5242
-
disgust #5081 Már bocs, hogy így félbeszakítalak, de te kezdtél el itt személyeskedni és fröcsögni, ráadásul egy lánnyal szemben. Szemedben vedd már észre a gerendát!...
Még szerencse, hogy nem ilyen bunkó apám van... -
#5080 Liliomtipró! -
#5079 Nah, még fikázzál, böfögjél valamit, aztán tegyél pontot a végére... -
#5078 -
#5077 Segítség? Rosszindulató és keserű bohóc inkább vagy, mint segítőkész! -
#5076 Te nem vagy normális! :) -
#5075 Te vagy a második "ember" akiről kiderült, hogy gazdag szüleinek köszönhetően nem okoz problémát 10eFt-ot kiadni egy programért. Gratulálok!
Viszont engedd már meg, hogy a primitív és személyeskedő stílusodat ne kelljen kommentálnom, elég lesz erre egy szó is, szánalmas. Ha valaki itt tapló, akkor az te vagy. Inkább tanulnál még, mint itt fröcsögsz a fórumban.
Érdekel, hogy mennyi idős vagyok? Szerintem az apád lehetnék. -
#5074 Kisszívem! -
#5073 én szeretnék a kisszíved lenni -
#5072 Hagyd, ne flémeljünk! Én részemről letojom innentől. Az hogy valaki leugasson azért, mert segítő javaslatként azzal áltam elő, hogy vegye meg, azzal magáról állít ki bizonyítványt. -
disgust #5071 Bazz, de köcsög vagy... Látszik, hogy az oviban krumpliföld volt a jeled. Igaza volt abban mindenkinek, hogy a lóvéból fejlesztik a játékot. Abban is igaza van Katának, ha netre van havonta 10-15 ezred, akkor egy játékra is lehet. Ettől nem kell átmenni taplóba, csak mert valaki merészelte javasolni, hogy vedd meg, és nem lesz probléma. Láma...
Úgyhogy aki itt ellenséges és buta az csak te vagy... Azért megkérdezném, te mennyi vagy, mert szellemileg 14-re se igazán saccollak...
Amúgy a százalékos arány meg elbaxtad. Sokaknak van eredeti gaméja... -
#5070 Ez szánalmas volt. Sorry, de ezért kár volt a billentyűzetet kloffolni. -
#5069 1. Nem vagyok a kisszíved!
2. Miből gondolod, hogy másolgatok. Tévedsz, nem szoktam másolgatni.
3. Nem a tört cédéimből adódtak a problémáim, egyszerűen a tapasztalatlanságom miatt, mivel nem játszottam még Sims típusú játékkal. Amennyiben olvasgatnál más topikokat is itt az SG-n, akkor tudhatnád, hogy a topiktársak 80-90%-a tört játékokkal játszik. Miért?
4. Egyrészt azért, mert egyeseknek igenis sok pénz a 10-15eFt, veled ellentétben, másrészt elvből nem gazdagítanak multikat, harmadrészt sokan szívlelik a warez társadalmat.
5. Ahhoz nincs szükség átlagos is inteligenciára sem, hogy megállapíthassam a pofátlan hangvételű válaszaidból mennyire sugárzik a keserűség és a butaság, furcsálom is az állításodat, miszerint 24 éves vagy. -
#5068 szvsz a mai világban 10ezer már nem annyira nagy pénz egy olyan embernek, akinek otthon számítógépe van, internet előfizetése, stb. Az ilyen már konzekválja, hogy az illetőnek futja ilyen játékra is.
Tény, hogy van, ahol nagyon soknak számít ma 10ezer Ft. De ott általában nincs számítógép, néha még villany sem, és többnyire a család azzal van elfoglalva, hogy éhen ne halljon, nem pedig azzal, hogy jaj istenem nem megy a crack CD.
Igazad van abban, hogy a kiadók megsápolják a bevételt, de mégis az alapján döntenek további fejlesztésekről, vagy új játékokról, és aszerint adnak a fejlesztő cégeknek is lóvét. Tény, hogy ma mindenki mindenkiből meg akar gazdagodni. Sajnos. -
#5067 Kisszívem, 24 vagyok. A modortalan primitív beszólásom pedig erősen építő jellegű volt téveszméket eloszlatni.
És igen te is befolyásolod a termék eladási számát. De sebaj, csak másolgass. Csak azt nem értem, akkor miért vársz el olyan segítséget, hogy bárki a te tört cédéidből adódó problémákkal foglalkozzon.
