SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól..ott nincs ilyen funkciójuk.Akkor holnaptól a te véleményedre is kíváncsiak leszünk..😊
Sipocz
Lássátok! efféle élményeim még nincsenek, node ma délutántól....
Jó látom-é az egyes eszközök, amelyek vmi skill-t javítanak nem így mûködnek a downtownban és a bolontsák szigeten? (sakk, úszómedence)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

nem béta,hanem teszt..
A sims online a sims netes változata.De ha nem vagy EA szerverre havi 10 dolcsiért elõfizetve szvsz egy kalap szamócát sem ér.Amit kaptál az valszeg a béta verzió.Warezben meg sem jelent.
Carlos arra a gyors futásra nem tapintottál még rá?😊
Á szokott még betörõ járni,csak nagyon ritkán most van ugye mosómaci,büdösborz,barnamaci és a betörõ..hát nem elég?Fõleg ha a barnamaci megeszi a félkész mézem..😊
Passz..nekem a méz és a vaj miatt most fullon van..😊
Nem a MIME?Mert az mindent megpattint a lakásból.Na végre mágikus szupersztár lettem..😊
Sipocz
Mekkora cooking skill kell ahhoz, hogy a partyasztalt vagy a puncsosbödönt a simem töltse fel kajával-piával úgy hogy a vendégek még ne utálkozzanak? Egy házirobotot mellérakva így már megspórolhatnám a szakácsot😊)

Carlos
Nemtom még nem találkoztam vele... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Az újonnan installt gamámból teljesen eltünt az éjszakai burglár. Igaz minden bejárati ajtóm riasztós. Vmelyik kieg. leszedte ezt a jelenséget?
Ha vmelyik simemnél nagyobb csapat vendég van, vagy éppen partyt rendez akkor feltünik olykor egy nem a faluhoz tartozó sárgazekés tag vagy egy amolyan "fehérbohóc". Igazán csak elzavarni tudnám, jön eszik, iszik, használja a szórakozást támogató tárgyakat és kész, mert az általam irányított jónépnek nincs vele opciója.

Carlos
Nemtom. Nekem eddig csak egyszer betegedett meg a simem akkoris az extreme karrier miatt. 😊
Zárd karanténba a köhögõs simet (egyik családtaggal se érintkezzen és sok kaja, sok alvással állítólag(!!!) meg lehet gyógyítani)

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Egyszer régen a gamában használtam az aranyhörcsög készletet az egyik kiskoru simem dolgai között. Az akkor a gyereket és a papáját megbetegítette és meg is haltak bele. Olyan síkideg lettem, hogy kibányásztam a gamából. Az új install megintcsak berakta ezt, ez is ugyanaz vagy ez már biztonságos? Egyébként törpefaragás közepette a simem elkezdett köhögni, ez is vmi átverés aminek betegség és kampec a vége?

Carlos
A sims online-t nemtom, hogy mire jó, énis láttam már, de gõzöm sincs mi lehet az!!!
Ajándékként fog szerepelni a törpe! Amúgy a MM-ben is van egy ilyen új barkácsasztal, csak az ilyen kis démonszobrokat csinál... 😊
Szerintem szebbek...

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Az egyik simemnek szüksege van mecha skill felnyomigálásra és a pajkosság miatt kapott egy kertitörpe barkácsoló készletet. Ismertem a szajrét korábbról is, de most vmelyik kieg. miatt a törpét ajándékként is lehet kezelni. Ha odaadja a cuccost vmelyik barátjának az mint tuti ajándék fog szerepelni vagy más hatása lesz?
A komámtól kaptam egy sims online progit egy marha nagydarab exe-t. Mire jó ez?

Carlos
Persze!!!
Szóval vannak olyan varázslatok, hogy plö: LoveDust vagymi. Ezzel plö egy másodperc alatt barátot csinálhatsz magadnak (75/75). Bár a hozzávalók beszerzéséhez kell varázsolnod a MagicTownban, mert csak így tudsz "varázspénzt" szerezni, amibõl megveheted az összetevõket.
Amúgy a varázslatok darabra mennek, bár asszem ez a szerelemesítõ varázslat 3 db spellt tartalmaz. Sok jó dolog van.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Ez akkor csak egy szórakozási forma, vagy itt is vannak bizonyos karrier elemek. Használható-e ez a tudomány a mindennapi siméletben?

