5242
-
Chappy #2801 XP-n nem tudom feltelepíteni a Superstart és a Makin Magicet -
#2796 Hú, akkor sokat vesztettél! Tökjó mikor jönnek a kiskrapekok hamizni és van akkora nyamizás hogy elnyomják a háttérzenét, van kilenc gyermekáldás a sajátnevelésből a faluban (1/család) meg egy oldtowni gyerek is és ezek ugye oda-vissza haverok, így egy-egy hivásra jönnek ám 2-en,3-an mint egy kis ovoda a ház:))! Meg pl. a downtownban meg a vakáció szigeten is van olyan lot ahol lehet grillezni és olykor az NPC népek is sütögetnek és akkor jön a saját simem mint főzőmájer és előadja a tutianyagot és tolong a nép egy kis jó kosztért:).
Meg jó hogy mondod ezt a szupertsztárságot, ha már elfogynak ez enyimeknél a fejlődésre motiváló karrierek el akarom őket küldeni a studióvárosba.
Hát meg még nem is mondom, de nem hittem a szememnek: volt egy kis reggeli összejövetel és megjelent össz.vmi 6 sim, kb.mert emlékszem 2-szer is kellett főzni. No a tetejébe meg még megjött a helybéli szupermanus (Carrey Drew vagy mi a nyű) és felborította a csendes barátozás folyamatát, mert még az összeverődött kutya-macska sereglet is arról ugatot-nyávogott hogy "nokivanitt". Történt hogy a nagy sereglésbe 2 sim "grafikusan beszorult" egy idétlen pózba egymással szemben állva éppen beszélgetve, ahonan képtelenek voltak kikecmeregni. És elmúla a party, ezek még mindig a merev pózban állnak, eljöve az est ezek még mindig, reggelre aztán elájultak, az egyik földre esve hortyogott a konyha kövén a másik állva mint a lovak. Aztán persze első felindulásból még maguk alá is csurrantottak meg még vergődtek hogy milyen gyenge volt a buli, de aztán csak elhúztak haza. A háziak többször is próbálták őket a transzból kiszedni,de semmi rekació. Fura dolgok vannak:))! -
#2792 az én énekes bácsim, akinek még minidg a 3,5 csillaga van (hgy a rosseb egye meg - már bocs) 9-es főzőke skillel büszkélkedhet
de nála nem nyammog senkise :( -
#2791 Hi cseri001!
Lásd én meg sem várom amig átrakják egyik melóból a másikba hanem magam teszem át ha csúcsra ért és van olyan ami éppen szöges ellentéte a jelenlegi melójának és tetszik. Amióta megvan az UL azóta a 18 felnőtt népemből pl. mindig van aki szakács vagy divatszakmás, különösen a szakácsnak örültem mert noha nálam az 5-ös főzésskill a családi élet része, de mostmár a karrierben is hasznosul, arról nem is szólva hogy zaba közben a népek nem győznek nyamizni, hümmögni meg böfizni:)). Nem gondolom hogy a hivatás megváltozása prüci, kivált ha nem a progi rakja át a simet hanem én, mert ekkor az szamárlétra első fokait lazán veszik és jön a promóciós lóvé is 1000l. Az jó hír amit mondsz, mert voltak aféle rémítések, hogy a progi "bevonja a karakterlapot":)! -
#2790 igen? ha eléred a karriered csúcsát, akkor kirúgnak, mehetsz másik állásba? -
#2787 Jaigen!
Kérdés: volt-e már olyan simetek amelyik minden skillben 10, ha igen történik-e vmi különleges vele. Jelenleg 4 eféle aspiránsom van, vszinü hogy jelenlegi karrierjük végére érve elérik a full 10-et. -
#2786 Hi!
Ok-Ok-Ok, egy dolog van azonban amit tükörben tudok magyarítani, amikor a kutyám asszondja "au-au-au" és a macskám "miau" felkiáltása is teljesen érthető! LOL
Simmyke! kösz az infót, megpróbálom a dolgot, az az igazság hogy noha megvan végig a gama de én csak az UL-ig használom rendszerint.
Szvsz. a The Sims igazi háttérgama, ha elfér a lemezen hát hagy maradjon ott és néha-néha vissza lehet térni rá, olyat még nem tapasztaltam hogy végigjátszás. A The Sims 2. meg egyelőre csak igéret és mint mondani szokás "bizonyiték kell":). -
#2785 Nem hittem volna, hogy még mindig ekkora sláger ez a játék. Én anno elég sokáig elvittem az alap simst, majd a hot date-el is elvoltam, ami sokkal nehezebb volt (mármint a kapcsolatok fenntartása), és ennyivel le is tudtam, kb. 2 éve. Mit lehet még kihozni ebből a gémből? Hányadik kieg. jelent most meg, 5.-ik, vagy 6.-ik? Majd a Sims2 lesz még yo. :) -
Chappy #2781 he??? -
Chappy #2780 ?hmm.? -
Chappy #2779 át lehet viinni -
#2778 nyomd fel az öszeset, ha már hozzáfogtál
nem kell rögtön varázsolni, sztárkodni, krumplit termelni, szóval ha nem akarod, nem használod az új lehetőségeket, de sokkal több állás, és berendezési tárgy áll rendelkezésedre -
#2777 nem
csak az mm után -
Chappy #2773 ok -
Chappy #2772 he beszél, akkor nekem is kell! -
#2771 Pedig naccerü lenne, a simek egymás közötti beszédét megérteni:) évek óta nem tudok rájönni mit jelent a férfiak beszédében a "burrati" kifejezés, a nőknél a "hú-tú", vagy a "komalazna" és a kiskrapekok miért úgy mondják hogy "csi-ká-gó-bil":)! -
#2770 Nem igazán tudom ezt a gyümölcsfás dolgot. Erősen gyanus, hogy kétféle ilyen felásott-felszántott földdarabot lehet installálni. Zöldséget csak az egyik fajtába tudtam ültetni, lehet hogy a másik fajta lenne a gyümölcsös? -
#2769 ez nem éppen konstruktív hozzászólás
mitől lenne buziság?
