5242
-
cold_fire #2041 Jól..ott nincs ilyen funkciójuk.Akkor holnaptól a te véleményedre is kíváncsiak leszünk..:) -
#2040 Lássátok! efféle élményeim még nincsenek, node ma délutántól....
Jó látom-é az egyes eszközök, amelyek vmi skill-t javítanak nem így működnek a downtownban és a bolontsák szigeten? (sakk, úszómedence) -
cold_fire #2039 nem béta,hanem teszt.. -
cold_fire #2038 A sims online a sims netes változata.De ha nem vagy EA szerverre havi 10 dolcsiért előfizetve szvsz egy kalap szamócát sem ér.Amit kaptál az valszeg a béta verzió.Warezben meg sem jelent. -
cold_fire #2037 Carlos arra a gyors futásra nem tapintottál még rá?:) -
cold_fire #2036 Á szokott még betörő járni,csak nagyon ritkán most van ugye mosómaci,büdösborz,barnamaci és a betörő..hát nem elég?Főleg ha a barnamaci megeszi a félkész mézem..:) -
cold_fire #2035 Passz..nekem a méz és a vaj miatt most fullon van..:)
-
cold_fire #2034 Nem a MIME?Mert az mindent megpattint a lakásból.Na végre mágikus szupersztár lettem..:) -
#2033 Mekkora cooking skill kell ahhoz, hogy a partyasztalt vagy a puncsosbödönt a simem töltse fel kajával-piával úgy hogy a vendégek még ne utálkozzanak? Egy házirobotot mellérakva így már megspórolhatnám a szakácsot:)) -
#2032 Nemtom még nem találkoztam vele... :) -
#2031 Az újonnan installt gamámból teljesen eltünt az éjszakai burglár. Igaz minden bejárati ajtóm riasztós. Vmelyik kieg. leszedte ezt a jelenséget?
Ha vmelyik simemnél nagyobb csapat vendég van, vagy éppen partyt rendez akkor feltünik olykor egy nem a faluhoz tartozó sárgazekés tag vagy egy amolyan "fehérbohóc". Igazán csak elzavarni tudnám, jön eszik, iszik, használja a szórakozást támogató tárgyakat és kész, mert az általam irányított jónépnek nincs vele opciója. -
#2030 Nemtom. Nekem eddig csak egyszer betegedett meg a simem akkoris az extreme karrier miatt. :)
Zárd karanténba a köhögős simet (egyik családtaggal se érintkezzen és sok kaja, sok alvással állítólag(!!!) meg lehet gyógyítani) -
#2029 Egyszer régen a gamában használtam az aranyhörcsög készletet az egyik kiskoru simem dolgai között. Az akkor a gyereket és a papáját megbetegítette és meg is haltak bele. Olyan síkideg lettem, hogy kibányásztam a gamából. Az új install megintcsak berakta ezt, ez is ugyanaz vagy ez már biztonságos? Egyébként törpefaragás közepette a simem elkezdett köhögni, ez is vmi átverés aminek betegség és kampec a vége? -
#2028 A sims online-t nemtom, hogy mire jó, énis láttam már, de gőzöm sincs mi lehet az!!!
Ajándékként fog szerepelni a törpe! Amúgy a MM-ben is van egy ilyen új barkácsasztal, csak az ilyen kis démonszobrokat csinál... :)
Szerintem szebbek... -
#2027 Az egyik simemnek szüksege van mecha skill felnyomigálásra és a pajkosság miatt kapott egy kertitörpe barkácsoló készletet. Ismertem a szajrét korábbról is, de most vmelyik kieg. miatt a törpét ajándékként is lehet kezelni. Ha odaadja a cuccost vmelyik barátjának az mint tuti ajándék fog szerepelni vagy más hatása lesz?
A komámtól kaptam egy sims online progit egy marha nagydarab exe-t. Mire jó ez? -
#2026 Persze!!!
