5242
  • cold_fire
    Ja ha nem nagy gond,küldd már el légyszíves mindet,majd én kiválogatom.Előre is köszike!:)
  • cseri001
    Szivesen, de mindegyik kell? Úgy értem, hogy a bénák is kellenek (pl. az az MTV-s vagy milyen pack...)?
    A CD az k..va nagy, azt nem tudnám, csak hárommillió részletben :)))
  • cold_fire
    Cseri!Megtennéd,hogy apródonként elküldöd a hivatalos oldalon lévő skineket?Jöhet a superstar audio cd-je is.:)))
  • cold_fire
    Küldd már el nekem is lécci.:)
  • Sipocz
    No lásd, ez már királyság! A gyerekvállalás a gama egyik nagy-nagy kihívása. Most már csak pár másik kölyköt kell felneveltetned, hogy az első el ne unja magát:))!
  • Stickee
    Köszi a segítséget megfogadtam a tanácsot! És most boldog vagyok mert képesek voltak egy gyereket is felnevelni!
  • Sipocz
    Hi!
    Jó a stuff:))), tegnap kipróbáltam egy simemmel, hát a bőség zavara. Leginkább a ráksaláta tetszet a szinte 0 tápértékével és a 100$ árával. Kellemes hogy mennyire diszkréten jár le a szavatossága és nincs légyrajzás. Mondjuk azt nem értem és ez így azért jókora cheat, hogy zabálás közben miért ad 5 MC-t (bár a fantasytól nem idegen az elsődleges anyagcserét kisérő manafelhalmozás esete a teljes hagyományt birtokló ősfajok esetén:))))!
  • Sipocz
    Csak az utolsót nyomd fel.
  • Mike
    ja igaz, meghalhat még szerelés és izzócsere közben is. Legjobb ha nem nyúlsz semmihez, hanem szerelőt hívsz
  • Sipocz
    Felraktam, 2.5 MB, jah:)!
  • Sipocz
    Jaja!
  • Carlos
    elküldenéd őket? Mindkettőt!
    A mélem bírja 10 megáig, úgyhogy jöhet nyugottan!
  • Sipocz
    Igy felületesen szemlélve a nyügöket amiket írsz azt mondanám nem a Sims-szel van bajod inkább a párhuzamosan futó-aktiválódó más progikkal pl.: szoftos tűzfal, virusdetektor, codec pack, ütemezett feladat, rezidens diary.....
  • Sipocz
    Jópofa hackelt lomot találtam a C&C Enterprises site-on. Ha jól értem egy frigider ami tároló is egyben és a belőle főzött-kapott kaja nem a szabvány piros-fehér-zöld (a szinek még rendben is:) egytál, hanem sokféle alak és szín. Sőt ha raksz bele sk. ételnemüt, akkor arányosan vehetsz ki belőle főzni-enni valót ingyen, ha nem raksz akkor fizetni kell (így jogos:). Ha jól láttam akkor HD kieg. kell hozzá legalább (sk.befőtt), de az MM-ig felrakottra a legjobb (mert pl. lehet belerakni vajat, mézet).
  • Carlos
    Jajj, egyszer az ámátőr simemmel ki akartam cserélni egy kiégett villanykörtét (mechanic persze nullán) és úgymegb***ta az áram, hogy jött is a derék kaszás...
  • Sipocz
    Hi!
    Fogadd meg Mike tanácsait!
    Minima 4 főzés és 4 mecha skill szvsz. a hosszú simélet titka. Még ezek mellett is javaslom, hogy az elromlott dolgokat szerelővel tetesd rendbe. A tűzjelző annyira fontos, hogy még a kerti grillsütőhöz is szoktam rakni 1 egység falat, ami azért praktikus mert a sütő felőli oldalon ott a tűzjelző, a másik oldalon meg egy telefon.
    Mike is mondta és én is erősítem, hogy a legfontosabb a sim jó fizikai kondiciója (hunger, comfort, blader, hygiene, energy) ezek kb. 70-80%-ban határozzák meg a létérzés minőségét. Kétségtelen hogy ezen értékek magasantartása teszi a gamát "vontatottá" és "babrássá", de mindenképp elsődlegesek.
  • Mike at home
    na most vegre kicsit tobb infot mondtal

mifele hegedut? van hegedu a jatekban? ez uj

tuz:
    az elektromos ketyereknel - az egyebben (+) van tuzjelzo
    azt a tuzhelz es a kandallo fole kell tenni

javaslom, hogy kandallo ne nagyon hasznalj, tok felesleges, csak a baj van vele
    fozes kzoben is kiuthet tuz, ennek egyetlen ellenszere van a tanulas, fozotudomany nelkul hozza se kezdj a fozeshez, minimum egy de meg jobb ket skill pont ebbol, es onnantol biztonsagosan fozhetsz
    fozocsket tanulni meg a konyvespolccal lehet - study cooking