Carlos
Nos, úgyvan, hogy felrakod a kieget. Jön egy muksó, aki a ház elõtt hagy egy csomagot. Azt ha kinyitod, akkor pár varázscucc jön elõ belõle. (amivel spell-t csinálhatsz meg egy varázskönyv, amiben a receptek vannak, varázspálca, ilyesmik). Ha akarod eladod, ha akarod megtartod, mind1.
Csak opció, mint a szupersztárság. Viszont van egy csomó olyan cucc, ami fejleszti valami képességed és kell a varázslónak a kész termék (mézkészítés/cooking) és a Honey/Beeswax egy csomó varázslat alapanyaga. Ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Én magam igencsak kedvelem az RPG-t és az a kieg. ahogy írjátok picit annak a mágiaformáira hajaz. Az asszonyom viszont szívbõl "nem kedveli" a "mágiázást". Kérdés: a mágia használat csak opció, vagy mindenképpen találkozol vele? Mert ugye nekem tetszene, neki meg nem.

Carlos
Honnan lehet leszedni? Megnézném, mert nekem csak olyan nude patch-em van, hogy sík semmi nem látszik (nem mintha érdekelne különösebben, mert már pár év alatt megszoktam).
Szóval, ha elküldenéd, vagy küldenéál egy linket, azt megköszönném!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem az egyik legjobb kiegészítõ!!! 😊
Sok jó dolog van benne!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Már megjött ISO-ban ma fog felmenni a gamára mint korona! Roppant kíváncsi vagyok rá, olvastam amit Colfire-ral értekeztetek itt, igen jól hangzik!

A nudepatch-hez vannak módosított textúrák, amik életszerûbbek.

Carlos
Jaja... 😊
Ha gondolod fennvan a warezcenteren a free-ben a Makin Magic... 😊
RIP ugyan, de ha gondolod szedd le... 😊
Bár nem kezesdkedem a kiegészítõ RIP minõségét illetõen!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
Sajnos ez az én tapasztalatom is, brühü-brühü! Talán az a vigasztaló, hogy az aprónép persuációi sokkal szélesebb skálán mozoghatnak mint a felnõtteké. Ha elég playfull egy felnõtt pl. a kispocok már akár 10/2 hozzáállásra is sikerrel nyomhat egy viccet, vagy kuckuckolást, no egy felnõtt próbálná meg ugyanezt lenne minusz mint atom!

Carlos
Szerintem nem lehet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
Szvsz a játékhoz letöltött nem Maxis cuccokról:
A Coldfire által javasolt metód, "játsz echte Maxis szajréval" mindig biztonságos és nincs meglepi. Ha elegendõ (legjobb ha az összes) kieg. fentvan akkor nem is annyira fontosak a letölthetõ matériák. Ha mégis szükséges (vagy épp tetszetõs) vmi amit szeretnél jól nézz körül hogy honnan töltöd le. Egy dolog biztos, a fizetõs site-ok dolgai prímák, tökéletes a grafikus illesztés és az animációk is pontosak. Itt egy cim, egy olyan site-ra mutat amelyik válogatást és kritikát ad a legjobb helyekrõl megfelelõen katagorizálva:
http://www.simsrevfix.bravepages.com/Index.html
Fontosnak tartom, hogy a letöltött árut vizsgáld meg a simsfilecop és a simexplorer progikkal és ha csak egy pici kivánnivalót is hagy maga után töröld le!
A letölthetõ cuccok egy részének (kivált a tárgyaknak) a tárfoglalása nagy és az animációja elég bonyolult, a zavartalan mûködéshez elég sok memóriára és gyors procira+grafikus megjelenítõre van szükség.
Más: a sexualitás megjelenítése a gamában alapból szvsz. elégséges és nem is errõl szól. Az élet(simélet) fontos részeként jó hogy van benne egy kevés, ha jelzés értékkel, akkor is. Nekem pl. van 3 kiskorum és õk is játszanak Sims-szel és sejtik hogy "azok a dolgok" mire jók, de ez soha nem torkolik obszcenitásba viszont jelzi a számukra, hogy egyébként az "ilyen tevékenységre" miért is van szükség.😊) A "nudepatch" nevü megjelenítõ végsõsoron illuzióromboló (naná! nekem is volt 2 percig😊) mert az eredménye nem naturalis, hanem egy nemiség nélküli texturaváz.
Még mindig nyüglõdök azon hogyan lehetne a gyereksimek érdeklõdési körét fejleszteni-kiterjeszteni, nincs vmi. ötletetek? A felnõtjeim már olyan szépen haladnak, van egy simem aki minden tárgyhoz min. 6-os szinten hozzá tud szólni és így hihetetlen népszerû nemcsak a faluban, hanem a Townie-éknál és a "bolontsák szigeteken" is.

