SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nomostan, csináltam egy charmot->of house and home, ekkora szívást!! Nem a beigért jóindulatu wisp eset ki belőle, hanem vmi eszméletlen boszorkány amelyik szisztematikusan szétverte a ház berendezéseit. A charm leírásában az szerepel, hogy ingerült sim járhat így vele, no kemszépen egy 5-ös skálán 4-re elégedett sim mitől ingerült? Aztán kiderítettem hogy bíz 5-re kell elégedettnek lennie a simnek ami azért egy nem takarított házban (hiszen erre szolgálna a wisp, takarítani) hogy a búbánatban jön össze!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Egyesek nagyon, hogyismondjam... na hagyjuk!

Úristen hód, fújd már ki!!!
Egy kis türelemmel, meg persze nem ilyen hozzáállással nagyon jó cuccokat lehet találni.
Az "egyben"-t úgy értem, hogy egy klikkre letöltök mndjuk 50-et.
simses oldalak
Igaz, van egy pár link, ami már nem mûködik, de sebaj, van ott elég.

Nagyon megköszönném!!!
Þór vígi þessi rúnar
Szépen kérlek!

Amúgy mondtam, hogy prpill. 216-ot tudok költeni!
Cseléd is jár!
- kutya fürdetésben közben eltûnik, a nõ mosogatta a semmit
- interaktívolunk a kanapén, anyuka apuka mellõl hopp eltûnik, szerencsére a kilépés mentés nélkül rendbetette a dolgot
másik érdekes:
egyik kutyámnak lehet olyan parancsot adni, hogy támadja meg a velünk együtt lakót.
ennek mi értelme? valaki kipróbálta már ilyenkor mi történik? mert én nem mertem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
4 csillaga van
nulla baratja
nulla karizmaja
,hogy a 4 csillagot hogy csinalta?
ellenben apuka superstar lett, végre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
18 USD kicsit sok egy ilyen vacakert

De azért köszi!!
Þór vígi þessi rúnar
Nem én csináltam, de ettõl még lehet fake!!!
Nemtom!
Þór vígi þessi rúnar
Vagy hogy csináltad? Nem küldenéd el nekem??? LÉGYSZI!!!