5242
-
megcsináltam azt az öcsémnél, hogy fölraktam az öszes simset a zupasztár kivételével és így műxik. ez zupasztár cd "peccselés" nem nekem való.. -
Coolfire #4000 Sajna nincs magyar nyelvű sims.18 nyelvi patch van hozzá,de magyar az nincs. -
HG #3999 Sziasztok! Bocs, nincs időm visszaolvasgatni, egy kérdést tennék fel. Létezik a Makin'Magic (Abrakadabra) magyarul? Ha igen, telepíthető -e az anol nyelvű változatokra? Előre is kösz a választ! -
Coolfire #3998 Hát sajna nem tudom.Én csak annyit alakítgatok amit nagyon muszáj.Pölö Vacation Islandra állatdolgokat berakni,mekit,turmixost ilyesmit.:)Vmiért nem ment az npc generátora a játéknak.Ez csak egy telken jelentkezett?Mert ha igen lehet,hogy az a lot szar.Vagy belekutyult vmilyen nem Maxis cumó.Nekem sokszor a kis mondatbuborékból a képernyőm szokott eltűnni.Elég egy pici hiba a vinyón,máris összeomlik a játék(saját tapasztalat). -
Coolfire #3997 Áhh..nem is dicsekedtem vele:Pont ma van 4 éve,hogy elkezdtem simsezni.Aztaaaa..
(csak azt tudnám minek)
-
Hi!
Namegmitörtént!:
Az Oldtownban installáltam egy közösségi telken egy amolyan "SimPlaza" bevásárló és lazító létesítményt, minden ami egy ilyen kategóriás telken belefér volt benne: butique, fastfood, cafe, gazdabolt, játszótér, petshop...... Vagy 4 órás meló az építés első szakaszában+a családi reviziózás során további csinosítások. DE! Nem volt benne "élet", csak a személyzet és az éppen aktuálisan fókuszált háztartás tagjai voltak egyszerre jelen. Mintha a falu teljesen kihalt volna, a nagy tereken kisértetként bolyongott a szaxafonos ipse, kertész Bob réveteg zombiként meredt maga elé, az eladóhelyek pénztárosai ásítóversenyt rendeztek, az útcán nem járt a troli..... Szörnyű, leromboltam. Mi lehetett az oka ennek? -
ez az. nyárig csak abbahagyják már ezt a sims vásárlást -
Coolfire #3994 Ja ezt elfelejtettem:
EA!

-
Coolfire #3993 Áááá ezt csak poénból mondtam.Jonathan Knight aszonta a Makin' Magic a legutolsó kiegészítő a simshez ez biztos,tehát csak poénkodtam.:)Viszont a Sims2 megjelenésébe lehet,hogy belejátszik az,hogy még az elsőt viszik mint a cukrot.Addig meg minek adnák ki?Nekik nem érdekük,hadd tejeljen az első rész még egy kicsit. -
csak nem lesz még egy expansion. sose adnák akkor ki a 2-t:) jó lenne, ha már az arcok lekattannának a sims vásárlásról, mert így sose lesz kint a 2. arra én is kivi vagyok -
Renesans #3991 Uj vagyok. szeretem a simset, varom a sims2t. -
many sims2fan -
Ezt meg honnan gondoltad??? -
Na ne idegesíííííííííííccccccccsss!!!!!!!!! 

Akkor megöngyilkolászom magam! :)
-
Coolfire #3987 Hátha még a sims2 megjelenéséig kijön egy expansion pack.
