5242
  • cold_fire
    Nőtt már valamiféle kristályod vagy másod az udvaron?Mert nekem még csak paszulyom van(igaz az eddig nem volt).
  • cold_fire
    Ahhh...rájöttem a sárkány titkára.:)Ha sokat gondozod(forgatod a tojást,ringatod és zenét hallgatatsz vele akkor nagy a valószínűsége,hogy lila v. zöld lesz.Ők a "jó" sárkányok(trouch).Ha nem foglalkozol vele akkor lesz rossz sárkány(burnie) ő viszont leégeti az egész házat és kinyírja a komplett családot.:)Tényleg a paszuly ér már vkinek az égig?Vajh magic beansot fog teremni?:)
  • Sipocz
    Hi!
    Simán meg lehet élni szőlészetből! Kell 10-es cooking, ezt elérni ami igazán lassú a dologban és amihez kell egy kis "háttérmelóhely". Ha 10-es a főzés és telepítesz 1 szőlőt ,meg 1 bodzát (az MM-hez úgy is kell) és naponta lelkesen gondozod valamint installálsz egy gyümölcsprést akkor már csak cukrot kell venni a magictownban és naponta legyártható 6 rekesz nektár, amit a présről 500 $/rekesz áron el lehet adni (50*cooking). E mellé némi vajat meg aranyfonalat csinálsz és kész, nincs az a melóhely ami ennyi jövedelmet képes benyomigálni (napi 3-4 e$). Persze a dolog eféle csúcsrajáratásához kell min. 2 felnőtt sim+ min 1 macska.
    Az én "parisztokratinám" egy átlagos sim jellemzőit bírja a Mérleg jegyből ennek a maxi kapacitásnak kb. a felét csinálja meg naponta, meló után áttép a magictownba ahol megvan a szükséges napi szocializálás, szórakozás. Mindemellett sakk, festészet, tv., uszómedence és ezek karbantartják az egyéb skilljeit is. Persze tehetséges boszorkányjelölt és a férfiszívek megtiprója egyben (főként amikor az mt-be átugrás előtt átmaszkírozza magát Ms. McGalagony-nak:)).
  • Mike at home
    A Sims2 meg mindenkeppen kell nekem legalisan, support es minden egyebbel egyutt
  • Mike at home
    nos igen, de a kiegeszitoket nem biztos, hogy meg akarom majd venni, a warez cuccok meg altalaban amcsik, szoval nem lesz kompatibilis az EU-s eredetimmel
  • cseri001
    Igen, megmaradnak, ha jó helyre rakod őket vissza! :)
  • RYAN MCKEAN
    melyik az a sims amelyikbe családot kel alapítani!!!
  • Chappy
    mOST A GÉPET ÚJRATELEPÍTJÜK, LEMENTETTEM A HÁZAIMAT!
    Szerintetek ha rámásolom, menni fog???
  • Chappy
    aha
    Rendeld meg, helyedben várnék a kiadásig, és letölteném egy wareztől!!!
    nosza erre meg az ADSL a jó.
  • Capovics
    Sziasztok!
    A Superstar kiegészítőhöz tud valaki egy feltört sims.exe-t?
    Amit letöltöttem azon sajnos mindig megszakad a futás.

Kérlek segítsetek!
  • PLackó
    NEM TUDNA VALAKI SEGÍTENI???????(#2929)
  • PLackó
    Kedves ihhf.A tar.hu/mestertuti címen van(nem teljes)
  • PLackó
    hmmm..Sajnos nem találom ott.De azért köszi.
  • PLackó
    Nem tudja valaki honnan tudnák letölteni a superstarhoz
    TRAINERT ahol nem kell neki aludni,enni,stb...???? SÜRGŐS!!!
    Köszi.