a közeljövőben tartózkodhatnál az ilyen hangnemtől -
Chappy #2768 Te magyarítást töltöttél le?!
Régebben én is, de nem tettem fe. A Simsnek buziság a magyarítás! -
#2767 köszi szépen
ha gyümülcsfák csak dísznek vannak, az elég nagy kár -
#2766 Hi!
Eleddig csak konyhakertészkedtem, ahoz lökök egy picit. Szvsz. ha a fát "kész terjedelmében", tehát az építkezés menüben rakod be az csak díszként létezik. A konyhakerthez és szerintem más növénykulturához -már ha van(??)- az épitkezés menüből a felásott kertdarabkát kell megvenni és vetőmagot, szaporítóanyagot meg az oldtowni boltban. Kimondom, hogy én csak bab, répa, paradicsom, fejessaláta kulturákat láttam, de lehet hogy van más is. A soroltakat néhány simem termeli is. Fontos hogy a kertészkedéshez legyen egy engedelmes, vadászatban jártas macskád mert ha nincs a sáskák felprédálják a veteményt. Meg szükséges még egy terménytároló szekrény amibe le lehet tárolni a zöldséget és innen lehet felhasználni ezeket a főzéshez némi költségmegtakarítást előadva. Minden esetre ha lesz alkalmam próbálom majd kitudni a gyümölcsöskert dolgait:). -
#2764 hát bakker...
ha nem tudjátok, írjátok azt: passz
fontos lenne, tettem egy halom narancsfát a kertbe
vagy ezt csak dísz? -
Chappy #2763 írom ki a cd-ket -
Chappy #2762 király -
#2761 Hi!
A Superstar-ost tettem fel, de lehet hogy az MM valamelyik modulja lefedi mert most már egyértelmű (valamivel több próba alapján) nem sokat javított a féltékenységen. Úgy láttam C+C termék és ők mostanság adják ki az MM-es cuccot, remélem ezt is adaptálják. -
#2760 lehet-e almat narancsot termelni a kiskertbe? mert ugye ilyen fa van. -
#2759 NA ezt mégegyszer! fingom nincs ehhez!!!!! -
Chappy #2757 jó game -
#2756 Hi cseri001!
Hétvégén túrtam vele pár órát, no úgy néz ki hogy kissé mérsékli a féltékenységet, de azzal együtt vigyázni kell. Mondjuk a féltékenységet teljesen rossz lenne felszámolni, mert hiszen teljesen normális dolog. Különösen a downtowni környezetben gyakori nálam, hogy az ai teljesen közömbös a társaság kiválasztásánál viszont a féltékenység effektust bevarrja végig. A falumban csak saját családom van 12 és így elég gyakori, hogy házastárs simek a downtownban össze-vissza ami óhatatlan vezet némi botrányokhoz.
Nagyon rossz hogy kiszedték a "flirt" interakciót, mert ez egy kapcsoló maradhatott volna a klasszikus barátság és a szexualitással ötvözött barátság között. Sajnos így megesett az is, hogy midőn ez egyik sim a játékban a másik simet kissé körbehizelegte az beleszerelmesedett a szándék ellenére:((. Pedig az LL-val bezárólag az admire interakció egy nagyon hatékony barátságerősítő volt és nice tipusu karikat igen hamar be lehetett szervezni. -
cold_fire #2754 Az ugyanúgy lesz mint a deluxe,nem jelenik meg warezben. -
Chappy #2751 Kibnek van meg a double deluxe -
cold_fire #2750 Nem azt írja,hanem azt,hogy already patched.Na ezért kell kipucolni a registryt és a program filest ha beírt az installshield informationba. -
#2748 Megnézem!!! DE a Livin Largenál kiír 1 olyan üzit hogy nem telepítettem fel Az 1.2-es patchet és ezért Abortizálja az installállást mit lehet tenni? -
Chappy #2747 Jöjjön vki simsben ide:Cheatland sims -
Chappy #2746 Csak a Hot Date kell, oszt az összes kieg. megvan!!! -
Chappy #2745 Király a superstar! -
Chappy #2744 Lassan jönnek az üzik!
-
Chappy #2743 Melyik warezről lehet a Hot Date-et leölteni??? -
Chappy #2742 Szerintem buziság a simset magyarosítani. Így is angolt tanulhatsz vele! -
cold_fire #2739 Másolás?Nem telepítés?Egy gyári sims hot date-t akartok másolni?Először clonyxxl-el fel kell ismertetni a lézervédelmet,clone cd-vel lemásolni és szerezni egy no-cd cracket.Csak a warez serialt nem biztos,hogy el fogja fogadni.