SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azoli
Üdv!
Feltettem a Sims Superstart, elindul de amikor a kreált simeket lerakom a térképre mindenre azt kapom hogy:
Not actions available!
Mi túróért nem mükszik???????
Segítsetek mert már nagyon játszanék!
ha tudtok küldjetek mailt!!! [email protected]
1000köszönet

Tuvok
2 CD-s játék becsomagolásával nem sokra mész ...

Tudnál olyant is esetleg ahol csomagolva vannak a fájlok, mert ezek túl nagyok.
Adam5
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni az Unleashed-et. Egyszer már letöltöttem, de sajna nem müködik.
Elõre is köszi a segítséget.
Senki nem fórumozik?Kár.
Szerepelj sokat, fényképeztesd le magad, legyen meg a kellõ skillpontod és hamarosan fejlõdsz. A rajongók pedig az egyre "ragyogobb" csillagodra fognak a rajongóiddá válni.

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"

cseri001
Elnézést, hogy segíteni akartam, és belinkeltem neki egy oldalt, ahonnan leszedheti!! Máskor nem teszem!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Na,senki sem forumozik?

Akkor ügyes vagy

A Sims2-ben szerintem minden lehetõség meglesz, ami a Sims1-ben (na jó lehet hogy a varázslás nem).

Van olyan, aki fölrakja a Sims-es oldalára a BodyShopot, mikor a hivatalos oldalról is simán és INGYEN le lehet szedni (ráadásul nem is olyan nehéz kitalálni hogy www.thesims2.com 😄DDDDD)

ha nem a netrõl szeded le

én meg igen

Tuvok
pffff, hát akkor félreértelmezted, mert egyáltalán nem sírás, nézd meg jobban, mielõtt hülyeséget írsz

Mike at home
sirsz, hogy jaj lesznek kiegeszitok, meg lehuzzak az emberekrol a penzt
akkor mondogasd ezt, majd ha fizettel erte

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tuvok
mi ebben a rinya ???????

Tuvok
majd fogok, ha lesz értelme

Mike at home
jaj, nem kell rinyalni
akkor szolj, ha majd adtal erte penzt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor ne csinalj
nem kotelezo

Mike at home
tudunk
a lenyeg, hogy a sztarokkal kell haverkodni
a sztarokat meg ugy tudod elkapraztatni, ha sorra veszed nekik a nyaklancokat, gyuruket
szal mielott sztarnak mesz, nem art gyurni egy kicsit az anaygiakra, es felnyomni ertelemszeruen azon tulajdonsagaid jo reszet, ami egy sztarnak kell

Mike at home
10k ahogy szokott

cseri001
Nem kötelezõ kipróbálni...

Tuvok
De ez már 2. rész, és a vásárlót nem lehet a végtelenségig lehúzni, ha ezt is ugyanolyan "üresre" csinálják, mint az elsõ rész alapjátékát, akkor a kutya se fogja megvenni, így gyorsan ki kell nekik adni egy kiegészítõt, ami megint plusz munka, reklám, kiadás, és cseszhetik az álombevételt, ráadásul a Sims 2 alap sose lesz egymagában olyan sikeres, mint az elsõ rész alapja volt .

Tuvok
Csak azt nem értem miért kellene egy olyan játékhoz embereket csinálnom, ami még meg sem jelent, miért nem jó ez akkor, ha már kadták, és tudom, hogy milyen van értelme csinálni .

Terminátor14
van gógyijuk, éppen ezért lesz az alap játék megint szAR 😊 (monnnyuk nekem amúgy sem jön be a Sims, de ez akkor is így van)...mert ugye akkor megint jön majd a tucatnyi kieg., amiket bizony meg kell venni az alap gaméhoz 😊
pénz,pénz,pénz....

