SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam5 asszem már eccer kértük,hogy ne offold szét ezt a drága jó topikot..😊
Hát ftp-rõl és lapról nem nagyon hiszem,de valamelyik hubon biztos megtalálod.
Köszi Adam5, már csak arra lennék kiváncsi,hogy az alap Simset le lehet e tölteni még valahonnan, mert az enyém tönkrement.

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy honnan tudnám letölteni az Unleased (amiben állatok vannak) címû kiegészítõt (DC++on kívül). Elõre is köszönöm.

Sipocz
Amig itt molyoltam a meloban addig találtam egy site-ot ahonnan letöltöttem egy collar&ribbon pultot, ha bejön ma este a próbája küldöm😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Aztán értek ám még meglepetések, a Maxis kissé pontosabban is elõadhatta volna magát amikor a házijószágot megjelöli. A Maxis terminusai szerint "useable by pets", no ez nem mindig így hanem pontosítania kellene hogy "useable by cats" or "useable by dogs". Pl. a "karmolófát" és a "duginatort" csak a macsek tiszteli meg. Ráadásul amig egy kutyából szobatiszta lesz kész gyötrõdés pedig szorgalmasan szidom ha berondít és lekesen dicsérem ha a kinti fákat tiszteli meg!

hoppika oldtownba..😊
Sõt állítólag a dögöket vlahogy sétáltatni is lehet,ha csak nem az a sétáltatás,hogy mennek veled downtown-ba.
Nem mert még kutyára én sem tudtam nyakörvet venni,csak macsekra(fasza szegecseset).
Na ezen nem vitázok,mindenki onnan és azt tölt le amit akar.Pedig a dc a legjobb nekem elhiheted..😊
Carlos
Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz?
A macska nyakörveket valami karika alakú tárolóból lehet levenni, míg a kutyásét egy másikról. (nemtom melyik pontosan, mert sosincs kutyám, macskapárti vagyok... 😊)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy nekem a DC nagyon nem jött be!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi Coldfire!
Nem tudsz-e megoldást a kutyanyakörv ügyre a #2395 szerintire?

Carlos
Ehhh, mitgondolsz nem próbáltam???
Hidd el, próbáltam és bõszen akarta kezdeni elölrõl...
Csak nem hagytam!!!
Nekem egy 500-ast megér egy játék ráadásul a warezcenterrõl már a harmadikat töltöm és még van hátra két játék... 😊
WAREZCENTER RULEZ...

Þór vígi þessi rúnar

Azért nem értelek benneteket.10 kiló a mai sms-es világban free-ként persze nem is annyira rossz,ha nem dc-ztek.Faszt kell lázadni,mikor ezért nem kell fizetni senkinek,ez nekem magas.Carlos ha megszakadsz,ami szerver túlterhelés etc.. miatt elõfordulhat simán tudod folytatni.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy honnan tudnám letölteni az Unleased(amiben állatok vannak)címû kiegészítõt (DC++on Kívül). Elõre is köszönöm.

Carlos
Najó, bekaphatja a faszomat!!!
92% megszakítja a kapcsolatot!!!
Akkor inkább warezcenter!!! Igez fizetek, de tuti lejöné s nem 10 K-val tölt!!!
Ekkora szart!!! Ha teheted és az kell ,ami a warezcenteren is fennvan, akkor onnan tölts!!!
Szétk***r az ideg!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jawohl!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nyugikaaaa...nekem is annyival jön... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
No! eme hosszú melószünetben volt idõm a HD óta megváltozott szocializálás (márhogy a Sims-béli😊)) kitapasztalására. Hát jókora szívás, ennyi melót még a "barátozásba"😊 nem öltem bele. Legnagyobb bajom a downtown és a vacation isle népével van mert sajnos az õ érdeklõdési körük marad azon a silány alapon ahogyan a Maxis beállította õket. Nekem a HD utáni kieg.-ek sorra átrendezték az érdeklõdési köröket és nem gyõzök "rátanulni". Meg azt is kisasoltam, hogy az oldtown béli figurákat is el kell küldeni egy egynapos vakációra mert az interest-jük roppant hiányos, de az utazás helyrenyomja õket. Nagyon rossz ha óriási az adott tárgyköri érdeklõdésszintben a beszélgetõk közötti különbség, a legjobb a 4-7 közötti tájékozottsági szint, a sok kiugró érték is veszélyes. Nekem volt egy elemzésem-> ha a felmerül a tárgykör és a dumálás hosszasan folyik akkor a kevés érdeklõdésü pasanál a "tudákos" tisztelete egy ideig nõ miközben a tudónál a "kishülye" folyamatosan csökken aztán már mindkettõ csökkenõs. Azért ideális a témák szintjét 5-6 re felvinni mert így sem lefelé sem felfelé nem tátong nagy szakadék az érdeklõdésben.
Más: nem tudok a kutyámnak nyakörvet venni, valszeg bugos a tárgy mert a "collar"-t csak a macskák nyakába lehetne betenni akárcsak a "ribbon"-t😞(. Tudtok megoldást? (mod,patch,item)

