5242
-
cold_fire #3070 Ja tényleg..nem tud valaki letölthető npc-ket?Egyedül azokat nem tudtam megszerezni a maxis oldalról. -
cold_fire #3069 A magicoint,barátot és superstart adó képet letöltötted már? -
#3068 Nocsak!!!
Akkor asszem megyek és tesztelem... :)
Bár még nincs kandallóm, de az megoldható!
Tudsz olyan szájtot, ahonnan le lehet tölteni igényes(!!!) vásárolható (buyable) skineket? (Swimm, linger, winter, superstar etc.)??? -
cold_fire #3067 Hali!
A télapós easter egg-et használtátok már?Nagyon jó.Venni kell egy tál sütit,karácsonyfát és egy kandallót.Ha éjfél előtt lefekszik mindenki akkor jön a télapó megeszi a sütit és hagy vmi ajándékot(utoljára egy színes tv-t).Vagy egy másik:ha nagyon jó a house party hangulata jön Drew Barrymore limóval autogramot osztogatni a bulira.Ezt nem próbáltam.Viszont ha vki tud még ilyet írja már le. -
#3066 Most megyek játszani! :) -
#3065 Nem teljesen értem, hogy ennek mi értelme van!!!
40e-ed van és nem költesz semmire? Ez miért is jó? -
Chappy #3064 figyelj!
én kód nélkül 1 emberrel 40000 dolcsi vagyonnál vagyok. ebből 216 dollár költhető.
és akkor se zuhanyzó, se kád, csak csap! -
#3063 Mert???
Miért zárkózol be egy görény miatt??? -
Chappy #3062 hét, azt kell csinálni! -
#3061 :)) -
Chappy #3060 akkor inkább bezárkózok! -
#3059 Telefon és van egy olyan, hogy Pet Controll vagy valami ilyesmi! Asszem pénzbe kerül! (50-100 nem emléxem) -
Chappy #3058 Help me!!!
A borzot hogy lehet elűzni? -
#3057 Nos, működik Cold_fire!
Bár pár dologra rájöttem az 5. install után.
Sorrendben kell felrakni és nálam az unleashed után (telepítés) el kell indítani a játékot, mertha fennvan a MM is akkor kifagy akkor, amikor elkezdődik a játék. De mostmár megy frankón.
Építgetem is a karrieremet ezerrel!!!
Köszönöm Cold_Fire mégegyszer!!! -
Chappy #3056 Most a Superstart telepítem.
A Deluxe-ot feltörtem. -
RacerZsu #3055 Nem, fog teremni rajta semmi!
Énis reménykedtem!!! :) -
cold_fire #3054 Sajnos így hirtelen nincs.Ez laptop,hogy mobility kártya van benne?Mondjuk teljesen mindegy.Ezekhez nem jó a catalyst driver(lehet,hogy hülyeségeket beszélek)?Codechiba esetleg ahogy említették,bár nem tartom valószínűnek.Mert nekem vmi csoda folytán ment xp alatt a sims,bár én nem néztem,hogy egyedül megy-e az alap,csak úgy hogy mindegyik fent volt.Jelenleg 98 alatt játszom. -
cold_fire #3053 Ezt a startlap sims fórumán találtam:olom 2003-12-19 19:20:10 Válasz erre (961)
Innen lehet letölteni http://www.shaklin.page.cx
Majd ott Downloads ezütán ::.Verschiedenes.::
[1] [2] [3]
Itt a kettesre kattints!
Az 5000 MagiCoins adó neve Be a Megastar-Pic V2
Ez egyben add a SuperStar-hoz (minden szuperstar barátot ,
5 csillagos star lehetsz add 5000 MagiCoins-t és a "SKILL2"
mindent tudsz (logic , body.... minden teljes lesz!
Ezt a objects-et a C:/Program Files/Maxis/The Sims/Downloads-ba kell kicsomagolnod!
Majd a játékba a képeknél lesz!
Rákattintasz és ott van 5000 MagiCoins add 5000 MagiCoins-ot!!
Próbáljátok ki,nagyon baba!
-
#3052 Szia Coldfire!
Köszi, itt van a válasz, arra amit írtál, ugye segítesz?
Nem megy. Levettem a hanggyorsítást (No acceleration), és nem történt változás. A gépem munkahelyi, én magam nem tudok új partíciót gyártani. A videodriveres ötletre nem tudok mit mondani, mert nem tudom, hová nyúljak (ATI Mibiliti Radeon 7500 a videokártya, DirectX 9.0 a verzió).
Van valami javaslatod??? -
Chappy #3051 Mennyi idős is vagy??? -
Chappy #3050 Xarok az osztálytársamra! Felőlem amúgy semmiharag, kössz a kódokat. -
cold_fire #3049 Nem fárasztom magam azzal,hogy mégegyszer írjak neked vmit.Menj akkor az osztálytársadhoz kocsikázni. -
Chappy #3048 Csak kérdtem BAMMME!!!
Osztálytársam szerint van!!! -
#3047 Köszi, továbbítom, bár én nem sokat értek belőle! -
#3046 Ja, azt elfelejtettem, hogy a Simshez azóta már találtam ÁLLÍTÓLAG VEZETHETŐ AUTÓT is, ha valakit érdekel,(még nem próbáltam ki) akkor szóljon, aztán próbálkozzunk együtt. :) -
#3045 Na, CHAPPY!