• Mike at home
    hasznalhatot mondj

kimnenni kicsit dragabb mint a vam + afa
  • Mike at home
    en most olyat csinaltam, hogy:
    apuka (kalapban - abban is zuhanyzik) no neki nem adtam semmire pontot
    anyukanak adtam a neat-re, nice-ra, de a tobbire nem, de azok sem fullosak
    van ket kolkuk, egy fiu - o normalis (sagi) meg egy lanyuk, na o tiszta apuka
    (kivancsi vagyok a fiu megkattan-e ennyi taho kozt)

lepattant haz

es a zoldsegtermesztesbol probalnak megelni, majd kiderul mekkora sikerrel
  • Chappy
    Menj ki az USA-ba, vedd meg hozd el!
    Esetleg előtte dugd el!!
  • Sipocz
    Hi!
    Bevállaltam egy simet, kezdőt kötetlen otthoni elfoglaltságból kellene megélnie úgy hogy az életminősége ne csökkenjen 3. szint alá. No ez a skillek hiányában az elején szinte lehetetlen. Nem csak a skill hiány a bajok oka, de a kevéske beruházási forrás miatt az elején nehezen elérhetők azok az eszközök amelyek az otthoni munkavégzést igazán támogatják. Jelenleg van egy alacsonyszintü, olyan 340-et hozó foglalkozása (mentős vagy ápoló, ilyesmi) és ehhez tud még spórolni napi 10-et a konyhakertből, szintén ebből van 40 bevétele, fonalkészítésből és konzervgyártásból még napi kb. 40. Tehát az összesen napi cca 420 $ már biztató kilátás a fenntartáshoz és némi eszközbeszerzéshez. Ehhez a műveléshez természetesen 1 kutya+1 macsek nélkülözhetetlen mint segítő családtag. Ahogy meglesz a 10 mecha+10 cooking hagy majd csapot-papot és csak a természet lágy öle meg a méz meg a vaj meg a....:).
  • Mike at home
    tolts le szarokat, mint en mostanaban

lasd LucasArts fele Secret weapon over Normandy

megjohogy nem vettem meg latatlanban

ellenben a Sims2-t mindenkeppen meg akarom venni, de az USA-bol
    van vkinek tippje, hogy csinljam, hogy ne kelljen ra vamot fizetnem?
  • cold_fire
    /:)
  • Tom3 #2921
    En azt mondom neked irany a Simcity4 forum
  • Tom3 #2920
    Ja es egyepkent mikor jonis a sims2?:D
  • Tom3 #2919
    igy megy
  • Tom3 #2918
    Nem birom a warezokat!!!Letoltenem Vacation meg az Unleashedet!De erre latok jo jatekot!Battlefiel1942 kiegeszitojet erre toltenem le latok egy masikat es igy meg ez!!!
  • Chappy
    A SIMS 2 traler nem indul!!!
  • Sipocz
    Ne szadizz Mike! Ne szadizz!:)))
    No! van ezért példám a kutya-macska békés egymásmellet élésre is (ez amolyan hidegháborus fodulat volt:)), van olyan családom ahol szoktak egymással kergetőzni, mondanom sem kell hogy mindkettő 6 vagy e feletti smarttal bír.
    Na tépek haza simsogni!
  • Mike
    a mazochisták játszhatnak egy gyerekkel meg egy kutyával is, mondjuk szerintem ez csit nélkül lehetetlen
    na jó kell egy feklnőtt is, az legalább dolgozik

azu igazi mazochista meg 1 felnőtt + 5 gyerek + 2 állat felállást választja, persze a 2 állat is eyik kutya másik macska, hogy még véletlenül se játszanak egymással

