SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nos, lehet, hogy tényleg codec.
Csakmert Vacationnal játszottam, és bekapcsoltam a rádiót, szólt az mp3, átkapcsoltam Rock-ra Desktop.
Aztán visszatölt átkapcsoltam Country-ra, desktop.
Leszettem az Ace Mega Codec pack-ot, megnézem most mi lesz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Van olyan ember, akinek minden kiegészítõ lemez fennvan és megy normálisan kidobálás nélkül??????????????????????????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha sehogy se megy, akkor majd commandos 3, ha lejön... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
okés. Amúgy szerintem nem ez lesz a gond, de megnézem majd ezt is!!!
Most a terv: Simsek felrak vacation-ig. Játszom vele, hogy mennyit bír ki... 😊
Aztán ha jól megy, felrakom a MM-et! Megnézem mit bír, ha bírja, akkor jöhet a superstar, ha az is bírja, akkor Unleashed! Ekkor majd kiderül minden. Ha Unleashed-el nem bírja, jöhet a codec. Ha azzal sem, akkor nem codec a hiba, hanem valószínû nem szereti az Unleashed a Makin' Magic-et!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Lásd elõzõ és szvsz. az mp3-ra.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Én ,mint "bolondpereces" még mindig a codec😊, most néztem nekem az 5.0-as ACE mega van és ebben min. 3 file tipus üzközés felfedezhetõ. Képzeld el-> mondja Sims win-nek: nyisd fel nekem light.dat, win rohan és nyit, aktivx codec a kiterjesztésre mocc és megvizsgálja, hogy az övé-e a dat (lásd VCD Wrapper szabványos mediatype), közben win mondja sims-nek: vaazz ez it belepofizott, sims mondja win-nek no akkor én desktopra el😊

Carlos
Nos, uninstalltam a p***ba az egészet!!!
Aztán találtam egy file, ami arról magyaráz, hogy mintha az acces violation (nemmintha látnék ilyet) nekem is a c0000005 akármin van. sound exec count: 842.
Szóval??? Valami 5let?

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Helló Atyám!
Csak nem Te is simsogsz😊? Misszióban vagyok, az asszonyom kérdéseire próbálok válaszokat keresni😊.

Carlos
Valami 5let?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
okés, meginn elszállt!!! 😊
Amúgy lehet, hogy az unleashed-el kavar össze!!!
Mert tegnap a sima sims-en a mm simán ment és nemcsak 1 percig!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megnézem...
Ha meginn elszáll egy perc után, akkor mit tegyek???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Látom már Te is válaszoltál én meg rájöttem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Szia Sipõcz! Eltûntél az utóbbi idõben...

Carlos
Szerintem a kettõ ugyanaz, mert ott is le volt húzva minimumra... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Nincs, az egyik örökli a másikat, ugyanazt a kernelfunkciót nyomigálják.

Carlos
Megnézem azt is akkor... 😊
A kettõ között van külömbség???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tárgytalan, újraindítottam és már jó!!!
Most levettem és megyek, megnézem, hogy most meddig bírja a játék!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Nem-nem!
Inditsd el a dxdiag progit a futtatásban. Ott keresd a csuszit a sound lapon!

Carlos
Van egy kis gond!!!
Nemtom levenni a hangerõ gyorsítást.
Hol is kell???
Csakmert a jobbklikk a Hangerõre és ott beállítások és ott a Speciális nálam ki van szürkítve!!! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
A kodekekkel, legalább is nekem az a bajom, hogy megpróbálják átvenni a teljes média irányítást, az általuk kezelt össze file tipusra. Erre létrehoznak egy valag reg. bejegyzést aktivx formában és amikor az egyébként szabványos formátumokat használó Sims (pl.mp3) felnyit egy-egy ilyen file-t akkor kodek elkezdi a nyomulást a tipus összerendelés miatt, ami a gamában mindenféle idõzítési prücit eredményezhet. A win98 nem igazán érzékeny erre, de biztos ami biztos😊) Jó nagyot OFF-oltam😊).

