SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferencz
Igen! 😊

Dienn
megvan neked az unleashed?

Ferencz
Mindenesetre köszönöm!!!

Dienn
nem tudok segíteni :-((((

Ferencz
Ennek õszintén örülök! De én mit ronthattam el. Clone CD-vel csináltam az img(=bin). De az applyppf nem üzent semmi hibát, mert felismeri, ha nem egyezik a mérete a file-nak. ???

Dienn
nekem sikerült azzal a megoldással

Ferencz
Hát ez alapján csináltam én is! Mégsem megy!

Dienn
Kinek van Sims Unleashed-je?

Dienn

Dienn

Dienn
#600 <--Innen meg tudnod csinálni, ha követed az utasításokat.
Ne írd ki õket használj daemon tools-t vagy valami hasonlót.

Ferencz
Segítsetek kérlek!!! Lassan az idgösszeomlás szélén járok a Superstarral kapcsolatban. Egyszerûen nem vagyok képes mûködésre bírni. Letöltöttem a patch-eket.
Csináltam az 1. lemezbõl egy BIN-t majd rányomtam a patch-eket minden szuper! Kiírtam egy lemezre majd full install az elejétõl és semmi. Vagyis ugyanaz ami eddig volt kilép az EA logo után. Majd megcsináltam mégegyszer hátha de nem és nem. Kérek valakit, hogy rágja a számba mit is kellene tennem, mert komolyan kezdek elkeseredni.

Dienn
A Fant a lopásban a szekrény nem gátolja meg, de az altó igen. Nem tud bemenni az ajtón.

Dienn
Ezekrõl az oldalakról még sokfele el tudsz linkelni.

Dienn
pl: http://aroundthesims.online.fr/index.html
http://www.lerilai.com/index.htm
http://www.simsplay.com/doc_thesims/off_cools/index_cools.php
http://www.simskins.net/main.html

TopGun
Koszi, megnezem mire jutok vele!?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dienn
Nem hiszem hogy bárki is tudna jelszót hozzá. Fizetõs. Van még néhány igényes oldal, érdemes azokat nézegetni.

A fant csak ideiglenesen tudod elkergetni.A fejed jelenik meg nála vagy simán,vagy pirossal áthúzva.
A template studiotown könyvtárba rakd szvsz,de azért mentsd le elõtte a könytárat.
Jó nagyot kívánunk!Dógoztam.Én csak filmet forgatok mostanság.A Simmy Awardot 4,5 csillagtól bármikor megkaphatod,kis díjak nem kellenek hozzá.A kicsibõl már csak a modell arany hiányzik.Az a pöcsköszörû még nem vitte el,mióta csiilagos ajtó+szekrény kombó van.Na történt vkivel vmi említésre méltó?
TopGun
Sehol senki? 😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Na szoval! az a helyzet, hogy megneztem tegnap a jatekot es tobb user konyvtarat is talaltam, ahol ezek az epuletek vannak, olyan, hogy jatekmentes, olyan konyvtart nem talaltam! talaltam kb 10 olyan konyvtart ahol epuletek vannak! akkor most melyikbe rakjam bele amit kuldtel? 😞

Carlos
Honnan lehet szerezni díjat?
Nekem egy bronz klippes van asszem, meg egy nemtommármilyen! 😊
Te hol alakítasz a nagy díjakért?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Punnyadás van.
Mindenki jáccik?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Végülis itt mindenkinek!
Szuper! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okés!
MAjd értesíccs!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Honnan lehet szerezni díjat?
Nekem egy bronz klippes van asszem, meg egy nemtommármilyen! 😊
Te hol alakítasz a nagy díjakért?

Þór vígi þessi rúnar

justin
Közben megtaláltam 😊

elküldtem..
justin
Küldj egy számot az emilemre.

brühühühü.. nem tudja valaki elküldeni nekem mondjuk icqn?
nem tudja kicsomagolni.. akkor most mi van? 😞((((((
The.Sims.Superstar.Crack.Fix-FLT.zip hibás a fájl..
hát már ez a második nap, hogy szarakodok vele..mérdges leszek és összetöröm a cdt
justin
Tarts ki már nincs sok hátra

justin
http://superstarfix.cjb.hu
de itt még megvan elvileg 😊

valaki, akárki..segítsen végre legyen szives, mert be fogok kattanni ettõl a simstõl...
justin, csak egy baj van, ezen a honlapon nincsenek fenn ezek a filok..legalább is elõlem nagyon elbújnak
Dienn
cold_fire küldtem mailt

kösz, megnézem
justin
...elõtte és utánna is vannak hasznos tanácsok

justin

justin
Tedd fel a kérdést.

TopGun
Na MOST! kaptam meg a ket filet! koszi! szolok majd, hogy mi a helyzet vele!

Jól scoldozd le,ha bebrunyál a házba..(tócsa v. kaki )katt és scold..én is superstar vagyok van jelenleg egy simmy awardom(ezt hozza Marilyn Monroe)és egy arany filmes díjam..
TopGun
Igen az! es megsem kaptam semmit! pedig oda akarmekkora filet lehet kuldeni! 😞(

Carlos
4.5-en vagyok és nekem is van már 2 díjam!!! Két gagyi! 😊 Eddig még nem próbálkozott!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hehe... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem eddig nem jött be!
A kutyát hogy lehet a legjobban a HouseHold-ra bírni? Eddig csak kettõ van neki és nemtom, hogy mikor lette az a kettõ!

Þór vígi þessi rúnar