5242
-
cold_fire #2737 http://www.megagames.com/psx/psx_ppf.shtml
szedd le innen,ha nem megy az ms-dos parancssor. -
cold_fire #2736 Igen,de ez a legjobb tudomásom szerint csak az alap simshez jó,és az állásokat,telefonokat és egyéb üziket nem is magyarosít,csak a tárgyakat. -
cold_fire #2735 Esetleg ha még kellene valakinek:
Sims:100486-585530-905808-0928
Sims Deluxe Edition:1500-8548336-9566378-1317
Sims Livin Large:8663-4966712-3945768-1934
Sims House Party:0901-4177371-2064872-3510
Sims Hot Date:1501-7709210-3634998-1949
Sims Vacation:1500-9874009-0973804-6601
Sims Unleashed:9932-1129289-4998838-6403
Sims Superstar:1500-1762775-7663263-1513
Sims Makin' Magic:TQKK-Y29X-4Z64-T3P2-CDEV
Unatkoztam -
cold_fire #2734 Sims Hot Date:1501-7709210-3634998-1949 -
Chappy #2730 Thank you. -
cold_fire #2729 Május közepe óta kb. 200-szor írtam már le,vissza kellene néha olvasni is..:) -
cold_fire #2728 Na aszongya 1:ugye megvan a deviance fix és be van a cd1-be másolva..:)
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?:)) -
cold_fire #2727 Az nem patch kérés volt,hanem hogy már volt előtte nagyobb verziójú sims.Ki kell venni a telepítés előtt az összes maxis és ea simsre vonatkozó bejegyzését a registryből. -
cold_fire #2726 Sims unleashed:9932-1129289-4998838-6403
Sims Deluxe:1500-8548336-9566378-1317
-
#2725 megkérdeztem, simán frel kell tenni az összeset egymás után
ha az MM is fent van crack, aztaán kész is -
#2724 megkérem rage kollégát írja le neked, hogyan kell simset installálni -
#2723 Ismét én vagyok! Ma feltelepítettem újra a Simset. Ment is de amikor a Livin Large -hoz értem, nem akarta felinstallálni mert kért valami 1.2-es patchet ! azt írta ki hogy ezt nem telepítettem fel és ezért nem fojtatja a telepítést! Tudjátok hol találhatnám meg?
Cold fire: Hogy lehet akkor megcsinálni a superstart hogy müködjön is? -
Chappy #2719 nem, de ha megtudod, ír ide: [email protected] -
Chappy #2714 Kéne az unleashed+deluxe kódja.
Elhagytam! -
cold_fire #2713 Anélkül is meg lehet csinálni. -
#2712 Hi!
Itt a cucc cseri001, köszi. Tesztelem és holnap szólok róla. -
#2711 Sziasztok! Azt a PPF-O-Matic progija van valakinek? kellene mert már unom hogy nem megy a superstar!!!! -
#2710 Hi!
Köszi!->[email protected] -
#2708 van egy pár
keress rá a google.co.hu-n a magyar oldalak között
vagy a startlapot is ajánlom figyelmedbe -
#2706 mindet installáld fel sorban, egymás után, aztán a MM crack
persze ugye lehet, hogy mindened eredeti, akkor meg crack nem kell -
#2703 Felrakja. -
#2701 Én az üzleti berendezés (a pénztárgép ikon) kárpitos cumó összesítés legvégén találtam meg a vibrációs ágyikót amikor downtowni lotot építettem. Igazad volt viszont, hogy nem az alap LL ágyikóját, hanem egy letöltött hálószoba garnitúra egyik darabját. Ha akarod és megmondod hova, akkor postázom. -
#2700 Hi!
Az nagyon jó lenne. Nálam is van vmi féltékenység korlátozó patch de visszaszedtem mert ez első tesztjén súlyosan megbukott. Nem volt semmi mert egy régi-régi házaspár (gyerekkel-kutyával-macskával) majdhogynem elhidegült amikor a nő egy party alkalmával táncolmi mert az egyik barátnőjével:))! -
#2696 HAli! Nektek hogy müködik a superstar! Én MS-DOS ban írom a parancsokat de nem fogadja el őket
Miért? már nagyon unom! Légyszi segítsetek!! -
cold_fire #2692 superstarfix.cjb.hu innen letöltheted a binpatchet,ennek a fórumnak a 600 és 601 hozzászólásában pedig le van írva a patchelés menete.De ehhez a superstar 1 cd-jének az imageja kell,tehát az egyes cédéről csinélni kell egy bin,cue képet. -
#2687 ja
a multkor nekiallt egy csaj kopkodni, mikor adtam neki egy csokot
kar, hogy ilyenkor nem lehet vmit neki odaszolni
-
#2686 mar ugy ertem, atepitesnel sem talalom -
cold_fire #2685 Vagy dc.. -
cold_fire #2684 A binpatchet próbáltad már?Mert ha logo után száll el,akkor az nem crack hiba,hanem a lézervédelem rossz törése.No ezért kell az a szar.(istenem hanyadszor írom le).:)) -
#2680 Hi!
A downtownban nem is találsz ágyat ilyet telpítened kell, csak a piros szívalaku rakható be. Még tarifája is van 20$ egy vibráció.