Én meg mondtam, hogy le tudod tölteni arról az oldalról!
És ha utána berakod a Simsbe, akkor tudsz venni autót a simednek, de csak dísznek.
Ha meg a Sims2-re értetted, akkor sorry, de az még ki se jött, és különben sem azt írtad!!!
-
#3044 Kristály még nincs, de egy amolyan tekergős -ha jó látom paszuly- növénykezdemény már van. Ha megnő akkor terem is?
Mostanság jól haladok a spellbook kiteljesítésével. Ahogyan fejlődik a sim skilleket tekintve nálam is egyre menőbb a perform jelenség a magictownban. Van a necro vidékről az a szinpad ahol szellemtáncoltatást meg mumia rockandrollt lehet előadni, no ott jelenleg ha megcsinálja mind a három felvonást akkor 75 MC a kaszirozás. -
cold_fire #3043 Kristály még mindig nem nőtt? -
cold_fire #3042 Amúgy jó dolog a perfect garden,nekem pölö a kikapart veteményt újraélesztette,de ki is tudja szárítani a kertet.:) -
#3041 Hi!
Namostan az történt hogy legyártottam egy charmot, a Perfect Garden spell hordozót. Mint farmer ember a sim a kert műveléséhez korábról egy kertitörpét használt, amelyik ugye ama pillanatban is megvolt szilárd formában ácsorgott a vetemény közelében. Agyatlan módon kivarázsoltam a charmot és legnagyobb rőkönyödésemre nem a kerttel történt meg a dolog, hanem a törpe kelt életre és féltékenységi rohamot kapott, mondván hogy ő nem elég jó a simemnek a kert gondozásához, hanem akkor még más enchantokat is használ. A törpi dührohama úgy nyilvánult meg hogy módszeresen elkezdte zúzni-verni a kertet megállíthatatlanul és kb. 70%-ra tönkre is tette mielőtt magától újraszilárdult. A dologban az a legborzongatóbb amikor a cselekvés-szekvenciára mutatva a simemnél kijelezte a törpe képével hogy "be attacked", némi horrorisztikus felhangja volt de aztán kiderült hogy a kerti veteményről szól a dolog.
So, soha ne használj együtt már egyszer enchantolt törpét és perfect garden charmot! -
cold_fire #3040 Mármint a pc-s sims 2-ben. -
cold_fire #3039 Bazze chappy nem unod még ezeket a magvas és értelmes hozzászólásokat?A faszért nem bírod felfogni,hogy a simsben+7 kiegészítőjében NEM LEHET AUTÓT VENNI! -
cold_fire #3038 Ja a bustin' out,ez tulajdonképpen a sims 2 bekonzolosított verziója.Az kérdéses viszont,hogy pölö lesz-e motorunk amivel melóba lehet menni. -
Chappy #3037 Mondtam, hogy a simsben kell!!! -
#3036 Hmm megjelent most valami Sims Ps2-re (mar elnezest hogy konzolt hozok egy Pc-es topikba) es egeszen jol nez ki de kerdo hogy kiagyak e Pc-re vagy nem... igya jatek 4.5 gigat foglal majdnem egy DVD-en szal tele van cucokkal :) -
#3035 Itt tudsz letölteni király kis autókat, Porsche-től kezdve a Lamborghini-n át a Cadillac-ig, van vagy száz autó, válogathatsz! :)
http://www.trinketsandtreasure.net
Jó válogatást! -
cold_fire #3034 A sima sims csak?Le kellene venni a directxnél a hanggyorsítást,talán az segít.Vagy pedig a videodriverrel ugrott össze.Ha annyira akar vele játszani csináljon egy 98-as partíciót.A szerveres patchelés már régen nem működik. -
cold_fire #3033 Ezeket mind töröld ki uninstall után.Csinálja a telepítés végén a patchelést?Mert akkor ír az expansionpack5.far és a sounddata.far file-ba.Valszeg ilyenkor bassza el. -
RacerZsu #3032 Codec hiba! Talán, asszem! -
#3031 Sziasztok!
Találtam egy kérdést egy másik Sims-fórumon, én nem tudok segíteni, de remélem ti igen, és fogtok is! :)
Idemásolom a csóka gondját:
XP Prof gépre telepítettem az ALAP Sims-et, eredeti CD-ről, eredeti kóddal (őseredeti, 3 éves lemez). Telepítés során nem volt semmi különös, símán felment.
Az Autorun-nal induló menü is szépen bejön. A bajom az, hogy a program indulásakor (1024x768 vagy 800x600 egyformán) elsötétül a képernyő, az intrónak a zenéje hallatszik, majd nagy nehezen bejön az induló képernyő (ahol házat, családot lehet választani), de utána semmit nem lehet csinálni, csak kilőni a Task Managerből.
Van valakinek tapasztalata, hogy miért csinálja ezt? Korábban Win98-cal futtattam uezt a lemezt és akkor meg voltam vele elégedve.
A Program menübe betett "Check for patches" sem működik (hiba a szerverrel történő kommunikációval)
Van valakinek ötlete, mit lehet csinálni?
Hát ennyi, remélem segítetek szegénynek, én meg majd továbbítom. Légyszi próbáljatok segíteni. KÖSZI!!!