Szóval vannak olyan varázslatok, hogy plö: LoveDust vagymi. Ezzel plö egy másodperc alatt barátot csinálhatsz magadnak (75/75). Bár a hozzávalók beszerzéséhez kell varázsolnod a MagicTownban, mert csak így tudsz "varázspénzt" szerezni, amiből megveheted az összetevőket.
Amúgy a varázslatok darabra mennek, bár asszem ez a szerelemesítő varázslat 3 db spellt tartalmaz. Sok jó dolog van. -
#2025 Ez akkor csak egy szórakozási forma, vagy itt is vannak bizonyos karrier elemek. Használható-e ez a tudomány a mindennapi siméletben? -
#2024 Nos, úgyvan, hogy felrakod a kieget. Jön egy muksó, aki a ház előtt hagy egy csomagot. Azt ha kinyitod, akkor pár varázscucc jön elő belőle. (amivel spell-t csinálhatsz meg egy varázskönyv, amiben a receptek vannak, varázspálca, ilyesmik). Ha akarod eladod, ha akarod megtartod, mind1.
Csak opció, mint a szupersztárság. Viszont van egy csomó olyan cucc, ami fejleszti valami képességed és kell a varázslónak a kész termék (mézkészítés/cooking) és a Honey/Beeswax egy csomó varázslat alapanyaga. Ilyesmik. -
#2023 Én magam igencsak kedvelem az RPG-t és az a kieg. ahogy írjátok picit annak a mágiaformáira hajaz. Az asszonyom viszont szívből "nem kedveli" a "mágiázást". Kérdés: a mágia használat csak opció, vagy mindenképpen találkozol vele? Mert ugye nekem tetszene, neki meg nem. -
#2022 Honnan lehet leszedni? Megnézném, mert nekem csak olyan nude patch-em van, hogy sík semmi nem látszik (nem mintha érdekelne különösebben, mert már pár év alatt megszoktam).
Szóval, ha elküldenéd, vagy küldenéál egy linket, azt megköszönném!!! -
#2021 Szerintem az egyik legjobb kiegészítő!!! :)
Sok jó dolog van benne!!! :) -
#2020 Már megjött ISO-ban ma fog felmenni a gamára mint korona! Roppant kíváncsi vagyok rá, olvastam amit Colfire-ral értekeztetek itt, igen jól hangzik! -
ATISoft #2019 A nudepatch-hez vannak módosított textúrák, amik életszerűbbek. -
#2018 Jaja... :)
Ha gondolod fennvan a warezcenteren a free-ben a Makin Magic... :)
RIP ugyan, de ha gondolod szedd le... :)
Bár nem kezesdkedem a kiegészítő RIP minőségét illetően!!! -
#2017 Hi!
Sajnos ez az én tapasztalatom is, brühü-brühü! Talán az a vigasztaló, hogy az aprónép persuációi sokkal szélesebb skálán mozoghatnak mint a felnőtteké. Ha elég playfull egy felnőtt pl. a kispocok már akár 10/2 hozzáállásra is sikerrel nyomhat egy viccet, vagy kuckuckolást, no egy felnőtt próbálná meg ugyanezt lenne minusz mint atom! -
#2016 Szerintem nem lehet!!! -
#2015 Hi!
Szvsz a játékhoz letöltött nem Maxis cuccokról:
A Coldfire által javasolt metód, "játsz echte Maxis szajréval" mindig biztonságos és nincs meglepi. Ha elegendő (legjobb ha az összes) kieg. fentvan akkor nem is annyira fontosak a letölthető matériák. Ha mégis szükséges (vagy épp tetszetős) vmi amit szeretnél jól nézz körül hogy honnan töltöd le. Egy dolog biztos, a fizetős site-ok dolgai prímák, tökéletes a grafikus illesztés és az animációk is pontosak. Itt egy cim, egy olyan site-ra mutat amelyik válogatást és kritikát ad a legjobb helyekről megfelelően katagorizálva:
http://www.simsrevfix.bravepages.com/Index.html
Fontosnak tartom, hogy a letöltött árut vizsgáld meg a simsfilecop és a simexplorer progikkal és ha csak egy pici kivánnivalót is hagy maga után töröld le!
