SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakmert Vacationnal játszottam, és bekapcsoltam a rádiót, szólt az mp3, átkapcsoltam Rock-ra Desktop.
Aztán visszatölt átkapcsoltam Country-ra, desktop.
Leszettem az Ace Mega Codec pack-ot, megnézem most mi lesz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Most a terv: Simsek felrak vacation-ig. Játszom vele, hogy mennyit bír ki... 😊
Aztán ha jól megy, felrakom a MM-et! Megnézem mit bír, ha bírja, akkor jöhet a superstar, ha az is bírja, akkor Unleashed! Ekkor majd kiderül minden. Ha Unleashed-el nem bírja, jöhet a codec. Ha azzal sem, akkor nem codec a hiba, hanem valószínû nem szereti az Unleashed a Makin' Magic-et!
Þór vígi þessi rúnar
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Aztán találtam egy file, ami arról magyaráz, hogy mintha az acces violation (nemmintha látnék ilyet) nekem is a c0000005 akármin van. sound exec count: 842.
Szóval??? Valami 5let?
Þór vígi þessi rúnar
Csak nem Te is simsogsz😊? Misszióban vagyok, az asszonyom kérdéseire próbálok válaszokat keresni😊.
Amúgy lehet, hogy az unleashed-el kavar össze!!!
Mert tegnap a sima sims-en a mm simán ment és nemcsak 1 percig!
Þór vígi þessi rúnar
Most levettem és megyek, megnézem, hogy most meddig bírja a játék!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Inditsd el a dxdiag progit a futtatásban. Ott keresd a csuszit a sound lapon!
Nemtom levenni a hangerõ gyorsítást.
Hol is kell???
Csakmert a jobbklikk a Hangerõre és ott beállítások és ott a Speciális nálam ki van szürkítve!!! 😞
Þór vígi þessi rúnar
Codecek csak egy ace mega codec van fenn.
Nincs tûzfal, se vírusgyilok!!!
Megpróbálom.
Amúgy a jelenség: Játszom egy percig, megakad a játék, olyan mintha tölteni (tekeri a vinyót mint állat) majd kidob a desktopra!
Þór vígi þessi rúnar
alaplapra integrált hangom van. Az baj???
Mi az a hardweres hang gyorsítás és miaz a egyéb tárrezidens cuccos a game alatt??????
Þór vígi þessi rúnar
Mi baj a kodekekkel??? Sima W98Se alatt??? Eddig az összes sims ment kifogás nélkül, csak most ez nem... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy most az összes létezõ kiegészítõvel a MM kilép 2 perc után... 😞
És nem egyszer fordult ez elõ... 😞
Valami 5let???
Celeron 2Ghz, Ti4200, 256DDr, Dx9, W98SE.
Þór vígi þessi rúnar
Énnekem egymásután mind fel van rakva...
Amúgy régen énis úgy csináltam, hogy fennvolt és jött kieg, ráraktam! De az elõzõ eredeti Sims.exe-je kelleni fog!!!
Þór vígi þessi rúnar
Az Unleashed kieg.et rá lehet bátran nyomni a Vacation-ra ami alatt már több falu mûködik? Avagy a userdata-kat menteni kell elõtte oldalra?
Nekem mindig megtalálta és utánna egyszer sem fagyott ki a játék menet közben.
Most megy fel a MM... 😊 Ma már másodszor... 😊
Lesz még sima Sims kieg, vagy csak majd a Sims 2???
Þór vígi þessi rúnar
Nekem simán bejönnek a Superstarral a ruhák, nemtom, hogy mi lehet a gond! Egy file cop a sims-en azért nem árt néha!!!!!
Szórakoztató embereket nem lehet kitiltani. Az Unleashed-ben vannak az állatok, na õket igen. Asszem a superstarral adnak egy táblát, hogy zúzzanak az állatok el innen.
Az object.far-ban van a telefonfülke. SimExplorer-el ki lehet szedni!
Þór vígi þessi rúnar
Tanács:
Az NT alapu os-ben (pl.winxp) sima desktopra kilépés elsõdleges oka a média codec packokban keresendõ ha van ilyen telepítve. Sajnos le kell szedni, mert a dög kb 200-300 aktivx jegyzést generálva teljesen leköti a timesharing erõforrásokat😞(.
Kérdések:
(A Hot Data-tól felfelé) a vásárolt ruhák (nem a különleges ruhák, hanem a mezei mindennapos) miért nem jelennek meg a ruhatárban?
A Vacation Isle-n a "szórakoztató embert" (Archie, Betty, Sharky) ki lehet-e tiltani valamiképp, mert néha roppant bosszantó?
A downtown és a vacation isle taxihívó telefonjai mint tárgyak benne vannak az object repositoryban, ha igen hol?
Elindítottam a superstart és ment. Betöltögette a maga kis dolgait, hogy helyrerakom az állatokat, a taxit meg a vakációs központot meg a randit és játszottam. (nálam itt lép ki a MM). Aztán amikor ezeket megcsinálta, install MM az is betöltögeti a maga vackait és megy!
Ez a lényeg. Amúgy most kezdhettem elõröl... 😞
45 perc egy komplett Sims install. Ez brutális... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Akkor gyerekek, akinél ott lép ki, hogylátszanak a házak, arra lentebb van a megoldás!!!
Þór vígi þessi rúnar
Lemegy az EA logo (Challenge everyting), s a Makin' Magic felirat már nem is látszik, mert ahogy az megjelenne, már dob is ki az asztalra
Amúgy most a játék könyvtárában keletkezik egy file ,amibõl a hibára lehet következtetni
Ebben ez áll : access violation c0000005
El sem indul, azonnal desktop
Nálam meg jó
Eléggé érthetetlen...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Þór vígi þessi rúnar
a sims bármelyik részét rakom fel az állandóan kidob a desktopra (XP)
patch megoldhatja??
THX
11 CD. Durva nem???
Csak a kiegészítõk 10 CD..... Komolyan nyomják.
Ha jól hallottam ez az uccsó Sims kieg.. igaz ez???
Þór vígi þessi rúnar
Elméletileg ez mûködni fog.
majd holnapra elhozom (az otthoni gépemen van) és küldöm.
ATISoft!!! Nekem is légyszi!!! Köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Ha megkérhetlek, küldd el. Köszi!