Végülis adtam egy segítséget a problémádra: vedd meg eredetiben. Az már a te privát dolgod, hogy ezt megfogadod, vagy sem, de mindenesetre nem modortalan primitív beszólásnak titulálja egy átlagos intelligenciájú ember. -
#5066 A hozzám hasonló kis "surmók" nem befolyásolják egy adott termék eladási számát. Ezzel szemben a modortalan primitív beszólások elég erősen zavarják a fórumozgatás lényegét, a segítség nyújtást, vagy kérést, a tanácsadást és az ehhez hasonló dolgokat. Egyszóval bomlasztó hatást keltessz, ami roppant idegesítő. Én tisztességesen beszéltem veled, hiba volt, majd ha betöltöd a 18-at, akkor talán lesz értelme megpróbálnod segíteni másoknak, jelenleg nincsen. Ne is fáraszd magad ezzel. -
Drizzthsz #5065 Szeretnék reagálni:
Sajnos a fejlesztők látják a legkevesebbet a játék árából, ugyanis a kiadó kap meg minden pénzt, aztán ők döntik el, hogy mennyit adnak ebből annak, aki tényleg dolgozik is. Sajnos.
Amúgy néhány dolgot megéri megvenni. Pl.: BG2, de sok mindent nem vennék meg. 10ezer szerintem qrva sok, főleg, ha iskolás vagy heti 500 pénz zsebpénzzel... -
#5064 Negatív. :) -
#5063 A 14 éves húgomnak remekül megy bármiféle cheat nélkül. Még kérdés? :) -
#5062 -1 játszani -
#5061 A Sims a 10-14 éves korosztályt célozza meg elsősorban. Namost ha ők tudnak játszani csalás nélkül játszani... -
#5060 Hát bizony pont nem az a bolondság, csak szűk látókörű vagy. Nem azért kell kifizetni, mert meg akarnak rövidíteni, hanem azért, mert általában a fejlesztő cégek az eladott programok árbevételéből fejlesztenek tovább, vagy készítenek új játékokat. Tehát ha minden kis surmó másolt cédékkel játszik, akkor a fejlesztőknek nem lesz miből kiegészítőket, vagy új játékokat csinálni. Sok olyan jó játék bukott már meg így, amelyeknél lett volna igény a folytatásra, vagy új játékra, csak éppen mindenki másolta a cédéket.
Úgyhogy ha szeretnéd, hogy a Sims2 megjelenjen, és majd legyenek ahhoz is kiegészítők, akkor illdomos megvenni a játékokat. Ha meg úgyis szeretsz egy játékot, érdemes is megvenni inkább, és akkor nincsenek ilyen problémák, hogy crack, serial number, vagy hogy játszhatatlan a játék.
Tudod, épp így lettél bolond, hogy másolgatsz. Pedig nem megfizethetetlenek ezek a programok. Ennyi. -
#5059 Ha nektek úgy jó, ha csíterkedtek, ám legyen. De akkor mi a fenének játszani vele? Már bocs... -
#5058 1. Szerintem a kódok lehetnek hasznosak is, ez mindenkinek saját magának kell eldöntenie.
2. Bizony nem eredeti, bolond lennék kiadni érte tízezreket. 1 biztos, nem emiatt nem tudtam irányítani a szereplőket. -
#5057 Köszi! Néha poénból szoktam használni a csaló kódokat. ;) -
#5056 Ugyanaz a kód, amit eddig használtál, nincs külön kód a Superstarhoz...
(Ha jól emlékszem -ami nem biztos, mert én már nem játszom vele-, CRTL+Shift+c -vel előhívsz egy kis szürke négyzetet, ahová beírod: rosebud és kapsz 1000 pénzt.
Ezután már csak előhívod az ablakot, és !;! kombinációval annyiszor ezer pénzt kapsz, ahány felkiáltójelet tettél.) Ennyi.
Ámbár én sem nagyon ajánlom, inkább dolgoztassad a simeket. Csak annyi pénzt csinálj, hogy még legyen értelme dolgoztatni, különben hamar megunod... -
#5055 Már bocs, ezekkel a hozzászólásokkal nem nagyon segítesz neki, de mindegy... -
#5054 Gondolom nem eredeti programjaid vannak... -
#5053 Tudom de nem tudom fölépíteni a házam,nem tudom elmenteni a játékot és nem lehet mozgatni az embereket!
-
#5052 Miféle szereplőket nem lehet mozgatni? -
#5051 Kódokkal elveszti a játék az értelmét, szvsz... -
#5050 Tudja valaki, hogy a Superstar játék kezdetekor miért nem lehet mozgatni a szereplőket?(bábuk) -
#5049 Ki tud kódokat a Sims superstarhoz?
Pénzes kód kéne! -
#5048 Jól szóltál :)
Rég láttalak... -
Coolfire #5047 Van azért becsületesen,ha az egész fent van.De mind1 hanyagoljuk a témát,inkább koncentráljunk a Sims2-re.:) -
#5046 Ja de egyenlőre nem kell forditani. -
#5045 Amit nem tudsz, ide beírod, és lefordítjuk neked. -
#5044 Én nem nagyon tudok angolul de már betanultam hogy mivel mit csinál. -
#5043 Nincs is sokkal több szöveg a pár telefonhíváson kívül. -
Coolfire #5042 Nem mindenki érti az angolt mint mi.:)Játszanak ezzel olyanok is,akik nem ismerik az angolt.És nem a cselekvés szövegekre,hanem a többi szövegre gondoltam.