz
    Lássátok! efféle élményeim még nincsenek, node ma délutántól....
    Jó látom-é az egyes eszközök, amelyek vmi skill-t javítanak nem így működnek a downtownban és a bolontsák szigeten? (sakk, úszómedence)
  • cold_fire
    nem béta,hanem teszt..
  • cold_fire
    A sims online a sims netes változata.De ha nem vagy EA szerverre havi 10 dolcsiért előfizetve szvsz egy kalap szamócát sem ér.Amit kaptál az valszeg a béta verzió.Warezben meg sem jelent.
  • cold_fire
    Carlos arra a gyors futásra nem tapintottál még rá?:)
  • cold_fire
    Á szokott még betörő járni,csak nagyon ritkán most van ugye mosómaci,büdösborz,barnamaci és a betörő..hát nem elég?Főleg ha a barnamaci megeszi a félkész mézem..:)
  • cold_fire
    Passz..nekem a méz és a vaj miatt most fullon van..:)
  • cold_fire
    Nem a MIME?Mert az mindent megpattint a lakásból.Na végre mágikus szupersztár lettem..:)
  • Sipocz
    Mekkora cooking skill kell ahhoz, hogy a partyasztalt vagy a puncsosbödönt a simem töltse fel kajával-piával úgy hogy a vendégek még ne utálkozzanak? Egy házirobotot mellérakva így már megspórolhatnám a szakácsot:))
  • Carlos
    Nemtom még nem találkoztam vele... :)
  • Sipocz
    Az újonnan installt gamámból teljesen eltünt az éjszakai burglár. Igaz minden bejárati ajtóm riasztós. Vmelyik kieg. leszedte ezt a jelenséget?
    Ha vmelyik simemnél nagyobb csapat vendég van, vagy éppen partyt rendez akkor feltünik olykor egy nem a faluhoz tartozó sárgazekés tag vagy egy amolyan "fehérbohóc". Igazán csak elzavarni tudnám, jön eszik, iszik, használja a szórakozást támogató tárgyakat és kész, mert az általam irányított jónépnek nincs vele opciója.
  • Carlos
    Nemtom. Nekem eddig csak egyszer betegedett meg a simem akkoris az extreme karrier miatt. :)
    Zárd karanténba a köhögős simet (egyik családtaggal se érintkezzen és sok kaja, sok alvással állítólag(!!!) meg lehet gyógyítani)
  • Sipocz
    Egyszer régen a gamában használtam az aranyhörcsög készletet az egyik kiskoru simem dolgai között. Az akkor a gyereket és a papáját megbetegítette és meg is haltak bele. Olyan síkideg lettem, hogy kibányásztam a gamából. Az új install megintcsak berakta ezt, ez is ugyanaz vagy ez már biztonságos? Egyébként törpefaragás közepette a simem elkezdett köhögni, ez is vmi átverés aminek betegség és kampec a vége?
  • Carlos
    A sims online-t nemtom, hogy mire jó, énis láttam már, de gőzöm sincs mi lehet az!!!
    Ajándékként fog szerepelni a törpe! Amúgy a MM-ben is van egy ilyen új barkácsasztal, csak az ilyen kis démonszobrokat csinál... :)
    Szerintem szebbek...
  • Sipocz
    Az egyik simemnek szüksege van mecha skill felnyomigálásra és a pajkosság miatt kapott egy kertitörpe barkácsoló készletet. Ismertem a szajrét korábbról is, de most vmelyik kieg. miatt a törpét ajándékként is lehet kezelni. Ha odaadja a cuccost vmelyik barátjának az mint tuti ajándék fog szerepelni vagy más hatása lesz?
    A komámtól kaptam egy sims online progit egy marha nagydarab exe-t. Mire jó ez?
  • Carlos
    Persze!!!
    Szóval vannak olyan varázslatok, hogy plö: LoveDust vagymi. Ezzel plö egy másodperc alatt barátot csinálhatsz magadnak (75/75). Bár a hozzávalók beszerzéséhez kell varázsolnod a MagicTownban, mert csak így tudsz "varázspénzt" szerezni, amiből megveheted az összetevőket.