Carlos
jawohl!!!
De ne offold szét a topicot pls.

Þór vígi þessi rúnar

a beépített ftp kliense a wc-nek,amivel szerverre kapcsolódik.
Carlos
Te ezek szerint nem, de mi igen! 😊

Þór vígi þessi rúnar

A kredit annyi megabyte ami egy hétre van szánva a szabad letöltésre,ha elfogy akkor free nem lehet tölteni.Akkor ha a wc hálózati kliensét használod,mûködik az f5 is.
Carlos
Úgynézki, igen!!!
Csak sietõsen majd, nehogy lecsússzunk, mint most!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
oksa... 😊
Nagyon jó... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Most néztem,elfogyott a heti kredit.Majd jövõ hét hétfõtõl lehet megint tölteni.
Carlos
Nekem: 550 insufficient credits

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy a lentebb említett szájtról én sem tudok letölteni/másolni!!!
Nekem mindenre Hibás letöltött file-t ír ki!!!
Szóval Cold_fire???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okés...
Kérnék egy nagy szivességet!!!
Ha egyszer majd valamikor lesz Neked gombád a kút körül, lefényképeznéd és átküldenéd??? (F4).
Nagyon megköszönném!!!

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudom,most kezdtem újra.Jóformán semmim sincs..😊
Carlos
Még nincsenek!!!
Kezdem feladni a dolgot!!!
Amúgy nem lehet, hogy a sárkány vagy a macska legeli le õket???

Þór vígi þessi rúnar

Na vannak már gombáid?😊
Carlos
Topic Up!

Þór vígi þessi rúnar

utoljára írom le..elmégy a superstarfix.cjb.hu-ra letöltöd a deviances filet,és eme topik 600 v. 601 hozzászólása szerint jársz el
bármilyen ftp klienssel töltheted,én pl. leapftp-vel szoktam
wc-vel:
beírod a cím:port
felhasználói név
jelszó
A cím is ott van az oldalon,és a jelszó is:nem értem mi nem jó?
nem..menj el a hlc.warez.hu-ra és ott az ftpserver menü
de a hlc warezen is fentvan
DC-rõl..😊
Carlos
Köszi

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Oksa...akkor most emgyek játszani!!!

Þór vígi þessi rúnar

Nem..a kutat raktam a fák közé.😊)1 v. talán 2 nap múlva már a gyerek harvestelt..😊
Carlos
Ha erre válaszolsz, zúzok is játszani... 😊
Úgyhogy békesség lesz itt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mennyi idõ múlva???

Þór vígi þessi rúnar

Mondom nekem nõtt a kút körül..
Carlos
Oksa. Szívás van akkor.
Szóval Te a kút mellé raktál fákat? Milyeneket???
A make a wish után mennyi idõvel jelentek meg a gombák???

Þór vígi þessi rúnar

Dehogy van!Teljesen szûz játékot kezdtem,varázslás egyenlõre hanyagolva..😊Most a politikusi karrierem egyengetem..😊
Carlos
Van már kép a gombáról???
Egész nap itt sírok miatta... 😞(

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én sem... 😞

Þór vígi þessi rúnar

#2308 binpatch