5242
  • cold_fire
    Váááóóó..:)Nekem egy kristályom van az is zöld.:)Én egy háromszínű virágot és vmi. szobrot kaptam,de ugye ezek költözéskor eltűntek.Meg nem is adtak semmit.
  • Carlos
    Hehe...Küld el a kélpet a mélemre!!!
    Ja, és írd is le, hogy mi látható rajta!!!
    Ha az jó Neked!
  • Carlos
    Ja, kristály adta, a fekete asszem!!!
    Amúgy Már négy kristályom van:
    Kék/Lila: Teleport
    Piros: Lábgyújtás
    Fekete: Tűzoltás
    Fehér: Lebegés
    Eddig ennyi. Mostanában nem kapok semmit!!! Amúgy Te milyen zuzmóról beszéltél még lentebb??? Meg milyen szoborról???
    Nekem eddig semmi ilyesmim nem van!!!
  • cold_fire
    Már az egész család varázsló és szupersztár..:)
  • cold_fire
    Honnan van tűzoltás varázslaod?kristály?
  • cold_fire
    A gyerek varázslataira vagyok kíváncsi..ide hogy a gránátba lehet képet rakni?:)
  • Carlos
    Asszem bevállalom van. Tűzoltás varázslatom... :)
    Bár parás a dolog!
  • Carlos
    VÉGRE ITTVAGY!!!
    ÖRÜLÖK NEKED!!!
  • cold_fire
    Ez a topik 600 és 601..:)
  • cold_fire
    No..hát én sem sok különbséget találtam,eddig csak annyi,hogy a szellemek huhognak..:)Sárkányt vicky vámpírtól tudol venni és úgy kezelni mint a háziállatot,de nem ajánlom mert ha szar a kedve rádgyújtja a házat..:)Tehát:kapsz egy tojcsit bölcsiben,ringathatod,hallgatahatsz vele zenét és kikel.Ja és még valami:a kölök is tud varázsolni!Hogy mit azt nem tudom,mingyán letesztelem..:)
  • Carlos
    Cold_Fire: #2101 PLS!!!!!!!
    THX!!!
  • Carlos
    Nem érdemes letöltened, mert a Delux az a Sims és a Livin Large egyben!!! :)
  • Carlos
    warezcenter??? ;)
  • Carlos
    adult patch nem növeszt semmit... :)
    Attól láthatod a simjeidet meztelenül fürödni etc. Nem lesz kikockázva!
    A beraksz skineket meg egyéb ilyesmit, akkor ajánlom a file cop-ot még!!!
  • Carlos
    Ezt Kisjimy tuggya most... :)
  • Carlos
    Nos, mindenképpen szedjél le minden kodeket aminek köze van az mp3-hoz és azokat is, amiknek nincs!
    Szóval ne legyenek kodekek fenn. Aztán így nézd meg a játékot. Majd egyesével óvatosan mehetnek vissza. Ha valamivel kiakad, akkor az lesz a ludas!
    Nekem az Ace volt...Uninstalltam és műxik!
  • Carlos
    Egyértelmű!!!
    Akkor akar lejátszani mp3-at szerintem!!!
    Ez nekem is volt. Próbáld meg, hogy veszel egy rádiót és kapcsolgatod összevissza (Country-Latin etc). Ha kidob, akkor kodek hiba!!! Nekem is ez volt!
  • Carlos
    Akkor ok.
  • Carlos
    Esetleg XP-d van?
  • Carlos
    Miazhogy kidobta???
    Játék elindít és Desktop???
  • Carlos
    Jaja... :)
  • Carlos
    Sok jó cucc a Simshez!
  • Carlos
    Egyes CD-t kell!!!
    (Még megvan a krekkeletlen 1-es CD-m... :))
  • Carlos
    Megnem mondanám, de mingyárt megnézem!!!
  • Carlos
    warezcenteren fennvolt, de törölték! :(
    Sorry!
  • Carlos
    Mesélj egy kicsit a MT-ba költözésről!!!
    Mik az előnyei, hogyan lehet olyan dolgokat szerezni, amit a sima Townban nem! Merthát oda költöztem és eddig semmi külömbség... :((
    Szóval??? Mesélj please, hogy miket kell csinálni, hogy legyen sárkányom plö!!!
  • Carlos
    Kolléga! :)
    Miben?
  • Sipocz
    Jaja!
  • Carlos
    Megvan...Jókora lámer kérdés volt!!! :)
    Csekkolom majd, csak most gyűjtök... :)
  • Carlos
    Nono!!!