    Amúgy a varázslatok darabra mennek, bár asszem ez a szerelemesítő varázslat 3 db spellt tartalmaz. Sok jó dolog van.
  • Sipocz
    Ez akkor csak egy szórakozási forma, vagy itt is vannak bizonyos karrier elemek. Használható-e ez a tudomány a mindennapi siméletben?
  • Carlos
    Nos, úgyvan, hogy felrakod a kieget. Jön egy muksó, aki a ház előtt hagy egy csomagot. Azt ha kinyitod, akkor pár varázscucc jön elő belőle. (amivel spell-t csinálhatsz meg egy varázskönyv, amiben a receptek vannak, varázspálca, ilyesmik). Ha akarod eladod, ha akarod megtartod, mind1.
    Csak opció, mint a szupersztárság. Viszont van egy csomó olyan cucc, ami fejleszti valami képességed és kell a varázslónak a kész termék (mézkészítés/cooking) és a Honey/Beeswax egy csomó varázslat alapanyaga. Ilyesmik.
  • Sipocz
    Én magam igencsak kedvelem az RPG-t és az a kieg. ahogy írjátok picit annak a mágiaformáira hajaz. Az asszonyom viszont szívből "nem kedveli" a "mágiázást". Kérdés: a mágia használat csak opció, vagy mindenképpen találkozol vele? Mert ugye nekem tetszene, neki meg nem.
  • Carlos
    Honnan lehet leszedni? Megnézném, mert nekem csak olyan nude patch-em van, hogy sík semmi nem látszik (nem mintha érdekelne különösebben, mert már pár év alatt megszoktam).
    Szóval, ha elküldenéd, vagy küldenéál egy linket, azt megköszönném!!!
  • Carlos
    Szerintem az egyik legjobb kiegészítő!!! :)
    Sok jó dolog van benne!!! :)
  • Sipocz
    Már megjött ISO-ban ma fog felmenni a gamára mint korona! Roppant kíváncsi vagyok rá, olvastam amit Colfire-ral értekeztetek itt, igen jól hangzik!
  • ATISoft
    A nudepatch-hez vannak módosított textúrák, amik életszerűbbek.
  • Carlos
    Jaja... :)
    Ha gondolod fennvan a warezcenteren a free-ben a Makin Magic... :)
    RIP ugyan, de ha gondolod szedd le... :)
    Bár nem kezesdkedem a kiegészítő RIP minőségét illetően!!!
  • Sipocz
    Hi!
    Sajnos ez az én tapasztalatom is, brühü-brühü! Talán az a vigasztaló, hogy az aprónép persuációi sokkal szélesebb skálán mozoghatnak mint a felnőtteké. Ha elég playfull egy felnőtt pl. a kispocok már akár 10/2 hozzáállásra is sikerrel nyomhat egy viccet, vagy kuckuckolást, no egy felnőtt próbálná meg ugyanezt lenne minusz mint atom!
  • Carlos
    Szerintem nem lehet!!!
  • Sipocz
    Hi!
    Szvsz a játékhoz letöltött nem Maxis cuccokról:
    A Coldfire által javasolt metód, "játsz echte Maxis szajréval" mindig biztonságos és nincs meglepi. Ha elegendő (legjobb ha az összes) kieg. fentvan akkor nem is annyira fontosak a letölthető matériák. Ha mégis szükséges (vagy épp tetszetős) vmi amit szeretnél jól nézz körül hogy honnan töltöd le. Egy dolog biztos, a fizetős site-ok dolgai prímák, tökéletes a grafikus illesztés és az animációk is pontosak. Itt egy cim, egy olyan site-ra mutat amelyik válogatást és kritikát ad a legjobb helyekről megfelelően katagorizálva:
    http://www.simsrevfix.bravepages.com/Index.html
    Fontosnak tartom, hogy a letöltött árut vizsgáld meg a simsfilecop és a simexplorer progikkal és ha csak egy pici kivánnivalót is hagy maga után töröld le!
