5242
-
Coolfire #3961 Ne így gyűjtögesd már a vip tagsághoz a hozzászólásokat lécci. -
#3957 az mar nevetseges lenne... -
#3956 öö nem tudom hogy van e méh hot date xp probléme
de az ikonom ha jobb gomb tulajdonságok és kompatibilitás
ott irja ha gond van ezzel a programmal de a windows eggyik masik verziojaval ment akkor at lehet alitani -
neménvoltam #3955 A hivatalos oldal, nem tudom mennyire lehet hinni nekik -
#3954 Ja... -
Coolfire #3953 -
Coolfire #3952 -
#3951 Szerintem is tologatják még majd mindenfélére hivatkozva... :) -
#3950 Na édes.
Végy egy képszerkesztő programot, foringzámpöl: Photoshop, Corel, Paint :).
Csinálj egy 120x20 pixeles új képet. Arra rajzolgass valamit, vagy kommerszen írd rá a neved.
Aztán a beállításoknál tötsd fel. -
Coolfire #3949 Sajna ez sem biztos.Anno én letettem a nagyesküt,hogy március 19.-én megjelenik,hogy az a ratyi EA nem fog csúsztatni.Most már teljesen szkeptikus vagyok,már azt sem hiszem el amit kérdeznek.No majd meglátjuk.:) -
#3948 Azon az oldalon félre írták a megjelenési dátumot, úgy hogy nincs semmi baj. Szerintem 2004-06-01-et akartak írni, mert Magyaro.-n is 2004-szeptember-3-án jelenik meg a SIMS2. Ez 1000% biztos. -
#3947 Olvasom a sims2.hum.uw.hu-n hogy a szerkeszto allitolag latta egy angol siteon hogy a sims2 2005. 06. 01.-en jelenik meg. nezem az angol siteot, hát tényleg: The Sims 2: release date: 2005-06-01!!!
De ez lehet hogy csak kamu hir. Mert ha nem az én... én... -
#3946 Most se lettem sokkal okosabb, de kösz. :) -
#3945 Nem voltál te egy kicsit ideges?
Szegény nem egy rakás szaré jött ide, hanem segítséget kérni. Neked milyen rosszul esett volna?
-
#3944 Ha Downtown-i, akkor nem látod, hogy mennyi neki... -
#3943 Na, sikerült őket összehozni? -
Coolfire #3942 Nagyon helyes! -
#3941 Az mind ok és nekem is ti segítettetek és gondoltam megtartom jó szokásotoka és segítek most én -
#3940 Eddig csak 143.324.234-szor volt leírva, hogy mit kell tenni.
Szerintem Cold_fire és énis kezdünk fáradni, hogy leírjuk 143.324.235-ször is... -
sz4bee #3939 [email protected] arra nyugottan kuldhetet. KOSZI!!! -
#3938 Szia nekem is volt vele gondom de itt volt ki segített! az 1-es cd van rosszúl feltörve, segítettek ha gondolod írd meg az emil címed küldök hozzá progit meg leírást hogy mit tegyél vele! -
sz4bee #3937 A sims superstar mert nem indul el? azt csinalja hogy amikor toltene be a jatek ba kilep. mert van ez???? _RAKÁS SZARÉ!!! EZ NEM SEGIT_ -
#3936 És, attól még a net-en hamarabb lesz... :) -
#3935 RAKÁS SZARÉ!!! -
#3934 fotosop vagy akármi... :)
Képszerkesztő program... :) -
#3933 Én meg Carlos és maradok is az... :) -
#3932 Sziasztok
Magyaeitást kéresek the sims-hez, és a sim city 3000- hez.
segitsetek sziasztok. -
sz4bee #3931 A sims superstar mert nem indul el? azt csinalja hogy amikor toltene be a jatek ba kilep. mert van ez???? -
#3930 Neked is új a nicked.
Hogy kell ilyen képecskét berakni a név helyére? Hogy kell ilyet csinálni? -
#3929 Nem kell mindenkinek tetszenie, nem az a célja.
De jó lesz szemmel tartanotok, a srác aki csinálja az elsők között tudja meg a híreket, mert terjesztő. -
#3928 Ugyanaz vagyok, ne aggódj, csak most (vagyis itt az SG-n már kezdetek óta) cseri001 néven "futok" :)
Azt hiszem a Proposition csak szerelemérték 70 (a második csík 70) után jön elő, mint akció...
A legjobb tényleg ajándékozni, lehetőleg gyűrűt, vagy nyakláncot, de én mindig megvárom, míg az összeházasítandó felek legalább 80-85-re érnek szerelemértékben, és csak egy vörös rózsacsokor átadása után kérek kezet. :)
Ugyúgy jön elő a Proposition - Marriage lehetőség, mint pl. a Kiss, vagy bármelyik már interakció. De csak ha elérted a 70-et, előtte nem. (Én se házasodnék, ha nem lennék 100%-an biztos! :) Te igen ??? :)
-
#3927 a nőzés egyszerű
mint az életben, itt is csak a pénz számít
akit magunkhoz akarunk bolondítani, adjunk neki minden nap nyakláncot, majd gyémántgyűrűket
vigyázzunk mert a pasik is belénkzúgnak, aztán már egy egész nyáladzó csorda követ, és összeverekszenek rajtunk -
Adrienn #3926 Cseri!Te most nicet váltottál?Vagy nem Cseri vagy?Szóval köszi a segítséget,akár ki is vagy!Én maradok Adrienn -
#3925 Sokat kell együtt tölteni.
Az egy dolog, hogy Neked 100/63, de a másiknak?
Amúgy szerintem addig nem jelenik meg, amig nincs mindkettő 90 felett. -
#3924 lol -
Adrienn #3923 Köszi Cseri!Már csak az a kérdésem,hogy hol írja ki,a csóknál,vagy máshol?Mert nem találjuk!A szimpátia 100%a szerelem 63% és nem találjuk ezt a feliratot.Köszi a segítséged,előbb nwm tudtam írni,mert a szerver nem engedett fel,azt írta,hogy nem vagyok regisztrálva,és azután 24 órára eltiltott,most tudok csak írni.Szóval köszi előre is! Adrienn Roland -
#3922 Szerintem is hülyeség, de jó ez a üzenet visszavonás dolog! -
cold_fire #3921 Le is cseréltem vissza.:)Nem kell víájpí tagság.:) -
#3920 Szokatlan... :) -
Coolfire #3919 Na elővettem a régi nikkem..:)