ha az emberkednek lehetosege van enni, akkor nem halhat meg
    illetve egy esetben, ha hullafaradtan pancsikal a menednceben, akkor jo esellyel belefulladhat
  • Mike at home
    nagyon elment a topik a masodik pont fele, sajnos
  • Stickee
    Hát ezt nem hiszem el! Vagy én vagyok nagyon béna vagy ezt a játékot nem nekem találták ki! Ma már másodszor játszottam és egyszer sem tudtam elmenteni a helyzetet mert a nő mindig meghal! Eddig azért mert nem lehetett használni a hegedűt amit vettem aztán meg a tűzbe ég el! A pasi persze nem segített oltani! Hogy a tűzoltók ilyenkor hol vannak nem tom! Ez a csaj szerintem halálra van ítélve! Segítsetek! Én csinálok valamit rosszul? vagy csak hülye vagyok a játékhoz?
  • Carlos
    u.i.: Kíváncsi vagyok, mikor jön valamelyik kérdés:
    1, Mikor jelenik meg a Sims 2?
    2, nem indul a szupersztár, mit tegyek?
  • Carlos
    Köszi. Bár így utólag visszaolvasva, kicsit hülyén fogalmaztam és talán erős is volt, de depis voltam és kiakasztott a dolog... :)
    De már kiengedtek a szanatóriumból...
  • Carlos
    DE!
    Mindenképpen sorrendben kell felrakni. Énis próbáltam már átverni, de úgy összeakadt, hogy még uninstallni se lehetett.
    Ilyenkor regisztri pucolás kézzel, szóval macerás.
  • cseri001
    Milyen igazad van!!!!!!
  • cold_fire
    Szívesen
  • Stickee
    Sziasztok! Bocsi hogy megint zavarok! Nekem mindig csak problémáim vannak. :) Csak annyi lenne a kérdésem hogy 2 emberkével játszom. A nőnek soha semmi baja nincs mégis egy idő után meghal. Mi ennek az oka?
  • Carlos
    1: szarul megírt cd!
  • Carlos
    2: crack hiba!
    www.megagames.com
  • Adri
    és igen MŰKÖDIK !!
    pedig már azon a ponton voltam hogy kidobom!!!
    Köszönöm a segítséget!
  • Adri
    Köszönöm! Most próbálom!
    remélem menni fog!

mégegyszer köszi!
  • cold_fire
    Már most megmondták,hogy a sims2 megjelenése után fél évvel jön az első expansion pack.A játék már régen kész van,csak még az előző simseknek kell kifutni.
  • Tom3 #3780
    hat a The Sims Online kene nekem ingyen minden honap :)
    de jo almodozni... A Sims2 nek is vagy 5kiegeszitoje lesz
    :(
  • cold_fire
    Itt is tartani kell a frontot.:)
  • Tom3 #3778
    Én már leszáltam a SIMS topicrol at mentem legelni a
    The Sims2. topicra Március 19-et de várom már.
  • cold_fire
    Ja...
  • Carlos
    UTÁLOM AZ ILYEN LÓSZAR KÖCSÖG EMBEREKET, AKIK NEM KÉPESEK ELOLVASNI AZ 5(!!!!!) KOMMENTEL ALATTA LÉVŐT ELOLVASNI!
    CSAK ÍRJÁK A FASSÁGUKAT A LÚZEREK!
    SZÁNALMAS!
  • cold_fire
    Az alappal kb. 1,2 GB.
  • cold_fire
    Akkor rossz hubon keresgéltél.Ebben a pillanatban az Independence hubon(500 MB a min. megosztás) 8 embernél van 2 cd-s letölthető állapotban.
  • cold_fire
    Elküldtem.:)
  • picc
    Helló mindenki! Az Unleashed nevű kiegészítőt szeretném letölteni, mert mikor itt volt a telepítő cd-je, voltam olyan fafej, hogy nem tettem fel. DC-vel és KazaA-val már próbálkoztam, sajna nem találtam semmi jót.Légyszíves adjatok már meg nekem egy címet (vagy esetleg programot), aminek segítségével le tudom tölteni a kiegészítőt. Annyit is szeretnék még megtudni, hogy kb. mennyi helyet foglal a játék, mert lehet, hogy nincs elég hely a gépen (majd megpróbálok egy kicsit szorítani neki) Előre is köszike a segítséget. ÖRÖK HÁLA ANNAK AKI SEGÍT!

Ui.: tesómat szeretném vele meglepni!!!
  • cold_fire
    Igen anno én is leszedtem,de nem sokáig játszottam vele.Valahogy nem tetszett.Megkaptam,össze is illesztettem,csak nem tudtam még kipróbálni ugyanis most sims-szünet van.Nincs fent csak az userdata a gépen.