A letölthető cuccok egy részének (kivált a tárgyaknak) a tárfoglalása nagy és az animációja elég bonyolult, a zavartalan működéshez elég sok memóriára és gyors procira+grafikus megjelenítőre van szükség.
Más: a sexualitás megjelenítése a gamában alapból szvsz. elégséges és nem is erről szól. Az élet(simélet) fontos részeként jó hogy van benne egy kevés, ha jelzés értékkel, akkor is. Nekem pl. van 3 kiskorum és ők is játszanak Sims-szel és sejtik hogy "azok a dolgok" mire jók, de ez soha nem torkolik obszcenitásba viszont jelzi a számukra, hogy egyébként az "ilyen tevékenységre" miért is van szükség.:)) A "nudepatch" nevü megjelenítő végsősoron illuzióromboló (naná! nekem is volt 2 percig:)) mert az eredménye nem naturalis, hanem egy nemiség nélküli texturaváz.
Még mindig nyüglődök azon hogyan lehetne a gyereksimek érdeklődési körét fejleszteni-kiterjeszteni, nincs vmi. ötletetek? A felnőtjeim már olyan szépen haladnak, van egy simem aki minden tárgyhoz min. 6-os szinten hozzá tud szólni és így hihetetlen népszerű nemcsak a faluban, hanem a Townie-éknál és a "bolontsák szigeteken" is. -
#2014 Miért van ilyen? -
#2013 Én kezdő szupersztá vagyok... :)
Megyek, asszem még játszom egy kicsit... :) -
#2012 Nude Patch???? -
cold_fire #2010 Hát igen ahhoz el kell kezdeni a szupersztár karriert mert csak ott kapsz fekete rózsát az obsessed fantól..:)A második sorozat varázslás már sokkal többet ad. -
#2009 Csak a kincsesővel találkoztam még... :)
A másikat még nem csináltam össze!!! -
cold_fire #2007 Azért mert a zongora .far file-ét használja,arra van ráhúzva ez vmi. házigyártmány.Inkább hivi cuccal foglalkozz,de ezt má lentebb írtam..:) -
cold_fire #2006 Vedd le a directx-es hanggyorsítást,ha még nem tetted meg,v. rakj fel sp1-t(ha nincs).Ha ezek is megvannak passz,ui. most win98SE alatt jáccom..:)
A 2003-ról nem tudok érdemben nyilatkozni..:) -
cold_fire #2005 Ezért patchel a makin magic a végén olyan sokáig,hogy milyen kieg. van fent,aszerint lövi be a varázskönyvet.Mindet megcsináltam,de még az alsó hármat nem adta ide. -
cold_fire #2004 A duelben mindig az ellenvarázslat kell,csak úgy tudol pontot szerezni.Pl.:lighting ellen jó a blue tornado v. a yellow izé..és így tovább,ezt ki kell tapasztalni..:)Azért nem semmi a két gyémánt dustos kristály:az egyik kincsesőt csinál a házban és környékén,a másik meg szupersztárt belőled..:) -
#2001 Ha fennvan az ACE MEGA Codec Pack, akkor szedd le.
Bekavar az mp3-ba és ezért kiakad!!! Sokaknál ez a hiba!
Cold_fire-nél bővebb felvilágosítást is kaphatsz!!!!! -
#1999 Tud valaki olyan oldalt, ahonnan a hivatalos site-ra felrakott cuccok INGYEN letölthetők????? -
#1998 Másik kérdés:
Rájöttél már a Duel című játék(?) lényegére?????
Csakmert mindig legyőznek!!!
Hogy kell azzal győzni??? Mi az értelme/lényege a Duel-nek??? -
#1997 Ehhhhhhhhhh........... :)
Köszi!!!!!!!!!!!
Jó fej vagy!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!