    Hogy is lehet átköltözni Magic Townba???
  • Carlos
    No, így már érthető!!! Programozó vagy? :)
  • Sipocz
    Tehát: nem a karigenerálásra gondoltam. A gama közben Ctrl_C és az input csíkra berírható az "autonomy xx" parancs. Ez van, ez jó és az ezelőtti Sims installomban (LivLarg-ig volt meg egy azota gallyrament gepen) be is volt állítva a tagoknak egy kb 75%-os önállóság. Na mostan azt nem tudom, hogy a kiegekkel felrakott tehát a jelenlegi installomon ez gyárilag mennyi, illetve van-e javaslatotok hogy mennyi legyen. Azért kérdem mert a gyári beállítás a számomra kissé nagy önállóságot ad a simeknek, ami egy 4-5 személyes simháztartásban már néha prüccös. Bár valószinü, hogy inkább magam fogom a stuffhoz igazítani a stílusom.
  • cold_fire
    Passz nekem sem csinálnak semmit,de ha minden jólmegy ma én is átköltözöm magictownba..:)Az öcsémnek már van kis sárkánya is..:)
  • cold_fire
    Van öt fő tulajdonsága mindegyiknek.Outgoing,neat,playful,active(az ötödik nem ugrik be)ezeket kezdééskor tudod variálni 20 pontot eloszthatol közöttük,v horoszkóp szerint állítod be.De ezt a kristálygömb és az ufo is változtathatja.
  • Sipocz
    Tehát a simeknek van saját tevékenységi sorának meghatározásában némi önállóságuk. A gama egyébként egy afféle "körös" szisztem szerint időziti az egyes cselekvéseket, azzal együtt persze, hogy a megkezdett cselekvés animációban és multimédában már "körön" kívül fut. Biztos megfigyelted, hogy ha sokáig nem törődsz egy simmel akkor a számára legkedvezőbb lefolyásu még elérhető cselekvést választja. Ezt nevezem én autonómiának és ennek értékét szeretném kissé visszafogni. A gamában mint egyfajta türelmetlenség jelenik meg a dolog. Persze a "zombi mod", amikor a magárahagyott sim csak áll ötlettelenül és nincs egy épp gondolata nem jó, ez lenne az autonomy 0. Szvsz. a szimulátor úgy képzi le, hogy "dumy" köröket iktat be a simek számára, gondolom a 0 db. "dumy kör" az ötletgyáros simet adja, akinek még talán parancsolni sem lehet (100 autonomy). A közel végtelensok "dumy kör" meg a zombit állítja elő. Van egy rejtett parancs, az "autonomy xx", ahol az xx helyére beírhatod az önállóság mértékét. (bocsi a májerkodásért!:))
  • Carlos
    Ezt a megfogalmazást sajna nem értem... :)
    Magyarosítanád???
  • Sipocz
    Nem tudjátok-é, hogy a simek autonom gondolkodása a 100-as skálán gyárialapból mekkora? Néha kissé "önfejüek" a tagok:)) Esetleg tudtok-e ajánlani vmi elfogadható értéket, a zombikat sem csipom, de az ötletgyárakat sem:))
  • Carlos
    Cold_fire: #2082
  • Carlos
    Akkor egyetértünk!!!
  • Sipocz
    No most van éppen a "nagy szokatás" a macsek és a családtagok között a déltengeri vakációszigeten. Azt gondoltam, hogy helyből magasabb lesz a kölcsönös hozzáállás és meglepett az is hogy nem lehet a gyerekkoru simmel vásároltatni. Ez azért lett volna jó mert helyből a jószág a megvásárlót tekinti gazdának. No nem baj mert manapság őrületeset futkároznak a tengerparton és szépen nő a hozzáállás.
    off: Innen ismerszik meg a jó gama vagy gamarendszer: kortalanul szól bárkihez aki fogékony rá. Én 20 éve túrok ámitógépekkel és kb. azóta rajongok a JÓ(!!) szg.játékokért. Aki meg nem fogékony, lehet a game-k által leginkább megszólított korosztályban vagy nemben úgy sem fog bejönni. Sajnos ők nem tudják mit vesztenek. Talán egy új gondtalan gyerekkort? Egy jó Simsezés szvsz. jobb mint akármelyik szappanopera vagy un. valóságshow! (a létezés árnyékosabb oldalairól meg már ne is szóljunk!!) on: