5242
-
cold_fire #2616 Ez a superstar 1 cd. képfileja ebbe kell dos-parancssorba lefutattni a binpatchet.Esetleg az is segít ha cd-n van,hogy újra imaget csinálsz belőle és úgy patcheled fel. -
miovac #2615 hello lenne egy kérdésem: mikor felinstaláltam a játék alap verzioját, rá akartam installálni a livin it up ot, de nem akart menni, az tirta ki hogy : !!you had allready installed version 1.3!!!
ijenkor mi a teendő?????
[más kiegészítőkkel is ezt csinálja, pedig már többször fenn volt az összes...] -
#2613 Szia nemtudom hogy mi a hiba! Viszont én nekem eddig úgy ment a GAme hogy felraktam a Livin' Large-ot és ez szerintem a telepítésnél egy patchat rakott fel szerintem ezt szerezd meg és azután tedd fel a House Partyt!
Na sok sikert! -
#2611 Sziasztok!!!!!
Az FLT-SUP1. BIN fájl mert ide kell kicsomagolni a Superstar Crack fixet.
Én még nem találtam meg ezért legyetek szívesek aki megcsinálta mondeja meg hogy hol van? A HELPET Köszöntem előre is !! -
#2609 Kérdés:
Vannak az UL kieg által bemesélt simek a bővített faluban. Ti mit szoktatok velük kezdeni? A bajom az, hogy nem érzem őket igazán a magaménak ráadásul "túlzottan karakteresek" pl. a "Mama meg a debil fiacskája", a "macskatemetőt fenntartó idős házaspár", az "idős mama meg a négy jószága". Alkalmasint a "csaj a kutyával" meg a "farmer és családja" még csak-csak elmegy. Sajnos mint "háttérsimek" nagyon gyenguszok a kevéske érdeklődéskörükkel még egy jót sem lehet velük dumálni. -
#2608 Nomegjuteszembe! Mike! Mondtad, hogy nehezen megy a szeretők összecsiszolása. Nagyon ajánlom figyelmedbe a vacsora közbeni interakciókat és a külsőtéri hintaágyon lehetséges cserkészést és a ölelgetés közbeni interakciókat. 2 downtowni ilyen action oda-visszában elég volt egy 100/100-as kölcsönös viszonyhoz tűzpiros szivecskével.
-
#2607 Az azért nem volt benne az alapban, hogy egy vacsimeghívástól gerjednek, ott ha jól emlékszem min. a flörtölés előírás volt ezen az úton. Tudtam anno csinálni úgy 100-as havert, hogy nem volt szerető státusza. Ez most nem megy, sőt jó lett volna vmi ini-ben az azonosnemüek eféle dolgait kezelni, mert lehet hogy van aki szereti de szvsz. rengetegen vannak akik nem.
A kutyaillemhely -ezt én is csak Carlostól tudom- az aranysárgára mázolt tüzcsap (azóta már töltöttem le a netről utcai fának és lámpaoszlopnak álcázottat is). Célszerü ha a telek bejáratához is raksz egyet mert akkor az átmenőforgalom sem rinyálja össze az utcát:).
A szinesmintás ágy eléggé gyenge jellemzőkkel bír. Azt hiszem amit én használok a pockoknak azt a Vacation kieg emelte be, nagyon jó jellemzőkkel bíró single ágyikó. -
#2606 furcsaság
az alpjátékban is benne volt már:
a kölkök miért utálják a gyerekágyat (azt a szines mintásat)? -
#2605 melyik a kutyaillemhely? ami a macskáé is? a kutyáimnak még életükben eszükbe nem jutott használni
ehelyett tocsákat gyártanak a kertbe
mondjuk a takarítónő feltörli -
#2604 Furcsaságok tárgykör:
Sajnos ez egymásbaszerelmesedés nem tartható teljesen kézben kivált downtowni környezetben. Kihasználandó az időnkívüli időt ha elcsípek egy jelenlegi vagy leendő havert akkor bíz azt nem engedem amig legalább 5-6 napra nem stabilizálom a barátságot. Namost ennek az ajándékozás és vacsorameghívás egy nagyon bevált és inzenzív módja. Sajnos a dolgok közepette olykor megesik a spontán szerelem (ha plátói jellegű csak akkor is). A dúrvább kiadásokban ez azonos nemüek között kerekedik, na meg éppen akkor amikor a másik szerető vagy a hitves is jelen van. Ennek ált. enyhe pofozkodás a vége. Külön gyík, ha az otthoni vendéglátásban az invitált személlyel együtt érkező barátja éppen egy eféle szerető aki természetesen a házastárs jelenlétében legfogékonyab a gyöngédség tevőleges kinyílvánítására.
Nagyon furcsa és rossz dolog, hogy a falutól éppen a vakációszigeten távollévő barátra éppen úgy vonatkozik a barátság csökkenés mint az otthonvalókra, és furcsa látni, hogy ezek a személyek azért a downtowni környezetben lazán felbukkannak.
A gama alkalmsint sugalhatja, hogy akkor csinálod jól ha a sim minden igényében a csúcson van. No ez szvsz. nem jó, mert a teljesen megelégedett sim hajlamos "zombit" játszani. Olyan ez mint amikor a játék céljának elérése magát a játék hangulatát öli le. Egy közepesen lestrapált sim a legjobb alany a gamálásban, még nincs ki teljesen az összes dolgában de sok-sok dologra hálás és fogékony. Nagyon fontos szintén ezen tárgykorben az UL háziállatainak "smart" tulajdonsága, amely úgy viselkedik mint az autonómia-neat-outgoing háromság a simeknél, egyáltalán egyfajta "életrevalóságot" ad a jószágnak, pl. nem csökken rohamosan a szocija, tiszta és pedáns, mindig a legmegfelelőbb tágyhasználatban iparkodik. Nekem van külön-külön háztartásban két macskám, az egyik smartja 2 és hiába kedves, barátságos és szelid életminőségben meg sem közeliti a dulifuli, háklis, izgágá szomszédját amelyik 7-re smart, pl. ez utóbbinak a szomszéd kutyák-macskák körében egészen fejlödőd ismeretségi köre van.
(így elsőre...:)) -
#2603 Hörcsög és aprómadár igen veszélyes. Nem közvetlen csak akkor, ha előfordul hogy megfeledkezel a tisztántartásáról. Sajnos elegendő egyszer elmulasztani aztán már suvickolhatod őket hatás nélkül. Mivel ez a dolog egy rohanós siméletben olykor előfordul én a magam játékából ezeket elhagyom. Kutya, macska->tuti->nincs fertőzés, csak kajáról és illemhelyről kell gondoskodni meg a bejárónőről aki az illemhelyeket kitisztítja:).
Kutyáról, macskáról még megjegyzem, hogy immáron elhagyom az "idegen jószág behajtani tilos" táblát (asszem MM??) mert a hasonszőrű társaság igen jótékony a saját jószágaim lelkiállapotára. Viszont itt nagyon fontos, hogy a kertben a megfelelő "vendégfogadó eszközökről" (kutya, macska illemhely és egy kis kaja) gondoskodjunk. A vendég jószág külön bátorítás nélkül nem lép be a házba, ha játék közben mégis bejönne akkor utána haladéktalanul távozik magától. Ráadásul a lakókörzet egyes simjeinek tulajdonában lévő jószágok barátsága ugyanúgy nem minősítet barátság mint a simek egymás közötti barátsága! Pl. egy magasabb szintü karriernél a szomszéd kutya vagy macska támogatólag jön a képbe ha barátod, tudod ha a főnököd nem rendes veled akkor lemarják:))))))))) -
#2602 A "külső" vagy a konzolos cheatek helyett javaslom használni a C+C Eterprises csapat hackelt eszközeit, lentebb írtam a címüket. Nálam a gyerekeim ezzel nyomulnak és boldogulnak a simekkel. Azért hagy mondom el, hogy a játékélményt kb. 60-70%-os mértékben legyalázza, hiszen a kihívás lemegy a bánya mélyére és a gama által szimulált környezet 30-40%-ra a továbbiakban nincs szükség (pl. ágy, fürdőszoba, székek és heverők.....). Minden esetre a gyors és az elején mindenképp fontos sikerélményt jól támogatják. -
#2601 Hi!
A win2k kérdésedre válaszoltam a 2567-ben! Ha konkrétan a Sims-re gondolsz akkor az van hogy a Makin'Magic tette az egész gamát teljesen kompatibilissá a win2k-val, de a korábbi kiegekkel szerelt, sőt maga az alap is elfut egy rendesen SP-zott win2k-en noha ezért a Maxis nem vállal felelőséget. Egyébként mindegyik installációs cd tartalmaz néhány világnyelven egy-egy olvass.el (readme) szövegfile-t amiben nagyon részletesen leírják a kompatibilitási, inst.sorrendiségi és userdata áthelyezési dolgokat.
Szvsz. csak akkor válts win9x-ről win2k-ra ha elegendően gyors vasad és meglehetős türelmed van. Kétségtelen, hogy cserébe egy sokkal biztonságosabb és valódi time_sharing OS-t kapsz, aminek igazi előnyei (stabilitás, OS az alkalmazás felett(magyarán egy szoftver nem képes "kékhalált" okozni), multitasking) nem egy játékra célzott gépen jönnek ki jól. -
monyo #2600 Szeretnék egy olyan cheat-et amit lehet a MM-ben használni barátszerzésre. Még nem tudok varázsolni, viszont el fognak veszni a csillagaim barát nélkül.
A Superstarhoz volt egy trainerem, de a Makin Magic-hez nem használható. Csak pénzszerző + vmi sárkányosat találtam.
-
monyo #2599 Tehát mennem kell a lyukba és megint színészkednem kell, mint a Superstarban.
Elég fárasztó, főleg, hogy közben még oda kell figyelnem a csillagok megszerzésére is.
És olyan volt már nektek, hogy a hörcsögtől megbetegedett az egész család, aztán sorban meg is haltak?
Szeretnék még ilyen furcsaságokat olvasni, ami veletek ill. a simjeitekkel történik. -
#2598 Na valaki a Win2000-es kerdesemre tud valaszolni?#2587 -
#2597 Én a superstart ajánlom... :)
Dehát izlések és pofonok... :) -
#2595 helo!nekem még sose volt simsem.és szeretném megkérdezni hogy honnét lehet letölteniL? -
cold_fire #2594 Nem..:)Makin' Magic.:)
-
Chappy #2593 Jól írtam le? -
Chappy #2592 Sims Mak'in Magic
-
Chappy #2591 Megvan A varázslós -
cold_fire #2590 :))))A gyereket akkor viszik el katonai iskolába ha f-es tehát a legrosszabb a bizije.Olvass vissza pár oldalt,majdnem minden le van írva a mm-ről amit eddig megtudtunk. -
#2589 Katona nekem csak akkor volt amikor nem ment suliba utana
5,4,3,2,1 est kapott utana mas nap suli helyett, vagy amikor vegelenne a sulinak lelep katonanak.
Egyebkent meg mindik kerdezem:"De gamek ugyanolyan jol futnak a Win2000 mint a 98,95 en?" -
monyo #2588 HI,
Leírná nekem vki, hogy mit kell pontosan csinálni az MM-ben?
Volt már nektek olyan, hogy a gyerek olyan jól tanult, hogy elvitték katonának? Az enyémmel megtörtént és soha többé nem jött haza. -
#2587 De gamek ugyanolyan jol futnak a Win2000 mint a 98,95 en? -
#2586 rudomásom szerint a Sims2 megjelenési dátuma márc 15.
és biztos csúszni is fog, mint minden
:( -
#2585 Jaja! UL a király!
