SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hahaha!
Csak semmi értelme.
Ma még lesz egy harcom (Mein Kampf) a Sims-el, hogy megmenthessem a tápos karakteremet. Ha nem sikerül úgy kivágom a Sims-et, hogy csak jövõre rakom fel...
Ma még lesz egy harcom (Mein Kampf) a Sims-el, hogy megmenthessem a tápos karakteremet. Ha nem sikerül úgy kivágom a Sims-et, hogy csak jövõre rakom fel...

Þór vígi þessi rúnar
küüldöm!
tök sirály!
Én is kipróbõltam a dózert annak idején, de az se jött be 😞
Még az új házat sem tudtam megépíteni, már építés közben kilépett...
Úgyhogy.... De azért próbáld meg.
Még az új házat sem tudtam megépíteni, már építés közben kilépett...
Úgyhogy.... De azért próbáld meg.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Egyszer volt egy olyan, hogy megakadt a játék, még a bûvös hetes sem segitett rajta (Ctrl+Alt+Del,Ctrl+Alt+Del,Reset).
Kikapcs, bekapcs és azóta csinálhatja ezt asszem!
Azért nyomok egy scandisket... 😊
Kikapcs, bekapcs és azóta csinálhatja ezt asszem!
Azért nyomok egy scandisket... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon jó!!! 😊
Akkor lehet, hogy kiköltöztetem és dózer, aztán meglátjuk mi lesz!
Akkor lehet, hogy kiköltöztetem és dózer, aztán meglátjuk mi lesz!
Þór vígi þessi rúnar
Sajna nem nagyon,én 98 alatt játszom.Service pack van az xp-n?Vagy a hanggyorsítás levétele(van akinek bejön).Esetleg megkeresni a sims 1.1 patchet.De ez még a livin largehez kellett.
Tényleg ezt már régen is kérdezni akartam:nem tudja valaki,hogy a polar attraction mire jó?Tegnap csináltam vagy öt throw party varázsoltam mint állat,de egy kis göcsörtös fácska nõtt csak az udvaron(ja meg a spellchecker járt non-stop a házba).
Ez akkor jön(jöhet) elõ,ha vmi folytán hiba keletkezik a userdataban.Ez lehet rossz mentés,v hibás szektor a vincsin.Egyszer én áramkimaradás miatt szipkáztam a ház és a berendezés megmaradt,de a karakterek eltûntek.Sõt volt olyan,hogy nyaraltam leficcent a sims lementettem az userdatát,de az emberem és a kutya vac. islandon volt és eltûntek hiába volt install után az userdata felülírva.
Nekem volt ilyen problémám a Superstar-al. Nem volt semmi gubanc, egyszer csak nem bírtam az intrón túl jutni, mindig kidobott az asztal tetejére. A crack volt a hibás mint utóbb kiderült. Mindamellett az XP is megõrjíti ezt a játékot, azt mondják azért, mert 2000-es alapú oprendszer és a SIMS nem tûri ezt olyan jól (lsd:Hot Date).