Carlos
Leveszem a hangerõ gyorsítást.
Codecek csak egy ace mega codec van fenn.
Nincs tûzfal, se vírusgyilok!!!
Megpróbálom.
Amúgy a jelenség: Játszom egy percig, megakad a játék, olyan mintha tölteni (tekeri a vinyót mint állat) majd kidob a desktopra!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
A hw.-s hanggyorsítást le érdemes szedni a géprõl a SIMS-ezés közben (a Maxis is ajánlja) megteheted a controll panel hangteljesítmények beállításnál is és a dx9 sound panelen is egy csuszkán. A tárrezidenseknél olyasmire gondoltam mint antivírus, tûzfal, határidõnapló, ütemezések, codec rezidensek. Ezeket érdemes elõször mind le, aztán csöppenként vissza. Az antivírus progit semmiképp nem érdemes benttartani, mert a gama apró, 1kB-1Mb terjedelmü file-ok sokasága és ennek az ellenõrizgetése tényleg nem kell, esetleg ha szabályozni lehet külön akkor elég az outbond ellenõrzés kitiltása.

Carlos
Virtuális mem asszem 1 Gb.
alaplapra integrált hangom van. Az baj???
Mi az a hardweres hang gyorsítás és miaz a egyéb tárrezidens cuccos a game alatt??????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nincs kedvem defraggolni... 😊 Pedig lehet, hogy kellene, csak kurva sokáig tart.
Mi baj a kodekekkel??? Sima W98Se alatt??? Eddig az összes sims ment kifogás nélkül, csak most ez nem... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
A hw-ed nagyon is ok. Csak találgatok: a már említett codec, virtuális mem. méret, fragmentáció, hang hw.-s gyorsítás, egyéb tárrezidens cuccos a game alatt?

Carlos
Na igen!!!
Amúgy most az összes létezõ kiegészítõvel a MM kilép 2 perc után... 😞
És nem egyszer fordult ez elõ... 😞
Valami 5let???

Celeron 2Ghz, Ti4200, 256DDr, Dx9, W98SE.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Szvsz. tisztán üzleti dolog lesz. Ha a Sims2 bejön úgy, hogy eltartja a jónépet + némi osztalék, várhatóan leáll a Sims kiegek gyártása. Nemtom mekkora hardware igényre tervezték a Sims2-t, mert így elsõ ránézvést eléggé nagy 3D-nek tünik és ha összevetem a csekélyebb tudásu öcsinek a memo és hd igényével egy jó nagy számsor is lehet belõle. Esetleg ez lehet majd a gond😊.

Carlos
Azért mentsd ki biztos ami biztos!!!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Persze!!!
Énnekem egymásután mind fel van rakva...
Amúgy régen énis úgy csináltam, hogy fennvolt és jött kieg, ráraktam! De az elõzõ eredeti Sims.exe-je kelleni fog!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Kérdés:
Az Unleashed kieg.et rá lehet bátran nyomni a Vacation-ra ami alatt már több falu mûködik? Avagy a userdata-kat menteni kell elõtte oldalra?

Carlos
Biztos hogy nem!
Nekem mindig megtalálta és utánna egyszer sem fagyott ki a játék menet közben.
Most megy fel a MM... 😊 Ma már másodszor... 😊
Lesz még sima Sims kieg, vagy csak majd a Sims 2???

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Kösz! A filecop rendben talált mindent, megpróbálom újra😊. Bár nemtom ez a filecop jónak itél rengeteg grafikában vagy mûködésben hibás cuccot is!

