SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helo minden kiegészítõhöz szükséges az alapjáték? ha igen akkor azt honnan lehet letölteni? thx
Saint of Underworld N/Me
Na kezdhetitek felrakni a gladiátort és a sof 1-et,megy az unleashed

Igen!
Nekem egyszer sikerült, akkor nem mentettem el! Eleinte, mikor friss szupersztár vagy, érdemes olyan dolgokat csinálni, amibõl tuti jól jössz ki (hangstúdió,orvosos film,fotózás).
Akkor már lesz annyi plusszod, hogy csak nehezen tudsz visszaesni!
Nekem egyszer sikerült, akkor nem mentettem el! Eleinte, mikor friss szupersztár vagy, érdemes olyan dolgokat csinálni, amibõl tuti jól jössz ki (hangstúdió,orvosos film,fotózás).
Akkor már lesz annyi plusszod, hogy csak nehezen tudsz visszaesni!
Þór vígi þessi rúnar
Mél ment..

helo minden kiegészítõhöz szükséges az alapjáték? ha igen akkor azt honnan lehet letölteni? thx
Saint of Underworld N/Me
Hát mongyuk nem árt a Hot Date! Amúgy az összes kiegészítõ beszerzées javallot!!!
Þór vígi þessi rúnar
Csak remélem, hogy ezt nekem címezted?!
Természetesen és is parancssorban (+ natív DOS alatt) patch-eltem. Azon, hogy a file mérete nem változott abs. nem csodálkozom, mert mint mondottam volt 0-kat írt felül a patch. Ha úgy gondolod a deviance féle anyag segíthet, akkor küld el e-mail kérlek. >>> [email protected] Köszönöm a segítséget. 
Természetesen és is parancssorban (+ natív DOS alatt) patch-eltem. Azon, hogy a file mérete nem változott abs. nem csodálkozom, mert mint mondottam volt 0-kat írt felül a patch. Ha úgy gondolod a deviance féle anyag segíthet, akkor küld el e-mail kérlek. >>> [email protected] Köszönöm a segítséget. 
Énse szoktam visszaolvasni! Csakha belinkelik a megoldás számát! Minek olvassak át 1287 hozzászólást, ha valaki elmondhatja. Akár 123-adszor!
Þór vígi þessi rúnar
De ezekeben az a jó,hogy nagyon el kell baszni ahhoz,hogy ne adjon pénzt és csiilagot..

De jó,hogy mán ezeket eccer én is leírtam...hát visszaolvasni senki sem szokott???
ooops az elõzõ neked ment!
Pot kívánunk!Ha fel tudod ms-dos parancssorba patchelni akkor sem változik a .bin file mérete csak a tartalma(a securom és safedisc2 filekkal kibõvül).Ha kell írj,és átküldöm a deviances cuccost.

na igen. Ha az elsõ körben elcseszem az összeset a kifutón, akkor álltalában LFL a jó. Eddig 3x bejött! 😊
Þór vígi þessi rúnar
A késõbbiekben ahol kétszer lehet próbálkozni, oda szerencse kell, és egy papír ahova leirod a jo megoldásokat,van ami ismétlõdik.
A kifutónál a klippkészítésnél és a jelenet forgatásnál lehet csak kétszer próbálkozni, a többinél háromszor lehet. A 3 próbálkozás elég arra h megtaláld a megfelelõ kombinációt.
Dehogyis!
Figyi:
1 2 3
x x x
3 1 2
o o x
3 1 1
o o o
x: nem tetszik
o: tetszik
Figyi:
1 2 3
x x x
3 1 2
o o x
3 1 1
o o o
x: nem tetszik
o: tetszik
Þór vígi þessi rúnar
Köszi de mi van akkor ha az elsõ kettõ jó és a 3. nem? Egy nap csak egyszer lehet ?
Otthon csinálj sok törpöt és vegyél néhány virágot. Hívd fel star ismerõsöd és vidd el kajolni. Kaja elött dumcsi, ajándék, baráti ölelés, biliárd oszt mehet a kaja. Nálam tuti módszer
Van 3-szor 3 választási lehetõséged. Mondjuk legelõször a 1,2,3-at választod. A hangmérnökön látni lehet h melyik tetszik neki és melyik nem. Ha jó a 2.-ik akkor csak ez 1.-n és a 3.-on kell változtatnod.
Hogyan kell barátkozni az aranycsillagosokkal??? Mert akivel barátkozom 72/24-re ismerõs, de mégsem barát
Mit tegyek??? Hiába van már két és fél csillagom, se a fotós, se a hangstúdiós nem elégedett velem, vissza is esik a csillagom értéke. Pedig tanítom otthon a csajomat ezerrel mindenre.
Írjatok ötleteket, tippeket, ki hogyan lép elõre!!!
Köszi
Mit tegyek??? Hiába van már két és fél csillagom, se a fotós, se a hangstúdiós nem elégedett velem, vissza is esik a csillagom értéke. Pedig tanítom otthon a csajomat ezerrel mindenre.
Írjatok ötleteket, tippeket, ki hogyan lép elõre!!!
Köszi

Betti
Abba a balfék STUDIOBA 3csillag után mit énekeljek mert a hangmérnöknek nincsen semmi mûvészi hajlama ezt azért gondolom mert semmi nem tetszik neki . Mi a sorrend?
Próbáltam a két patchelõset! Deviancés az melyik? Crack FIX? Ha igen, akkor azt is próbáltam! A készülékem 😊 teljesen jól mûkxik. Win XP SP1. Korekt proc, ram, vid.card. Mégis boldogtalan vagyok 😞(
Igen! Csináltam. Letölteni ugyanis nem nagyon tudom. Elviekben ebben (nem!) lehet hiba. Persze lehet ez is az ok 😞 Mindenesetre összehasonlítottam "fc /b" vel a BIN állomáyokat patch-elés után és jelentõs különbségek voltak. Rengeteg 00 volt az "eredeti" BIN-ben ami felül íródott. Tehát valami konkrét dolog történt. Mégsem megy! 

Küldtem mélt..
A 0days fiúkat nem kérdeztétek még?Õk általában fel tudják a szervereket hajtani..

Hát,hogy itt megvan mindenkinek az unleashed..
De az összes sims sokba fog kerülni..addig elkészítem a kívánságlistám..

Az nem biztos..
Mondtam,hogy megbótolhatjuk..
Tehát már egy cd-rõl csináltál újra bin filet?
Hali!Híjnye de türelmetlenek vagytok,új topic etc..
Sajnos csak dial-up vagyok, egyenlõre. 😞 Ha más megoldás is megfelel szólj. >>> [email protected]