ja és mindenki lusta, lassú és zárkózott

:D
  • Chappy
    meik dc-ről amúgy mi az?
  • Sipocz
    Szasz Szöszi!:)
    3 dolog van a bajra
    -szolgáltatások, vedd fel a telefont és a service... csíkon lehet kérni bejárónőt, kertészt.......
    -a család (min. 2 db. felnőtt azért a jó leosztás, bár manapság már nem elvárás, de itt jók a konvenciók) munkamegosztása
    -az expansion pack-ok elkülönülő helyszinei, mivel mindegyik saját szimulációs idővel bír amelyek egymástól függetlenek; tehát pl. vannak kötöttségeid a saját telkeden (meló, a haver igérte hogy jön, nő a vetemény amit gondozni kell, a tanulás....), de aludni is kéne->irány a vakációsziget szunya+happy+pihi+szoci közben odahaza az idő megáll, de csajozni-hapsizni is kéne->irány a downtown hami+puszi+.... közben odahaz az idő áll, de varázsolni is kéne->irány a magictown casting+perform+párbaj+vérbaj... közben odahaza az idő áll.
    Na így!
    (meg még rengeteg cheat, de akkor a játék meghal!!!!!!)
  • Sipocz
    A petshopokban lehet venni un. treat csomagokat, ilyet vegyél aztán give.... és treat. Vagy a link amit Cold-nak is mondtam, ott van egy szupertálka a jószág számára, ha abból eszik akkor folyamatosan kap a kajához C vitamint is, látszik hogy a C+C terméke:))!
  • Mike
    talán a sims2 hamaribb lesz

mert ez így, egy Ent szimulátor :)
  • Mike
    enyim macska tüsszög

lehet vele vmit kezdeni?
  • cold_fire
    Azt nem tudom,de azt igen hogy ma egy töpét és flamingót életre akartam kelteni,de felgyulladtak..:)
  • Sipocz
    Tudjátok mi lenne az igazi királyság a The Simhez? Nekem az, ha kb 75%-ra tudnám leszedni a sim-idő szimulációs sebességet, tehát a sim sebessége és a műveletek időszükséglete nem változna valósidőben, de a szimulált idő lassabban telne a valóshoz képest. Nem tudtok egy eféle modot? Magyarán a sim sokkal több dolgot tudna csinálni, még akkor is ha az energia és a többi érzés csökkenési sebessége a valósidőhöz megmaradna. Lenne értelme a délutáni szundikálásnak, hiszen erre is lenne idő; számtalanszor van hogy az estebédre hívott felnőttvendég magával hozza a gyerekét és az üdvözlés után nem sokkal már fordulnak is haza mondván a gyereket időbe le kell fektetni, így sajnos nem élvezhetik Mari néni vagy Béla bácsi sk. sütményét és szőlőmustját:((!
  • Sipocz
    Gardener Bob az oldtowni loton (ill. bárhol ami vetőmagvakat árúsító pulttal vagy zöldséges kordéval berendezhető) ad kézből lombtrágyát amit ő supertonicnak nevez és a vetésre lehet rátúrni. Gyanítom azért hogy a tuti állapotu vetésre amit előbb gyomtalanítani és locsolni illik, mert lehet hogy a szuperpaszuly mellé extra tarackost is kaphatsz.;)
  • Sipocz
    Ez jó hír!
    Hát a kutyatál meg a turbórokka már egy kicsit erős volt nekem is így nem használom őket, bár tegnap szívtam nagyot hogy kedvenc perzscicám (Zulejka:)) megfázott és későn vettem észre és egy eféle spéci cuccos kibeckelné a bajt helyből.
    Vmi olyasmit is halottam hogy a már egyszer charmolt kertitörpe többet ér.(??)
  • Sipocz
    Hi RacerZsu!
    Nem ismerem a freemail-t, kibír 500 kb. csatolást? Ha nagyon tele van a postafiókod nem biztos. Mivel nekem nem / és nem * küldöm.
    Pontosítok: a szekrény spellhez alapanyagok tárolására szolgál, a bevásárlókocsi az egy hasonlat volt->ez egy far (jó kiterjesztés:)) állomány ami az alap food-displaycountert túrja meg.
  • RacerZsu
    Meg ezt a receptes bevásárlókocsis nem kell mindent megvenni külön szekrényt is!!! :)
  • RacerZsu
    Miaz a supertonic?
  • RacerZsu
    Elküldenéd a mélcímemre azt a cuccot, amiben tárolni lehet a spelleket, charmokat etc-ket???
    Nagyon megköszönném!!!
    [email protected]