Carlos
Ehhh...Te aztán vágod a dolgokat... 😊
Nekem simán bejönnek a Superstarral a ruhák, nemtom, hogy mi lehet a gond! Egy file cop a sims-en azért nem árt néha!!!!!
Szórakoztató embereket nem lehet kitiltani. Az Unleashed-ben vannak az állatok, na õket igen. Asszem a superstarral adnak egy táblát, hogy zúzzanak az állatok el innen.
Az object.far-ban van a telefonfülke. SimExplorer-el ki lehet szedni!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
Tanács:
Az NT alapu os-ben (pl.winxp) sima desktopra kilépés elsõdleges oka a média codec packokban keresendõ ha van ilyen telepítve. Sajnos le kell szedni, mert a dög kb 200-300 aktivx jegyzést generálva teljesen leköti a timesharing erõforrásokat😞(.
Kérdések:
(A Hot Data-tól felfelé) a vásárolt ruhák (nem a különleges ruhák, hanem a mezei mindennapos) miért nem jelennek meg a ruhatárban?
A Vacation Isle-n a "szórakoztató embert" (Archie, Betty, Sharky) ki lehet-e tiltani valamiképp, mert néha roppant bosszantó?
A downtown és a vacation isle taxihívó telefonjai mint tárgyak benne vannak az object repositoryban, ha igen hol?

Carlos
Amúgy énis felraktam mindent a superstarig sorjában.
Elindítottam a superstart és ment. Betöltögette a maga kis dolgait, hogy helyrerakom az állatokat, a taxit meg a vakációs központot meg a randit és játszottam. (nálam itt lép ki a MM). Aztán amikor ezeket megcsinálta, install MM az is betöltögeti a maga vackait és megy!
Ez a lényeg. Amúgy most kezdhettem elõröl... 😞
45 perc egy komplett Sims install. Ez brutális... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, bocsánat!!!
Akkor gyerekek, akinél ott lép ki, hogylátszanak a házak, arra lentebb van a megoldás!!!

Þór vígi þessi rúnar

Az a baj, hogy egyrészt már a Superstar is fent volt, nemhogy az Unleashed, másrészt pedig a területekig el sem jut.

Lemegy az EA logo (Challenge everyting), s a Makin' Magic felirat már nem is látszik, mert ahogy az megjelenne, már dob is ki az asztalra

Amúgy most a játék könyvtárában keletkezik egy file ,amibõl a hibára lehet következtetni

Ebben ez áll : access violation c0000005
Carlos
Ez én voltam...

Þór vígi þessi rúnar

rage
Jelenleg, ismerõsömnél a Makin'Magic csinálja

El sem indul, azonnal desktop
Nálam meg jó

Eléggé érthetetlen...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Carlos
Elkezdtem minden pecs és kieg nélkül a klasszikus sims-et, de csak addig, míg a haver vissz nem hozza a kiegészítõket kilenc fele. Addig meg Barátokköszt meg vacsi...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Biztosan...

Þór vígi þessi rúnar

Shongoku
HELP
a sims bármelyik részét rakom fel az állandóan kidob a desktopra (XP)
patch megoldhatja??
THX
Carlos
Most látom csak pontosan! Ez a censorfix... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Este 9-ig kellene a válasz, mert akkor fogom telepíteni a Sims-eket... 😊
11 CD. Durva nem???
Csak a kiegészítõk 10 CD..... Komolyan nyomják.
Ha jól hallottam ez az uccsó Sims kieg.. igaz ez???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez mit is csinál pontosan???

Þór vígi þessi rúnar

Shongoku
hi!
nem fut xp alatt a sim pedig gyári cd
help please
THX
http://hem.passagen.se/annefia/sims/zip/censorfixhd.zip

Elméletileg ez mûködni fog.

A neten már nincs meg az a hely ahonnan korábban leszedtem,
majd holnapra elhozom (az otthoni gépemen van) és küldöm.

Carlos
warezcenteren kinnvan. 2 CD -s ISO.
ATISoft!!! Nekem is légyszi!!! Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

ATISoft!

Ha megkérhetlek, küldd el. Köszi!