No akkor ma este indul a simdisco, köszi a tanácsot! -
cold_fire #2584 Ezt nem nagyon hiszem..a sims2 csak jövő február közepén jelenik meg..nehogy már az ea pont karácsonyra vigye le az árait. -
cold_fire #2583 Szerintem is a hot date. -
cold_fire #2582 Nem igaz,mert a csótányok livin largés cuccok.A makin' magic megjelenéséig-sokak szerint és szerintem is-az unleashed volt a legjobb kiegészítő. -
cold_fire #2581 A tábortűz először a house partyban jelent meg.Csinálj diszkópartyt öltöztetős ládával.Hozzávalók:1db dj-pult,pár villogó parketta,1 db átöltöztető ládika no meg a puncs..:)ja és az örjöngő ketrec..én mikor a hp-ig volt fent állat bulikat hoztam össze anno..:)) -
#2579 Ha csak az egyikre van pénzed, akkor szvsz. a HD használhatóbb cuccos. Figyeld azért a Maxis termékek indexeit mert szerintem várható a Sims2 kiadása kapcsán egy végeladás a Sims kiegekből. -
#2577 Hi!
Valaki, akinek sikerült már amúgy istenigzából leírhatná egy jó house party kellékeit (nem a büféasztalra meg a puncsosbödönre gondoltam). Döbbenet, hogy megjönnek a vendégek és mindössze 2 dolog van amiért rajonganak: a tábortűz meg a röplabdázás, node tisztelettel ezek nem HP hanem VI kellékek. Annyira belefeledkeznek a tábortűz körüli éneklésbe, meg a röpibe hogy jöhet itt bármiféle szupersztár vendég le sem b....ák! Viszont tűzrakás és röplabda hiányában, márha ezeket leszedem, kedvenc időtöltési helyük a ház 3*3-as un. készenléti WC-je, ahol 4-5-en összejönnek és üzgélik egymást meg qrva rosszul is vannak, azzal együtt hogy a telek udvarán van két WC direkt erre a célra, de az igényes valaguk azt nem csípja ők mennek a 3*3-as budiba rókátfogni. Meg kell veszni! -
#2576 Helló Adam5! Nekem még ígyse ment a superstar De azért köszi a cracket! ;-)) -
cold_fire #2575 Igen érdemes,magasan a legjobb..:) -
cold_fire #2574 Pedig nagyon jó,csak nagyon figyelni kell mindenre.Az a baj hogy nincs előzetes figyelmeztetés ha csökken a népszerűséged,hanem azonnal lekap egy fél csillagot.:(Akármennyiszer játszom mindig szupersztár vagyok ,tök jó mikor visítozva szaladgálnak a fanok körülötted.Igaz a paparazzo nagyon bekavarhat ha valakivel nem jól viselkedsz,ezért is vesztettem már csillagot.:) -
cold_fire #2573 Minden sztárt ölelgethetel studiotownban.Sztem te a sima hug-ra gondoltál..de én nem..:))Hanem arra amikor megkérdezed,hogy megölelheted-e?Ha engedi ezt megcsinálod vele vagy 10-15-ször.:).Otthon felhívod,átmegy kajáltatod ölelgeted még egy picit és kész is..hidd el tuti recept bármelyik somebodyra.Ha van makin magiced akkor varázslattal is fasza..:) -
#2572 (úgy vagyok vele mint az angol lord aki már egyszer csinálta de nem igazán élvezte:)))
Na szóval, maga is megpróbáltam ezt a sztárságot egy igen tapasztalt simmel, aki ennek oltárán egy újságírói karriert áldozott fel. A pasas a mecha és a főzés tudományoknak nem volt doktora, de az összes többi skillből 10 pont, a legkisebb érdeklődési szint pontja 4 pont és egyébként is egy bűbáj fazon szerető hitvessel és gyermekkel, gondolván a stabil háttérre. No az ipse 1 napig foglalkozott a sztársággal és én jobbnak láttam elmenni inkább alujárói zenésznek. A hapsi azóta magához tért és már mint egyszerű rocksztár tengeti magát a muzsikus karrieren belül. Nem megy nekem ez a sztárság:(((. -
#2571 aha
MM-et nmár akarattal nem raktam fel
egyébként érdemes?