5242
-
cold_fire #3263 Ehhe..jó lehet.:)Nekem eddig 4 kristályom van és töménytelen mennyiségű virág,fa és paszuly.A paszulyom már magasabb mint a házam mégsem tudok rá felmászni.Biztos,hogy fellehet? -
#3262 Ment mél! -
#3261 -
#3260 Hand Buzzer! -
#3259 -
#3258 Nemnem, csak harcolok a Sims-el, de nekem csodálatos módon egy átköltözés egy másik LOT-ra megoldotta a problémát!!!
Megy a tápos karim! :)
Küldök mindjárt képet ide és majd jól beszúrom és a méledre is válaszolok! :) -
#3257 Microsoft Messaging vagymi. Olyan csetelős marhaság, ha nincs ájszíkjúd! :) -
#3256 Mi az az MSN?
Lehet, hogy gáz, de nekem fogalmam sincs mi lehet az... -
#3255 Nem válaszoltál a mail-emre. Megijedtél tőlem?
-
#3254 Nos, okítás:
1, felrakod az alap sims-et! Nem krekkelsz, hanem sorban(!!!) felrakod a kiegészítőket!
(Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' Magic)
Utánna az utolsót krekkeled!
2, A skinek (ruhák) arra jók, hogy az öltözőszekrényben kiválaszthasd, hogy miben legyen a simed.
Ezeket a Gamedata/Skins könyvtárba teheted!
3, Object-ek pedig tárgyak. Amik lehetnek csak szépek de lehetnek hasznosak is vagy akár Hack-eltek is. (Hackelt olyan tárgy ami mondjuk pénzt ad (tehát végülis csít)).
Ezeket a Gamedata/Object könyvtárba tedd.
4, ajánlom ezek után a Sims File cop című kis programot, mely átvizsgálja a cuccokat, nehogy hibás legyen ezáltal beszarjon a Sims.
Ha van még kérdésed, csak nyugottan! -
Chappy #3252 Hahaha! -
#3251 Csak semmi értelme.
Ma még lesz egy harcom (Mein Kampf) a Sims-el, hogy megmenthessem a tápos karakteremet. Ha nem sikerül úgy kivágom a Sims-et, hogy csak jövőre rakom fel... -
Chappy #3250 küüldöm! -
Chappy #3249 tök sirály! -
#3247 Azon leszek! :) -
#3246 Én is kipróbőltam a dózert annak idején, de az se jött be :(
Még az új házat sem tudtam megépíteni, már építés közben kilépett...
Úgyhogy.... De azért próbáld meg. -
#3245 Egyszer volt egy olyan, hogy megakadt a játék, még a bűvös hetes sem segitett rajta (Ctrl+Alt+Del,Ctrl+Alt+Del,Reset).
Kikapcs, bekapcs és azóta csinálhatja ezt asszem!
Azért nyomok egy scandisket... :) -
#3244 Nagyon jó!!! :)
Akkor lehet, hogy kiköltöztetem és dózer, aztán meglátjuk mi lesz! -
cold_fire #3242 Sajna nem nagyon,én 98 alatt játszom.Service pack van az xp-n?Vagy a hanggyorsítás levétele(van akinek bejön).Esetleg megkeresni a sims 1.1 patchet.De ez még a livin largehez kellett. -
cold_fire #3240 Tényleg ezt már régen is kérdezni akartam:nem tudja valaki,hogy a polar attraction mire jó?Tegnap csináltam vagy öt throw party varázsoltam mint állat,de egy kis göcsörtös fácska nőtt csak az udvaron(ja meg a spellchecker járt non-stop a házba). -
cold_fire #3239 Ez akkor jön(jöhet) elő,ha vmi folytán hiba keletkezik a userdataban.Ez lehet rossz mentés,v hibás szektor a vincsin.Egyszer én áramkimaradás miatt szipkáztam a ház és a berendezés megmaradt,de a karakterek eltűntek.Sőt volt olyan,hogy nyaraltam leficcent a sims lementettem az userdatát,de az emberem és a kutya vac. islandon volt és eltűntek hiába volt install után az userdata felülírva. -
Andi #3237 Nekem volt ilyen problémám a Superstar-al. Nem volt semmi gubanc, egyszer csak nem bírtam az intrón túl jutni, mindig kidobott az asztal tetejére. A crack volt a hibás mint utóbb kiderült. Mindamellett az XP is megőrjíti ezt a játékot, azt mondják azért, mert 2000-es alapú oprendszer és a SIMS nem tűri ezt olyan jól (lsd:Hot Date). -
Andi #3236 Le is lehet mosni az autót, ami a fun-ját emeli a karakternek! -
Chappy #3235 mire gondolsz? a superstaréhoz?
vagy elküldöm e-mailben vagy elmész ide:
http://thesims.com
ott a superstar gamehelp és a top 10.
ott klikk a hofix féleségre, és leírja mit csinálj. (http://www.microsoft.com átvált autón magyarra) -
Chappy #3233 most minden skint és cuccot leszedek a dc-ről, és majd jáccok! -
#3232 Ilyen nekem is volt régen, szörnyen bosszantó volt, a leggazdagabb család, a legnagyobb, legjobban kiépített-bútorozott ház, és állandóan kilépett...
Hát mit mondjak... azt a családot felejtsd el, vagy rakd újra a Simset. Nekem az használt... És akkor még nem tudtam, hogy meg lehet menteni az emberkéket :( Gondolhatod! Szíííííívás volt.
Egyébként most , mióta a Makin' Magic is rajta volt sem tudtam az emberkéket egyik gépről másikra vinni, nem tudom, miért... A hülye MM miatt szerintem :(( -
#3231 Mint a Nesquick golyócskás reklámban: -Gondoltam... :) -
#3230 Megyek aludni.
Amúgy a probléma (kidob desktopra) csak az én karakteremnél fordul elő (az én LOT-omon), mert amig teszteltem az autót egy másik családdal, addig nem történt ilyen hiba! -
#3229 Na, ez az autó abból áll, hogy megveszed 15.000-ért.
Egy interakció van, hogy Go Shopping.
Beszállsz az autóba, az eltűnik (mintha dolgozni mennél) az idő a LOT-on felgyorsul. 4-5 óra múlva megjön az emberünk hulla fáradtan. Ennyi.
Nem nagy szám. -
#3228 Megnézem! -
#3227 Elment,...jobban mondva elrobogott! -
#3226 Én előbb megvárnám a helyedben Carlos helyzetjelentését az állítólagos vezethetőségről, de mindjárt elküldöm... -
cold_fire #3225 Ide is!Azért elszórakoztam a crc file megírásával(ilyenkor ünnepekkor elég rossz a látásom),de már üzemel a csocsó.Mégegyszer köszike. -
#3224 Jöhet!!! -
#3223 Helóbeló :)
Én letöltöttem kb. egy hete állítólag vezethető autót, elküldjem, kipróbálod?
Én még nem próbáltam, mert most jelenleg géptakarítás előtt vagyok, új Windows meg egyebek, és nincs fenn a Sims :( -
#3220 El vagyok keseredve mostan!
A sims ilyet csinál, hogy elkezdenék játszani, megy 5 mp-ig és utánna desktop...
Mitől lehet ez??? Ráeresztettem a file cop-ot, de nem talált hibákat!!!
Segítsetek! Tegnap még ment!!! Ma meg már nem...Ez gáz... -
Chappy #3219 kössz! -
#3218 Csak megvenni és csak annyira jó, hogy szép! -
Chappy #3217 hohó!
ha az autót letöltöm, használni és megvenni is lehet? -
Chappy #3216 de csak 3000 költhető.