SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pegazus tollat az árus ad az elvégzett feladatért,lehet hogy gyémántizét is õ fog..😊
Majd segítel a simcity4-ben,ha vmikor elkezdem..😊
Szívesen..😊
Carlos rájöttél már arra,hogy a diamond trustot honnan lehet szerezni?Már csak az hiányzik.😊
A deluxe Tartalmazza az alap és a Livin' Large (Livin' it up)-ot és még plussz tárgyakat.
Szóval ha megvan a Deluxe, akkor ne vedd meg a sima Livin' large-ot!!! 😊
Szóval ha megvan a Deluxe, akkor ne vedd meg a sima Livin' large-ot!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Coldfire! Mégnagyszerübb a cucc mert nemcsak megjött, de müxik is, 2000+ hála!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Hi!
Coldfire köszönöm a megosztást, megjött a "picike", 1000+ hála!
Coldfire köszönöm a megosztást, megjött a "picike", 1000+ hála!
Van olyan feladat az árusoknál, hogy több gombát kell megérinteni, mint az árus. Ott jól jön majd!!!
Þór vígi þessi rúnar
Jó, akkor lehet, hogy elírtam. Nekem az a Diamond izé és a toll hiányzik!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
A golden izébigyót azzal a rokkaszerûséggel tudod csinálni.😊Az kell a kígyósnak és ad érte mérget.Csirkét meg málnaszörpiért ad az egyik árus.😊
Kristályt én is kaptam,de senki se értékelte eddig a teleportálásom.😊
Kristályt én is kaptam,de senki se értékelte eddig a teleportálásom.😊
Ja és megjelent egy nagy kristály a szoba közepén, hogy Diamond of Ability vagymi... 😊
Meg is tanultam teleportálni... 😊
Meg is tanultam teleportálni... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amiket nem találtam még: Golden izébigyó és az a toll vagymi!
Többi mind megvan... 😊
Többi mind megvan... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Thx...csak így tovább!Osszuk meg egymással a tudásunk!😊Most én is megyek jáccani!😊
No, új spell, ami megkönnyíti a munkához a barátok szerzését: LoveDust vagymi. 😊
Honey+Pixie+Dragon Tails. 3 spell.
75/75-re nyomja fel a kiválasztott embert... Nagyon ütõs!!!
Klassz!!! Megyek vissza játszani. 😊
Honey+Pixie+Dragon Tails. 3 spell.
75/75-re nyomja fel a kiválasztott embert... Nagyon ütõs!!!
Klassz!!! Megyek vissza játszani. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Csak kicsit sok idõ,mert le vagyok korlátozva..😊
Igen látom vmi kollega tölti,én azt hittem te vagy..😊
Ez a legjobb szvsz is.Eddig az unleashed volt,de ez kiütötte.Látszik,hogy az utolsó ebbe apait-anyait beleadtak.😊
m-hub.no-ip.com:4111 csinálok egy sipocz könyvtárat és abba belerakom.ok?
SOSE Használd a láthatatlanság varázslatot nappal!!! 😊))
Amúgy énis kipróbáltam hogy mi történik. Jó volt... 😊
Amúgy énis kipróbáltam hogy mi történik. Jó volt... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Hehe... 😊
Én katona vagyok, pedálozok az 5 barátért... 😊
Van egy spell, amivel kapásból barátod lesz valaki (50/1).
Kezdetnek jó, csak még rá kell gyúrni a srácra, hogy ne vezítsd el másnap... 😊
Baromi jó ez a kiegészítõ. Állatot még nem merek vállalni. Gyereket se, mert nagy a szegénység!!! 😊
Én katona vagyok, pedálozok az 5 barátért... 😊
Van egy spell, amivel kapásból barátod lesz valaki (50/1).
Kezdetnek jó, csak még rá kell gyúrni a srácra, hogy ne vezítsd el másnap... 😊
Baromi jó ez a kiegészítõ. Állatot még nem merek vállalni. Gyereket se, mert nagy a szegénység!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Sipõcz nem kell az unleashed data 4 cabja?
Sõt a kertet teleraktam kígyóval és egy napig csak pánikolt.
Én még nem olyan sokat játszottam vele.Felraktam mind a hét kiegészítõt,néha azt sem tudom mit csináljak😊Most mágikus szupersztár akarok lenni.A szomszéd Bellát már sikerült békává változtatnom.😊
Amúgy rájöttem még pár dologra.
Lehet, hogy a gyémánt problémára is.
Szóval. Vannak az árusok (3db) a Magic Townban. Velük kell beszélgetni (Talk) és adnak feladatokat és rare cuccokat adnak. Szerintem így lehet összeszedni. Meg lehet velük barterelni. 😊
Lehet, hogy a gyémánt problémára is.
Szóval. Vannak az árusok (3db) a Magic Townban. Velük kell beszélgetni (Talk) és adnak feladatokat és rare cuccokat adnak. Szerintem így lehet összeszedni. Meg lehet velük barterelni. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Gyere dc-re,megosztom neked.Carlos köszi a tippet mingyán ki is próbálom.A gyémántra én sem tudom a választ.
Tudnék adni egy privát ftp. cimet, a hozzáférést elküldhetném mailben. Jó-e ez egyáltalán és jó-e a footeredben látható cim? Mert a komám aki bonyolítja a transzfert odaküldene üzenetet a belépéshez amikor aktiválja az ftp szervert.
