SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem volt hasonló a Hot Date-nél. Én továbbot nyomtam és ment (megy simán). Bár nekem valami skinnél volt CRC-s... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Nyomnám szívesen,de már 500 mega sincs a 15BG-ól..😞
Valószínû..ez a szerveretek hibája..ezért nem jó ilyen nagy filet másolni,mert qrva könnyen megsérül..
Vagyok!
Fogdokinál voltam, bassza meg!
Fáj a fejem ezerrel!!! 😊
Szóval erre nincs megoldás sajna. Amúgy én ledózeroltam egy épületet (jobb felsõ) és a helyére építettem egy tök újat!!!
Energia talán kávéval növelhetõ, a fun-ra meg ottvannak a tévék, a diszkó stb. 😊
Fogdokinál voltam, bassza meg!
Fáj a fejem ezerrel!!! 😊
Szóval erre nincs megoldás sajna. Amúgy én ledózeroltam egy épületet (jobb felsõ) és a helyére építettem egy tök újat!!!
Energia talán kávéval növelhetõ, a fun-ra meg ottvannak a tévék, a diszkó stb. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Bazz az nagyon nagy..😞
húha...és hol?
Feltelepedett hiba nélkül?
Dehogyis..az egy sims-féle játék asszem a másik címe Spring Break..tengerparti nyaralókat kell futattni..
Télleg megy a vacation?
Ja ezt mondtátok tegnap..és Beach Life esetleg?Oszt még besavanyítunk még1 simset..😊
A gladiátor megvan de csak 2 cd-s dvdrip-ben feliratosan vagy szinkronosan de rossz minõségben!
Engem meg a gladiator érdekel,de nagyon!

Amúgy is találsz mindent ott,de ágyat hiába fox berakni,szvsz aludni akkor sem fox tudni..😊Igen persze azt építel amit akarsz..
Aham, ertem, akkor egyszerubb ha epitek egy szobat magamnak valahol a kozpontban az egyik emeleten, mindennel ami nekem kell! ez megoldhato ugye?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
asszittem van..1500-9874009-0973804-6601
oxy..majd írd meg,hogy hogy megy..a száma nem kéne?

#1097 lehet,hogy most ébredtem,de teljesen hüle nem vagyok..😊
Tedd be a cd-t, kattints a sajátgépre és nézd meg mit ír a cd-rom alá. Oda írja ki a cd labeljét.
Ezt nem értem,de hagyjuk...Vacation..
Mán látom javítva...
Kis betûkkel van írva végig az hogy vacation? Mertz ha rossz nevet adok a cd-nek nem fog menni.
vagy ez kell? the_sims_ep4
Még mindig vacation van rajta...

Az energiát studiotownban nem lehet,de a funt,hygienet,bladdert etc.. ezeket igen.Ja új stúdiónak nincs hely,csak ha egyet átépítel.
A setup könytár egymáson van arra vigyázzatok,a felesleget már leszedtem..😊
Ja csak ez a neve..mér nem elég?😊
A neve Vacation, az angol verzióé pedig On Holyday. De nézfd meg itt: www.thesims.com - expansions.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Vazze! senki sincs itt!? 😞(( nem tud valaszolni senki?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szia! itt vagy most Carlos? hogy epitetted a studiot? mert en megneztem tegnap a terkepet es semmi hely nincs, ahova egy uj studiot epithetnek! Vagy te atepitettel egyet? az a bajom, hogy az energiat es a funt, meg a higeniat nem nagyon tudom ott novelni, ezert gyakran haza kell menni! 😞 van erre valami jo megoldas?
Úgyhogy egy picit át kell rendezni,de megvan minden file most néztem.
Hú bazz a sok reconnact miatt összekeveredettA setup könytár az ok csak nem kell kétszer,a 0001,00002,autorun,simscd,start ezek kintre kellenek .
Akkor ennyire le van terhelve?7k-nál többel nem jön..
Mér ilyen szar a letöltési sebesség?