SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a Sims Superstart, elindul de amikor a kreált simeket lerakom a térképre mindenre azt kapom hogy:
Not actions available!
Mi túróért nem mükszik???????
Segítsetek mert már nagyon játszanék!
ha tudtok küldjetek mailt!!! [email protected]
1000köszönet
Segítségre lenne szükségem. Tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni az Unleashed-et. Egyszer már letöltöttem, de sajna nem müködik.
Elõre is köszi a segítséget.

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Úristen hód, fújd már ki!!!

akkor mondogasd ezt, majd ha fizettel erte
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akkor szolj, ha majd adtal erte penzt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kotelezo
a lenyeg, hogy a sztarokkal kell haverkodni
a sztarokat meg ugy tudod elkapraztatni, ha sorra veszed nekik a nyaklancokat, gyuruket
szal mielott sztarnak mesz, nem art gyurni egy kicsit az anaygiakra, es felnyomni ertelemszeruen azon tulajdonsagaid jo reszet, ami egy sztarnak kell
pénz,pénz,pénz....
CSAK a Fradi

Direkt a Sims2-höz van... El lehet vele szórakozni..
Ez elég balga kérdés. Szórakozásból, meg mert érdekes (elõszörre), mellesleg meg egy csomó cuccot is lehet letölteni hozzá, ruhákat stb.
Meg még vagy száz helyen.. Ez jutott eszembe elõször.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A 2-höz ?? Ne vacakolj már, ki se jött, akkor minek csinálnék hozzá embereket ????

És nemcsak az öregedés, és a 3D-s grafika miatt.
Nézegessetek Sims2-s oldalakat, és persze videókat.
Kezdve az építkezési, környezetkialakítási lehetõségekkel -hát, enyhén szólva eltér a Sims1, hogy úgy mondjam kezdetleges voltától...
És ha azt is nézzük, hogy te alakíthatod a sims-ed olyanná amilyenné szeretnéd..., az is nagy elõrelépés a sims1-hez képest...
Az öröklõdésrõl meg: Szvsz nevetséges volt a Sims1-ben, hogy két szõke emberkének is lehetett fekete utódja

, hehe, mintha a postás lenne az apa... 😊))
Szóval nézzetek meg egy pár (mondjuk a legutóbbi két-három) videót, és még sok újdonságot is láthattok majd...
De én kicsit elõvigyázatos vagyok abból a szempontból, hogy nem olvasok el minden új infót, hogy mikor megveszem a játékot, legyen minek örülni, legyen újdonság is... 😊))
Szerintem jó lesz a Sims2. Csak az árától fázom egy kicsit, hogy nagyon drága lesz... 😞
max a házikedvenc fog hiányozni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray