5242
  • Carlos
    Szivesen, hajrá!
  • FH ToMmY
    Kira. Köszi. akkor építek egy házikót, aztán megyek vásárolni :)
  • Carlos
    Dede...vannak szekrénykék.
    Az pont erre való!
  • FH ToMmY
    Most egy hülye kérdés következik :D
    A hot date-val játszom, és ugyebár be lehet menni a városba. Nos, nincs arra lehetőség, h uj ruhába bújhassak? :D Me elég izé má napok óta ugyan az a ruha, szaglik :D
  • FH ToMmY
    puttyklutty
  • Stickee
    Egyébként nekem is megint lenne kérdésem! 1. Miért nem tom használni azokat a tárgyakat amiket letöltöttem belerakta a játékba, de megveszem aztán visszakattintok az életre és eltűnik. Miért? 2. Tudtok e nekem olyan tárgyakat küldeni amelyek nem sérült fájlok mert a neten a fele az!?
  • Stickee
    Szia! A választ én sem tom de nekem is csinált hasonlót. Csak nekem nem is indult el a játék! Nekem az volt a probléma hogy töltöttem le kiegészítőket és valószínűleg volt köztük sérült fájl! De nekem akkor szokta lerakni az asztalra ( de nem kapcsolja ki) mikor a kazaa-t bekapcsolva hagyom.
  • akyyy
    Nem tud valaki segíteni?
    a sims van fent az összes kiegészítővel,és az a gond, hogy nem tudok játszani 10 percig, mert a játék rövid időn belül kilép az aaszlalra. az is jó, ha megmondjátok, melyik forum melyik hozzászólását nézzem meg, mert marhára idwegesít...
  • Tom3 #3850
    Sims:Bustin Out(konzolokra) de kene de szerintem azert jobb lesz a Sims2
  • cseri001
    Én biztos nem unnám meg, nekem már a Gameboy Advance-en is tetszett, és kicsit olyan lehet PS2-n, mintha már Sims2 lenne. Nekem biztos az jutna róla eszembe. Jó is lenne vele játszani!
    Az benne a pláne, hogy dolgozni is kell, meg vannak küldetések is! Nem baj az, ha nehéz.
  • Sephi
    Ps2...

De most jaccottam vele kb ket orat es meg is untam. Nehezeb az iranyitas mint pc-en viszont sokkal tobb dolog van benne.

De unalmassa valik egy ido utan mert itt nem eleg hogy dogozni is kell de kuldeteseket is vegre kell hajtani ami neheziti a jatekot.
  • cseri001
    Csak gondoltam, belinkelem, ha valakinek még nincs meg...
  • Tom3 #3845
    ahhhhhhhhh nem igy nezet ki!!!!!!!
  • Tom3 #3844
    na bekukkantok a sharkywarezre ott van a kedvenceim koszt.
    aze kosz hogy mondtad ugy is megakartam nezni a ujj gameket legutoljara a Terminator3 War of the machines volt.
    meg volt valamikor:(lehet hogy meg fent van.)
    Battlefield 1942 valamelyik kiegeszitoje
  • Tom3 #3843
    tudom a Call Of Duty-t onnan szedtem le!(kivetel 1fajl meg a DC++-on is leszedtem csomo hiba de ami a sharky-n hibas az ott jo volt.)kiraly hely de mar nekem a CoD-os sem engedi :((

de hatha...
  • Tom3 #3842
    nem es szerintem nem is fog!!
  • FH ToMmY
    Kössze
  • cseri001
    Itt INGYEN le lehet tölteni a Sims Vacation-t!!
    Sims Vacation
    Nem próbáltam végig mind a 18 darabkáját, hogy jó-e, de akinek nincs meg, és szeretné, próbálja meg... Hátha...
  • cseri001
    Én is, én is!!!!!!!!!!!
    De már kerestem egy párszor, és nem jártam sikerrel, sajnos...
  • cold_fire
    Ja én GBA-n teszteltem,és elég jó.Ha lenne működő ps2 v. gc emulátor akkor leszedném és megnézném.
  • cold_fire
    Pedig hasznos dolog a DC.:)Ürítettem,úgyhogy jöhet.
  • cseri001
    Egyetértek, szerintem is "magától" nő fel a gyerek, vagy lesz az öregből kukaceledel...
    De a leghosszabb időszakot felnőttként élik, természetesen.
  • cseri001
    Bustin' Out-tal min játszol? Gameboy Advance, vagy PS2?
  • cseri001
    Nem DC-zek, eldöntöttem...
    De a skineket küldöm, azt hiszem két emilben. Mehet az első? Van helyed a freemailen?
  • Sipocz
    Hi!
    www.nighttimesims.no
    Itt nézegesd + az innen is elérhető linkeket.
  • Sephi
    Eleg erdekes. Itt nem az van hogy odavag es epitsel hazat es ejjel. Itt kuldetesek vannak :) Kurva jo :)
  • FH ToMmY
    Válaszolhanta vki...
  • Sephi
    Valaki jaccika The Sims Busti'n Out -al? Eleg furcsa a kezdete. Nem igazan ertem mit kell benne csinalni.
  • Mike at home
    szerintem ezek a szakaszok kotottek
    es amguktol okosodnak szvsz ne varj vmi Creatures jellegu A.I.-t
    szerintem a gyerek egy ido mulva nagy lesz
    amberunk ido mulva megoregszik es meghal
    hogy ezalatt csinalt-e vmi ertelmeset, vagy egesz nap hevert a fotelben, az a jatekoson mulik

persze jo lenne, ha ez az ido, azert kellokeppen hosszu lenne, szoval nem pikk-pakk halnanak meg, illetvecseperednenek fel
  • PLackó
    Nem tudja valaki ki jött e már a The sims 2 demója???
  • FH ToMmY
    Sztem sok neki, bár elvileg jonak kell lennie...

Skacok, a hot date-hoz honnan lehet fain skineket, fejeket, cuccokat letölteni?
  • cold_fire
    http://www.bcdc.webhop.org/ itt le van írva minden tudnivaló.
  • cseri001
    Nincs DC-m...
    Hogy kell ezt a megosztós DC-t megcsinálni?

De a többit küldöm.
  • Tom3 #3823
    SimTeen progi az jo erre. akkor csak nem valaszthatom ki pofajat
    :(( ott van baba,gyerek,tinédzser,felnött de a tinédzser-nek viszont csak lekicsinyitenek par ruhat es gyerek pofat adnak a felnotteknel valaszthatunk de a pizsomalyanal olyan mint 1felnott-e (Sims1!!)minel tobb a kiegeszitonk annal nagyobb helyet foglal.

(pl.a batyamnak volt 1tinédzser-e meg kerte a kezet Bella-nak mult az ido es atalakitotta a progival fenotte es 1 szemüvegeslett belole) :(((
  • Sipocz
    Tehát a Sims2-ben létezik az élet teljes ciklusa születéstől a halálig. Magának a játék szimulációjának van sebessége és ettől különbözően az egyes gamereknek is megvan a valszeg egymástól különböző játékfelfogása-játéksebessége. Tekints egy gyerek simet. Az egyik gamer sokat bíbelődik a képzésével-nevelésével (aki ezáltal eléggé éretté válik legalább is szellemileg a felnőttségre), a másik szeretné ha sokáig gondtalan gyerek maradna (a papa-mama kedvence, amolyan játékbaba a babházban). Viszont a szimulációs ütem lehet ettől teljesen független, ami érdekes hatással lehet a játékban elért teljesítményekre egyes simeket tekintve. Gondolj extrémben egy ikerre azonos korral, de mondjuk eltérő nevelési-ismeretszerzési stílussal. Mondjuk jó lenne ha a gamer és azon belül is realtime dönthetne -saját játékának ütemében és tervei szerint- az egyes életszakaszok beállításáról. Nyilván a szimuláció is valami módon szakaszokra osztja az életfolyamot amikor meghatározza a játék peremfeltételeit.
  • Mike
    fogalmazd át a kérdést, mert nem igazán értem
  • cold_fire
    Megjött a frigó köszi.:)
  • Sipocz
    Nem, sajnos, forever child, majd Sims2-ben. Hallottam vmi modról, ami "kisfelnőttet" csinál a kölyökből, kissé az alakját is átírja, de csupa-csupa rossz véleménnyel körítve.
    Tényleg vannak hírek arról hogy a Sims2-ben befolyásolhatod-é, hogy a generációs határok átlépésére mikor kerüljön sor? Nem lenne jó, ha egy ovodás szellemiséggel bíró sim belépne mondjuk nagypapa szerepbe:) vagy alkalmasint egy érett kölyök meg lenne fosztva az ÉLET egynémely felnőttekre szabott adományától:(!
  • Tom3 #3818
    normalisan gyerekbol lehet valamikor felnott?es elhuzhat a picsaba a hazbol??(nagykoraba!)
  • cold_fire
    Ha lent van neked a superstar audiója nem tudod nekem dc-n megosztani?:_)