SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem akarsz saját helyet akkor a lementett képet töltsd fel ide http://iaro.srv.hu/ itt segítségként írja a parancssort is,de vigyázz,hogy a http elõtt csak egy img maradjon ne kettõ.Várjuk a házikód.

Hát elég fura ház! 😊 Nekem is van olyan házam, ahol bent van a medence, de nem így a bejáratnál...
Eddig szenvedtem (Windows Millenium)a Sims felrakással, szarakodott is... csak a Vacationt nem raktam, azt úgyse használom ki, úgyhogy ne foglalja nekem a helyet! 😊
Hogy kell képet feltenni ide? Mert url-t "kínál", de akkor azt hooooogy???
Eddig szenvedtem (Windows Millenium)a Sims felrakással, szarakodott is... csak a Vacationt nem raktam, azt úgyse használom ki, úgyhogy ne foglalja nekem a helyet! 😊
Hogy kell képet feltenni ide? Mert url-t "kínál", de akkor azt hooooogy???

Úristen hód, fújd már ki!!!
Most 1 nagyon jóóóó házam van!
Jól,mert a tulajdonságaik eléggé jók,és a skilljük is fullos.Van is díj igaz a macsek 2 helyezett lett,mert amíg a kutyit bírálták,addig neki lementek az értékei.Na még várom egy kicsit a havert messengeren(MSN) és aztán hajrá a maradék 3 kristályért.Ahhoz képest,hogy e hó 25-én raktam fel egész szépen haladok.Igaz egész nap játszok.😊
Bazz, csak a szememet szúrta ki!
A macska és a kutya hogy bírja egymást?
Akarok egy kutyát a kertbe... 😊
A macska és a kutya hogy bírja egymást?
Akarok egy kutyát a kertbe... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én, de a múltkor írtam.
Ha kell, írj ide: [email protected]
Ha kell, írj ide: [email protected]
Plussz varázsokat,vagy easter egge-et nem tud senki?Hiába kutatok a neten😞
Ez a bal sarki házikó oldtownban.Nem szoktam újat építeni,majd ezt bõvítgetem(itt az ideje).
Emelet az tényleg nincs,de az a fekete paca az az ágy😊
Meg amint a képeken látszik,takarítani sem.Most nincs bejárónõm a kristály takarít.😊Csak ez nem mindig jön össze,sõt a spellchecker már egy egyszerû teleportért megbüntet.
Két dög van,egy kutya és egy macska.Addig zsúfolom míg fér cucc.Nem szeretek építkezni,csak berendezni.😊
Nem igazán lehet vele vergõdni. mert naponta csak egyszer mehet el "dolgozni", de a lényeg 10-es legyen a char., a body és a creat. Legyen minél több, többcsillagos barátod. Viszont ez így elég kimerítõ, úgyhogy én "munka" után mindig elmentem Old Town-ba és jósoltattam Miss Lucille-el, amíg fel nem vitte az összes értékemet és irány haza társasági élet meg miegymás.
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Bíííztos!!!
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Látni.
Nekem új házam van az elõzõ kis málõr 😊 miatt!!! 😊
Amúgy megszaladt a karakteremnek a superstar charm miatt... 😊
Nekem új házam van az elõzõ kis málõr 😊 miatt!!! 😊
Amúgy megszaladt a karakteremnek a superstar charm miatt... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az én csávómmal ha elmegyek csajozni az old town-ba, rögtön 40 méteres sor áll elõtte!
Nem,örülnek neki,mert õ egy igazi amerikai híresség.😊Jött feldobni a bulit,és autogramot osztogatni.😊
Hó nuku?
Unokatesómnak jöt!
Unokatesómnak jöt!
És a mikulás.😊

Most zavarja õket a limuzin?
Én legalábbis így tudom.
És itt van az a Drew akárki,aki a jó bulira jön.😊

Amúgy fel lehet mászni.
Ha felmész, a sis készítõjét látod és ezt mondja: Köszönöm hogy megvásároltad a játékot.
Ha felmész, a sis készítõjét látod és ezt mondja: Köszönöm hogy megvásároltad a játékot.
jó ház, csak sok a régi újság!
Ehh..látni?

Hogy lehet a superstarban gyorsan start csinálni?
Már 2.5 csillagos!
Már 2.5 csillagos!
Ehhe..jó lehet.😊Nekem eddig 4 kristályom van és töménytelen mennyiségû virág,fa és paszuly.A paszulyom már magasabb mint a házam mégsem tudok rá felmászni.Biztos,hogy fellehet?
Nemnem, csak harcolok a Sims-el, de nekem csodálatos módon egy átköltözés egy másik LOT-ra megoldotta a problémát!!!
Megy a tápos karim! 😊
Küldök mindjárt képet ide és majd jól beszúrom és a méledre is válaszolok! 😊
Megy a tápos karim! 😊
Küldök mindjárt képet ide és majd jól beszúrom és a méledre is válaszolok! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mi az az MSN?
Lehet, hogy gáz, de nekem fogalmam sincs mi lehet az...
Lehet, hogy gáz, de nekem fogalmam sincs mi lehet az...

Úristen hód, fújd már ki!!!
Nos, okítás:
1, felrakod az alap sims-et! Nem krekkelsz, hanem sorban(!!!) felrakod a kiegészítõket!
(Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' Magic)
Utánna az utolsót krekkeled!
2, A skinek (ruhák) arra jók, hogy az öltözõszekrényben kiválaszthasd, hogy miben legyen a simed.
Ezeket a Gamedata/Skins könyvtárba teheted!
3, Object-ek pedig tárgyak. Amik lehetnek csak szépek de lehetnek hasznosak is vagy akár Hack-eltek is. (Hackelt olyan tárgy ami mondjuk pénzt ad (tehát végülis csít)).
Ezeket a Gamedata/Object könyvtárba tedd.
4, ajánlom ezek után a Sims File cop címû kis programot, mely átvizsgálja a cuccokat, nehogy hibás legyen ezáltal beszarjon a Sims.
Ha van még kérdésed, csak nyugottan!
1, felrakod az alap sims-et! Nem krekkelsz, hanem sorban(!!!) felrakod a kiegészítõket!
(Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' Magic)
Utánna az utolsót krekkeled!
2, A skinek (ruhák) arra jók, hogy az öltözõszekrényben kiválaszthasd, hogy miben legyen a simed.
Ezeket a Gamedata/Skins könyvtárba teheted!
3, Object-ek pedig tárgyak. Amik lehetnek csak szépek de lehetnek hasznosak is vagy akár Hack-eltek is. (Hackelt olyan tárgy ami mondjuk pénzt ad (tehát végülis csít)).
Ezeket a Gamedata/Object könyvtárba tedd.
4, ajánlom ezek után a Sims File cop címû kis programot, mely átvizsgálja a cuccokat, nehogy hibás legyen ezáltal beszarjon a Sims.
Ha van még kérdésed, csak nyugottan!
Þór vígi þessi rúnar