SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a zuhanyozó meg nálam külön van, egy kis luk, abban meg lehet pacsa
nálam a 2 felnõtt 4 gyerek 1 kutyánál is csak a bejárónõ takarít 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
nincs is neki egy neat pontja sem (ehhez képest mindig akar mosogatni)
másrészrõl van takarítónõ és komornyik is
takarítsanak azok, fõleg annyiért
Egyidejüleg egy pálcában lehet-é több varázslat és ha lehet akkor csak azonos vagy különbözö is?
Egyidejüleg egy simnek csak egy pálcája lehet vagy akármennyi, ha több akkor lehet azonosra vagy különbözõre is tölteni?
mennyivel humánusabb lenne, ha el lehetne adni
no akkor megdöglesztem mind a 4-et ezen kivül, aztán megint veszek 4 macskát, aztán megint
csak kifogok egy full playful-os dögöt
esetleg még el si szökhet
ha nem foglalkozol vele
Vannak aztán furcsa dolgok, gondoltam a jószág személyes képességei valahogyan befolyásolják viselkedési szokásaikat és azokat a produkciókat amelyekre képesek. No ez nem így néz ki teljesen, pl. van olyan macskám amelyik a tudományok doktora (smart mint atom) és 1 pontra barátságos (inkább barátságtalan) ugyanakkor a házbéli sráccal és a kutyával óriásit szokott játszani és nagyszerûen tür mindenféle baráti effektust, vagy van olyan kutyám, hogy statisztikái szerint már régen el kellett volna pusztulnia (vagy legalább is egy öngyilkoság már esedékes lenne) és egyébként marhára jól érzi magát. Van aztán kedélybeteg perzsacica akinek a jellemzõi szerint egy életvidám, játékos, cseles, önálló egyéniségnek kellene lennie. Hümmm...
Találtam egy jó összesítõt a http://www.thesimsresource.com/mmstrategy.php címen, nemtom mekkora spoiler mert itt minden receptúra készen megismerhetõ. A gama célja a felfedezés? Ha igen nem mutatom meg a lányomnak esetleg olyan segítõleg utalok majd dolgokra😊.
Mike! sok-sok jószágom van a simcsaládjaimban,de nem tudok választ az eltüntetésre. Most úgy is kurkászom a netet ha találok valamit dudálok!
kitünõ, 150 oldalas walktrough-t találsz ott
Summa summarum:még mindig új..😊)
Népek! valami MM know how kellene, szép tételes technológiai sor. A lányom szeretne varázsoltatni a simjeivel, meg valamelyest értõ módon használni a magictownt és a MM tárgyakat. Addig eljutott, hogy felkereste a magictownt, trükközött egy párat meg pici questeket csinált a helyi stewardoknak, de semmi több. Mi is itt a lényeg?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hogyan tudok, akar vmi cheat koddal is megszabadulni a nem kivant allataimtol
illetve kellene egy olyan macska ami nem lusta, most vettem 4-et, de nem jartam szerencsevel, remelem a doglesztesen kivul van mas, humanusabb modszer is
probalkoztan a MOVE_OBJECTS ON -nal, de csak egy piros keresztet tesz az allatok melle, de megmaradnak a listaban
mentes, kilepes utan is 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Warning
Attention Windows XP users: Since you have Windows XP hotfix 328310 installed, please install Windows XP hotfix 329623 before installing The Sims Superstar. Please refer to the Readme file for additonal information.
Continue> Cancel
Ez a Windows XP hotfix 329623 kelene.
meg ha Singles alkotoinak van egy csopp kis eszuk
mert ha ugyanakkor hozzak ki, eselyuk sem lesz a Sims 2 mellett
elvileg ez a hivatalos
de mar halottam marc 19-et is 😞
azertt koszonom, lehet, hogy meg kiprobalom
pont 100 nap meg a Sims 2-ig!!!