-
Na azért! :)))
Hiányoztak a vicces beírásaid! :) -
Valahogy én is így voltam vele, már legalább 2, 2 és 1/2 hónapja! nem játszottam vele. Csak mindig eszembe jut, hogy mostmár azért lenne kedvem. De mindig a szándéknál maradok csak, a megvalósítás még várat magára! :o)
Talán majd hétvégén játszom egyet (úgy fél napot:). -
thx, de sztem nincs értelme megin föltenni mindet:) ezt tettem este. első simstől kezdve mindet fölpakoltam rá sorrenben és bukó. na mind1, majd lesz vmi.
köszi -
Coolfire #3983 Passz...Ha Xp-d van,meg lehet prószálni levenni a hanggyorsítást,esetleg service packot felrakni.Vagy vmi bibi volt a telepítés során. -
Coolfire #3982 Mentsd le az UserDatát és uninstalláld le az egészet.Ha van simseraser-ed akkor azzal,ha nincs kézzel szedd ki a registryből a maxis és ea bejegyzéseket,valamint a program files/installshield installation information könyvtárat pucold ki(csak a simseket:)).Mikor ez megvan rakd fel újra,így már mennie kell. -
volt már olyan vkinek, hogy makin magic kilép? bocs, nem nagyon követem a sims dolgot, ritkán nyomom. öcsémnek jön be jobban. földobtam neki az összes kiegészítőt és kilép. zsír új, semmi + alkatrész nem van benne -
Hát, szerintem annyira nem jó -
neménvoltam #3979 senki se tud segíteni? -
neménvoltam #3978 A Livin Large fenn vann. -
neménvoltam #3977 nos... a House Party-t szeretném felrakni, de nem megy. azt írja, hogy már installáltam az 1.3-as verziót és kilép. az alap Sims az megy. szal szerintetek? -
Coolfire #3976 Pontosan. -
valszeg 2 oprendszert tart egy vinyón.. külön partición.. sokan így vannak vele... kompatibilitási gondok végett.. hasznos dolog:) -
"Win98-as partíciót" ez mit jelent?(nekem Professional van) -
Coolfire #3973 Megy.Én is játszottam WinXp alatt vele.Minden gond nélkül futott,bár sokaknak problémás xp alatt futtatni.Ezért tartok egy Win98-as partíciót a gépen,azon minden játék tökéletesen fut. -
azaz Livin Large,House Party,Hot Date,Vacation,Unleashed,Super Star megy Xp-n? a Makin Magic
nincs meg -
Xp alatt megy a sims? -
Hi!
Aranyosak vagytok!:)
Rendszeresen benézek azért ide is mert Nálatok a legfrissebbek a hírek és semmiképp nem akarok lemaradni egy esetleges hamari játékbemutatóról. Otthon megy azért a Sims 1000l, az asszonyom és a lányom folyamatosan játszik vele, olykor én is beszállok kivált ha a nők nyaggatnak hogy a simjeim ilyen-olyan dolgokban segítsék a falu boldogulását (ez a falu egy hatalmas vállalkozás, jelenleg 64 sim él benne és ugye ehhez jönnek a Townie-k, a Stranger-ek meg a vakáció szigetről a sporttársak). Magam kissé elpályáztam a gamától mivel másik kedvenc témám, a fantasy körében sikerült némi szoftvert felcsippentenem. -
nyaron jonnek a jo gamek legalbbis nekem -
nem tudom ense toltottem le csak hallotam 1epkent a sims sincs fent ha csak hatha megy XPn -
Coolfire #3967 Ja ez a simcity-szerűség.Én is olvastam róla a gamestaron,de nem töltöttem le.Milyen? -
1Sims es hely
nagyon jo!+valami baromsag hogy a simunk nek simcityje van vagy mi Slice City a neve. -
Coolfire #3965 Ma felraktam újra az összes kieggel együtt.Az a baj,hogy már nem nagyon köt le,így mindenféle hackelt cuccal tele van a kéró.Jöhetne már az a ratyi Sims2,bár lehet,hogy nagyot fogok benne csalódni.Sipőcz kollegát én is rég "láttam". -
nem is akarom gyüjtögetni -
Köszi, ari vagy. -
Sziasztok
Jó sokáig nem voltam, "kicsit" bepipultam
a Sims2 elhalasztott megjelenése miatt...
Kicsit nagyon! :)
Mi a helyzet? Hogy vagytok? Mi van a simsekkel?
Már jó régen nem simseztem, de most megint megjött kicsit a kedvem.
írjatok valami jót!
Apropó! Sipőcz-ről hallottatok valamit? Már ő is rég járt erre!