Jaja, akkor nem lehet arról szó, hogy meeting valahol pesten?!? 😞
Pedig megbarterelhettük volna a Superstar-t és a Makin Magic-et is. 😞
Pedig megbarterelhettük volna a Superstar-t és a Makin Magic-et is. 😞
Þór vígi þessi rúnar
Csak az Unleashed 2. cd data4.cab hibás,ez kellene. Az eletronikus út lenne a legjobb (DC meg ilyesmi), mert én itt a keleti országhatár mellett ücsörgök.
Okés. Hogy tudnánk elintézni a dolgot???
Kinyomja õket CD-re?
Mik kellenek???
Meg az a gáz, hogy nekem csak ilyen 120 Ft-s CD-im vannak.
Kinyomja õket CD-re?
Mik kellenek???
Meg az a gáz, hogy nekem csak ilyen 120 Ft-s CD-im vannak.
Þór vígi þessi rúnar
Király lenne! [email protected]😊
Sajna még mindig csak a Vacationig vagyok felrakva, az MM csak vágy. Juteszembe kellene egy Unleashed 2. cd mert az enyém olvasáshibás.😊
Beszéltem a csókával Magic townba és aszongya, hogy nincs minden recept a varázskönyvben.
Szóval nem annyi Charm és Spell van, amennyi a könyvben van!
Tud valaki grátisz Charm ill. Spelleket???
(Kutakodok a net-en, nem sok sikerrel)
Szóval nem annyi Charm és Spell van, amennyi a könyvben van!
Tud valaki grátisz Charm ill. Spelleket???
(Kutakodok a net-en, nem sok sikerrel)
Þór vígi þessi rúnar
De hátha Te az enyémre:
Egy Charm--hoz keresem a Diamond akármicsodát. Sehol sem találom!!! Tud valaki segíteni???
Egy Charm--hoz keresem a Diamond akármicsodát. Sehol sem találom!!! Tud valaki segíteni???
Þór vígi þessi rúnar
Hi!
Következõ kérdések az aprónép témakörben:
- Hogyan lehetne (akár vmi. mod, plugin, object beszurással) a gyerekeknek bejutnia a downtownba? Szvsz. az még nem pedofilia, ha a gyerek akár gyerektársával akár egy felnõttel betaxizik a városba egy fagylaltra, vehet magának vagy pajtijának egy játékot és játszhat pl. a kishajóval a tavon.
- A gyerek érdeklõdési körét a HD-ben (az ottani melyik eszközzel) lehetne kiterjeszteni-fejleszteni, úgy ahogyan a felnõttek a könyvekkel teszik?
Következõ kérdések az aprónép témakörben:
- Hogyan lehetne (akár vmi. mod, plugin, object beszurással) a gyerekeknek bejutnia a downtownba? Szvsz. az még nem pedofilia, ha a gyerek akár gyerektársával akár egy felnõttel betaxizik a városba egy fagylaltra, vehet magának vagy pajtijának egy játékot és játszhat pl. a kishajóval a tavon.
- A gyerek érdeklõdési körét a HD-ben (az ottani melyik eszközzel) lehetne kiterjeszteni-fejleszteni, úgy ahogyan a felnõttek a könyvekkel teszik?
Jaja...De én mindet "megvettem" még a kijövetel idejében!!! És akkor meg nem voltak deluxok.
Þór vígi þessi rúnar
De ha megvan a Deluxe, abban benne van a Livin Large + kieg. cuccok.
A Double Deluxban a house party is.
A Vacationt hívják még on holydaynak, az angol verziókban tér el a megnevezés (m int a livin large esetében is).
A Double Deluxban a house party is.
A Vacationt hívják még on holydaynak, az angol verziókban tér el a megnevezés (m int a livin large esetében is).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amúgy egy javaslat mindenkinek:
Csináljon szerintem mindenki magának egy elmenõs helyet (MM,Vacation,Superstar studio etc) mert nekem sokkal jobban bejött, hogy mindent megtalálok egy helyen és nem kell mindenfelé császkálni...
Csináljon szerintem mindenki magának egy elmenõs helyet (MM,Vacation,Superstar studio etc) mert nekem sokkal jobban bejött, hogy mindent megtalálok egy helyen és nem kell mindenfelé császkálni...
Þór vígi þessi rúnar
Nos, logic-od legyen 3-as minimum.
Elzúzol Magic Townba. Ott vannak szinpadok, kettévágod a csajt mondjuk az egyiken, vagy kardra fekteted és ha ügyes voltál (az leszel) 20 Magicoin a jutalmad. De a párbajt ne próbáld ki!!! Megbánhatod mint énis. Félholtan ugrottam haza... 😊
Elzúzol Magic Townba. Ott vannak szinpadok, kettévágod a csajt mondjuk az egyiken, vagy kardra fekteted és ha ügyes voltál (az leszel) 20 Magicoin a jutalmad. De a párbajt ne próbáld ki!!! Megbánhatod mint énis. Félholtan ugrottam haza... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Emberek játszik már a makin' magiccal vki?Hogy a gránátban lehet sok magicoinst szerezni,és mi alapján megy a duel,meg ilyenek.