    A letölthető cuccok egy részének (kivált a tárgyaknak) a tárfoglalása nagy és az animációja elég bonyolult, a zavartalan működéshez elég sok memóriára és gyors procira+grafikus megjelenítőre van szükség.
    Más: a sexualitás megjelenítése a gamában alapból szvsz. elégséges és nem is erről szól. Az élet(simélet) fontos részeként jó hogy van benne egy kevés, ha jelzés értékkel, akkor is. Nekem pl. van 3 kiskorum és ők is játszanak Sims-szel és sejtik hogy "azok a dolgok" mire jók, de ez soha nem torkolik obszcenitásba viszont jelzi a számukra, hogy egyébként az "ilyen tevékenységre" miért is van szükség.:)) A "nudepatch" nevü megjelenítő végsősoron illuzióromboló (naná! nekem is volt 2 percig:)) mert az eredménye nem naturalis, hanem egy nemiség nélküli texturaváz.
    Még mindig nyüglődök azon hogyan lehetne a gyereksimek érdeklődési körét fejleszteni-kiterjeszteni, nincs vmi. ötletetek? A felnőtjeim már olyan szépen haladnak, van egy simem aki minden tárgyhoz min. 6-os szinten hozzá tud szólni és így hihetetlen népszerű nemcsak a faluban, hanem a Townie-éknál és a "bolontsák szigeteken" is.
  • Carlos
    Miért van ilyen?
  • Carlos
    Én kezdő szupersztá vagyok... :)
    Megyek, asszem még játszom egy kicsit... :)
  • Carlos
    Nude Patch????
  • cold_fire
    Hát igen ahhoz el kell kezdeni a szupersztár karriert mert csak ott kapsz fekete rózsát az obsessed fantól..:)A második sorozat varázslás már sokkal többet ad.
  • Carlos
    Csak a kincsesővel találkoztam még... :)
    A másikat még nem csináltam össze!!!
  • cold_fire
    Azért mert a zongora .far file-ét használja,arra van ráhúzva ez vmi. házigyártmány.Inkább hivi cuccal foglalkozz,de ezt má lentebb írtam..:)
  • cold_fire
    Vedd le a directx-es hanggyorsítást,ha még nem tetted meg,v. rakj fel sp1-t(ha nincs).Ha ezek is megvannak passz,ui. most win98SE alatt jáccom..:)
    A 2003-ról nem tudok érdemben nyilatkozni..:)
  • cold_fire
    Ezért patchel a makin magic a végén olyan sokáig,hogy milyen kieg. van fent,aszerint lövi be a varázskönyvet.Mindet megcsináltam,de még az alsó hármat nem adta ide.
  • cold_fire
    A duelben mindig az ellenvarázslat kell,csak úgy tudol pontot szerezni.Pl.:lighting ellen jó a blue tornado v. a yellow izé..és így tovább,ezt ki kell tapasztalni..:)Azért nem semmi a két gyémánt dustos kristály:az egyik kincsesőt csinál a házban és környékén,a másik meg szupersztárt belőled..:)
  • Carlos
    Ha fennvan az ACE MEGA Codec Pack, akkor szedd le.
    Bekavar az mp3-ba és ezért kiakad!!! Sokaknál ez a hiba!
    Cold_fire-nél bővebb felvilágosítást is kaphatsz!!!!!
  • Carlos
    Tud valaki olyan oldalt, ahonnan a hivatalos site-ra felrakott cuccok INGYEN letölthetők?????
  • Carlos
    Másik kérdés:
    Rájöttél már a Duel című játék(?) lényegére?????
    Csakmert mindig legyőznek!!!
    Hogy kell azzal győzni??? Mi az értelme/lényege a Duel-nek???
  • Carlos
    Ehhhhhhhhhh........... :)
    Köszi!!!!!!!!!!!
    Jó fej vagy!!!!!
    KÖSZÖNÖM!!!!