2. star hapimnak se felesege se gyereke, van egy noje, aki szinten sztar, de semmi hazassag mert ugye kell a starpower, meg van neki 2 kutyaja, 3 macskaja, iszonyat draga haza, ugyhogy minden adott a sztarallurokhoz, sztarokon kivul masokkal szoba sem all, max ad nekik autogrmmot, csokot, illetve fenbyezi magat, meg fontoskodnik a bizniszrol
mondjuk nullarol kezdtem, de rengeteg penzt be kellett csalnom, szoval sztarsagba csak akkor erdemes fogni, ha mar a kreativitas, beszeloke 10-es, fozocska es a body is magas, es irtozatosan sok penzed van mar, mondjuk minimum 100 ezer, mert az elejen alig keresel vmit, de ado az meg ugye fizetendo, meg kesobb kell a komornyik is, ami napi 500
jo mondjuk a hapim egy felvetellel most mar 500-at keres, es ezt akar napjaban 2x biztosan, 3x csak nehezen elo tudja adni, de eleg strapas ez neki, foleg azert mert kelloen lusta karit csinaltam, aki ugyan szuperul ismerkedik, de legszivesebben a kanapen szeret uldogelni *eppen ezert mar mindenutt van ulohelz meg tv, az osszes helyszinen, meg a telefonok mellett is van, legjobb lenne meg vmi agy fele is, akkor haza se kene jarni
ja igen, ha van kedvetek, meg vmi webtarhely lehetosegetek, ki lehetne tenni a webes csaldbemutatotak
(szerintem ez a Maxisnal reg. nelkul nem fog menni - bar, nem probaltam)
Meg jó hogy mondod ezt a szupertsztárságot, ha már elfogynak ez enyimeknél a fejlõdésre motiváló karrierek el akarom õket küldeni a studióvárosba.
Hát meg még nem is mondom, de nem hittem a szememnek: volt egy kis reggeli összejövetel és megjelent össz.vmi 6 sim, kb.mert emlékszem 2-szer is kellett fõzni. No a tetejébe meg még megjött a helybéli szupermanus (Carrey Drew vagy mi a nyû) és felborította a csendes barátozás folyamatát, mert még az összeverõdött kutya-macska sereglet is arról ugatot-nyávogott hogy "nokivanitt". Történt hogy a nagy sereglésbe 2 sim "grafikusan beszorult" egy idétlen pózba egymással szemben állva éppen beszélgetve, ahonan képtelenek voltak kikecmeregni. És elmúla a party, ezek még mindig a merev pózban állnak, eljöve az est ezek még mindig, reggelre aztán elájultak, az egyik földre esve hortyogott a konyha kövén a másik állva mint a lovak. Aztán persze elsõ felindulásból még maguk alá is csurrantottak meg még vergõdtek hogy milyen gyenge volt a buli, de aztán csak elhúztak haza. A háziak többször is próbálták õket a transzból kiszedni,de semmi rekació. Fura dolgok vannak😊)!
de nála nem nyammog senkise 😞
Lásd én meg sem várom amig átrakják egyik melóból a másikba hanem magam teszem át ha csúcsra ért és van olyan ami éppen szöges ellentéte a jelenlegi melójának és tetszik. Amióta megvan az UL azóta a 18 felnõtt népembõl pl. mindig van aki szakács vagy divatszakmás, különösen a szakácsnak örültem mert noha nálam az 5-ös fõzésskill a családi élet része, de mostmár a karrierben is hasznosul, arról nem is szólva hogy zaba közben a népek nem gyõznek nyamizni, hümmögni meg böfizni😊). Nem gondolom hogy a hivatás megváltozása prüci, kivált ha nem a progi rakja át a simet hanem én, mert ekkor az szamárlétra elsõ fokait lazán veszik és jön a promóciós lóvé is 1000l. Az jó hír amit mondsz, mert voltak aféle rémítések, hogy a progi "bevonja a karakterlapot"😊!
Kérdés: volt-e már olyan simetek amelyik minden skillben 10, ha igen történik-e vmi különleges vele. Jelenleg 4 eféle aspiránsom van, vszinü hogy jelenlegi karrierjük végére érve elérik a full 10-et.
Ok-Ok-Ok, egy dolog van azonban amit tükörben tudok magyarítani, amikor a kutyám asszondja "au-au-au" és a macskám "miau" felkiáltása is teljesen érthetõ! LOL
Simmyke! kösz az infót, megpróbálom a dolgot, az az igazság hogy noha megvan végig a gama de én csak az UL-ig használom rendszerint.
Szvsz. a The Sims igazi háttérgama, ha elfér a lemezen hát hagy maradjon ott és néha-néha vissza lehet térni rá, olyat még nem tapasztaltam hogy végigjátszás. A The Sims 2. meg egyelõre csak igéret és mint mondani szokás "bizonyiték kell"😊.
shit happens