5242
-
#3304 JAJA! -
cold_fire #3303 Ha nem akarsz saját helyet akkor a lementett képet töltsd fel ide http://iaro.srv.hu/ itt segítségként írja a parancssort is,de vigyázz,hogy a http előtt csak egy img maradjon ne kettő.Várjuk a házikód. -
#3302 felrakod net-re a képet és belinkeled! -
#3301 Ottvan az URL mellett, hogy [kép]. -
#3300 Tévedés!!!
Nem a házban van a medence!!! -
#3299 Had lássuk! -
#3298 Hát elég fura ház! :) Nekem is van olyan házam, ahol bent van a medence, de nem így a bejáratnál...
Eddig szenvedtem (Windows Millenium)a Sims felrakással, szarakodott is... csak a Vacationt nem raktam, azt úgyse használom ki, úgyhogy ne foglalja nekem a helyet! :)
Hogy kell képet feltenni ide? Mert url-t "kínál", de akkor azt hooooogy??? -
Chappy #3297 Most 1 nagyon jóóóó házam van! -
cold_fire #3296 Jól,mert a tulajdonságaik eléggé jók,és a skilljük is fullos.Van is díj igaz a macsek 2 helyezett lett,mert amíg a kutyit bírálták,addig neki lementek az értékei.Na még várom egy kicsit a havert messengeren(MSN) és aztán hajrá a maradék 3 kristályért.Ahhoz képest,hogy e hó 25-én raktam fel egész szépen haladok.Igaz egész nap játszok.:) -
#3295 thx -
#3294 ÉNse.
Csak két recept és annyi! -
#3293 Bazz, csak a szememet szúrta ki!
A macska és a kutya hogy bírja egymást?
Akarok egy kutyát a kertbe... :) -
Chappy #3292 Én, de a múltkor írtam.
Ha kell, írj ide: [email protected] -
cold_fire #3290 Plussz varázsokat,vagy easter egge-et nem tud senki?Hiába kutatok a neten:( -
cold_fire #3289 Ez a bal sarki házikó oldtownban.Nem szoktam újat építeni,majd ezt bővítgetem(itt az ideje). -
cold_fire #3288 Emelet az tényleg nincs,de az a fekete paca az az ágy:) -
#3287 Kérdés:
te a kanapén alszol? Mert sehol egy ágy se lépcső! -
#3286 Énis... -
cold_fire #3285 Meg amint a képeken látszik,takarítani sem.Most nincs bejárónőm a kristály takarít.:)Csak ez nem mindig jön össze,sőt a spellchecker már egy egyszerű teleportért megbüntet. -
cold_fire #3284 Két dög van,egy kutya és egy macska.Addig zsúfolom míg fér cucc.Nem szeretek építkezni,csak berendezni.:) -
#3283 A házam:
Nem értem, egy hétig dolgozik ennyiért és nem tetszik neki:
-
#3282 Látom van egy dögöd, meg az StarPic... :))
Nem zsúfolt kicsit az a kégli? -
Andi #3281 Nem igazán lehet vele vergődni. mert naponta csak egyszer mehet el "dolgozni", de a lényeg 10-es legyen a char., a body és a creat. Legyen minél több, többcsillagos barátod. Viszont ez így elég kimerítő, úgyhogy én "munka" után mindig elmentem Old Town-ba és jósoltattam Miss Lucille-el, amíg fel nem vitte az összes értékemet és irány haza társasági élet meg miegymás. -
Andi #3280 Bíííztos!!! -
#3279 Megyek ebédelni, asztán nyomok egy képet az új házról! -
#3278 Méghogy nem hasznos a törpe:
-
#3277 Örülnek neki! -
#3276 Látni.
Nekem új házam van az előző kis málőr :) miatt!!! :)
Amúgy megszaladt a karakteremnek a superstar charm miatt... :) -
Chappy #3275 Az én csávómmal ha elmegyek csajozni az old town-ba, rögtön 40 méteres sor áll előtte! -
cold_fire #3274 Nem,örülnek neki,mert ő egy igazi amerikai híresség.:)Jött feldobni a bulit,és autogramot osztogatni.:) -
Chappy #3273 Hó nuku?
Unokatesómnak jöt! -
cold_fire #3272 És a mikulás.:)
-
Chappy #3271 Most zavarja őket a limuzin? -
Chappy #3270 Én legalábbis így tudom. -
cold_fire #3269 És itt van az a Drew akárki,aki a jó bulira jön.:)
-
Chappy #3268 Amúgy fel lehet mászni.
Ha felmész, a sis készítőjét látod és ezt mondja: Köszönöm hogy megvásároltad a játékot. -
Chappy #3267 jó ház, csak sok a régi újság! -
cold_fire #3266 Ehh..látni? -
cold_fire #3265 -
Chappy #3264 Hogy lehet a superstarban gyorsan start csinálni?
Már 2.5 csillagos!