Carlos
Miért van ilyen?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én kezdõ szupersztá vagyok... 😊
Megyek, asszem még játszom egy kicsit... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nude Patch????

Þór vígi þessi rúnar

Hát igen ahhoz el kell kezdeni a szupersztár karriert mert csak ott kapsz fekete rózsát az obsessed fantól..😊A második sorozat varázslás már sokkal többet ad.
Carlos
Csak a kincsesõvel találkoztam még... 😊
A másikat még nem csináltam össze!!!

Þór vígi þessi rúnar

Azért mert a zongora .far file-ét használja,arra van ráhúzva ez vmi. házigyártmány.Inkább hivi cuccal foglalkozz,de ezt má lentebb írtam..😊
Vedd le a directx-es hanggyorsítást,ha még nem tetted meg,v. rakj fel sp1-t(ha nincs).Ha ezek is megvannak passz,ui. most win98SE alatt jáccom..😊
A 2003-ról nem tudok érdemben nyilatkozni..😊
Ezért patchel a makin magic a végén olyan sokáig,hogy milyen kieg. van fent,aszerint lövi be a varázskönyvet.Mindet megcsináltam,de még az alsó hármat nem adta ide.
A duelben mindig az ellenvarázslat kell,csak úgy tudol pontot szerezni.Pl.:lighting ellen jó a blue tornado v. a yellow izé..és így tovább,ezt ki kell tapasztalni..😊Azért nem semmi a két gyémánt dustos kristály:az egyik kincsesõt csinál a házban és környékén,a másik meg szupersztárt belõled..😊
Carlos
Ha fennvan az ACE MEGA Codec Pack, akkor szedd le.
Bekavar az mp3-ba és ezért kiakad!!! Sokaknál ez a hiba!
Cold_fire-nél bõvebb felvilágosítást is kaphatsz!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan a hivatalos site-ra felrakott cuccok INGYEN letölthetõk?????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Másik kérdés:
Rájöttél már a Duel címû játék(?) lényegére?????
Csakmert mindig legyõznek!!!
Hogy kell azzal gyõzni??? Mi az értelme/lényege a Duel-nek???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ehhhhhhhhhh........... 😊
Köszi!!!!!!!!!!!
Jó fej vagy!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Bazz..diamond dustot 199 magicoinsért lehet venni a tündérkétõl..😊
Leszedtem egy másik exe-t de így sem megy. Nincs pausolva és mégsem telik az idõ? Heeelp!
Carlos
passz... 😊
Rossz crack talán?

Þór vígi þessi rúnar

Felraktam a Makin' Magic-et (újra telepítettem az egész játékot), de nem telik az idõ a játékban. Van valakinek ötlete, javaslata? Légyszi segítsetek!
Ehhh...még mindig nincs meg a gyémánt..😞A hot date-s gyémántgyûrû nem lehet jó?😊
Carlos
Én csak a tündért nem. Amúgy nem egyszerûbb teleprotálni???
Nekem a tollasok és a gyémántosok hiányoznak!!! 😊
Amúgy ma még nem játszottam vele, mert Kedves ittvan. Bár most mongyuk tanul... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Arra nem jöttem még rá,hogy a gombásnál hogy kéne szaladni.Egyedül a vámpírcsajt tudtam legyõzni,a másik kettõt nem.😊
A tündérke..😊Már csak az a két varázslatom hiányzik,amihez az a gyéméntizé kell.Neked is nõ a kristályod?😊
Carlos
Jó, de melyik árus?
A vámpír, a tündérke (imádnivaló), vagy az alkoholista öreg úr... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nono, Te hol találtál madártollat???
Amúgy még nem jöttemn rá!!!!!!! 😞

Þór vígi þessi rúnar