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Le is lehet mosni az autót, ami a fun-ját emeli a karakternek!
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
mire gondolsz? a superstaréhoz?
vagy elküldöm e-mailben vagy elmész ide:
http://thesims.com
ott a superstar gamehelp és a top 10.
ott klikk a hofix féleségre, és leírja mit csinálj. (http://www.microsoft.com átvált autón magyarra)
vagy elküldöm e-mailben vagy elmész ide:
http://thesims.com
ott a superstar gamehelp és a top 10.
ott klikk a hofix féleségre, és leírja mit csinálj. (http://www.microsoft.com átvált autón magyarra)
most minden skint és cuccot leszedek a dc-rõl, és majd jáccok!
Ilyen nekem is volt régen, szörnyen bosszantó volt, a leggazdagabb család, a legnagyobb, legjobban kiépített-bútorozott ház, és állandóan kilépett...
Hát mit mondjak... azt a családot felejtsd el, vagy rakd újra a Simset. Nekem az használt... És akkor még nem tudtam, hogy meg lehet menteni az emberkéket 😞 Gondolhatod! Szíííííívás volt.
Egyébként most , mióta a Makin' Magic is rajta volt sem tudtam az emberkéket egyik géprõl másikra vinni, nem tudom, miért...
A hülye MM miatt szerintem 😞(
Hát mit mondjak... azt a családot felejtsd el, vagy rakd újra a Simset. Nekem az használt... És akkor még nem tudtam, hogy meg lehet menteni az emberkéket 😞 Gondolhatod! Szíííííívás volt.
Egyébként most , mióta a Makin' Magic is rajta volt sem tudtam az emberkéket egyik géprõl másikra vinni, nem tudom, miért...
A hülye MM miatt szerintem 😞( Úristen hód, fújd már ki!!!
Megyek aludni.
Amúgy a probléma (kidob desktopra) csak az én karakteremnél fordul elõ (az én LOT-omon), mert amig teszteltem az autót egy másik családdal, addig nem történt ilyen hiba!
Amúgy a probléma (kidob desktopra) csak az én karakteremnél fordul elõ (az én LOT-omon), mert amig teszteltem az autót egy másik családdal, addig nem történt ilyen hiba!
Þór vígi þessi rúnar
Na, ez az autó abból áll, hogy megveszed 15.000-ért.
Egy interakció van, hogy Go Shopping.
Beszállsz az autóba, az eltûnik (mintha dolgozni mennél) az idõ a LOT-on felgyorsul. 4-5 óra múlva megjön az emberünk hulla fáradtan. Ennyi.
Nem nagy szám.
Egy interakció van, hogy Go Shopping.
Beszállsz az autóba, az eltûnik (mintha dolgozni mennél) az idõ a LOT-on felgyorsul. 4-5 óra múlva megjön az emberünk hulla fáradtan. Ennyi.
Nem nagy szám.
Þór vígi þessi rúnar
Én elõbb megvárnám a helyedben Carlos helyzetjelentését az állítólagos vezethetõségrõl, de mindjárt elküldöm...
Ide is!
Azért elszórakoztam a crc file megírásával(ilyenkor ünnepekkor elég rossz a látásom),de már üzemel a csocsó.Mégegyszer köszike.
Azért elszórakoztam a crc file megírásával(ilyenkor ünnepekkor elég rossz a látásom),de már üzemel a csocsó.Mégegyszer köszike.
Helóbeló 😊
Én letöltöttem kb. egy hete állítólag vezethetõ autót, elküldjem, kipróbálod?
Én még nem próbáltam, mert most jelenleg géptakarítás elõtt vagyok, új Windows meg egyebek, és nincs fenn a Sims 😞
Én letöltöttem kb. egy hete állítólag vezethetõ autót, elküldjem, kipróbálod?
Én még nem próbáltam, mert most jelenleg géptakarítás elõtt vagyok, új Windows meg egyebek, és nincs fenn a Sims 😞
El vagyok keseredve mostan!
A sims ilyet csinál, hogy elkezdenék játszani, megy 5 mp-ig és utánna desktop...
Mitõl lehet ez??? Ráeresztettem a file cop-ot, de nem talált hibákat!!!
Segítsetek! Tegnap még ment!!! Ma meg már nem...Ez gáz...
A sims ilyet csinál, hogy elkezdenék játszani, megy 5 mp-ig és utánna desktop...
Mitõl lehet ez??? Ráeresztettem a file cop-ot, de nem talált hibákat!!!
Segítsetek! Tegnap még ment!!! Ma meg már nem...Ez gáz...
Þór vígi þessi rúnar
kössz!
hohó!
ha az autót letöltöm, használni és megvenni is lehet?
ha az autót letöltöm, használni és megvenni is lehet?
de csak 3000 költhetõ.
amúgy kb 70000 dolcsinál vagyok!
a superstarban 2 csillagos a csávóm! egyedül van a családomban. hogy lehet gyorsan csillagokat szerezni (cheat nem érdekel)
én meg most töltöttem le file-okat. nem baj.
Nos, mégegy infó morzsa!!!!!
Akkor kezdenek el nõni a cuccok (virág bab, kristály) ha minimum 15 sikeres Cast-ot csináltál már!
Akkor kezdenek el nõni a cuccok (virág bab, kristály) ha minimum 15 sikeres Cast-ot csináltál már!
Þór vígi þessi rúnar
Na, kristályok:
Yellow/Gold-Magic Trick
White-Levitate
Red-Hot Foot
Green-Spook
Blue-Hand Buzzer
Purple-Teleport
Black-Extinguish
Ebbõl nekem a lentebb említettek megvoltak annó!
Yellow/Gold-Magic Trick
White-Levitate
Red-Hot Foot
Green-Spook
Blue-Hand Buzzer
Purple-Teleport
Black-Extinguish
Ebbõl nekem a lentebb említettek megvoltak annó!
Þór vígi þessi rúnar
Az fura!
Tudnál küldeni egy képet róla?
Csakmert nekem eddig még annó volt kábé 3-4 féle kristályom.
Az egyik Teleportot, a másik tûzoltást, Hot Foot-ot és Levitation-t adott. Ezek egy-egy kristály volt. És állítólag 7 van!
Tudnál küldeni egy képet róla?
Csakmert nekem eddig még annó volt kábé 3-4 féle kristályom.
Az egyik Teleportot, a másik tûzoltást, Hot Foot-ot és Levitation-t adott. Ezek egy-egy kristály volt. És állítólag 7 van!
Þór vígi þessi rúnar
A sims mért tölt olyan sokáig?
És csak a Magic Town LOT-on lehet felmászni rá???
(valami kincsesláda van fenn vagy ilyesmik? Jó sok zsetonnal?)
(valami kincsesláda van fenn vagy ilyesmik? Jó sok zsetonnal?)
Þór vígi þessi rúnar
Jajajaj...kiürítettem a freemailom😞Elküldené mégegyszer valamelyikõtök a csocsot?
Megjött nagyon-nagy kösszencske!

Hát ennyi leborulásnak nem is lehet ellenállni! 😊
Csak ha gonosz bestia vagyok!
Holnap reggel darabolom, aztán elröptetem srácok!
Csak ha gonosz bestia vagyok!

Holnap reggel darabolom, aztán elröptetem srácok!