CSAK a Fradi

cseri001
Mellesleg egy próbát csak megér, nem??? Ha nem tetszik, vagy unod, akkor uninstall...

cseri001
Márpedig miért ne lenne olyan?
Amúgy hogy vagy, rég dumáltunk... 😞

cseri001
Mire gondolsz??? Az emberek nem változnak, amiket te csinálsz...
Direkt a Sims2-höz van... El lehet vele szórakozni..

Tuvok
Hát de még ki se jött, addig meg sokminden változhat ...

cseri001
Meg, hogy megnézd, hogy nem lesz a bombanõdbõl "rusnya öregasszony" 😄

cseri001
Hogyhogy minek?
Ez elég balga kérdés. Szórakozásból, meg mert érdekes (elõszörre), mellesleg meg egy csomó cuccot is lehet letölteni hozzá, ruhákat stb.

cseri001
Itt is ingyen van 😊))
Meg még vagy száz helyen.. Ez jutott eszembe elõször.

Le lehet a hivatalos honlapról is ingyen tölteni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem is qrva jó lesz a Sims2,már ha olyan lesz amilyen az ingame videóban volt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tuvok
Na hold it, hold it !

A 2-höz ?? Ne vacakolj már, ki se jött, akkor minek csinálnék hozzá embereket ????

cseri001
http://sims2hun.atw.hu/
Innen letöltheted.
A Sims2-höz lehet vele embereket csinálni... 😊)

Tuvok
nincs

amúgy mi az ? 😊

cseri001
Sok stúdióvárosban töltött idõ, persze a mikrofon mögött, vagy a lemezstúdióban reklámok... Kb. egy a nyitja a továbblépésnek. És még az is fontos, hogy próbálj összeismerkedni ún. "sztárral", és barátkozz vele...

cseri001
Azért nem lesz rusnya öregasszony.. 😊)
Nincs BodyShop-od?

Lehet h én vagyo ka balfasz de fél csillagnál nem tudok továbbmenni, rajongókkal nem tudok jóban lenni mivel nem jönnek (bár lehet h nem véletlen a csak 0,5 csillag miatt).Remélem tudtok segíteni

Tom3
Hát a Sims2ben már biztos lesz gyerekem.
Tuvok
Én félek ettõl az öregedéstõl, nemtom milyen lesz, ha a bombázó feleségembõl egy botladozó rusnya öregasszony lesz . 😊

cseri001
Szerintem meg nagyon jó lesz a Sims2, egészen más, mint a Sims 1...
És nemcsak az öregedés, és a 3D-s grafika miatt.
Nézegessetek Sims2-s oldalakat, és persze videókat.
Kezdve az építkezési, környezetkialakítási lehetõségekkel -hát, enyhén szólva eltér a Sims1, hogy úgy mondjam kezdetleges voltától...
És ha azt is nézzük, hogy te alakíthatod a sims-ed olyanná amilyenné szeretnéd..., az is nagy elõrelépés a sims1-hez képest...
Az öröklõdésrõl meg: Szvsz nevetséges volt a Sims1-ben, hogy két szõke emberkének is lehetett fekete utódja , hehe, mintha a postás lenne az apa... 😊))
Szóval nézzetek meg egy pár (mondjuk a legutóbbi két-három) videót, és még sok újdonságot is láthattok majd...
De én kicsit elõvigyázatos vagyok abból a szempontból, hogy nem olvasok el minden új infót, hogy mikor megveszem a játékot, legyen minek örülni, legyen újdonság is... 😊))

Szerintem jó lesz a Sims2. Csak az árától fázom egy kicsit, hogy nagyon drága lesz... 😞

Mike at home
up

bár most lehet hogy megcáfoltam önmagamat,de ha tényleg sok új tárgy lesz benne akkor lehet hogy megszerzem az alapot is

Szerintem is de tényleg nem lenne rossz dolog ha betartanák azt amit Tuvok írt

Mike
szerintem nagy durranás lesz

max a házikedvenc fog hiányozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
csak adják ki tényleg

Mike
nekem az nem tetszik, hogy minden varázsütésre tõrténik, és nem szép lassan folyamatosan változnak a szereplõk