-
#2679 hackelt tárgyakat használsz?
pl. downtownban én nem találtam semmiféle ágyat -
#2678 Tervezem kipróbálni egy ideámat. Nagyon gonosz módon egy hatalmas room érzést adó festményt fogok partykon elhelyezni a ház egy npc-k által kedvelt részén (mondjuk kedvenc wc vagy konyha tartózkodási helyükön) ami annak a simnek a funját aki belenéz lenullázza! Valszeg a lekileg így lecsavart npc már hajlandó lesz bármikevés funt elővezető elfoglaltságra. -
#2677 nálam ez úgy megy, hogy vki elmélyülten billiárdozik, játékautomatázik, és amikor a mukim csatlakozik hozzá, akkor azonnal abba is hagyja
ezek szerint nálam az NPC-k nagyon maguknak valók :) -
#2676 ebben egyetértünk: a lapozófile mérete legyen kötött -
#2675 Hi!
Sajna nálam a házigazdák túlnyomó része házaspár és baromi féltékenyek, igy egy "join to dance" már pofozkodási alap amire nagyon sok esetem volt. Amióta meg cca. kupit csináltam néhány downtowni lotból és az intellektuális barátság itt-ott heavy érzelmekké változott és persze papus és mamus nem igazán tudnak egymás dolgairól, azóta minden eféle megnyilvánulás roppant veszélyes.
off Mike! a defragment tetszőleges lemezre, feltéve ha rendszeresen csinálod maxi 5-10 perc, a teljes optimalizálást ami leginkább éppen a lapozófile helyének ideális kiválasztásához indokolt persze elé egyszer megcsinálni (ez. 40-60 GB-nél sem több mint 40-60 perc). Ez nem csak az adatelérést gyorsítja, de tapasztalásom szerint a hd élettartamára is kihat. Egyébként az NT alapu OS-ek "stillben" ezt csinálják is. Nincs XP-m csak win2k-t használok, ott az MS által javalt lapozófile mérete 512 MB ram mellett 780 MB, 1 GB-re a maximimot javallottam. A lapozó méretét szvsz. nem érdemes a gépre bízni aféle min és max közzé mert akkor a ketyere feszt azzal foglalkozik, hogy beállítsa a virt.mem éppen opti méretét. Persze ez itt mind javallat és hát ki mit szeret.:)) on -
#2671 szvsz ez túlzás
- 512 mb ram esetén szerintem nem kell 1 gigás swapfile, bőven elég a fele is. (ha nem lenne elég az ember tesz a gépbe még 512-öt, ma már ez nem egy vészes dolog)
- a 170 gigás vinyómat defragmentáltam utoljára
szvsz egy mai 7200-as UATA100-133-as vinyót, ami van vagy 80-120 giga, csak az defragmentáljon aki ehhez elég mazochista, még ha 30-40 gigás particiókra van osztva akkor is.
szóval nálam semmi ilyesmi nincs, még sem lassú a game, egy kicsit se
végezetül: próbálja win98se alatt futtatni -
#2670 Hi!
Nem tudom mennyi cuccod van felrakva a gamához, de ha minden kieg. megvan akkor ez egy 5 GB-s játékprogram, ami méretének megfelelően már nehezen tűr meg maga mellett bármilyen tárrezidenst és kodek packot. Meg kellene tekintened ezen túl a virtuális mem. (vagy lapozófile) nagyságát, ez jó ha a ram méretének 1.5-2 szerese (maxi 700 MB-1 GB) és ez mindig rendelkezésre álljon (fix méret, alsó felső ugyanaz). A lemezt ekkora méretü gamák esetében rendszeresen defragmentálni (ha más filerendszer optimizáló pl. Norton speeddisk van optimalizálni) illik. A Sims szereti a szinkronos videó hajtást, ami picit a teljesítmény rovására mehet, de ennél a gamánál nem túl nagy a videó kiterhelése, nézd meg hogy a videódriver valamelyik lapján nincs-e letiltva bizonyos szinkronitások betartása. A rendszertől követeld meg hogy a kernelt ne rakja virtuális memóriába és a ram-ot a lehetőséghez mért maximálisan használja ki (vannak erre nagyon jó tweaky progik én a freeware xq-tech-et javaslom használni). A jelensége amit írtál közvetlen egy memória tartalomcsere prücökre utal ami akár a videó rendszerben is okozhat szinkronitási bajokat. Persze a videodriver frissítése az mindig jót tesz (ritkán azért előfordul hogy a korábbi meghajtó jobb volt) és hát az XP-vel való kompatibilitáson a "3rd partners" csak most gyűrődik igazán. -
#2667 nálam állandóan vizipipáznak
legalábbis a sztárok
másokkal meg nem barátkozom :) -
Jani-B #2665 Hellósztok!
Nektek is előfordult már, hogy szétesett a kép? Nekem főleg akkor csinálja ezt, ha Magic Town ból hazamegyek. Régebben csak akkor csinálta, ha a FlashGetben a bedobó ablak be volt kapcsolva. De mióta a Makin' Magic-et feltettem egyre többször csinálja (Downtownban, átjelentkezek másik családhoz akkor is) és csak akkor szűnik ez meg, ha újraindítom a játékot. XP alatt játszom ATI Radeon 9000-essel, mostanában még drivert se frissítettem, hogy az lehetne a gond. Remélem valaki tud nekem segíteni! -
#2664 Hi!
Jaja! ahogy mondod a tárbortűz tényleg lelkesíti őket. Csak azt nem értem, hogy az ezen kivüli, alkalmasint nagyobb "funrátát" adó dolgokra miért nem moccannak rá. A röplabda az még tényleg jó lehet csak az a bajom, hogy a telekre már nem fér be a többi szajré mellé. Nálam az a meglepő, hogy a népek a saját szemétdombjukon probléma nélkül választanak és általában jól választanak elfoglaltságot, pl. a Townie csapat a downtownban, a simek saját házukban-udvarukon roppant találékonyak. Ahogy vendégségbe mennek tökéletesen "lehülyülnek":).